- nikon d3100

Jag är nog fan världens lyckligaste människa.
TACK FÖR KAMERAN MAMMA OCH PAPPA ♥

- god jul!

Hej allihopa!
Jag hoppas att ni hittills har haft en kanon julafton och att ni kommer få en bra dag!
Jag firade jul med farmor och farfar och pappas släkt igår. Det var väldigt mysigt och trevligt! Vi var där i hela 6 timmar. Jag fick massa snygga kläder! Och imorse så typ firade vi jul med familjen, då fick jag också lite kläder, bath, dator-tillbehör hihi och vågtång lite sånt! Så tack för det! Nu ska jag gå och duscha och snart så kommer farmor och farfar till oss och äter lite gröt och sådär. Trevligt! Sen ikväll så ska vi åka till mormor och morfar och fira jul med dom och det ska bli supermysigt det med.
Och imorgon är the big day. Då jag åker till Thailand. Jag ser fram emot det så himla mycket så jag hoppas verkligen att allt blir som planerat nu! Fast jag har ändå inte riktigt förstått att vi ska åka. Men tiden går ju så fort så jag kommer nog komma hem snabbt. Men det ska bli så himla skönt att komma bort och byta miljö lite. Men nu har jag saker och göra så jag kan inte skriva mer.
Men jag önskar er alla söta läsare en riktigt god jul! Och ett gott nytt år om jag inte skriver nånting innan det.
Kram ♥


- dum av dig

Heeeeeeeeeeeeeeeeej!
Jag förstår att ni saknar mig när jag inte uppdaterar så ofta, det är ju nästan så att jag med gör det. Eller gör jag det? Men just nu sitter jag vid datan och ska väll snart gå och lägga mig. Pratar med Louise och även hennes syster lite i bakgrunden i skype. Det är nice. Men idag så började skolan 9, vi typ pratade, gick tipsprommenad, städade och typ ingenting. Sen kom Louise till min skola och sen så typ åkte vi till stan och jag köpte massa julklappar hihihi. Efter det så typ åkte jag hem och bara chilla galet. Eller gjorde jag det? Nae men nu orkar jag inte skriva mer. Utom att denhär veckan är nog fan den bästa veckan på hela jävla året!
Måndag- Louise
Tisdag- kanske Louise
Onsdag- Lov/Victoria
Torsdag- Fira jul med farmor och co
Fredag- Fira jul med mormor och co
Lördag- THAILAND!
jävla skönt

- breakeven

http://www.youtube.com/watch?v=DrzGHgmG3y4
Så himla bra låt.
Egentligen vet jag inte vad jag vaken såhär dags, det är inte likt mig. Men jag vaknade av att jag hade ont i magen osv. Bad feeling har jag också.. Men igår iallafall va jag på stan med Calle, vi utredde faktiskt lite saker, tro det eller ej. När jag kom hem så pratade jag med världens bästa. Bådatvå faktiskt. Ni är bäst av allt, och ni vet mycket väl vilka ni är. Lite senare så gick jag till Frida. Där hon, Johanna och Amanda va. jag va där i typ en timma? Om ens det, men jag mådde inte så bra så jag gick hem igen. När jag kom hem så bara satt jag här och bara.. gjorde typ inget.. eller gjorde jag det? Nae men aa.
Nu skrev jag precis en önskelista till mamma och pappa. Jag kommer inte ens ihåg vad jag skrev, så känner mig inte så jättetaggad på att få det liksom. Eller jo det är klart jag är, men inte just precis nu för jag mår inget bra nu heller. Så nu ska jag spela sims. Och göra det resten av dagen också

- praktikant

Fan vad duktig jag är på att uppdatera. Men jag känner som sagt värsta suget till att blogga <3 eller gör jag det? Har haft prao hela veckan. Jag praoar ju på väskmakar'n och det är kul kul. Men idag gick jag typ hem tidigare eftersom att jag inte mådde alls bra. Vilket ledde till att jag bara har varit hemma idag. Kul. Eller vare det? Nae. Imorgon ska jag sova. Efter det ska jag till stan och träffa Calle och då ska vi uträtta lite julklappar. Spännande, men vi får väll se om jag skriver nått mer snart. Känner mig inte så jättesugen på det faktiskt.

- my only wish this year


- världens gladaste människa är jag!

Jag vill bara stanna tiden nu känner jag. Eller nej fan det vill jag inte alls! Sitter just nu och lyssnar på: Shine On - RIO. Och bara tänker på hur jävla bra allting är. Jag har världens bästa vänner, världens bästa familj och släkt, och allting är bara så himla as bra! För det första så har vi prao nu i två veckor, vilket betyder= INGEN SKOLA vilket betyder= INGA LÄXOR! Fy fan vad skönt! v.51 när vi har praoat färdigt så ska vi gå i skolan 2 dagar men då är det först b-dag och sen mentorsdag. Sen på onsdag slutar vi skolan alltså det 22 december. Sen den 23 ska jag ''fira'' jul hos farmor och farfar med kusiner och allt. Sen den 24 så ska jag ''fira'' jul med mormor och morfar och kusiner och allt på mammas sida. Sen den 25 så fucking åker jag till Thailand!!!!!!!! Så jävla as underbart, det finns fan inte ens ord. ÄLSKAR DET!







Så himla underbart det ser ut! Kan ni fatta att jag kommer vara där om mindre än en månad!!!!
Men aa, sen kommer jag hem. Och strax efter det så blir det att åka till Linköping med Louise, Amy och någon
kompis till Amy och se på Håkan Hellström!!!



Underbart!!! Och strax efter det så blir det att åka till Vemdalen och Björnrike med världens bästa vän = Victoria Hjort.




Sen när vi kommer hem därifrån så är det väl ganska lugnt så som det ser ut nu. Sen den 8 augusti så åker jag och
världens bästa = Victoria Hjort till Cypern!!!!!!!! Och det ska också bli sjukt jävla underbart!





Fyfan vilket bra år det har varit och vilket bra år 2011 kommer att bli!!!

@ hos min vän

Tjamors
Idag så började jag 10 över 8 med idrott. Vi typ spelade volleyboll och hade lite redskap. Eller, jag och Ville spelade badminton istället. Det var kult. Jag ägde, thihi. Efter idrotten så var det SO, då gjorde vi heller ingenting. Pratade lite betyg med Petra och jag kommer att få VG I SO denhär terminen också. Efter det så var det spanska, vi hade prov. och jag tror att det gick ganska bra för mig men det veet man ju inte förns men får reda på resultatet. Efter det så var det lunch. Typ fiskgratäng och potatis. Men på matlistan stog det att det skulle vara potatismos med nae.. Jag vart fett besviken :( Men aa, efter det var det heltid. Och eftersom att typ ingen hade nånting att göra så fick  vi göra lite vad vi ville. Jag kan inte direkt säga att vi hade nån lektion. Men jag var iallafall i bildsalen och målade lite hihi. Efter det så hade vi NO. MEn vi såg på film i typ en halvtimma sen fick vi sluta. Och så fick jag även reda på att jag fick MVG på mitt matlagningsprov. Och VG på bakprovet. Så då vart jag ganska så glad. Efter skolan så åkte jag spårvagn med Amelia. Sen tog jag bussen till krokek hem till Louise. Och nu är jag här.. Vi såg nyss på Charlie St Clarie eller nått sånt och den var jättesorglig :( Och nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. sånt som märks. Sen ska vi iallafall se på idol. HEJJA OLLE!

- en julklapp

Nu har jag tänkt ut en julklapp. Eller egentligen var det inte jag, men ändå. Ni som känner mig vet att jag är ganska typ.. barnslig? Nae men jag gillar typ hello kitty och så vidare. Och jag har ju ett påslakan med kitty men när jag var på hemtex häromdagen så såg jag att dom hade en hel del söta hello kitty påslakan. Så det önskar jag mig nog!
Dethär tillexempel är snyggt:

- send a dirty picture to me


- 22 dagar till julafton

Jag såg att jag hade fått en kommentar då någon frågade vad jag önskade mig i julklapp.
Och samma svåra fråga kommer år efter år. Jag vet faktiskt inte vad jag önskar mig.. Ett god jul kanske? Jag blir glad för precis allt. Dåligt svar på frågan, men det är så svårt så jag kommer tyvärr inte på något

- all i need is you

Tja!
Har ni hört den nya idol-låten? All i need is you heter den, det är riktigt bra faktiskt.
Idol Allstars 2010 – All I Need Is You
Men aa iallafall, jag har inte bloggat så mycket på sistone. Men jag glömmer bort bloggen och känner mig inte så sugen på att blogga och så. Så ni får nog leva med det faktiskt. Idag var i skolan och slutade vid 3 ungefär. Om inte innan till och med. Då gick jag till frisören och klippte mig. Aa eller hon klippte mig. Det vart kort tycker jag. Och jag ångrar att jag ens gick dit.. Men aja, finns inte så mycket att göra just nu mer än att bara gilla läget så jag får väll göra det.. Efter det åkte jag hem, och nu pluggar jag lite spanska. Har typ läxprov imorgon, men det känns ganska bra måste jag säga.
Kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!