hannah montana the movie

Jorå ''barnslig'' som jag är så såg ja på filmen, precis som jag sa. Haha, ibland översätter dom så himla konstigt så de e sjukt xd

Miley frågade : Are you mad?
Det betyder ju är du arg, vad jag har lärt mig iallafall.
Och eftersom att han svarar: No, im not mad. Haha, ae ja tyckte det va lite kul :D
Men nu ska jag nog slagga, börjar bli trött + att det är skola imorgon.
SUCK. Men godnatt :D

sanningar om mig

Som ni kanske inte redan visste?


- min allra bästavän är victoria hjort
- jag älskar ketscup, men det måste vara felix
- jag har spelat fotboll i 7 år
- men jag spelar inte fotboll längre..
- jag är lång
- jag är ganska blyg, första gången jag träffar någon ny
- jag tycker att zac efron är världens snyggaste människa
- jag brukar inte svära när jag är med min familj
- men jag gör det ibland när jag är med kompisar, utan att tänka på't
- jag älskar high school musical 1,2,3 och hannah montana
- jag är ganska barnslig innerst inne
- jag är mig själv hela tiden och försöker inte vara någon annan
- jag ogillar människor som ljuger och har dubbelmoral
- jag är ganska dryg mot folk jag inte gillar
- jag pratar hela tiden
- jag garvar åt mina egna skämt
- jag är nästan alltid hyper flum
- en av mina närmaste vänner är oliwia zelmerlööw
- jag har ganska svårt att lita på folk
- jag har något emot 96:or (utom dom jag känner)
- min favoritgodis är röda läppar
- jag har ganska svårt att säga nej om någon frågar mig om ex. tuggummi
- jag tror inte att jag skulle klara mig utan min mobil
- men jag tappar min mobil hela tiden, så den finns nog inte länge till..
- jag älskar rosa
- ja älskar att spela tv och dataspel
- jag är jävligt fantasifull
- just nu har jag tråkigt
- just nu lyssnar jag på låten everyday
- när jag har publicerat dethär inlägget ska jag se på hannah montana the movie

rolig dag

Tjena tjena på er allihopa.
Aa, idag har jag inte gjort alls mycket. Suttit framför datan heeela dagen. Nästan sjukt. Inte varit utanför dörren en ända gång.. Haha, men men. Imorgon är det skulle. Inget jag ser fram emot men ska endå bli kul och träffa alla. Men aa, jag har inte så mycket mer och säga just nu. Ska nog fortsätta sitta vid datan hela kvällen också. För i veckan är det spanskaprov, det ska gå skitbra! Så då gäller det att plugga ordenkligt! *pluggis* Men aa,
Puss

BJÖRNRIKE / VEMDALEN - 2010




såhär såg det ut dag2..






Tog inte så mycket bilder faktiskt. Tro't eller ej. Men här är nåra av dom iallafall. Jag har haft en underbart kul vecka, så tack till alla som deltog i det :)

nu är jag vaken :)

Hej allihopa!
Nu har jag kommit upp. Eller egentligen var det ett tag sen. Idag väcktes jag av min underbara syster Olivia. Runt 10 eller något. Men det var nog lika bra det, annars hade jag nog inte somnat ikväll. Men jaa, dagens planer är att bara vara hemma och ta det sjukt lugnt. Är sjukt trött. Skola imorgon också. Mindre kul.. Men aa, satt nyss här och fick massa tankar på sommaren. Fyfan vad jag vill ha sommar just nu! Ohhh, kan inte bara snön försvinna nu?! Vad jag även kom på var att det är mars imorgon. Den 10:onde mars eller nått så ska jag på Kent med bästa Sofie! Så jäkla nice!!!

my lovely bed <3

Min vän Alida skrev nyss o fråga på msn om det var någon som typ gillade nybäddade sängar. Då vare som en klocka ringde i mitt huve. Det är en utav dom bästa sakerna som finns! Faan vad skönt det är! Bilden är inte tagen nu, men ja. Samma jävla säng =) GODNATT

godnatt sötisar

Nae nu är jag så sjuukt trött så det finns inte!
Även att klockan bara är typ 12 :o men aa, gick ju som sagt upp kl 7 imorse så.
GODNATT ALLA UNDERBARA LÄSARE :)

JAG - VILL - HA

Inget man skulle tacka nej till precis..




HEMMA IGEN!

Hej på er allihopa! :D
NU ÄR JAG HEMMA IGEN!
och det är så sjukt skönt så det finns inte. Men aa, har varit jävligt kul och skönt att va borta ett tag. Åkte ju som sagt i lördags, kan försöka skriva vad vi har gjort.

Lördag: åkte hemifrån runt 8 ungeför, kom fram nån gång mellan 3 och 5 tror jag. Då vart det bara att ta det lungt. Typ packa upp allt och sånt. Va skittrött så vi somna nog ganska tidigt. Så kom inte våran katt hem heller. Asså, han brukar inte va ute så länge. Men ja, det va inte så mycket att göra då.


Söndag: Blev väckta runt 8-9 nån gång tror jag. Åkte ner till 'skidshoppen' och hyrde lite sånt. Sen vare bara att ge sig ut i backen. Men aa, jag fick värsta cp-pjäxorna så fick åka o byta typ hela tin, haha jag bytte sammanlagt 5 gånger, bra ida! Men aa, sen vare nog bara att ChiLla gAL1! Somna ganska tidigt då med. Katten hade inte kommit hem en, vart bara sämre och sämre stämning kände jag. Men ja, fanns forfarande inte mycket att göra..


Måndag: aa, den dagen känns det som att vi lika gärna hade kunnat hoppa över. Mådde inte alls bra! Först och främst så hade inte katten kommit hem en.. Så pappa åkte hem och skulle typ leta efter honom. Farmor och farfar och tillochmed mina kusiner hade varit och letat. Tack för det! Men ja, han kom inte hem så pappa fick åka hem istället. Det va ju endå en bit för det är 60 mil dit vi bodde från vårat hem eller va man ska säga. Men a, han åkte och vi andra åkte ut i backen och så som vanligt. Sen när jag och Vixi kom hem och skulle käka lunch så hade typ mormor ramlat eller nått så hon hade fått hjärnskakning och glömt bort massa saker och så! Så då kom det en ambulans och så och hjälpte henne, sen vart typ allting bra igen. Eller bra och bra.. Bättre iallafall. Sen när pappa var i Finspång typ så ringde farmor och sa att Sigge (katten) hade kommit hem. Haha, men då tyckte pappa att det va onödigt att vända så han åkte hem.


Tisdag: En vanligt skid-dag, hände inget speicellt. Åkte till Vemdalen med Andy och Jonte, om det inte va dagen innan.. Men a ändå. Så typ sov vi ganska tidigt.


Onsdag: Pappa kom tillbaka. Hela bunten åkte skidor och hade trevligt. Hände inget speicellt då heller. Vad jag kommer ihåg iallafall..


Torsdag: Först vart det att åka lite skidor i Björnrike, sen efter lunch nån gång åkte pappa, Daniel, Andy, Jonte, Victoria och jag till Vemdalen och åkte skidor. Men det är jämt så himla isigt i dom backarna, så det är ju mindre kul. Men ja iallafall. Sen åket vi vell hem och tog det lungt tror jag nog, minns inte så bra. Men jo så var det nog. Vå spelade spel på kvällen också. Med andra ord. Det va askul.


Fredag: Åkte skidor hela dagen, från typ kl 10 till 3 eller nått. Sista dagen, men det var väldigt kul. Haha, jag och victoria hade lite problem med liften.. Haha, först skulle vi ta liften.  Då vart det nått konstigt med Vixis
liftkort, det typ funka inte? Haha, så fick hon åka igenom -7 ''tunneln''. Sen tog vi liften upp i nån backe. Sen när vi kommer upp så kommer jag på att jag hade tappat min mobil! PANIK! så åkte vi ner och kolla lite i backen, men vafan hitta den inte! Men aa, så tog vi liftfan igen då funka allt som det skulle me liftkorten, sen percis när liftgrejen kom så fråga ja ''liftkillen'' om han hade hittat nån mobil, och aa det hade han- det var min. TACK OCH LOV FÖR DET! sen iallafall så tog ja den och så gick a lite åt sidan, sen rätt som det är får ja en såndärn bygel eller vad det är en lift asså rakt i huvet! Hahaha, asså på ''tillbakavägen'' för dom eller vad man ska säga.. Så tog vi liften igen, då funka inte mitt liftkort.. Så då fick jag åka under -7 tunneln, haha men så råkar ja ramla.. Och det gick verkligen inte att komma upp! Haha, alla kolla som faaan. Sen iallafall när jag kom upp så tog vi liften. MEN SÅ MISSAR VI DENDÄR GREJEN :O hahahhaha! Ae fyfan, men det är vell som vanligt att vi har sån himla tur! Eller inte!


Lördag: Väcktes vid 7 ungefär, packade ihop lite och så. Sen åkte vi hem. Kom hem för ett tag sen, har sett på 3 filmer i bilen men har sovit det mesta. Haha, men jaaa...

Jo kan ju säga att det har varit ett himla mycket OS-tittande. Har kollat typ varje dag. Och det har ju gått ganska bra för Sverige! Kul det.

Men nae, känner att jag bara skriver och skriver, så det blir typ världens längsta inlägg.. Men ändå :D

PUSSAR OCH KRAMAR!

update från fjällen :D

Tjena tjen allihopa.
Nu är jag i fjällen, gör inte så mycket.

CHILLAR GAL1!
idag har jga och Vixi åkt lite skidor, men inte så mycket. Men aa, det är typ 5,30 minusgrade5r här....
Hahahaha. Men aa, väldigt kallt iallafall typ 25 minus. Men aa, hoppas ni har det bra där hemma och inte saknar mig FÖR mycket ;) haha

PUSSEEEE3ENNNNNN från ida and victoria

sjukt bra låt!

Ae jag diggar låten fan.



maxi med mamma

Dethär köpte vi:

Vanliga skidglasögon, inget märvärdigt :)

En blå/lila stortröja

Och en likadan rosa



och så köpte pappa dethär till mig och min syster:



Tack så mycket! :D

men ida då!

Haha, hej på er alla sötnosar :D

Idag är jhag very happy, FJÄLLEN IMORGON! :D

DAGEN: Började halv 9 med NO-prov. Gick lite sådär, eller aa. Jag vill inte säga att det gick bra för då gjorde det säkert inte det. Sen efter det vare spanska. Lite kaos lektion men ganska kul. Sen lunch, sen slöjd. Då gjorde ja ett SO-läxförhör eftersom att jag inte var i skolan igår. Det gick skitbra, hoppas på alla rätt (a) Men aa, sen slutade vi klockan 1 för Britt-Marie skulle nånstans. Då tog jag bussen och hämtade min syster på skolan. Sen kom mamma och hämta oss. Sen åkte vi hem, typ käka mellis och lite sånt. Sen åkte jag och mamma till maxi.

världens bästa syster

Jag älskar dig mest av allt gumsan :)<3



livet leker

Hihi, känner mig typ assnäll och glad just nu. Skulle kunna bero på att imorgon är det fredag, vilket betyder att det närmar sig sportlov! SÅ JÄKLA NICE! För er som inte visste så åker jag till fjällen, Vemdalen/Björnrike med mamma, pappa, Olivia, Victoria, mormor, morfar, Sandra, Daniel, Andreas och nån kompis till han. Ska bli så sjukt kul så det finns inte! LÄNGTAR LÄNGTAR! Nackdelen är att vi ska åka härifrån klockan 8 på lördag morgon.. Vilket betyder att man måste gå upp typ, senast 7?! Illa. Men men, ibland får man gilla läget helt enkelt :) Tagga NO-prov imorgon också!

dagens låt!


godmorgon

Tjena tjena!
Nu är jag vaken, mår inte speciellt bra. Men aa, bättre än igår. Är typ genomförkyld och ont i halsen. Kommer till skolan imorgon. Idag ska jag bara ta det väldigt lungt och plugga plugga plugga! pussss

skype

Haha, ingen bra rubrik men aa.. Har suttit o snackat me Emil och nåra i skype typ hela kvällen. Ska nog sova nu, eller åt minstonde sätte på en film. Imorron blir det nog att va hemma från skolan och ta det lungt. Mår inte så bra :( Men aa, puss godnatt.

musik

Dagens låtar:




sjukt dåligt humör

A hej på er.
Nu äre så att jag är på sjukt dåligt humör, vilket betyder att det inte blir ett sånt roligt inlägg. Började halv 10 idag. Med heltid. Sen vare bild. Har varit depp hela dagen, så tror inte att nån har tyckt att jag har varit speciellt snäll och glad.. haha. Men aa, sen vare lunch, sen livskunskap, sen so men brandlarmet gick så vi slapp typ hela lektionen. Haha, jag tror att det typ brann? Men jag vet inte.. Sen vare heltid men då såg vi på film. Sen slutade vi halv 4. Då tog jag bussen hem och sen satte mig här. MÅR AS DÅLIGT! så ska inte gå till skolan imorron. Men a, orkar inte skriva mer. pöss

ame asså...

Glömde säga en grej förut. En väldigt bra sak faktiskt! Jo de är sisohär att vårat NO prov flyttades från torsdag till fredag. och så flyttade vi fram spanskaprovet till v.9! Fan vad nice! Det ända vi har denhär veckan är alltså NOprov och so-läxförhör.! Fan vad nice. Men aa, typ kör ett typ geografipogram. Går ganska bra faktsikt..



men hallå?

Tjena bloggen!

Idag började jag klockan 8 med idrott. Sen vare NO sen klassråd.Sen lunch o aa sen spanska och matte. Slutade vid kvart över 1. Då åkte jag och Oliwia ner tll maxi och fixa praoplats. Blir att praoa där i 2 veckor då (Y) haha najs. Men aa, sen åkte jag hem och nu sitter jag här. Ska plugga som fan idag. Puss

HEJ BLOGGEN!

Haha, glömde att jaginte hade skrivit nått inlägg idag. typ förlåt? haha eller aa jag vet inte riktigt.
Idag började jag klockan 8 med NO, hade håltimma.. Ganska soft. Sen vare Svenska sen SO sen lunch. Sen vare musik, matte sen heltid. Slutade halv 4. Då tog ja spånkan me Frida till matteus osen tog jag bussen hem. När jag kom hem så pluggade jag lite. Sen typ aa satte jag mig vid datan. Snackar med Emil och Jimi right now! Ganska.. jaa vad ska man säga.. trevligt? ;) haha naevars men jaååå. hare gött

sängdags

Ae, nu ska nog jag röra mig mot sängen. Ska bli mys :*
Pöss

älskart

Fannie och Rim

Rim, jag saknar dig massor! :(

Fannie, Rim och jag =)

Älskar dig Fannie <3


svärtingehus!<3

bästavän <3

föralltid <3

Tim, haha :D

Pelle =)

Patric.. haha :d

Nicoles rygg, haha :D<3

<3

uteliggarN

Ågelsjön <3
även samma dag som jag badade med min mobil..

<3



Sakna som fan



pics

aa, har sjukt tråkigt just nu och så sitter jag på min gamla dator och kollar igenom bilder.. hahaha här kommer lite gammla :

i somras

augustifestivalen typ 2008 tror jag

med Berina typ 07 eller 08

Crisse, Offe och Inge.. =)

haha very old times, mini boysen :D

stockholm och grönalund me alla 6or <3

Moa, Olle, jag, elvira och Olivia

jag och Becca <3

jag i mörkt hår och lugg..

jag och Jenny <3

Frida och jag <3

Frida, jag, Olivia, Josefine, Becca, Agnes, Becca, Jenny och Ida

jag och Sara =)

Sara, Amanda oh jag =)

<3

förra vintern när bussen fastna i en backe :D
Olle, Jonte och Kalle

Jag och Oliwia förra vintern typ <3

Sommaren 08 var nog den bästa! Petter på bild
(även första gången jag åkte cross, den dagen asså :D)

Petter och Oliwia <3

träningsläger med eneby bk <3


Sommaren 08, Emma, jag och Johan =)

6an <3




Jag ska lägga upp mer bilder snart, ska bara göra mig en kopp te :D haha

godmorgon ?

halloj där!

Idag vaknde jag och Johanna vid 11 ungefär. Så gick vi upp och käka frulle och lite sånt. Sen typ satte vi oss vid datan och nu sitter vi här. Jag ska nog snart åka hem. Det är ju alla <3ns dag idag. Så aa, blir nog bara att va hemma idag. Puss


glad alla hjärtans dag!


@ johannas place

Hej på er. IGEN.

Aa, jag åkte till smedby till mina kusiner förut. Min faster har ju fyllt år. Grattis! Men aa, va där till typ 6. Då åkte jag till Johanna. När jag kom hit så typ gick vi till eneby centrum och häändla. Sen nu kom vi precis hem. Blir nog en filmkväll ikväll. MYS!!! =)

godmorgon

Hej på er allihopa!
Idag vaknade jag av att min kära mor ringde till mig typ 70 gånger för att väcka mig -.- JOBBIGT! Men aa, så gick jag upp och käka frukost och lyssnade på musik. Högt. Så har jag ''sjunger'' eller snarare skrikit med så jag har typ ingen röst nu, haha smart. För sen ska vi till min faster som typ har fyllt år eller så fyller hon. Sen ikväll kanske det blir slaggpower med besta Olle? Men jag vet itne riktigt.
Pöss

tråkigt

1. vad heter du? ida 
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? ida ? xd
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? lisa
4. vilket stjärntecken är du? kräftan
5. vilken årgång är du? 95
6. vart bor du? norrköping
7. bott utomlands? näe
8. flyttat antal gånger? massa gånger
9. vart skulle du vilja bo? vet inte riktigt
10. vilken skolklass? 8b
11. vad vill du bli när du blir äldre? typ.. inredare eller nått

UTSEENDE
1. hur lång är du? 1.69 typ
2. hur mycket väger du? -
3. hårfärg och frisyr? blont haha har typ jämt mössa på mig men annars äre vell olika. tråk
4. ögonfärg? grönblå typ -.-
5. mest nöjd med? vet inte riktigt..
6. minst nöjd med? achms
7. skostorlek? 37 
8. glasögon? nepp
9. har du några piercingar/tatueringar? öronen

FAVORITER
1. filmer? ae ja vene
2. låtar? supernova är jävligt bra 
3. årstider? sommar typ
4. mat/dryck? typ chebbabb å cola!
5. djur? cat typ
6. färg? rosa, trot' eller ej
7. parfym britney spears midnight fantasy o typ naomi cambell*
8. tv-program? olika, köt på disney ibland 
9. ämne i skolan? typ slöjd =)
10. sysselsättning? prata, skratta

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? en tjock vinterjacka
2. vad använder du just nu för skor? vita converse eller stövlar
3. favoritfärg på kläder? svart
4. favoritmaterial på kläder? luftigt typ
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? en hel del
6. favoritaffärer? monki, gina bikbok typ
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? hehe, mycket 
8. favoritmärke? men oh, så jävla olika på olika saker
9. vad har du för byxstorlek? vilka jävla frågor? 
10. vad har du för tröjstorlek? dom enda tröjorna ja köper är typ oversize tröjor xd  

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? mellan stort och mittemellan tror jag
2. vilken färg på tapeterna? vit
3. vilka färger går rummet i i övrigt? typ rött
4. favoritmöbel i rummet och varför? sängen och datan, därför
5. vad vill du ändra där inne? typ flytta ut väggen nåra meter så rummet blir större
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? ja
b) video/dvd? ja
c) dator? ja
d) stereo? ja
e) telefon? ja
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? grannens hus, lite träd, en väg och snö
8. vad gör du oftast i ditt rum? datan, film och sover
9. vem förutom du brukar sova i din säng? friends typ, händer att katten eller lilloli kommer =)

BLANDAT
1. vad heter din farfar? janne :)
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? men shit, har ett helt jävla lager där!
b) skolväska just nu? massa böcker typ
c) handväska eller liknande just nu? brukar icke använda det..
3. vad är du beroende av? musik
4. vilket land kommer du i från? svergie
5. vilken sorts lypsyl använder du? håller inte koll på vad det heter, nått från cypern
6. vad tror du på? haha va ?
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? kristensaken tror jag ?
8. vad köpte du senast? haha typ.... en cola på donken :p
9. har du nåt husdjur? ja
10. vad bor du i? villa 

GREJER
plånbok: just nu en rosa björn borg
tandborste: en blå-grön och en rosa
smycken: typ.. nitar :p
solglasögon: jävla olika fan

rubrik

Hej bloggen!
Idag började jag halv 9 med engelska. Sen matte, sen vare spanska sen lunch och sen sjöld. FYFAN VILKEN BRA DAG! Haha, asså denhär dagen och igår ha varit så sjukt bra så det finns inte! Haha, har varit helt wild i skulän (6) eller vad säger ni? speciellt menat till Cornet och Olle :d Hahahaha! Men aa, sen efter skolan åkte ja till hagaskolan.. Sen åkte ja och victoria och hanna till stan, sen kom Clara också =) Sen gick vi till mc, och fyfan jag va helt jövla flum! Så skulle jag va lite smart och säga att om man delar 100 i 4 så blir det 25, men då råka ja säga att hälften på hundra är 25! hhahahahaah, ae jag kände att det va väldigt många som kolla på mig och ae fy! hahah. Men aa sen gick vi på bio och såg snabba cash, den va bra =)

plugg plugg och en jävla massa plugg

Aa, verkligen förlåt för den dåliga uppdateringen! Men jag har faktiskt massor i skolan nu. Men aa, idag börja jag klockan 8 med spanska, chill med jag var iskall! Haha, nåra som märkte det kanske.. Men aa, sen vare NO, labba det va helt okej faktiskt. sen heltid med Petra. Sen lunch, idrott och sen slutade vi med engelska. Dagen gick ganska snabbt, och så var den väldigt rolig, roligare än vanligt tillochmed :o men aa, sen när jag kom hem så åkte jag och pappsen till Coop. Sen när vi kom hem så pluggade jag, har gjort det ända tills nu. Nu ska ja köra ett spel, sen vid 8 tror jag att det är vinterspelen? Då ska jag se det, sen CSI. Sen typ glo wildchild som vanligt och sen sova =) puss på ännu en bra dag i mitt roliga liv!

snabb dag

Hej på er.
Idag började jag skolan halv 10 med heltid, sen bild, sen lunch, sen livskunskap, sen so och sen heltid. Ganska lugn dag tycker jag. Nu håller jag på och pluggar, måste verkligen göra det också. Så kan inte skriva mer nu. Men aa, förlåt för dålig uppdatering men efter fredag ska det bli ändring på det! Men just nu är det så sjukt mkt!

cafeterian

Tjabba tjena hallå
vi säger så
Idag började vi kl 8, eller det var bara jag, Oliwia och Fannie som gjorde det. Vi stog i cafeterian idag. Det va jättekul! Blev lite stressigt ett tag där på lunchrasten för typ alla köpte nudlar -.- vi sålde ÖVER 80 paket nudlar! Heelt sjukt. Men det skulle kunna bero på att däet var fiskgratäng med kaviarsmak.. Han som jobbar i cafeterian sa att vi va dom som hade sålt mest nudlar, så suck on that (h)- Men aa, slutade vid halv 2, så tog jag bussen till famor och så somna jag där.. Lyckat. Sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi hem. Kom hem för ett tag sen, har spelat lite buzz med min syster annars ska jag nog plugga lite. pusseN

dagens låt



Förlåt, men jag glömde att ta kort på min outfit idag, och har varit det nåra dagar nu. Men aa, iallafall hade jag bara baskläder på mig idag. Svarta jeansleggings, vitt och svart linne, svart kofta, halsduk och rosa mössa.

ae du skojar

Fy fy fyyy säger jag bara!
Denhär dagen har inte varit något vidare! Jag började kl 8 idag, så jag gick upp kl 6. Jag var ASTRÖTT! tröttare än vanligt. Men aa, sen åkte jag till skolan och så. Lyckades ändå jobba riktigt bra på No:n, det händer inte ofta. Typ. Men aa, sen vare svenska. Då läste jag. I 70 minuter typ. Gick inte ett dugg bra för en viss fannie beletic pratade med mig var och varannan minut. Fan för dig! Men aa, sen vare so. Gick bättre än jag hade väntat mig. Sen mådde jag dåligt. Hade ont i huvet, magen var astrött och hungrig. Så vare korvstroganoff! Det är nog det äckligaste som finns. Ae fyfan. Så jag tog bussen hem. Kom hem vid 12 ungefär. La mig och sov på dirren. Vaknade vid halv 5.. Såg lite på tv och käka. Sen gjorde jag en so-läxa. FY! Asså jag va eller är fortfarande så sjukt trött och det känns som att någon har rensat mitt huve så det är helt tomt. Så ska man göra en läxa om massmedia.... Njae, det går inte så bra. Men aa, massmedia är vell en av dom roliga och lätta grejerna i SO:n. Så jag ska nog fortsätta att göra det lite nu. Började med uppgift 1 idag och det ska vara heelt klart på fredag. Inte bra. Känner att dethär kommer bli en riktig pluggvecka. Men det behövs. Jag har inte pluggat nånting, verkligen nånting sen skolan börja. Eller jo, spanska glosor i torsdags, men sen inget mer. Fan vad dåligt. Men nu ska det bli ändring på det. Ska gå ut 8an med riktigt bra betyg har jag bestämmt mig för! Haha, på tal om att ''gå ut'' 8an så känns denhär terminen helt sjuk? Vi har ETT engelska-prov på 23 veckor?! SJUKT ju för fan? Sen hare liksom varit sjukt soft nu dom veckorna som har varit, typ inte gjort någonting alls. Sen v.8 är det ju lov, då åker man till fjällen och åker skidor, det ska bli riktigt nice. Ska självklart dit med världens bästa Victoria. Aa, sen börja skolan sen vecka 11 och 12 tror jag det är, då äre prao. Haha, sen äre typ påsklov och ae jag vet inte vad. Känns som att det kommer gå väldigt snabbt iallafall. Men nae, dethär vart ett ganska långt inlägg känner jag. Ska nog återgå till mitt pluggande nu.
PUSSS
bild på Oliwia, jag och Elvy

hm..

Asså nu är det såhär.. Att det är en hel del folk som läser min blogg.. Enligt min statistik iallafall. Så varför kommenterar ni inte? Det är mycket roligare tycker jag. Och få veta vad ni tycker och tänker om bloggen, eller vad man ska säga. Så det får ni bli bättre på!

världends bästa vän


dagens låt





And I feel like takin off
Let me be your supernova
Before u make the biggest mistake of your life
Just give me the chance to get it right, get it right

[Mr. Hudson:]
They got it all
They've got all the things I thought I wanted
But I can't afford
To fake anymore
To live this fasad
Of smiles as the warm champagne pours
Out on the lawn we pretend we are haven tons of fun
In this world where we don't belong
So don't come around
Is she thinking of me, did she forget
What we once had

And I feel like takin off
Let me be your supernova
Before u make the biggest mistake of your life
Just give me the chance to get it right, get it right

[Kanye West:]
Oooh they got it all
You can see they got it all
They got the cars the boat
And the beautiful house by the shore
... you know there's more
But I can't take another minute of it all
He wants his kids and his dog
He wants his breakfast in bed
Hes got his trust funds saved
Not a worry in his head
But it's not you homey
I wanna break up this scene
And see you runnin back to me

Cause I feel like taken off
Let me be your supernova
Before you make the biggest mistake of your life
Just give me a chance to get it right, get it right

Ya I feel like taken off
Let me be your supernova tonight
Before you make the biggest mistake of your life
Just give me a chance to get it right, get it right

You got it wrong
If you say our love is gone [Continues til' end]

Ya I feel like taken off
Let me be your supernova
Before you make the biggest mistake of your life
Just give me a chance to get it right, get it right [x2]

bästavän victoria

Heeeey !
Idag åkte jag till stan med Victoria ett tag. Jag köpte inget! Men aa, sen åkte vi hem till mig och chilla gal1.
Naevars men vi gör somsagt inte så mycket. Ska nog se på nån film eller nått. Puss på det.

@ andersson's place

Tjo breeeeeee!

Nu sitter jag hos Lina the man. Vi har haft det fruktansvärt trevligt ikväll. Förblir nog sååååå... tror jag nog. Jag kom hit runt sexxxxxxx. ae ja orkar inte säga vad vi har gjort men vi har i alla fallllll haft ruuuligt. puss på deee




till familjen andersson!

Nu drar jag till lagerlunda till familjen Andersson, ska bli ritkigt trevligt. Uppdaterar senare eller imorgon. Pussen

nu är jag vaken!

Godmorgon mina sötnosar ♥
Idag vaknade jag vid halv 11 typ. Då gick jag upp och duscha och åt frulle. Sen satte jag mig här och nu är jag här. Lyssnar igenom lite gamla låtar. Idag ska jag nog åka till Olle om hon kan vakna snart -.- Jag håller på o spamar henne med sms, oh vad hon tycker om mig just nu känner jag :) host.. Men aa, uppdaterar senare.

mjau

Haha, dagens ord skulle man vell kunna säga. Mjau. Like katten. Nu äre såhär, att ikväll har inte jag gjort ett piss. sett lite på tv, annars ingenting. Imorgon åker jag till Oliwia, vi ska köra en filmday me elvy och alicia. Ska bli himla kul, jag har gjort ett manus. Bästa jag. Nu ska jag se på ett hemligt pogram som heter hannah montana. :$ men aa, sen ska jag nog sova, så blir nog ingen mer uppdatering idag. Pösssssssss
sommaren 2008 <3
vintern 2010 <3

dagens outfit

Lila kofta från monki
halsduk från gina
linne från gina
Tights från carlings
Det är typ ormskinn eller nått på tightsen + dragkedja

dagens låt


I like, 
Where we are, 
When we drive, 
In your car. 
I like, 
Where we are, 
Here. 

Cause our lips, 
Can touch. 
And our cheeks, 
Can brush. 
Our lips can touch, 
Here. 

Where you are the one, the one, 
That lies close to me. 
Whispers, "Hello, 
I've missed you quite terribly." 
I fell in love, in love, 
With you suddenly. 
Now there's no place else, 
I could be, but, 
Here in your arms. 

I like, 
Where you sleep, 
When you sleep, 
Next to me. 
I like, 
Where you sleep, 
Here. 

Our lips, 
Can touch. 
And our cheeks, 
Can brush. 
Cause our lips can touch, 
Here. 

Where you are the one, the one, 
That lies close to me. 
Whispers, "Hello, 
I've missed you quite terribly." 
I fell in love, in love, 
With you suddenly. 
Now there's no place else, 
I could be, but, 
Here in your arms. 

Our lips can touch. 
Our lips can touch, 
Here. 

You are the one, the one, 
That lies close to me. 
Whispers, "Hello, 
I've missed you quite terribly." 
I fell in love, in love, 
With you suddenly. 
Now there's no place else, 
I could be, but, 
Here in your... 

You are the one, the one, 
That lies close to me. 
Whispers, "Hello, 
I've missed you quite, miss you quite..."
I fell in love, in love, 
With you suddenly. 
Now theres no place else, 
I could be, but, 
Here in your arms. 

Here in your arms. 
Oh, here in your... arms.

good day!

Hahaha, kan ju börja med att säga att jag är på asbra humör nu :D hihi!
men aa iallafall, började halv 9 med engelska. Trevligt, ganska soft. Sen vare håltimma. Asså -.- Men jag oliw, cornet, frida och nåra mer jobbade iallafall! Riktigt duktigt tycker jag allt. Men aa, sen vare spanish. Glosförhör. Jag har minst 3 fel iallafall -.- FAN! det gick sämst. Men aa, sen vare lunch. PANNKAKOR! in my <3. Haha, men aa vi har liksom haft 5 februari inne i huvet hela tin. Just för att det skulle va pannisar. Men aa, med tanke på den äckliga maten vi får så äre typ lyxmat. hahaha. Nae men aa sen vare slöjd. Slutade kl 2, ganska soft. Sen typ åkte jag till farmor och farfar och fika :D haha. Men aa, kom precis hem därifrån. Men nae, ikväll ska bli en familjekväll. Hoppas på en bra kväll utan tjafs och bråk =) får se hur det blir. jag kan ju va lite agresiv... ;)

dagens låt





Work It, Make It, Do It, Makes Us
Harder, Better, Faster, Stronger
More Than, Hour, Our, Never
Ever, After, Work Is, Over
Work It, Make It, Do It, Makes Us
Harder, Better, Faster, Stronger

Work It Harder Make It Better Do It Faster Makes Us Stronger
More Than Ever Hour After Our Work Is Never Over

Work It Harder,
Do It Faster,
More Than Ever,
Work Is Never Over

Work It Harder Make It Better Do It Faster Makes Us Stronger
More Than Ever Hour After Our Work Is Never Over

Thailand!

YESSSS nu äre bokat (y) Ioförsej ska vi åka i december så det är jävligt långt kvar. Men då har man ju något att se fram emot iallafal.. Hahah här kommer liter bilder på hotellen vi ska bo på:
hotell nr1:



hotell nr2:


ae det ska bli ritkigt härligt! men som sagt är ju typ ett år kvar...
Men man kan ju längta ändå :D

Alan! Steve?


hahahaha!

det fick mig på bra humör igen :D

hm.. dåligt humör

UNDRAR VARFÖR?
nae inget vi ska gå in på tycker jag allt.
Men aa iallafall, idag började vi kl 8 med spanska, typ rita hela lektionen och lyssna på la camisa negra ♥. Haha, sen vare NO, gjorde typ inget för fingret va sjuk så alla hade Linda och aa. Sen skulle vi ha heltid med Petra, men nae hon va sjuk. Så vi skulle ha håltimma -.- Men så gick vi o bad en annan lärare o ha oss, haha låter inte likt oss men vi behövde fan plugga. Men aa, sen vare lunch i evigheter. Sen skulle vi ha jumpa men detr hade vi inte heller. Vi typ spela pingis istället. Men sen hände det nått med Helenes barn så hon va tvuingen och dra, så vi hade det i typ en kvart. Sen vare engelska. Så slutade vi 10 i 3. Då väntade jag och Oliwia på Kajsa. Sen när hon sluta gick vi till spånkan då även Sofia kom. Haha, sen åkte jag, Kajsa och Sofia till stan. Så käka vi med nån xd Sen gick jag och mötte pappa, så typ gick vi till 3 butiken och så skulle pappa göra nått med sin telefon. Sen åkte vi hem. Somna i bilden lyckades jag också med, haha. Nu kom jag precis hem och ska plugga lite spanska-glosor hade jag tänkt. PUSS

full frys

Haha, fan vad jag nördar't. Ser på det varje kväll (a) Haha och det är inspelat typ 1998? Hahaha, n-o-l-i-f-e minvän. får se om det blir nån skola imorron. HOPPAS INTE DET. men aa, sov så gott =)

NACKSPÄRR TYP

Ae fyfan jag har så jävla ont i nacken så det finns inte. Har haft det hela jävla dagen och jag har inte sovit konstigt eller så. typ strange? JA. Men men, får vell bita ihop helt enkelt. Behehehe.

så sjukt bra

Haha, ibland känns det som att jag byter musik-stil från dag till dag. Men aa, just nu äre dethär som gäller.





jahopp

Oliwen åkte hem för ett tag sen, vid 2 typ. Haha, när hon drog så såg ja på Van Wilder. Den va bra varen. Jag och Olle såg också på film, I love you Beth Cooper hette den. Den va också bra. Nu har jag städat mitt rum, ser skapligt ut nu iallafall. Såg ut som ett bombnedslag innan. Men nu tror ja att jag ska typ bädda rent sängen osen typ se på film med mamma. Det var ju inte igår precis. Men aa, uppdaterar senare  :*
sött fannie..

enebyskolan

Haha, hej bloggen. Här kommer ett väldigt glatt inlägg från en väldigt glad Ida :D Aa, idag började vi halv 10, jag åkte med farmor in till skolan. När vi kom till skolan hade vi heltid i typ... 10 minuter? Aa, eller vi hann inte komma igång iallafall. Sen så kommer våran lärare och säger att ALLA bussar är inställda. Så vi var tvungna att åka hem nu. Viba hmm okej? För päron, mor-och farföräldrar jobbar ju? Men sen aa så kunde min morbror komma och hämta mig och Oliwia, så nu kom vi precis hem. Hahaha, lång dag? =) egentligen så skulle vi slutat halv 4. Haha, men aa jag och Olle ska nog vara lite duktiga och plugga lite nu, sen blir det vell film kanske? kanska mys när det är så kallt ute. PUSS PÅ ER OCH EN BRA MORGON!

dagens outfit

Juste, glömde skriva dagens outfit idag..
svarta tights - gina
svart och färgrandig tröja - monki
adidaströja - thailand
halsduk - gina

trött som bara fan

Ae jag vart sjukt trött nu, ska nog gå och lägga mig i sängen, kanske ser nån film eller nått. Men mm puss :*

skolan

oliwia och fannie
mickis =)
sötisar

tisdag den 2 februari 2010

Hejhopp!
Idag började jag klockan 8 med idrott, vi körde typ handboll. Sen va nåra i 8c med. Det va skittråkigt. Sen vare NO, men Linda va sjuk så vi gjorde nått me fingret i typ en kvart sen fick vi rast. Sen vare klassråd. OCH YES YES YES JAG FÅR BEHÅLLA MITT ÖVERSKÅP! phuuu! Men aa, sen iallafall vare lunch. Sen spanska sen matte. Sen sluta vi, då åkte jag och Oliwia till stan. Käka med Frida och Cornelia också. Sen typ kolla vi lite. Jag fick med mig en tröja hem. En typ tjocktröja. Nice. Turkås (y) Men aa, sen kom jag nyss hem. Åt precis potatisbullar - usch. Men nu ska jag springa ner och hämta kameran sen kommer nog lite bilder :D

inte ett dugg trött

Nae, nu äre såhär att jag inte är ett dugg trött! Haha, helt sjukt med tanke på att jag gick upp klockan sex imorse. Men men, imorgon ska jag också gå upp kl sex så aa kanske behöver lägga mig nu. Men innan ska jag nog ta en ducsh =) godnatt och sov gott

älska


- ingen rubrik -

ni är dom bästa som finns, vet inte vad jag skulle göra utan er. puss på er!
oliwia zelmerlööw och victoria hjort!<3

musik






queen <3


jag tror nog fan inte att det finns nått bättre!


deppig

Haha nu vart jag på ett typ deppigt humör. Men det va ganska länge sen så det är rätt skönt.. Haha, så aaaaa.. puss på er

oliwia och fannie

haha era jävla cp:n!

today

Idag började skolan kl 8, vi började med NO. Typ labba me cola, det var skittråkigt. Sen vare svenska, gjorde novellen. En helt ny typ. Haha. Sen hade vi håltimma så vi drog till donken. Käka sen drog vi till himpa. Där åkte vi pulka och lite sånt. Åkte typ 5,6 gånger. Värligt kul. NOT. Eller jo det va kul, men aa så fick vi sluta vid halv 2. Egentligen skulle vi slutat halv 4. Så det var ju nice. Så tog jag bussen hem. Nu sitter jag här, ska förmodligen sitta här hela dan. SÅ SJUKT SKÖNT!
älskar dig fannie <3
fannie och oliwia <3
sur, trött, irriterad och kall. en ganska eländig ida helt enkelt :d

dagens outfit

Haha, det får vell bli ett till inlägg såhär på morgonen. Idag har jag på mig
Tights från ginatricot
linne från ginatricot
tjocktröja från intersport
my lovely mössa <3
eftersom att vi har friluftsdag idag så tänkte ja ta på mig mjukisbyxor senare. och dom är från fotbollen, alltså stadium. hihi :)

godmorgon 07:07

Haha, fyfan! Idag satte jag klockan på sex. Vaknade då också, gick upp och fixa mig lite och sådär. Sen nu säger pappa att jag kan åka med han till skolan idag -.- så vi åker typ kvart i åtta! Haha, fan då. Då skulle jag ha kunnat sovit en timme längre -.- Menmen, nu är jag vaken och pigg som vanligt :D Hoppas ni alla får en bra dag, för det kommer nog jag ha! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!