teater?

Tjena
Idag började jag dagen med att försova mig i en timma, as skönt vare. Sen åkte jag med mamma till skolan, kom nåra minuter försent.. men men. Sen vare NO, vi typ gjorde studsbollar.. Jag var typ trött/sur/mådde inte bra idag. Så det enda jag har gjort är att legat på en bänk och sovit. Jo, jag somnade faktiskt.. Tills det kom massa jävla nerds och väckte mig. Inte okej! Sen skulle vi till nån teater eller vad det var.. Det var svintråkigt.. Jag somnade yttligare en gång, ae fy. Jag behöver sommarlov och långa mornar! Men men, det är inte långt kvar! Men aa iallafall.. Efter typ en timme och 20 minuter så drog dom för dendär filten och alla trodde det va slut, men så sa dom att det var 10 minuters paus! Aaah, så Frida, jag och Cornet drog till ica och köpte glass. Sen tillbaka dit, fast så behövde vi inte va kvar där om vi  inte ville så vi drog. Hihi.. Jag och Frida tog spånkan tillbaka till skolan och fixa lite grejer. Sen åkte jag till stan och träffade Louise. Trevligt tycker jag allt. Gjorde inget speciellt, bara chilla helt galet. Jag köpte morsdag present och hon köpte skosnören som hon gick och snacka om typ.. hela tiden :) haha ae, hon är söt gullig. Träffade även nåra kompisar till henne. Sen tog jag 5 över 5 bussen hem, och när jag kom hem så typ käka jag och sen satte mig vid datan. Sen har jag inte gjort så mycket annat. Kanske egentligen borde ha pluggat, men orka inte det idag. Så jag får göra det imorgon istället.
Puss på rumpan
Bild på mig och Lovis från Berlin

ida franzén -



Ae..
kände att det var dags för någon bild på mig själv. Ioförsig tror jag ju att ni överlever, men på samma ång vet jag att ni gillart. Sitter nu och pratar i telefon med min vän Louise. Mycket intressant. Vill även tacka än en gång för alla fina presenter jag fick idag. Jag blev jätteglad! Nu ska jag gå och sova. Vi hörs imorgon, pussen!

bilder -

Nu kommer lite bilder från konfirmationen iallafall, men det är inte många!



Becca och jag :)


Håkan även kallad Hakon

<3




konfirmation

Hello

Idag var ju den stora dagen, höhö.. Nae men jag satte klockan på halv 7, askul. blev hämtad en timma efter. Hade likadan klänning som min vän Victoria, ganska så as epic fail.. Men man hade ju sånna därna vita kappor på sig. Efter själva alltet så tog vi typ 10000000 bilder, så vi stog stil i typ 1000000000 år.. Men aa, sen efter det åkte vi hem till mig. Aa eller, min släkt, jag och Oliwia iallafall. Sen när vi kom hem hit så fick jag massa presenter och sånt. Blev mest smycken och sånt men även en moppe. TACK SÅ AS MYCKET ALLIHOPA! :D Så aa, jag skjutsade runt lite på Oliwia där ett tag, men kan ju dock inte åka så mycket eftersom att jag inte har fyllt år än så jag får ju inte skriva provet -.- Haha ja men iallafall... Det kommer kanske bilder från konfirmationen senare, kanske! Det är ju inga vackra bilder precis.. Men bilder på det jag har fått kommer garanterat :D
Men nu ska jag nog gå och.. göra nått.
 Hare gött mina vänner

hem ljuva hem

Jo tja på er, tänkte att jag kunde ta typ hela min vecka i korta drag.


Måndag: Började skolan klockan 8, slutade halv 4. Efter skolan åkte jag hem och plugga.

Tisdag
: Började klockan 8 med att springa 3 km på himpa, slutade 20 i 2. Då kom mamma och hämtade mig så åkte vi till hennes jobb sen hem. Hade en riktig jävla depp-dag. Så aa, förlåt till alla dom jag klaga hos.. Eller vad man ska säga, men ändå tack. Behöver inte säga till vilka för det vet ni nog själva.

Onsdag
: Började skolan halv 10. Hade SO-prov i skolan, och det gick inte alls bra! Eller.. Jag får ändå behålla mitt VG i slutbetyget sa Petra vilket gjorde mig glad igen. Efter skolan var det taco-kväll. Det var faktsikt riktigt kul. Vi tjänade iallafall en hel del pengar på det iallafall! Kul att man kan göra sånt med klasse, haha.

Torsdag
: Började klockan 8 och slutade typ halv 3, då följde Oliwia med mig hem. Sen åkte vi in óch såg på Sex and the city 2. Den var ganska bra tycker jag faktiskt, om man tycker om 1an tycker man garanterat om 2an. Så jaa, den kan jag faktiskt rekomendera.

Fredag
: Började skolan halv 9 med engelska prov. Gick vell ganska okej, hoppas bara att resultatet blev bra. Sen slutade vi runt halv 2 typ, då åkte jag och Oliwia ner till stan en snabbis. Sen åkte jag hem till mig och hon till sig. Sen åkte jag och mamma till maxi, köpte nåra tights och en klänning. Sen åkte jag till Fyrby och kollade på match. Träffade Alida där, trevligt tycker jag allt. Det var ju ett tag sen sist. Sen kom även min vän Louise och hennes vän Bella. Vi kolla först på eneby F94/95 som spelade mot smedby, och vann även med 7-3. Sen kollade vi lite på damlaget när dom spela. Dock så spöregnade det så aa, det va inte så askul o stå ute i regnet men aa. Hade ju paraply med mig, SOM TUR VA! Eftersom att jag bara hade på mig jeansjacka.. He-he, men aa. Sen efter matchen åkte jag hem till Oliwia, båda var ganska aströtta så vi somna typ innan 12 iallafall tror jag.

Lördag
: Haha, ao.. Idag vaknade vid halv 11 ungefär och va askissnödig så va ja typ blöt på kinderna och kudden va typ blöt oså sen säger Oliwia att jag hade legat och tjutit i typ en timma.. Haha epic fail. Sen när jag väl tänkte på det så kom jag på att jag drömde att min mobil försvann.. Usch mardröm!

Men nu måste jag:
Duscha!
Blåsa håret
Ta fram kläder
Städa mitt rum
Dammsuga övervåningen
Sminka mig
Fixa håret

Allt det ska jag hinna innan klockan 6 så nu får jag skynda mig på!
Ikväll kommer familjen Forsberg hit på middag, det ska bli trevligt :)


hemma hos oliwia

Tja på er
Började halv 9 med prov, sen typ stickade jag hela dan.. Haha, sen vare spanska då såg vi på barnhemmet. Den va ju.. bra.. Men aa, slutade skolan vid halv 2 typ. Då drog jag och Oliwia till stan en snabbis sen åkte jag hem till mig och hon till sig. Då typ packade jag lite och aa.. Sen åkte jag och mamma till maxi. Fick typ nåra tights och en klänning. Tack. Sen åkte jag till fyrby och kollade på match. Träffade min efterlängtade lilla Alida! Det var ett bra tag sen lilla du. Sen träffade jag även Louise Sjöberg och hennes vän. Vi typ kollade på två matcher samtidigt, HE-HE. Och eftersom att det spöregnade så vart man ju skapligt blöt, även att jag hade en paraply hållare :* Haha, men aa. Kom nyss hem till Oliwia. Nu spelar jag Bratzy med henne och hennes syster. Jag vinner såklart. Ikväll blir det nog att ta det så lugnt som det bara går. Och aa, så vann ju eneby då med 7-3 mot smedby. Skitbra jobbat tjejer!
Juste, dethär är lite skrivet till Rebecca:
Jag har ju inte haft något internet, så jag har ju varit inne på nåra kompisars datorer och min förra laptop och jag har typ inga bilder där :( men nu ska det bli ändring på det kan jag lova! :D
bjussar på en assöt bild på mig, fast.... neeeeee

NY DATOR!

Hej på er.

Jag börjar med att säga det roliga så får ni vänta lite med min dag..
Eller.. jag kom precis hem, jag har varit på bio. Sex and the city 2, jag tyckte den var ganska bra, men jag hade förväntat mig bättre. Men jag tycker absolut att den ska ses! Sen nu kom jag hem, har ju inte riktigt kommit ifrån min lilla deprition.. Kom hem, in i mitt rum. Ser att det står en dator där! Kollar om den funkar och JA!!!!!!!!!! Nu funkar internet och alling också, så himla häääärligt det känns! TACK SÅ AS JÄTTE MYCKET PAPPA!!!!!

godnatt

Haha ja jo, har nyss haft en kille här som kollade lite på internet. han fixade det på en dator, men så visade det sig att mitt nätverkskort hade gått sönder på min dator så min dator kanske inte kommer funka på 1-2 veckor. VILKET ÄR VÄLDIGT ILLA! men aa, får vell stå ut, nu har vi iaf en dator med internet.

Men nu ska jag sova, godnatt :D

var 10onde minut?

Asså, nu funkar internet.. men det funkar bara i cirka 10 minuter sen stängs det av, så nu får jag vara lite snabb..

Idag försov jag mig i en timma, härligt ida. Så jag åkte med mamma till skolan, började klockan 8 och slutade halv 4, det är ju så sjukt illa så det finns inte. Men drog vid typ 20 över till bussen med Oliwia och Petter. Petter värsta bästa disktraseförsäljaren, fast... NAE! hahaha, men aa så kom jag hem och har inte gjort nånting. ska plugga nu sen ruttna.. Ska ragga upp nån som vill snacka i telefon ikväll, då springer tiden iaf iväg.. haha

hemgång dårå.. :(

Tjena

Ao, det är sorgligt nog att jag snart ska röra mig hemmåt igen. Till min o-elektroniska värld - mitt rum.. Fan asså, det är ju tragiskt! Men ja iallafall, blev en supermysig kväll med farmor, farfar och kusinen Sara. Nu blire vell att åka hem och ruttna.. Tagga ballar av stål ikväll iallafall..


Puss och kram

godmorgon

Eller aa, gick upp vid 11 imorse men ändå..
Idag var det tänkt att åka till krokek men NAE.. jorå men det är nice, fett jävla asnice.
Har bara varit hemma idag, haft sjukt kul utan tv och dator. Fast nae..
Mamma skjutsa nyss ner mig till farmor och farfar och nu är jag här. Sitter vid datan o såå, finns ju fan ingenting och göra. Är också ganska sur. Inte bra, men aa.. Det hände ju dessutom en ganska as sjuk sak inat..

Vid 2 ungefär så vakna jag till av att det typ prassla vid mitt skrivbord, jag tog för givet att det var katten så jag sa åt honom att sluta. Fast så fortsatte det låta så jag sa åt igen, och tro det eller ej men min katter brukar lyssna på mig, haha. Sen iallafall så tände jag lampan för att se vad fan det var, så vare ingen katt där.. Men jag såg dock att i påsen med nötter som stog på skrivbordet så rörde det sig. Fyfan vad rädd jag var, första tanken var vell att det va nån typ jättespindel eller orm eller nått sånt. Så jag gick ner och sa till mamma, så när vi kommer upp i rummet så bara flyger det omkring nånting i taket typ, o mamma bara skriker så jag springer och hämtar pappa som får fixa detdär. Så var det en jävla fladdermus!!!!!!!!!!! Asså kan ni fatta det? Den hade kommit in genom fönstret för jag hade fönstrena ganska mycket öppna för att det var så varmt inne i mitt rum. Ae fyfan, aldrig att jag sover med fönstrena så mycket öppna igen. FYFAN :O

asdålig uppdatering

Asså förlåt för den urkassa uppdateringen, men det är fan inget jag kan göra nått åt.. Men iaf, dagen spenderades med Fannie. Sen åkte jag till Oliwia, vi har typ varit ute i solen och myst. Haha, nae men spelat badminton och hoppat studsmatta. Nu tar vi cykeln till pizzerian i byn sen drar vi till mig.
Pussen alla soeta läsare
fan så snygg

hos fannie

Tja på er,
sitter nu hemma hos Fannie. Vi kom hem från ica för ett tag sen, köpte lite till ikväll. Nu äre film på g, vi hade tänkt oss en skräckfilms-kväll. Låter ju för nice tycker jag allt! Men nu ropar hon att jag ska komma, men vi hörs imorgon bloggen.

Pussar och kramar <3

hatar åska

Aa, tja

Det var ju ett tag sen.. Det har ju dock sina förklaringar.. Igår morse så slog åskan/blixten ner i nån elledning utanför vårat hus vilket gjorde att min tv, box och internet gick sönder. Jävligt irriterande kan man ju säga. Men aa iaf, igår följde Oliwia med mig hem efter skolan. Vi gjorde tipsprommenadsfrågor, det gick faktsitk ganska bra. Idag började jag halv 9 och slutade 10 över 11. Då drog jag till stan ett tag sen hem. Sen skjutsa mamma in mig till Fannie. Så fick jag även nya skor, vita låga converse. Tack så mycket! Sen nu är jag hos Fannie, kom hem till henne nyss. Har varit på stan ett tag, köpte inget. Men aa, det blir nog bara att ta det lugnt idag. Puss på det

tandläkarN

Tja på er.
Vaknade ganska tidigt idag, va tvungen att åka till tandläkarn på förmiddan -.- men men, det gick bra. Det var bara en kontroll eller vad man ska säga. Sen efter det åkte jag till stan med mamma. Hittade en skol-avslutnings klänning. Jorå det var vell på tiden att jag hittade en.. Sen köpte hon lite typ konfirmationspresenter till mig. och en armband. hihi. Sen åkte vi till Maxi och handla mat. Sen nu kom jag nyss hem, ska antagligen bara va hemma idag. Annars gå ut o träffa Frida.. Men vi får se hur det blir med det :)
Puss och kram

godnatt

Funderar på att gå och lägga mig nu, aa eller snart iallafall. Har bara sovit typ 15 timmar på 3 dagar, det är inte bra -.- fy, jag är helt slut. Så aa, känner att jag kommer sova asgott inatt. Haha, men aa det är ju nice iaf. Nu på kvällen har jag snackat med Robin och Louise i skype. Haha, jorå men det är nice.
Puss godnatt sötisarna

Berlin 2010

Det får räcka med bilder sålänge tycker jag.
Det blir antingen mer bilder imorgon eller inga mer,
Louise hälsar, hihi
pussen

home sweet home!

Nu är jag äntligen hemma, allting vände i söndags eller vad det var. Vi bytte hotell och allt blev mycket bättre. Jag skriver mer lite senare, i detaljer och bilder och sånt.
pussen

berlin

Nu är vi i svenska kyrkan i Berlin. Känns ändå ganska okej. Igår kändes det som att hoppet var ute... Haha, nae men jo.. Imorgon kväll vid kl 11 går tåget hem.


Puss på er era suedeRRrRRr

i tyskland

hej po er, kan inteskriva so mycket nu för jag for nog egentligen inte sitta vid datorn nu. men idag har nog varit världens allra längstadag i hela mitt jävla liv. nae fy. och imorgon lär det vell bli likadant antar jag..jag vill hem till min familj!!!!!!


GLÖM INTE ATT JAG ÄLSKAR ER MEST AV ALLT I HELA VÄRLDEN

nu åker jag! :)

Japp, nu går bilen snart om nåra minuter. Till tågstationen sen bär det av till Malmö eller nånting, sen nattåget till Berlin. Fyfan vad nice allting kommer bli. Men jag kommer ju som sagt inte kunna uppdatera här på bloggen. Vilket är ganska tragiskt. Men om jag får syn på en dator så ska jag försöka skriva!
Men ni får ha detr så jättebra medans jag är och har det jättebra i Tyskland :D
Puss och kram alla underbart söta läsare ♥

happyface

Ae fyfan vad kul dethär ska blii!!!!!!!!!! :D
Är så sjukt jävla taggad så det finns inte. Känner att jag kommer mysa ordenkligt med sötisarna på bilden.
Hihi puss

idag är den stora dagen!

TYSKLAND, HERE WE COME!
jag, Hanna, Victoria, Amanda, Rebecca, Linn, Lovisa och Lina

skrev inte mer igår..

Tjena.
Skrev visst inget mer igår, men gjorde lite annat. Haha.. Nae men Fannie drog hem vid 3 typ. Efter det var jag typ bara hemma. Packa lite till imorgon och lyssna på bästa gaga <3 Snackade även i skype med Oliwia, Robin och Louise. Trevligt, synd bara att man blir så illa behandlad av dagens ungdomar.... Haha, naevars.. Men vad vi snacka om är nog ingenting vi ska gå in på. Somnade ganska sent men aa. Och idag vaknade jag av min as söta syster och hennes kompis spelade buzz och lekte bil, sen krockade bilen.. Nae det va ju inte så att dom skrek om det var det ni trodde.. Så jaa, gick upp för nåra minuter sen. Idag blir det nog att packa och framför allt TAGGAAAAAAAAAA :D

fannie och olivia

Tjena på er allihopa.
Sitter just nu hemma hos mig med Fannie och min syster. Fannie sov hos mig igår, det va mys. Va dock så jävla trött så jag trodde jag skulle dö. Haha, vi somna vell vid halv 1 eller nått.. Idag vaknade vi nån gång, sen har vi dunkat old music. Så jävla nice! Plus lite gaga, hihi. Sen har vi bara legat och typ dött. Hon ska hem snart och då kanske Oliwia kommer hit, sjuklingen! Men aa, skriver mer senare. Pussen

bowling

Tja på er!
Känner mig asstressad nu, vet inte ritkigt varför men aa.
Började skolan halv 10 idag med heltid. Helt OK! Sen vare bild - lunch - livskunskap - SO - heltid. Men det var helt okej faktiskt, värsta chilldagen faan! Men ja, slutade vid halv 4 typ. Juste, fick ju även reda på att jag och Fannie fick VG/MVG på svenskan. Så jävla bra vi är! Men aa, efter skolan drog jag hem. Hann bara komma hem sen kom Bengt och då drog vi och åkte lite moppe. Det gick asbra, som vanligt.. Hihi. Sen åkte vi till karlshov och kolla på ett par kompisars hus som dom precis har flyttat in i typ. Eller, dom håller på o bygger om. Sen åkte vi till eurobowl och spela bowling med familjen Forsberg :D Det var jättekul och trevligt. Sen chilla vi lite, snacka om lite allt möjligt. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Ska snart gå och möta Fannie sen sover hon här. Puss på det

Godmorgon!

Tja på er!
Är på väldigt väldigt bra humör nu, vilket är väldigt väldigt bra för denhär dagen kommer bli super!
Jag börjar vid halv 10 med heltid sen äre bara chill typ. Sen ikväll blir att spela bowling med familjen Forsberg, ska också bli sjukt nice! Men pussen sålänge för jag måste fixa mig lite nu. Hihi
cute rödläppsbild, aa fast nae.
JAG ÄLSKAR LADY GAGA<3

Fannie och Oliwia

Hellu
Började med att försova mig 45 minuter idag igen.. Började klockan 8 med utejumpa. Hatart! Men måste erkänna att det faktsikt var helt okej idag, skulle kunna bero på att mitt lag vann. Hihi, SUG PÅ DET JONTE OCH EMIL! Haha.. Efter jumpan hade vi NO, helt ok. Synd bara att tiden går så jädrans sakta! Men Mickis va på NO:n idag också. Hade nästan glömt bort hur du såg ut, det var ju ett tag sen sist.. ;) Haha, naevars men sen efter det vare klassråd. Boring. Sen lunch, spanska och matte. På matten va jag och Fannie på supporten och jobbade, det gick faktiskt ganska bra. Men blev lite sad när jag fick höra att en i min klass som är asbra på att beatboxa hade gjort det typ hela lektionen.. ae, det är sorgligt.. Hahaha.  Slutade 20 i 2 då drog jag, Fannie och Oliwen hem till mig. Vi har pluggat! Fyfan vad vi har pluggat! Eller aa, jag och Fannie iallafall.. Oliwia har ju typ sovit, hoho.. Men aa, jag läste typ 1 berättelse för Fannie och Oliwia och sen läste Fannie för oss.. Haha, Oliwia somna.. Lyckat? aa fast nae. Oliwia drog hem vid halv 7, 7 eller nått tror jag och Fannie drog typ precis nyss. Har varit en trevlig dag, har pluggat svinmycket verkligen, helt sjukt. Det trodde jag inte ens att vi KUNDE tillsammans, vi har ju testat ett antal gånger iallafall. Men aa, nu ska jag bara dunka musik och bara sitta framför datan precis heeelt kvällen! Fan så nice

lite boring..

Haha, har inte uppdaterat nått idag. Förlåt för det.. Men aa, vi kan ju ta dagen i lite korta drag idag:
Började med att försova mig i 45 minuter, det är illa! Men aa, gick upp och fixa mig. Började skolan klockan 8 med NO men Linda var typ försenad så vi fick börja typ lite senare. Sen vare svenska.. Ingen kommentar om det, naerå med det var vell helt okej. Sen vare SO, också ganska okej. Soft.. Gjorde inte så mycket. Sen lunch, äcklig jävla korvstroganoff IGEN! :o känns som att vi alltid får det.. Men aa, sen vare musik men då va jag hos kuratorn och typ snacka lite.. Sen matte sen heltid tror jag. Ganska så aschill dag måste jag nog säga. Efter skolan drog jag till fyrby sen till åby. Kolla på match. 2-2 vart det, men det va bra eneby! Sen hem och så la mitt jävla internet av.. Blev ganska så as arg så det märkte dom som pratade med mig.. Haha :D Men aa nu funkar det igen och nu ska jag nog sova. Snart iaf.

Puss godnatt

Godnatt

Ska vell dra mig till sängen nu.
Hare gött mina underbara läsare!
PUSSEEEEEEN


DOM BÄSTA LÅTARNA

Haha asså, efter att ha varit på konserten och hört alla låtar live och sen komma hem och lyssna på dom heela dagen. Så blir ju alla bara bättre och bättre. Men dom allra bästa låtarna med Gaga just nu tycker jag är:


Telephone


Alejandro

Speechless

Dancing in the dark

So happy i could die



Det är enligt mig dom allra bästa låtarna just nu, men dom andra är också bra såklart!

Fannie då..

Haha, skrev nyss med Fannie på msn..
Tror hon är bekymrad eller nått, i vanliga fall brukar hon sitta o skryta om hur bäst hon är.. men inte idag :o
klicka på bilden för att få den större

Lady Gaga <3

Hej på er!
Fyfan vad allt var helt underbart igår. Det finns nog fan inte ord för den människan. Allt var så himla bra så det finns inte! Fan jag kan inte ens beskriva. Det var så in i helvete bra! Plus att jag aldrig har varit på någon konsert med så mycket bas. Och jag har varit på en hel del konserter så.. Men fyfan, bästa, allra bästa lady gaga! Det var helt sjukt. Hon kommer på andra platsen på min ''bästa konsert lista''. Första platsen får Justin Timberlake stå för. Men aa, vi har ju inte världens bästa platser.. Men det gjorde inget, för ljudet vad nog det bästa. Eller, hon var ju det bästa men aa.. Sen tog batteriet på min kamera slut -.- Så tog inte så mycket bilder.
Och där tog batteriet slut..
Tog nåra typ likadana bilder till men dom vart ganska suddiga.
DET VAR LÄTT EN AV DOM BÄSTA KVÄLLARNA I MITT LIV!

Lady GaGa

Har vell typ precis lugnat ner mig lite..
Kom hem från matchen för ett tag sen så säger mamma:
Du har 2 timmar på dig att fixa till dig, sen åker vi till Globen på Lady GaGa.
Hihi, eller aa hon sa det till mig och Victoria, haha vi som hade taggat en filmkväll så ba, whaat.
Men aaaaa, det är superduper kul :d Ska bli kommer bli. Men aa, ni får ha en trevlig lördagkväll för det kommer jag ha!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D
Bästa Lady GaGa !!!!!!!!!!!

NU DRAR JAG

Haha, vi kör på samma rubrik som igår :)
Men nu åker jag in och kollar på match, även att det regnar -.-
Alla kommer dit. Fyrbyplan kl.12 :D

ni kanske ska akta er lite..

Kollade nyss igenom mina bilder och fick se denhär:



Ao, är man arg så är man.. Det kan ju gå lite sisodär, eller vad säger du Oliwia? ;)

GODMORGON typ astidigt

Fan, jag vakna av att jag drömde en mardröm.. Inte kul, och jävligt irriterande att jag inte kunde somna om. Fast nae, det var väll kanske bra att jag gick upp nu för då kommer jag itne vara så trött idag. Haha, ska åka in till fyrby och kolla på match sen. Go eneby! Sen blir det antagligen att övernatta med Vixi. Får se lite vad som händer. Jag skriver mer senare. Puss :D

FREDAG

Hej på er allihopa!
Lyssnar på Shania Twain och då blir allt såklart bättre.
Idag har det varit lite fart på min dag, i like. Vid 2 ungefär tog jag bussen in till eneby och sen mötte Frida. Vi typ åkte till stan och kolla lite. Träffade delvis Becca som typ gick med oss ett tag. Träffade nåra andra också.. Sen drog Becca och då drog jag och Frida ner till pappa grappa och käka glass och hälsa på Vixi som praoar där. Sorry Vic men glassen va inte så god.. Haha, sen drog jag och Frida till lindö. Eller aa, först tog vi fel buss... Så sprang vi till RÄTT buss och ja. När vi kom till lindö så typ gick vi och kolla på nån match. Nåra jävla 96or körde -.- Såg nåra snygga booi's sen drog vi ;PpPppPp. Haha naerå men sen åkte vi till eneby, va där ett tag och jag frös sönder. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här med en fet filt och är otroligt social på msn! Puss på det
Såhär såg jag ut!!!
2 jackor och halsduk och hela kittet ändå frös jag som faaan!
Frida <3

HEMMA

Känner mig as agresiv nu sååå.... Fryser också, mmm konstigt FRIDA!

NU DRAR JAG


bli inte rädd :(


plattång

Hehehe, randomrubrik som vanligt. Men har att ursäkta mig med att det ligger en plattång ca 20 cm från mitt fejs. Det hoppas jag att ni antecknar!
Kom typ alldeles nyss hem, imorse åkte jag faktsikt till skolan och lämnade lite grejer och hälsade på nåra. Sen åkte jag till mammas jobb. Typ dog där, men som tur va så hade dom min f.d soffa där så jag kompa lite med den! Vid 10 ungefär så åkte jag till Helens körskola och träffade Bengt! Så gick vi ut och åkte moppe. Det gick superbra, men jag var jätte nervös innan :o jag fattar verkligen inte varför?! För jag har åkt moppe as mycket och jag har till och med kört cross! haha, skrytarN! Men aa, och jag känner Bengt och har gjort det i 15 år nu. Haha, så aa.. Men jag vet inte, folk säger ju att det är nått som inte riktigt stämmer i mitt huvud och det kanske är så? Men men. Sen åkte jag hem, kom hem typ nyss. Nu ska jag fixa mig lite sen ska jag in till stan, eller till prolympia tror jag det blir och möta Frida. Sen åker jag till stan med henne, sen får vi se lite vad som händer.
Älska spontandagar <3
Men aa, nu ska jag gå och fixa mig lite.
OO JUSTE, måste säga att nya spotify saken är asbra! :D hihi

ballar av stål

Tja på er!
Lite kass uppdatering idag men lev med det :)
Men aa, åkte in till eneby centrum med mamma och hämta lite paket och sånt. Sen åkte vi till maxi. Fick en fondation och nagellack av mamsen, tack. Sen kom jag hem och så har jag bara pluggat. Har kollat på 3 avsnitt av ballar av stål som jag laddade hem förut. Nu ska jag se färdigt dethär, men det slutar snart och då ska jag sova. Är ganska trött faktiskt, och imorgon blir det en ganska ashäldelserik dag.. Ska upp tidigt som fan, sen ska jag åka med mamma till jobbet, sen till skolan en sväng och sen ska jag åka till helens körskola och åka moppe med Bengt. På kvällen ska jag nog träffa Victoria? Skriver mer typ imorron eller nått.
Pussen

puss

Nu åker jag, puss ♥

morn morn

Ao, nu är jag vaken. Eller, blev väckt vid 9 men ändå. Idag mår jag asbra, som vanligt. Ska följa med mamma på lite ärenden idag, dels på stan och maxi tror jag. Ska bli nice och komma ut lite, har faktiskt inte gått utanför dörren nu sen i söndags ungefär.. Äckligt, känner mig som ett typ dregg!Haha, hur nu det stavas.. Men aa, helt spontant sådär så vill jag faktiskt säga att jag gillar att bjuda på mig själv! Haha, ao jag vet.. helt random, men asså jag är sån. Som tar typ massa offerbilder på mig själv fast aldrig lägger in dom.. Haha, ska kanske göra det nån gång (a) haha..

nytt i garderoben



chockladbollar

Har ju så sjukt boring så det finns inte just nu -.- Mammas kompis Linda är här nu och vi sitter och skrattar åt henne.. Eller, inte henne snarare hennes bil som tappade bensintanken.. Hahaha, nae det låter helt konstigt men aa, det vare också kan jag lova. Hade tänkt att baka chockladbollar men aa.. Inte för att vi brukar baka speciellt ofta, vilket är ganska tydligt med tanke på att havregrynet gick ut i mars 2007!!!! hahaha, och margarinet gick ut i mars -.- fan asså! Men mamma skulle vara en ängel och åka ner till livsan och köpa ingridienser till mig. Hihi. Men aa, har inte så mycket mer att säga om nuläget.... Haha, har typ pluggat lite idag, men fastade framför MTV och E... Haha, not good!

Men puss på er mina söta läsare ♥

plugg

Hej på er!

Sitter just nu ganska nerbäddad med en filt och datan i soffan. Har hittat tillbaka lite till min gamla laptop. Hihi, ser på MTV och pluggar på samma gång.. Inte världens bästa kombination kanske? Haha, men vafan. Mår faktiskt riktigt bra idag och mina prickar bara försvinner en efter en. Fick just nu tanken på att jag faktsikt ska till Berlin med bästa konfan 14 maj! Det är du helt sjkt vad fort tiden går. Asså åååh så himla kul :D Livet leker nu tycker jag! Haha är dessutom gansa så asglad idag, vet inte varför. Har snackat med bästa Victoria i telefon och hihi. Älska skvaller!  Men jaa, nu ska jag nog plugga lite.. Känner att jag faktsikt behöver det.. -.-


Lite gamla bildeR:
världens bästa syster <3

Haha, jag ser ju helt.... ut men lägg fokusen på våran syskonkärlek.. haha :D

Asgammal bild, typ vintern 09 tror jag =)

Haha, gammal bld från förra sommaren..... :D

ojssaaann

Haha, märkte nu att jag inte hade skrivit någonting idag.. Hehe, förlåt för det iallafall. Men jag har ändå inte så mycket att säga om dagen, mina sjuk-dagar är inte så händelserika faktiskt :) Men aa, blev väck först en gång vid 8 tror jag.. Men då somnade jag om sen ringde mamma vid halv 11 typ och väckte mig.. Då var jag tvungen att gå upp. Gick upp och käka frukost och kolla på tv. Sen kom Victoria, haha aschill. Vi typ bara såg på tv och snacka. Jag va tvungen och plugga lite också.. Sen drog hon och då vare hårdplugg för min del kan jag lova! Men det ger ju resultat.. Blev helt klar med SO:n, det blev 10 stycken handskriva sidor och sen typ 4 eller 5 datorskrivna. Men aa, nu ska jag nog gå ner och kolla när mamma och pappa kommer hem. Puss
Hahaha, vetifan vad jag gör på bilden. Är allmänt cool tror jag. Men det va ju ett tag sen jag la upp bilder på mig själv, så ja kanske ska göra det, så ni inte glömmer bort hur jag ser ut.. haha

godmorgon

Vaknade ioförsej för ganska länge sen, men har inte suttit vid datan förens nu. Ska nog spela lite sims nu, UTAN att bli störd av någonting. Haha, skönt!

Godnatt koppan :D

Haha, nu ska jag nog gå och lägga mig.
Längtar INTE tills imorron.. Känner på mig att jag kommer ha blivit mycket prickigare då.. Fyfan, men aa får se vad som händer imorron, antagligen bara ta det lugnt =)
Puss godnatt!

Sanningen är olidlig

Nu tyckte jag att det var dags att avslöja vad för sjuk jag egentligen är..
vatten koppor + halsont + feber (inte nu)
JA FY VISST LÅTER DET ÄCKLIGT! :(
Asså jag hade det när jag var liten, men då fick jag bara ungefär 4,5 stycken. Då finns det risk att man kan få det igen, och min syster fick ju det för ca 2 veckor sen, så det är därför jag har det! FYFAAAAN
tack återigen till bästa oliwia <3
Juste!
Såg på kommentarerna att folk hade skrivit aids, haha ni kan ju inte må riktigt bra ni heller :)
Fattade ju åsido att det var på skämt, men ändå :D

DAGENS FRÅGA

Ae jag tycker vi tar en dagens fråga lite såhär spontant!
Har ju skrivit lite om att jag är sjuk, ja det är jag..
Ska vara hemma från skolan hela denhär veckan och
nästa vecka får vi se lite..

vad tror du att jag är för sjuk?


Oliwia åkte precis

Hej på er

Känner på mig att det inte kommer bli ett sånt glatt inlägg.. Men klaga inte.. Det har sina förklaringar.. med iaf
VALBORG:
VAR BÄST! Va ju hemma hos familjen Andersson i lagerlunda. Sjukt nice, det vart vell mest chill på förkvällen sen god mat o allt. Sen drog vi till brasan och typ träffa nåra, haha ae fyfan vad kul! Så luffa vi runt lite, delvis i haga typ.. Sen drog vi till donken och käka glass, haha. Lyckades även bli typ jagade av två grek-skåningar haha. Nae ingen kommentar om det, sen vare hem och riva huset! Naevars men aa kul som fan iaf :D Kom vell hem runt 1 halv 2 eller nått sånt. Då gick jag faktiskt och la mig på direkten, haha.

SÖNDAG:
Hade nog den värsta natten i mitt hela 14 åriga liv! FYFAN! haha, men tänker inte säga varför ;) Men drog in till Cornelia vid 12 ungefär, så va Frida där också. Så åkte vi in till folkets park. Åkte lite karuseller och sånt, askul :d Inte så att jag skrek om nån undrar ;) Eller vad säger ni Cornelia och Frida? :D Men sen iallafall kollade vi på motorcyklar och bilar och sånt, haha jag kände mig som värsta bil-nörden för jag stor och typ diskutera allt ifrån lacken till fäljarna på bilarna.. Haha jovars jag hade lite dolda talanger ;) Haha naevars men sen kom mamma och hämtade mig, då åkte vi och hämtade thaimat sen hämtade vi Oliwia. Sen åkte vi hem till mig och käka och hade det allmänt trevligt. Sen slagga hon även hos mig. Måste säga att det var mindre nice.. Mådde inte speciellt bra, över huve taget.. Men aa, tack till er som visa att ni brydde er igår. Behöver inte skriva nåra namn för ni vet nog vilka ni är. Men ja, somnade till slut iallafall.

IDAG:
Vaknade vid 9, haha lyckat Ida! Nae men är ju sjuk så aaaaaaaa. Fan också :( Och stackars Oliwia som fick höra mig klaga och tycka synd om mig själv hela kvällen igår.. Hehe, nejdå men aa. Oliwia vaknade vell vid 11 eller nått idag. Då gick vi upp och käka frukost. Har inte gjort nånting alls idag, kollat på film och tagit det aslugnt! Skönt som fan. Tack för att jag har dig vännen! Så nyss åkte mamma, pappa, Oliwia och Olivia så nu är jag ensam hemma. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Spela sims eller nått säkert. I vanliga fall skulle det nog varit att dunka musik men kan inte påstå att jag är speciellt sugen på det nu.. Men nae nu har jag skrivit ganska mycket, nu kommer LITE bilder som jag har tagit i helgen. Fast glömde kameran hemma på valborg så tog inga bilder alls..


Söta Cornelia och Frida! :D

Cornelia och Jag :)


Förlåt men jag orkar verkligen inte lägga in mer bilder nu..

Mår skit

Mår inte speciellt bra nu faktsikt..
Skriver mer sen.. men aa dagen har bestått av klagomål haha, oliwia och film.
Fyfan
KAN JU TILLÄGGA ATT JAG ÄR FUCKING SJUK!
:'(

hos cornelia

Tja på er

Skriver ett snabbinlägg nurå, gårdagen va askul! Fan va kul :D Sen idag så blir det att åka till folkets park med Frida och Cornelia. Ska bli sjukt nice :) Ikväll blir det antagligen att träffa Oliwia. Puss på det

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!