- vem har sagt att jag var snäll

Haha tja, fick till en rolig rubrik idag.
Vem har liksom sagt att jag är snäll?
Det var nog jag... Men det spelar ingen roll nu, okej?
Idag färgade jag håret. Det vart typ. Bra.
Bild kommer imorgon. Troligtvis.

- du har blivit ful

Hej på er.
Grov rubrik jag tog. Men det får bli så idag.
Just nu sitter jag här vid mitt skrivbord och lyssnar på underbara älskade Håkan.
Han är min favorit just nu.
Håkan Hellström – 13 (Thirteen)
Håkan Hellström – Vi Två, 17 Ar
Håkan Hellström – Gårdakvarnar Och Skit
Håkan Hellström – Hurricane Gilbert
Ni hittar dom i mitt hjärta. Även på spotify.
Sportlovet har spenderats i en säng. I Björnrike. Det var tänkt att det skulle bli en skidsemester.
Men jag vart sjuk. Ganska jättesjuk. Redan innan vi åkte. Redan på torsdagen innan lovet ens hade börjat vart jag ju sjuk. 39 graders feber, halsont, förkyld och allmänt off. Men vi åkte till fjällen iallafall. Jag vart sängliggandes. Vi kom mer eller mindre fram till att det var påbörjad lunginflammation. Så jag tog tabletter. Och tabletter. Och ännu mer tabletter och andra mediciner. Det var liksom dem som ens gjorde att jag orkade gå upp. Haha, illa. På onsdagen tror jag det var så kände jag mig lite bättre, min feber hade sjunkigt och jag kände mig redo för lite skidor! Där hade jag dock fel. Jag gav mig ut i backen men mådde genast mycket sämre. Så jag var tvungen att åka hem till stugan så mamma fick pyssla om mig lite. På torsdagen kände jag mig bättre och gav mig ut i backen på riktigt. Då gick det bra, väldigt bra. Jag kommer inte ihåg att det gick sådär fort att åka. Det var helt underbart. Jag hade ett par riktigt bra dagar i backen. Och självklart så var min bästa vän Victoria med mig. Så hon försämra inte någonting direkt. Vi åkte även skidor med Amanda, Linn, Malin och Lisa. Alltid kul med nytt. Idag är det söndag och igår bestämde jag och min vän Louise att jag skulle åka till henne imorgon (idag). Och det gjorde jag! Tidigt, jag var i krokek klockan 12 ungefär. Då kollade vi på tv. MTV - Brooke knows best. Grymt. Sedan gick vi ut och gick en lite prommenad. Vi gick även ut på bråviken. Vattet (isen) alltså. Och sen gick vi hem till henne och bara tog det extremt lugnt. Det var kul! Trevligt och mysigt faktiskt. Men det lär ju misstolkas så ingen idé o säga så. Men nu gjorde jag det iallafall. Men ni behöver ju inte misstolka, det blir bara onödigt. Jag hade iallafall en bra dag. Tack Louise! Nu ska jag fan sova. Eller iallafall snart.
Kram kram puss godnatt.

- en egotrippad brud

Tja bror.
Jag är ganska ego trots allt.

- sick as hell

Hellooo Uppdatering från sjuklingen nurååå. Jag vaknade imorse och kände mig mycket bättre än igår. Men det var ganska fel.. Hade ungefär 39 graders feber. Inte alls kul! Sen hade jag världens halsbränna så jag varken kunde svälja eller prata. Fuck this säger jag bara.. Men jag mer eller mindre lever på massa olika tabletter så det är väl relativt okej. Mamma frågade mig förut om jag ville ha mat ifrån spicy hot. Mitt svar var nej.. Då konstaterade vi alla att jag verkligen var sjuk. Just nu ligger jag här med världens halsbränna och kollar på 16 and pregnant. Sorgligt program. Imorgon åker jag till björnrike med victoria. Hoppas att jag blir braaaa snart :(

- bloggar från telefon

Tja fan Nu passar jag på att blogga lite från telefon. Jag sitter i gympasalen och kollar och dömer när 8:orna spelar volleyboll. Fast jag känner mig inte så aktiv liksom. För jag tror att jag håller på o bli sjuk. Vilket känns sjukt pissigt. Jag åker ju till fjällen på lördag :( men men, får hoppas att det går över. Ska iallafall till vårdcentralen sen. Men men. Kramiisssss på er

- han känner inte igen mig


- new jacket

Tjavadgörs?
Glömde att säga, igår när jag var på stan så köpte ju jag en jacka.
Den ser ut sisohär:
Dock är den mycket snyggare irl och på!!
Men åh, i love

- jag vaknar med den tanken varje dag

Hello!
Idag började jag 10 över 9, skönt! Hade matte, efter det hade vi typ heltid, men våran lärare sa att vi skulle typ prata med varandra och kasta pappersflygplan bara om vi tog upp det efter oss. Haha, werido. Nae men det var något strul med hennes dator. Sedan var det lunch. Spagetti och ketschup för mig del. Funkar alltid. Nästan. Efter det så var det spanska. Och jag tror nog inte att jag någonsinn har jobbat så mycket på en lektion. Jag och Cornet översatte allt man skulle osv. Sen var det slöjd, jag fortsatte på min mössa. Jag har kommit typ två hundradelar. Bra Ida, Bra! Naevars och sen efter skolan träffade jag min vän Louise i cirkus en halvtimma. Sen åkte jag hem och åt mellis.
Satt just och fundera på att imorgon så ska jag och några till dömma 8:orna när dom spelar volleyboll. Det skulle ta typ halva dagen. Och efter det har vi några lektioner, dock matteprov. Men det känns bra. Och sen slutar vi, och på fredag har vi studiedag. Och då ska jag förhoppningsvis vara med my best. Och på lördag så drar jag och Victoria till fjällen. Skönt! och kul!
Hoppas Frida, Hoppas!!!!

- Andrea Nörby

Glömde nog att säga, igår så köpte jag mitt örhänge av Andrea. Kika gärna in på hennes blogg för hon gör och säljer supersnygga smycken.

- tid är väl inte allt vi har


- sista valsen

Idag började jag 20 över 8 med typ gymnasie-information.
09:10 började vi med bild. Det är kul men min lärare är lite weirdo.
Sen NO, sen lunch. Efter det var det idrott. Det var kul.
Slutade 11.10. Då åkte jag och Oliwia till stan. Jag köpte en jacka.
Hon var sugen på geisha. Åkte bussen hem, nu är jag här.
Den svenska björnstammen ♥

- tack, mamma och pappa


- alla hjärtans dag

Idag började jag klockan 8. Hade SO sedan spanska. Efter det var jag på möte. Kamratstödjarmöte. Jag är en kamratstödjare. Jag är snäll. Även fast man inte kan tro det. Eller kan man det? hihi. Vid 12 ungefär så började vi våran friluftsdag. Jag, Cornelia, Frida, Marcusarna, Ville, Simon och Fredrik gick. I typ en och en halv timma. Måste erkänna att det var riktigt kul. Efter skolan åkte jag till JB. Ovanligt? Nej. Inte alls. Sedan gick jag och Louise till stan och köpte sallad sedan åkte vi hem till Emilie och åt salladen. Vi 3 såg på American history x eller nått sånt och dance flick. Orkar inte skriva mer nu, så nu kommer det bilder istället.
Alltså, vi har så kul. Helt sickt, älskar alla i min omgivning. Nästan.
Kram och kram, hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag.
För det har jag!

- kass uppdatering

Oj, glömde att jag hade bloggen. Illa.
Men jag mår bra, kvällen ska spenderas med världens bästa vän.
Igår var jag på Håkan Hellström i Cloetta. Det är något jag INTE ångrar kan jag lova.

- louise emma sjöberg

Hej på er.
Nu tänkte jag skriva lite om en av mina bästa vänner. Som är den människan som verkligen alltid får mig att skratta. Egentligen skriver jag det inte för att visa henne hur mycket hon betyder för mig. Utan för att det uppkommer rykten hit och dit om mig och Louise. Så nu kör vi. Alla ni som har hört någonting kan läsa detta innan ni tror på allt ni hör.
Det är såhär. Jag är ganska random av mig. Ibland iallafall. Jag och Louise hade ungeför 2 gemensamma vänner från början. Och dom två var egentligen inga som jag stod speciellt nära. Men jag klickade på: Skicka vänförfrågan. När jag var inne på Louises profil på facebook. Och hon accepterande, frågade vem jag var. Jag berättade. Jag tror nog att hon tyckte jag var ganska konstig, med tanke på att jag är hela 3 år yngre än henne. Men vi började iallafall prata med varandra. Mer och mer. Datumet jag lade till henne på facebook var den 4 maj 2010. Jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det. Jag måste snarare säga att det var en utav dom bästa sakerna jag gjorde under år 2010. För det ledde till något så himla stort. Men vi pratade iallafall med varandra mer och mer. Första gången vi träffades var i Fyrby. Vi kollade när Eneby F94/95 spelade mot Smedby 94/95. Om jag inte minns helt fel så vann Eneby med typ 5-3. Men det kan även ha varit tvärtom. Eftersom att vi båda är ganska blyga med nya människor så sa vi inte så mycket till varandra. Men trots det så träffades vi gång på gång på gång efter det. Jag lärde känna hennes kompisar och hon mina. Hon var verkligen för bra för att vara sann. En sån himla bra vän verkligen. Hon kändes så äkta. Vilket hon också är. Nu har det gått 9 månader ungefär. Om jag inte räknar helt fel och vi har under dessa 9 månader pratat med varandra konstant hela tiden. Från att vi går upp till att vi går och lägger oss. Egentligen är det inte normalt. Eller det kanske det är? När man väl tänker på det såhär så känns det så överdrivet på något sätt. Men det är liksom inte det. Jag är van vid att veta vad hon gör hela tiden och när jag inte vet vart hon är eller vad hon gör så funderar jag liksom på vad hon gör. Och tack vare våran nära kompisrelation så finns det endel folk som har reagerat på olika sätt. Det finns en hel del vad jag har förstått som har trott att jag och Louise är mer än bara vänner, att jag är kär i henne eller hon i mig och liknande. Vilket bara är rent jävla skitsnack. Och jag blir så himla sur. Louise ser inte ut som jag, inte alls. Hon har ganska grabbig stil och kort hår. Och bara för att hon har det så tar folk för givet att vi är kära i varandra? Det stör mig något enormt. Ska jag alltså inte få vara vän med vem jag vill och ska inte Louise få se ut hur hon vill utan att folk ska ha misstankar? Senast nu i helgen så var det någon som hade sagt till någon att hon hade sett mig och Louise strula med varandra på mc. Jag menar, hur i hela helvetet kan man SE någonting som inte ens hänt? Varför skulle jag strula med en av mina vänner? För att hon har kortare hår än mig? Nae. Verkligen inte! Louise och jag har ingen annan relation än bara vänner. Och så är det. Varken jag eller Louise är homo- eller bisexuella. Vilket man behöver vara för att två tjejer ska tycka om varandra på det sättet. Men i dethär fallet så är det inte så. Vi bådatvå är 110% hetrosexuella och är INTE intresserade av varandra.
Louise är en av mina två allra bästa vänner. Hon är en sån vän som verkligen inte går att beskriva med ord. Eller med någonting alls. Hon är verkligen för bra för att vara sann. Om jag mår dåligt, så finns hon alltid där och gör allting så mycket bättre. Och när hon inte mår bra så gör jag allt jag kan för att få henne må bättre. När vi umgås med varandra så skrattar jag nästan hela tiden. Hon är så himla snäll och rolig. Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan henne faktsikt. Jag trodde dessutom inte att jag någonsinn skulle hitta en till vän som har sån himla stor plats i mitt hjärta. Men jag trodde fel. Hon är verkligen en av dom bästa vännerna man kan ha. Jag älskar henne så himla mycket. Och jag vill inte behöva sluta umgås med henne för att folk säger att jag är kär i henne. Men det kommer jag inte göra heller. Nu vet ni iallafall hur det ligger till. För jag tänker inte umgås mer eller mindre med henne på grund av rykten. Hon är en del av mig. Hon liksom ger mig kraft. Bäst är hon. En helt underbar vän. Jag hoppas att jag aldrig förlorar dig. Det skulle verkligen krossa mig. Absolut bäsaste Louise.
Jag älskar dig vännen. ♥

- kväll i krokek

Hej på er!
Idag i skolan så var det NO-prov. Jag vill egentligen inte säga hur det känns. Men det känns iallafall inte dåligt. Det var en crazy day i skolan men himla rolig. Slutade skolan vid halv 3. Då gick jag till Emilie. Va där i cirkus 1,5h. Sendan åkte jag till krokek med Louise. Vi typ åt. Och åt. Och åt. Och såg på torkel i knipa. Det va fett soft, fetaste filmen. Jag kom hem nu typ, ska nog gå ner och konversera lite med min mor far och farbror.
Hoppas ni hade en trevlig fredag.
Vad fasiken gör jag med munnen?`Hm.. det är en fråga ni får tänka vidare på

- television

Godmorgon
Godmiddag
Godkväll
Godnatt!
Nu ska jag sova. Aa eller snart iallafall. Har sprungit fram och tillbaka och försökt att få fram någon någorlunda snygg outfit men det går allt annat än bra. Men allting har sitt slut och det har även mitt klädspringande. Så nu när jag har valt kläder kan jag äntligen bege mig till sängen och ta ett djupt andetag och bara sova. Tills klockan ringer vid 06:45 imorgon bitti. Det känns mindre lockande måste jag faktiskt säga. Men men, det är väl så livet är ment att vara. Godnatt mina kära och några läsare. Hoppas ni sover gott

- everybody's changing

Imorse tog jag lite bilder innan jag gick till skolan.
Här kanske man ser håret lite bättre också.

- i did it

HEY!
Just nu sitter jag (brunetten) här och väntar på mat. Som ni flesta redan vet så var jag och färgade håret idag.
Och jag blev supernöjd! Men det är fortfarande väldigt ovant och det känns som en ny Ida. Jag känner mig snällare hihi. Men nu ska jag sluta att babla på och visa er bild!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!