I Cypern

Hej allihopaaa!!

Saknar ni mig?
~ Ja det ar klart att ni gor :D


Jag har det varmt och skont nastan 40 grader i skuggan!!!!!!!

Men nu ska jag nog till hotellrummet och sen go ner till resturangen o eta.

Saknar alla valdigt mycket, men vissa mer en andra.



Cypern idag!

Japp, idag smäller det. Eller. Tidigt imorron bitti.

Idag på dagen ska jag nog va med Jenny ,och packa. Sen ska vi till farmor och farfar och äta middag. Lägger  nog in nått sista inlägg där.




Dålig uppdatering!

Förlåt för att jag inte skriver så mycket på bloggen. Men när jag kommer hem från Cypern ska det bli som vanligt igen. Men idag har jag inte gjort nått typ, åkte till maxi och fick ett par rosa lurviga hello kitty tofflor. Sen köpte vi ny kyl och frys. Sen ko vi hem och typ softa, så kom mormor och morfar. Sen åt  vi. Sen sjöng vi singstar. Och nu ska vi kolla på en Wallander film.






Tjena bloggen!

Hej hej hejsaaan bloggen! :D

Jag kände att det var ett tag sen jag skrev nått. Sorry for that. Men jag har haft fullt upp nätan hela tiden. Efter skolan i torsdags så åkte jag hem, sen så åkte jag till Johanna. Och så var Linn också där. Sen åkte vi till agustifesten. Det var klockreeeent! Vi träffa Sofie där oså. Vi träffa ju typ 10 tusen till där också. Orkar inte rabbla upp alla namn. Men det blev att jag va med Johanna, Sofie, Victoria  och Clara. Sen kom vi hem till Johanna vid 11 halv 12 typ. Så gick vi o la oss på typ dirren. Sen idag började jag halv 9, så aa. Efter skolan åkte jag hem. Sen åkte jag till farmor och farfar. Så kom Jenny dit. Sen tog vi bussen in till eneby. Så gick vi hem till Josefine, och då kom Ida. Så drog vi ner till stan. Träffade alla möjliga där. Fan för vädret bara! Så fettigt kallt. Jag kom hem precis nyss typ. Men men, vi hade kul iallafall. Roligast blev det nog på slutet. Nae nu orkar jag inte skriva mer. Men jag tror det blir att träffa Jennt imorron. Sen på söndag ska jag åka till Stockholm. Bor på hotell en natt och sen åker till cypern. :)

:)


Tjabba

Tjabba tjena alla läsare!

Aa, som ni märker så är jag faktiskt på ganska bra humör, me endå ganska trött. Har inte riktigt kommit in i rutinerna än, fast jag är typ aldrig trött när jag ska gå och lägga mig. Aa, och ni ba careface liksom. Men jag tvingar er ju inte att läsa. ;)

Min dag i skolan var vell ganska okej. Vi började vid 10 över 9. Vi började med hemkunskap, har inte haft det sen 5an så det va ett tag sen. Vi snacka o gjorde fruktsallad. Sen efter det så vare lunch. Sen heltid matte och heltid typ. Vi gjorde inte så mycket. Men det var sjukt roligt i skolan med Cornelia och Frida, hahaha. När jag drev lite med massa olika typ, asså Cornelia ba säger att jag ska gå till nån o göra det så gör jag det! Hahahaha, jävla hund ju nästan. Jag fick hem nåra häften som jag ska göra eftersom att jag åker på söndag. Ska bli asskönt att komma bort från skitvädret i skitsverige. Nae gud så jag säger, jag älskar sverige! Fast om det kunde va lite varmare på sommarn och bättre vinter (inte slaskigt). Det skulle vare perfekt. Men men, efter skolan så åkte jag hem och kolla på tv och lite så. Hade inget bestämmt idag. Bara att ta det lungt. Men imorron blire annat, då ska jag in till agustifesten med Johanna och Sofie. Ska fråga vad Victoria ska göra också. Jaa, orkar faktiskt inte skriva om nått mer nu.

Eneby bk

Aop, blev att åka in till eneby och kolla på match. Eneby BK - Smedby AIS. Eneby förlora tyvärr. Vet inte riktigt med hur mycket, men inte så mycket denhär gången. Alla var faktiskt väldigt bra. Men det var kallt som faan! Sen fick vi reda på att Stefan skulle sluta också. Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra, om jag ska gå kvar eller inte. Så som det ser ut nu så ska jag inte fortstätta. Men det kan ju ändra sig fort. Men nae, nu tror jag faktiskt att jag ska börja gå innåt sängen. Börjar bli lite trött, om inte så kommer jag nog bli det imorgon. Men men, godnatt alla läsare. Även om ni inte är så många just nu, men till dom som läser. :)




Tjena bloggen!

Idag väckte mamma mig vid 8 typ, jag försov mig. Som vanligt. Så gick jag upp och åt frukost och fixa mig och lite sånt. Sen skjutsade mamma mig till skolan. Så hade vi KF-dag. Inte speciellt kul. Sen sluta vi runt 1, då gick jag till busshållsplatsen. Mötte Zebbe på vägen, vi snacka lite ochså, han tyckte att jag skulle flytta in till eneby, haha. Så åkte ja hem och satte mig vid datan. KANSKE blir att åka till eneby och kolla när eneby spelar match. Men bara kanske.. Annars blir detnog att va hemma och sitta vid datan eller nått. Juste, fick ett par shorts och den rosa tröjan som jag la upp en bild på i något tidigare inlägg. Asså, jag tyckte inte att tröjan va så fin på, så ska lämna tillbaka den.

I skolan


(Jag och Cornelia, hahaha :D)

(Jag, hahahaha och Frida :D)

(Det jag gör, gör jag omedvetet!!!)



Hahahahahahahahahahaha!
Bilderna förklarar min dag typ. :)
MAN KAN HA KUL I SKOLAN OM MAN HETER IDA  :D

Köpa eller inte?

Jag sitter och funderar på om jag ska köpa denhär eller inte..


Skolan..

Japp, idag var det skola som gällde.

Jag gick upp vid 7, för jag skulle följa med min syster och mamma ner till svärtingehus för Olivia börjar 6års. Så typ, sjöng lärarna.. Vackert, not. Sen gick jag upp till busshållsplatsen och ställde mig o vänta på bussen. Sen när jag kom till skolan så träffade jag Cornelia och Frida, kul o träffa dom tycke jag allt. Jag orkar inte rabbla upp alla som jag har saknat som jag nu har träffat. Tro mig, det är många. Men sen iallafall vi började klockan 9 och gick till typ 11. Och efter så stog jag Frida och Cornelia och flumma massa. Jag säger bara, hahahahahaha! Sen gick jag till Johanna, så käka vi där. Sen drog vi till stan. Hittade inget där, inte för ja kolla så mycket på kläder och sånt, men endå. Sen tog jag spånkan till rese, sen träffade jag lilla Victoria där också. Trevligt. Så tog vi bussen hem. När jag kom hem till svärtinge, så sa mamma att jag skulle börja gå upp för kraftbacken men jaja, hon kom när jag va högst upp. Puss på det<3 Sen iallafall när jag kom hem åt ja glass sen nu satte jag mig här, vid datan och här kommer jag nog sitta ett tag :)

Skolan börjar imorron!

Jahopp.. Det var detta sköna sommarlov. Ska bli lite skönt att komma tillbaka till vanorna och träffa alla. Och så kommer det ju nya 7or. Hahah, det ska bli spännande ;) men roligast är att Madde och Moa börjar :D


Tjena bloggen!

Hejsan allihopa.

Idag vaknade jag runt 10 eller nått. För vi skulle iväg. Jag gick upp och käka breakfast och så. Sen fixa jag mig lite. Sen åkte vi till sportex, min syster skulle få ett par rosa adidas skor. Sen så skulle jag gå in på expert och lämna tillbaka min webkamera. Men det fick jag inte. Blev RIKTIGT sur. Först vare en kille som va typ ganska trevlig och så, och skulle ta tillbaka den. Så kommer häxan tjurtant typ? och säger att jag inte får lämna tillbaka den, att jag fick åka till stan och göra det -.- Men iaf efter det så åkte vi till mediamarkt. Vi köpte nytt kyl och frys. Och va fettigt nära på o köpa en typ 50 tum tv. Men jag iallafall fick hörlurarna som jag visade på inlägget innan detta. Asså det kändes som att vi va inne på mediamarkt i typ 2 timmar -.- det va massa folk! Så såg jag frida och emma där inne, det va länge sen!  Sen åkte vi till stan, och jag gick till expert och fick lämna tillbaka webkameran, och jag kan säga att hon som jobbade var väldigt trevlig och snäll oså. Så köp massa på expert på stan av Maria! Riktigt snäll för att jobba i affär. Sen iallafall åkte vi hem ett tag.

Sen skjutsade mamma mig till farmor och farfar. Så va jag hos dom ett tag. Dom hade varit och köpt en mikro så dom trixade lite med den, och jag hjälpte till lite. Sen hjälpte jag dom lite med poolen och så. I love you farmor och farfar. Men sen iallafall så kom Johanna och Frida och mötte mig, så gick vi till lindängen och kollade på Eneby BK - Svärtinge SK. Det blev 1-1 lika. Fan svärtinge hade fått in nåra nya spelare som skulle börja i 2:dra ring -.- och Eneby hade 95-94 och en 96a o en 93a. Haha, men det var sjukt bra kämpat tjejer, ni kan om ni vill! Jag vet faktiskt inte hur det blir om jag ska sluta helt eller kanske fortsätta. Jag ska tänka lite på det.. Men har ett litet uppehåll iallafall. Matchen roligaste var nog när Hilda tappade skon xd. Alla var riktigt bra idag!

Dagens köp:





Rosa hörlurar, dom är sjukt sköna, mjuka, bra ljud och snygg desingn! Väldigt nöjd faktiskt.


Godnatt bloggen

Jahopp, då börjar dagen närma sig sitt slut och jag ska nog snart gå och lägga mig. Ingen speciellt rolig inne på msn heller, och så är jag ganska trött. Men men imorron blire o heja på eneby och Jenny. Och denhär gången då jävlar!




Så sjukt fin


Johanna och Linn

Tjo bloggen.

Dagen blev som planerat, drog till stan med Johanna. Jag bytte min webkamera och köpte en ny på onoff, men det vart nått konstigt med den. Så jag tror jag ska lämna tillbaka den. Och så får jag lämna in min dator på Alina så dom kan laga den fucking webkameran i datorn. Ursäkta att jag svär men är rätt sur på att det alltid ska vara nått. Min dator har kraschat ungefär 3 gånger av att den har blivit för varm, den första gången den gjorde det så försvann webkameran. Men det var inget som direkt störde mig för jag brukade inte använda den endå. Men så när det krascha andra gången så sa vi endå till dom att dom skulle fixa webkameran, men gjorde dom det? NEJ! inte den tredje gången heller. Så nu ska jag lämna in den enbart för det, och om det inte funkar så köper jag en ny dator!

Men sen iallafall när vi kom hem ifrån stan så missade jag SJÄLVKLART bussen, spårvagnen var försenad typ. Irriterande! Sen gick vi hem till Johanna. Och då kom Linn. Vi gick ut, till ica och lite sånt. Sen kom bussen och jag åkte hem. När jag kom hem så åt vi middag, kycklingfilé och potastisgratäng. Det var gott.

Hos johanna

Tjena bloggen,

Gårdagen blev bio och så slagga Victoria hos mig, trevligt.
Vi typ.. Förstörde våra naglar, hahahahahaha! Eller hur man nu kan kalla det.

Imorse vakna vi vid halv 11 typ, sen gick vi upp och käka frulle. Sen satte vi oss vid datan
och jag fixa mig lite. Sen kom hennes mamma och hämta oss. Så var hennes mamma jättesnäll och skjutsa mig till Johanna. Thanks for the drive! Sen när jag kom till Johanna smsa jag lite medans Johanna fixa sig. Sen ska vi dra till stan och jag ska lämna tillbaka min asdåliga webkamera :) IGEN!


Sommaren med Göran

Hej hej !

Nu för ett tag sen så kom jag och Victoria hem från stan, vi såg på bio. Sommaren med Göran. Den va asrolig! Sen när bion va slut typ gick vi lite runt så såg vi Victorias bror, så skjutsade han hem oss till mej. Sen när vi kom hem så typ satt vi lite vid datan, sen nu målar jag hennes naglar. Vi hade tänkt att göra massa olika mönster. Kul kul :D



Tack mamma!

Blev lite ändrade planer idag, jag åkte in till stan på förmiddan med mamma och syster.
Jag bytte min webkamera, tog id-kort vart fulast som vanligt och så fick jag ett par skor av mamma.


Det är nästan domhära, fast mina är ljusrosa och inte så mkt sömmar på sj skon.

Godmorgon

Godmorgon gottfolk,

Idag vet jag inte riktigt när jag vakna, vakna av att telefonen ringde -.- SUCK!
Dagens planer:

♦ Äta frukost

♦ Duscha

♦ Sitta vid datan

♦ Sminka mig

♦ Ta på mig kläder

♦ Ringa till Victoria

♦ Åka till stan

♦ Byta min webkamera

♦ Gå på bio o se Sommarn med Göran :)

♦ Åka hem till nån och sova där

Mina Köp

Det här köpte jag idag:

  - Jeanstajts från Vero Moda 289:-

   - 
T-shirt med tryck från Gina Tricot 99:-

   - 
T-shirt från BikBok 99:-

  -
Trosor från Gina Tricot 19 :-

  -
  Flätat pannband, ett svart och ett brunt 29:-

Och en webkamera, men den var inte så bra så jag tror att jag ska köpa en ny.

Jenny <333333333333

Tjena..

Idag har jag varit på stan med Linn och Johanna. Jag som vanligt köpte lite grejer.
Det blev : 2 st trosor, 2 st pannband, ett par jeanstajts, en webkamera, en blå t-shirt, och en röd t-shirt med tryck.

Dagens roligaste: När vi va inne på gina så prova jag och Johanna clothes, och Linn typ kolla in hos oss då och då.. Hahah, sen gick jag utan att Linn visste det, så då när hon slet upp skynket så stog det en annan där! Hahahahahaha! Jag höll på att garva ihjäl mig.

Dagens bästa: JENNY HAR KOMMIT HEM FRÅN KROATIEEEEEEN !!!!! :D:D:D:D

När jag kom hem från stan så käkade jag middag. Sen fick så fick jag reda på att Jenny hade kommit hem, och då tog det typ.. en halvtimma så kom hon hit, och nu sitter vi här och ska nog snart gå ut. SKA HA JEEEEVLIGT ROLIGT :D

Godnatt bloggen

Inte för att jag ska sova än, det kommer jag inte kunna.
Men jag tror inte att jag ska blogga nått mer idag iallafall.
Men som vanligt har denna dagen varit rolig o allt. Haha..

Dagen

När vi kom hem från Tette åkte vi och hämtade Moa, Olivias kompis. Sen när vi kom hem så satte jag mig vid datan ett tag. Sen åkte mamma och pappa nån stans och kolla på en båt. Så var jag barnvakt åt Moa och Olivia. Sen käka vi. Och så ska Moa sova hos Olivia.


Tettes Dogs




















Mer bilder på http://www.tettchis.se .

Tette

Nu åker jag hem till Tette, ska bli skitroigt och se valparna. Iiiiihhhh!! :D

Godmorgon

Aa, godmorgon klockan halv 9 på morgonen. Varför vaknar jag så tidigt? Eller iorörsej så väckte min syster mig idag, men endå xd

Idag blir det nog att åka till Tette och hälsa på hennes *chiwaua* valpar, så sjukt söta är dom.
Jag lägger nog in nån bild sen.

My love




Sötons där <3

EYES



Juste, köpte en rosa mjukisdress häromdagen.

Såhär såg den ut :)

Me Madde




Golfen





Landet



På kvällen blev det räkor.


Mother <3

Båten :)

Och till sist, en bild på mig xd

Stockholm


Lady GaGa

Fick typ inga bra bilder. GaGa




Det märktes att det va rekordmycket folk

Särna


Såhär såg det ut efter ungefär en timme.. :)



Sen gick vi till sverigest högsta vattenfall o glodde, ganska coolt faktiskt.

Och här är vattenfallet.

Pictures

Nu hade jag tänk att lägga in lite bilder på vad jag har gjort på sisonde, det har ju inte blivit så mycket bilder, för ja har inte lagt in dom i datan från kameran. Men nu har jag det ;)

Mediamarkt

Nu är jag och Johanna på Mediamarkt, står o kollar på datorer, hittade en rosa. I LOVE!

Sover hos Johanna

Blev att jag sov hos Johanna idag, på eftermiddan va vi hos mig och spela tvspel, nördar. We know. Sen kom Camilla, Malin och Cinna och hämtade hos, så åkte vi till dom, och hämta lite grejer. Sen åkte vi hem till Johanna. Sen åkte dom, sen satt vi vid datan o nu ska vi se på film. Det blir Sandor/SLASH/Ida. Johannas val.. Haha.


Puss

Ida

Tyckte att det var ganska länge sen jag la in en bild, så här får ni en xd


Är med Johanna

Hejsaaan.

Idag har jag varit med Johanna hela dagen, jag kom till henne vid 12 nån gång. Då åkte vi ner till maxi på dirren. Jag shoppa loss, som vanligt.. Ni ska få se sen vad det var jag köpte, men kan säga lite snabbt va de va, en rosa mjukisdress, snören, bh och en klänning/tunika. Och Johanna köpte jeanskjol och jeansshorts. Sen cykla vi hem till henne, och käka lunch. Sen tog vi bussen med hennes mamma ut till svärtinge. Sen när vi kom fram så orkade vi inte gå, så vi gick och köpte en glass. Sen tog vi en buss som gick hem till mig. Och nu sitter vi här och jag tror att vi ska gå ut och göra nånting snart. 

PUSSSSSSSS ♥ 

Sol och Bad

Nu har jag badat, skönt. Men iskallt typ!

Sitter o kollar på bubbleroom, men hittar inte så mycket? konstigt.

Söndag

Idag så vaknade jag ganska tidigt. Det brännde på min rygg. Så ja va typ som ett element på ryggen. Haha, alltid äre jag. Sen typ gick jag upp och käka frukost och packade. Sen åkte vi hem runt 11 eller nått tror jag. Sen nu kom vi hem för typ 20 min sen. Hörde nyss att min syster hoppade i poolen så jag ska nog göra detsamma. Hare bra allihopa!


Lördag

På lördagen åkte vi alla ut med båten. Igen. Vi åkte till samma ö som på fredagen. Och typ grillade hamburgare och sånt. Sen badade alla i havet. Till och med jag! Det trodde jag aldrig, men men.. Jag gjorde det inte frivilligt direkt. Men efter att alla hade tjatat på mig typ hela dagen så hoppade jag i. Sen tog vi båten och åkte lite. Det var rätt mycke vågor. Kulkul! Så åkte vi till nått ställe och köpte glass. Sen åkte vi hem till stugan igen. Så typ spelade vi krocket och grilla oså. Sen såg vi alla på nån film, den va inte så bra faktiskt, men jag gav den 2 timmar! Efter det kollade jag och morfar på pianisten eller va den nu hette. Den va inte heller så bra. Så gick vi o la oss oså.

:)

Fredag

På fredagen åkte vi ut med båten vid typ 12, så va vi på nån ö och typ bara hade det asbra. Sjukt bra väder alla dagar! Sen grillade vi hamurgare på ön. Sen åkte vi hem till stugan vid typ 3 eller nått. Så kom pappa ner till landet också. Så badade Olivia och morfar i poolen. Det var lite för kallt för mig, så jag badade inte. Hehe. Sen typ grillade vi grillspätt på kvällen och så. Jag och Olivia såg på tv typ hela kvällen. Sen gick vi o la oss.

Torsdag

Först på dagen så var ja med Madde. Vi typ, bara va hemma hos mig och lite sånt.
Sen på eftermiddagskvällen så kom mormor och va hos oss och bada oså. Sen åkte jag olivia och mamma med mormor till morfars jobb och hämtade upp honom. Så åkte vi till landet. När vi kom ner till landet så tog vi båten ut till nån ö. Så åt vi räkor och mormor och mamma badade och lite sånt. Sen åkte vi hem till huset och typ såg på tv. Mysig dag.


Hemma igen.

Nu är jag hemma. Jag har varit på landet oså. det va kul.

Berättar snart vad jag har gjort och så.

Madeleine <3

Hej allihop, Igår så va jag och Madde på skenninge marknad. Blev nåra armband. Sen på kvällen va vi ute, och sen så sov hon hos mig. Sen imorse vaknade vi runt 10 typ. Så käka vi, sen drog hon hem och jag har typ badat och solat. Sen nu ska jag åka till landet med mormor morfar mamma och Olivia. Ingen kompis denhär gången. Vi kommer nog hem på söndag måndag eller tisdag. Puss så länge.


(har ju inget internet där, så blir inte mycket bloggande, FÖRLÅT!)

Hej

Hittade ingen bakrund eller nått igår så tog bara nån nu.

Idag har jag varit caddie åt mormor och morfar när dom spela nt-golfen.
Det var kul och så, vi gick jävligt myckt. Jobbigt, haha men har nog fått
rätt myckee färg i ansiktet.


Dags att göra om bloggen lite!

Näe, nu när jag sitter och kollar på bloggen så känns den så tråkig.

Det blir nog att fixa till den lite tror jag nog :D

Madeleine

Förlåt att jag inte har lagt in nått inlägg!!

Men idag har jag varit med söta Madeleine.
Vi har varit ute i svärtinge och typ chillat.
Nae, men det har varit askul idag.
Det får vi ta och göra om sötnos.


Puss på Madde !

Fan

'Fan asså, glömde att blogga nått igår. Men jag va på grönalund med pappa. Vi såg på Lady GaGa, hon va vell bra. Men fan så mycke folk det va! Hon sa att det va rekordmycket folk på grönalund. Det märktes.

jag <3 min familj

Va ute och lekte lite med Olivia på förmiddan. Sen åkte vi till farmor och farfar och hälsade på. Efter det åkte vi hem och käka. Sen spela vi krocket ett tag. Sen nu sitter jag här och är asirriterad på in äckliga dator.


Puss


Tillbaka

Shit asså, de va skitlänge sen ja blogga känner jag. Trist. Men jag har iallafall varit i Särna med Victoria och hennes familj. Vi hade det jättekul o trelvligt och alltihopa. Man kan säa att vi fiska, såg på film och åt. Det var det mesta jag och Victoria gjorde i alla fall. Har inte lagt in bilder på datan en, så det kommer antagligen nån annan dag. Om dom kommer.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!