irriterad, riktigt irriterad


Jaop, nu är det så att jag är väldigt irriterad =) Men försöker ta det lite lungt........................... Men ja iallafall en viss person i min klass kan känna att du har aaaaaaaallt mitt HAT på dej! Usch usch usch! Jag vet att dethär är ett väldigt onödigt inlägg. men what the fuck =)

trött"

Ae gud asså! Jag är så himla trött så det inte finns. Ska gå o tvätta bort sminket nu. Sen sova lite sen gå upp o äta middag.. sen sova. Tror jag! Är väldigt trött ialalfall.

så sjukt snygga



ego



Ha-ha, jag ser lite rolig ut. Men egobilder vare ju =)

sötnosar

Hej allihopa. Thihi.


Skola idag som vanligt. Gjorde typ inget speciellt. Eller jo, vi tog sprutan vaccinet till svininflensan. Eller jag ahr ju redan gjort det, men my friends did =) Haha, jadu Oliwia.. Hahaha, nae jag ska inte avsläja nånting här =) Men aa, efter skolan så åkte jag hem. Käka mellis och satte mig vid datan. Vi har typ 1 eller 2 läxor denhär veckan. Inget prov, så det blir ganska skönt. Men ja iallafall.. Idag ska jag nog skriva klart min berättelse. Sen typ se på film eller nått. Sen imorron efter skolan så ska jag och ta en till spruta! Mot livmoderhalscancer.


Så jag får inte ta den andra sprutan av svininflensan på två veckor, Fannie. Om du läser dethär.

göteborg

Japp, nu kommer det lite bilder sen jag var i Göteborg.


Svampbob var på maxi. Ha-ha!

Amelia, Havanna och Olivia

Olivia och Amelia

Lisebergskaninen som Rudolf

Söt-Amelia!

Lite av det vi vann


Tired as hell

Hejsan alla glada, och alla ledsna..

Känner mig så sjukt trött just nu.. Så det får bli ett till lite snabbinlägg. Jag och Victoria åkte med mormor och morfar in till ST: Olai kyrkan. Så typ snackade vi lite. Fick nått armband med ''guds pärlor'' haha, får se om det ger mig.. jaa vad ska man säga. GUDS STÖD. hahaha! Nae men jaa. Sen typ gick vi till nån sjö''kyrka'' själva kyrkan va vell typ mindre än mitt rum! För er som vet hur stort mitt rum är. Men jao iallafall. Sen gick vi till rese och då kom V's pappa o skjutsa hem mig. O aa, när jag kom hem åt jag, sen såg jag på film. Wild Child. Rätt bra faktsikt. Men aa, sen kom jag på att vi har läxa till imorron, så var jag tvungen och göra den också. Oh tråkigt. Men ja iallafall. Det blir nog och sova tidigt idag. Tror att det vart ganska sent igår.


Men hallå!
Fick en kommentar lite tidigare att jag ska lägga in lite mer egobilder. Haha. Det ska bli =)


snabbinlägg

Ja, dethär måste bli ett snabbinlägg för jag har lite bråttom. Men jag kan ju inte dissa er helt och hållet =) men ja iallafall, igår vart det en vild kväll, haha sjukt ruulig :D Men iallafall, idag vaknade vi vid 9.. hahaha men det va bara för att min katt väckte Jenny och hon är rädd för katter så -.- Men sen somna vi om till halv 12. Så kommer mamma upp o ba: Det är nog dags att gå upp nu.. Haha, för jag och Victoria ska på nån jävla gudstjänst eller något idag med konfan. KUL! Eller inte.. Men ja iallafall, du fixar vi oss lite.. O juste, jag fick en mascara av bästa V också. TAAAACK :d puss o kram vi hörs senare

puss

Hihi, just nu så har jag och V-gängsTeRrr ätit. Haha, det blev ungsmat eller vad man ska säga. Kyckling. Sen nu så sitter jag och bränner en skiva. Lite hot beats så att säga. Eller nått. Men jaåå, snart kommer jän också. TREVLIGT TYCKER JAG :D

gamla datan



Haha, jao. Victoria kom precis till mig. Jag satt och kollade på lite bilder på min gammla data. Men jaa, jag tror att vi ska laga mat nu. Puss.

En bild från sommaren 2008

vic n' jän

Ohyes!!

Idag har jag inget gjort ett skit. Bara duschat, suttit vid datan typ. Snart så kommer VicTorIää gängsterrr hit. Vi ska laga mat! Hahahahahahaha.. Det gick ju superbra sist asså! NOT. Men ja iallafall, det blir att visa mina starka hemkunskapssidor eller vad man ska säga. Fcik ju trots allt VG på mitt matlagningsprov (a) Hihi. Sen när jag och gängstern har ätit. Jaa, då är det så väl att det kommer en till GääNgsTerRRrrR. Så är vi lite alone sådär ikväll. Ihhh nice ;d

godmorgon

Hej allihopa!

Nu har eran idol äntligen vaknat! Eller.. idol och idol. Men WHAT THE FACK :D


Hahaha, jaa som typ alla vet så är ju jag helt GALEN i jul. Ohja! Tycker det är så himla mysigt. Så jag gjorde en julblogg. www.juuul.blogg.se - haha, jag har inte riktigt kommit igång med den. Men aa, snart så.

sov söttt

Hihi, jaa nu tycker jag nog att det är läggdags. Haha, jag gick upp astidigt imorse, så är ganska trött nu faktsikt. Men godnatt allihopa. I love you! :*

dagens

DAGENS KLÄDSEL: jeans, linne och adidaströja
DAGENS FRISYR: en typ boll upsatt med överhåret och sen platt
DAGENS LÅT: im not a girl, not yet a women - Britney Spears 
DAGENS KÖP: nothing!
DAGENS GODIS: kexchocklad
DAGENS HUMÖR: glad men lite trött
DAGENS ROLIGASTE: haha jag vet inte rikigt...

just nu lyssnar jag på






:)


happyface

Hihi!

Jag vet inte rikigt varför, men jag bara är på ett super duper humör! Så aa, det är ju alltid kul. Kul för er och veta? Haha, nja.. Inte direkt. Men ni får veta det ändå. Jag tvingar er ju inte att läsa. Typ. Hihi

cirkus möller

Jahopp, då var idol slut. Eller det fortsätter ju senare. Men nu är det ju dags för Cirkus Möller.



heja tove!

Haha, jaa jag vet att jag är lite tjatig, MEN HON ÄR BÄST!


ALLA SMSAR TOVE TILL 72 400

OCH RING TILL 099-414-03


tove




idol hjärta tove

Just nu så sitter jag och ser på idol med min familj. Väldigt mysigt tycker jag. Det är så kul och se hur mycket dom i idol har utvecklats aa genom sina ''idol-veckor'' haha. Men min favorit är ändå Tove. Hon är så himla bra! Det är nästan.. jaa vad ska man säga, magiskt! Jag hoppas på att hon eller Erik kommer att vinna. Vilket jag också tror. Puss på alla mina läsare :*


skolan

Lite kort om skolan:

Började klockan 08:30 med HK, vi gjorde typ bakad potatis och nån räksås. Det va fan gott. Sen vare NO, det var ju inte lika kul precis. Haha, jag kände mig nere på nått sätt :o Men ao. Sen vare lunch, då gick jag, Cornelia och Frida till ICA, dom skulle typ göra nått där. Sen vare spanska. Prov! Hoppas att det gick bra. Sen så vare svenska.

dålig..

hej allihopa.

Nae jag måste bara påpeka hur dålig jag ahr blivit på att skvia ''godnatt'' inlägg. Jag glömmer det :o Haha men men, ska försöka bli bättre på det.

hissen eller dissen




Festis: det är ju så sjukt gott! Asså det går att dricka till allting. Haha, jag dricker nästan hällre det än cola. Haha, nae.. Så gott är det inte. Men aa väldigt gott iallafall! Både namnet och drickan tycker jag. Thihi.


Spanska:  Hahaha, jaa! Tro det eller ej. Men jag tycker faktiskt att spanska börjar bli mycket roligare.. Typ alla mina kompisar kommer mobba mig för jag skriver dethär nu. Men det är min åsikt. Tycker det är rätt coolt :D hola me llamo ida, tengo 14 años. Vivo en Norrköping. beso beso


Vintern: asså det är ju så sjukt mysigt! Det har jag nog sagt innan. Men det skadar vell inte att säga det igen? JAG ÄLSKAR JULEN! Jaa, jul och vinter är vell ungefär samma sak. Jag vill ha snö också, nu nu nu! Hur mysigt som helst. Speciellt dagarna precis innan julafton. Uhh i like.


Min mobil:  haha, varför jag hissar min telefon är nog för att den liggen precis framför mig och jag kom inte på något bättre. Men tänk om inte mobiltelefoner skulle finnas? No phone, no Ida.






Prov: Oho det är så sjukt tråkigt. Man bara idiotpluggar och alla blir så nervösa och sen går allt skit. Okej att man måste lära sig mycket och sånt i skolan. Men det är ju lite väl och ha minst ett prov varje vecka? Det tycker jag iallafall..


Rabih Jaber: Så sjukt dålig tycker jag att han är. Så himla bra att han åkte ut! Han kan ju inte sjunga? Han kan ta en ton, och det är det ända. Aldrig sjunga lågt eller högt. SÄMST! men jaa, som sagt han har ju åkt ut nu så, finns itne mycket mer att klaga på.


SO- lektionerna: Asså, egentligen så tycker jag om SO! Men det är ju bara det att våran lärare ska ha så himla långa genomgångar! Hon står och snackar i en helt 50 minuterslektion! Och jaa, då blir det ju att man inte lyssnar på precis allt som hon säger. Det är flera stycker som till och med har somnat! (Fannie) Haha, och sen säger lärarn: Aa, nu har vi förhör på dethär tills nästa vecka.

ida franzén


hahahaha

Ae, jag måste bara säga. Händer väärsta grejern idag! Haha nae jag skoja bara. Men aa iallafall. När jag Oliwia, Andrea och Frida stog och väntade på bussen så kom det en typ asstor (lång) lastbil. haha, så precis innan rondellen så stannar den? Asså mitt i vägen och det va massa bilar bakom. Men aa, så öppnade han bildörren och sprang ut? Hahahaha! Och så sprang han ut till han som satt i bilen bakom. Så frågade han om vägen! HAHAHAHAHAHAHHA! Asså det va så himla roligt! Och där står en stor lastbil precis mitt i vägen med mer än 10 bilar bakom, så står det en och frågar om vägen ?! hahahahahahaha. Det va rikigt roligt tyckte vi :)



Haha, där ser man lite av killen :p

skolan mitt paradis

Rubriken är ett stort fettigt skämt för er som vart lite oroliga. Men ja skolan idag då iallafall:

spanska - vikarie, hahahaha!
so - pratade mest om massa 1700-tals snubbar. Asså det suger, v.50 ska man ha skrivit om en 1700-tals gúbbe, eller tant. Aa och jag har inte ens börjat? Så ska vi göra en berättelse i svenska.. Blir att plugga hårt nu!
heltid - so-förhör och jobbade med oliwia med hemkunskapen
matte - trött som bara f*n. Men vi fick nått papper vi skulle göra
lunch - ÄLCKLIGT! korv
idrott - jag fannie cornelia + en körde badminton. Det va riktigt kul, synd bara att jag var så överlägsen ''/ haha!
engelska - fick tillbaka mitt engelskaprov G, är rikigt besviken på mig själv. Plus att jag var 7 poäng ifrån VG, så jaa. Det gick skit rent ut sagt! Fick även tillbaka texten om drömmjobbet som vi skrev. Den fick jag mer beröm över.

Efter en hård dag i skolan så slutade vi tio i tre. Då tog jag och Oliwia bussen till LivsaN, gjorde HK läxan som skulle vart klar för typ en vecka sen. hihi. Men aa, nu kom jag hem typ och nu så ska jag somm sagt plugga español!


grey's

Japp, dethär får bli det sista inlägget för idag. Nu ska jag se på Grey's Anatomy. Eller typ Oskyldigt dömd. Får se.. Sen ska jag nog sova. Börjar klockan 8 imorron. Men jaa, puss och godnatt.

hihi

Nu har jag tänkt lite.. Jag vill ha:


En digitalkamera, rosa såklart!


Lite randombild så att säga.. Men iallafall en stor fet baslåda! iih i like it

Men jag kommer säkert ändra mig, det är ju ett tag kvar


julafton?

Asså, jag tror jag har ett litet problem. Jag har inte en aning om vad jag vill ha i julklapp! Asså det finns inge som jag verkligen verkligen vill ha :o funderar på en kamera.. En liten digital, men på samma gång så skiljer det ju bara nåra tusen mellan en digitalkamera och en systemkamera.. Men då var det så att jag tänkte! Joru, jag tänkte så det knackade.. Men asså jag tar ju mest bilder på mig själv. Ego jag vet. hihi. Aa, och med en stor fet systemkamera kan det ju va ganska svårt o ta kort på sig själv? så näe, jag tor det blir en digitalkamera. om någon.. Ska kolla lite vad det finns och så :D

you know it

Hihiii, eftersom att jag har uppdaterat ganska illa, så får ni ett extra inlägg :D Hejja mig! *klapp klapp* Hahaha, nae jag skoja bara. Men jag kom precis och tänka på en sak. JAG HAR INTE TRÄFFAT VICTORIA PÅ HUR LÄNGE SOM HEEEEEEEEELST! :( hon har ju varit i London och jag har varit i Göteborg. Så jaaa..

hos f n' f

hej allihopa!


Idag så började jag tio över nio. Farmor skjutsade mig till skolan. Vi började med HK, jag gjorde äpplepaj och Elliot gjorde typ fisk o potatismos. Haha, asså vi jobba i samma kök, därför sa jag vad han gjorde.. Sen efter det så vare lunch. Sen vare heltid, en kort heltid. Pluggade spanska. Sen vare rast. Sen matte, men då såg vi på nån film. Sen vare heltid igen, och då gjorde jag typ allt annat än det jag skulle.. Haha, naerå men jag jobbade lite med engelska faktiskt (y) Men ialafall dagen har varit skitsoft. Typ relax asså =) haha!

Efter skolan tog jag bussen hem till farmor och farfar. Jag har typ pluggat lite NO och Spanska. Lite sjukt egentligen.. Vi skulle va klara med G10 på NO:n eller nått, och sen nu är jag på G7 men där ska man ju hämta lösblad? Så hur ska man kunna göra det hemma? aja.. Men nu ska jag nog hjälpa farmor och farfar att duka och så. Sen kommer mamma, pappa och fisen hit på middag. Haha, vi har inte kök för tillfället =) Nae men pappa fick för sig att byta golv o göra om.. Haha, han kom på det igår morse, sen idag är det NÄSTAN färdigt? Bara för att han inte hade nått att göra på jobbet. Haha! Han är bra rolig =)

soet

hej saaan

skola:

Idrott - roligt!
heltid - tråkigt
lunch - äckligt
spanska - roligt, ingen lärare
no - tråkigt

After school my mom come and pick me up.. Sen åktre jag hem. Osåå är oliwia här nu :D puss på det, vi ska se på film nu, Johan Falk (y)

deprimerad?

Asså jag känner att jag är lite i.. Jaa ofokus, haha eller vad man ska säga. Jag känner mig trött och konstig. Tänker massa konstiga tankar och hatar mitt utseénde! Nån som vill byta? Nae, såklart inte. Men ja iallfall. Nu frammåt kvällen har jag inte gjort så mycket, har skrivit av NO:n och pluggat lite på den. Men ja, känner mig som sagt inte på humör...

skoja bara

Hehe, som ni vet så är jag en riktig skojare! Tihihi. Det är klart att jag inte ska sluta blogga, eller vad säger du ***, nu blir du vell glad? <3333333333 gör det för din skulle iaf!

hm..

Ae, jag tror nästan att jag slutar att blogga snart.. Skriver ju endå inget roligt xd

skolan

hejsan allihopa.

idag orkar jag inte skriva med stor bokstav, hoppas att ni överlever. men jao, dagen i korta drag iallafall:

heltid - jobbade NO med o och f
matte - matte, sen till tankläkarN
engelska - tandläkarn
lunch - helt bedövd i hela käften -.-
svenska - gjorde nått frågepapper
no - jobbade för fullt!
so - ganska irriterad på petra..

sen så slutade vi tio i tre. så gick jag och oliwia till netto, o då kom hennes farmor och hämtade henne så kom pappa o hämta mej. när jag kom hem så käka ja mellis typ. sen nu ska jag nog plugga lite.

godnatt

Jaop, då var det dags att sova igen då. Känns redan som att jag har sovit hela dagen, men är endå trött så. Godnatt sötisar hihi :D

home!

Hola amigos!!

Alltid lika skönt o va hemma som sagt. På vägen hem från Göteborg så stanna vi på typ nån outlet tror jag.. Lager 157. Så sjukt tråkigt så det inte finns! Jag trodde nästan att pappas plånka skulle bli tomd igen. Men njae. Fanns bara skit? Jao men iallfall sen käka vi luch på sibylla. Hahaha, gängsters. Sen så sov jag ända tills vi kom hem, så himla skönt! Nu blir det att packa upp och aa typ duscha o ta på mig pjassan sen typ sitta vid datan och mysa. :)

Nu har jag lagt upp allt som jag har handlat på min lilla tripp. Haha, det va ganska mycket (a) men ja iallfall. Nu har jag nått att ha på mig. Eller.. det har jag nog alltid haft (a). Men ja iallafall, jag glömde skriva att ja köpte deo, halsduk och bikiniunderdel tror jag.. Haha, jag vet inte riktigt.

snabbinlägg

Hello bloggen :)

Dethär blir ett litet snabbinlägg.. Men iallafall ikväll har jag nog mest suttit vid datan. Cäämaaaat me nåra (a) Haha, jao sen så var det ju robinson. Då kollade jag på det. Sen efter det så duschade jag. Sen ja, nu sitter jag här lite. Ska nog sova snart. Imorgon blir det att åka hem igen. Borta bra men hemma bäst.

Puss puss


robinson

JAPP, NU ÄR DET DAGS ATT SE PÅ ROBINSON :D

hhehe

Hejsan allihopa!

Jag har det jättebra här i Göteborg. Känns inte som att jag uppdaterar så mycket, men ni får leva med det. Ja, idag iallafall vart jag först väckt vid 7, sen vid 8 -.- Så gick jag upp och käka o fixa o allt. Sen åkte vi till maxi, svampbob fyrkant va där. Nice! Haha, sen åkte vi till lisberg. Där va det jättekul. Åkte inte så många karuseller, men jaaoo. Haha, men iallfall så hade familjen Franzén en himla turdag! Sammanlagt vann vi:

Stjärnvinst på marabou mjölkchocklad och kexchocklad sen ett typ rör med center, en daim påse, en twix påse och nån Anton Berg chocklad. Hahaha


JAG SAKNAR MIN VICTORIA" :( HOPPAS DU HAR DET BÄST I LONDON

ullared

Hej alla sötnosar!

Jaa, som dom flesta vet så åkte jag till Ullared idag. Klockan halv 6 imorse så åkte vi hemifrån. Vi kom till Ullared runt 9. Kom ut runt 12 tror jag. Jag köpte:

3 stortröjor typ svart, röd och blågrön
en svart munktröja
ett svart storlinne typ
en randig stortröja
ett mörk rött linne med knappar
ett par leopardtights
ett skärp
2 st mascaror (en vibrationsmascara)
värmeskydd till håret
hårsprey
nagellack och lack
nagelsmycken
pennor ( till mig, fannie och oliwia) haha
stift 
2 trosor
10 strumpor
2 bh:ar
2 st halsband

Oo, aa jag tror att jag fick med allt.. Men jag vet inte riktigt xd Lägger in bild på det lite senare. Det gick iallafall på 2846 kr. Tack så mycket mamma och pappa! Haha, sen när vi var påväg till Göteborg så stannade vi på nån sko affär. Mamma köpte ett par skor o ae jag vet inte vad. Sen kom pappa med ett paket till mig. Haha, jag vart lite chockad precis efter att vi hade varit o handlat massor liksom. Hahaha! Men ja, i paketet var det en spargris! Hahahahaha. Han sa att han tyckte att jag bhövde en sån :) Men ja, tack iallafall. Sen så kom vi fram till mammas kusin och mina sysslingar. Ska sova här tills söndag då åker vi hem igen och imorron blir det liseberg :D Kulkul!

juste

Juste! Jag höll på att glömma.. Min mamma är ju för bäst asså. Idag när jag kom hem från skolan så hade hon köpt 2 st tröjor till mig. Tack så mycket! Haha, men jao.. Jag gillade inte nån av tröjorna direkt så hon får byta ut dom mot nåra andra. Hihi. puss

it's so me?









Aa, det va nåra av dom låtarna som jag lyssnar på nu. Jag är så himla irriterad på alla som håller på och kommenterar min musikstil? Jag lyssnar vell på det JAG tycker är bra och det som JAG tycker om. Nej, det kanske inte alltid är den bästa låten eller den nyaste låten. Men huvudsaken är vell fan att jag tycker det är bra? Ja, jag lyssnar på väldigt gammla låtar ibland. Ja jag lyssnar på låtar med konstig text. Men vafan? Är det verkligen någonting att bry sig om? Jag kommer ju inte direkt byta musikstil bara för att nån säger att det är dålig musik? Ae, då tror ni helt fel. Så sluta klaga på vad jag lyssnar på för det är jag. Jag Ida Franzén! Jag har alltid lyssnat på konstig musik. Men oh orka ens bry sig?

oliwia zzzz

Hej allihopa.

Ja som sagt, Oliwia följde med mig hem efter skolan. Vi såg på film, Miss March. Sen nåra klipp ut Kopps. Haha, riktigt kul faktiskt. Sen så typ byggde vi torn med klossar. Haha, lite töntiga men vafan, kul ju. Jorå tornet blev 2 meter och 30 cm. Svinhögt! Det va asnära taket typ. Haha, Oliwia stog på en stol men ändå var tornet längre än henne. Haha! Det va dessutom en högre stol än vanligt. Sen typ satt vi lite vid datan igen. Sen kom henne mother och hämtade henne. Efter det har jag bara suttit vid datan och typ packat lite. Jag åker ju bort imorron bitti vid halv 6 sa mamma?! Haha, först sa hon halv 5, jaba: vaaaaaaa? Haha, fast hon skojade bara. Men jaa. Vilket betyder att jag inte tror att jag kommer kunna bloggaspeicellt mycket :( Men vi ska ju till nåra släktingar i Göteborg såå, och dom har ju dator. Om jag är snäll så kanske jag får låna den ett tag :)


:D

godmorgon
godmiddag
godkväll

Idag så började jag klcokan 8 med spanska. Gjorde inte så mycket, sen var det SO, heltid och matteprov! Jag vill inet säga att det gick bra, för då kommer det säkert inte gå bra. Men jag gjorde alla frågor. Haha för er som bryr er. Sen vare lunch, typ äckligt. Sen vare idrott, ganska roligt tycker jag allt. Sen engelska, läste massa grejer och spelade spel med Fannie och Oliwia. Sen så tog Oliwia och jag bussen hem till mig, så nu kom vi nyss hem. Åt precis mellis, ska se på film nu :D Sen blir det att packa, sen imorgon bitti blir det att fara till ullared och göteborg ode! Så jävla nice! Puss på allt just nu

godnatt

Näe fy, jag känner mig på ett anmält typ tjurigt och ledsent humör. Trött är jag också, har pluggat aslänge nu! Och imorron äre matteprov, JAG SKA LYCKAS! Men nu ska jag iallafall gå och krypa ner i min varma mjuka sköna säng! Oh i love it. Puss och godnatt allihopa!

minnen!<3



Egypten 2005 <3

Oliwia Zelmerlööw, gullunge. Jag tror det är 03/04 nått.

Bröllopet 2004

Sommaren 2006                                                                       
Sommaren 2005 med Bella. Fyfan så ful ja är -.-

Vintern 2005 haha

hahahahahahhaha!!

Jag och Jenny, inte så kartiga?



Jag hade tänkt att lägga upp mycke mer bilder.. Men det funkar inte så.. domhär får duga


hihi

Hej allihopa.

Idag:
Vaknade av att min mamma och syster väckte mig. Olivia hade tappat en tand. Hihi. Sen kom farmor och hämtade mig, så åkte vi till skolan. Började med HK, gjorde pannkakor. Haha. Sen vare lunch. Sen heltid matte heltid, jag jobbade med matte hela tiden. Imorron äre matteprov och jag MÅSTE få G åt minstonde nu. Annars kan jag ju bara ge upp allt asså. Men ja jo.. Har varit ganska trött idag, lite lugn dag eller vad man ska säga. Men en sak som är riktigt bra, det är ju att jag fick reda på vad jag fick på SO skrivuppgiften till temat. VG! ae, vart så sjukt glad! Oliwia fick också VG haha, så vi typ sa ba: Aah, dethär är VG-bordet! Hahaha, eller jag gjorde (a) skröt lite så att säga. Men sjukt glad!

puss

Jao, idag är jag faktsikt riktigt trött. Så ska bara välja kläder till imorron nu, sen så ska jag nog sova. Hihi. Godnatt allihopa, dröm om mig :*

christmas

ida and fannie

loves christmas

 

 

<3


new day..

Hej alla söta sötinoosaaarrrrr.

Dagen i korta drag:

Började kl. 8.00 med idrott, jag och fannie styrketräna ;) haha. Sen hade vi heltid i 90 minuter. Elerl det är typ det, ahr klassråd och sheeiit. Sen var det lunccch Kyckling i currysås my favorite! Men det va inte så gott som det brukar :( men aa iallafall, sen hade vi spanska gjorde inget, de va nåra som redovisa. Sen NO, haha jag måste säga att jag och Oliwia är typ bäst. Jorå vi vet EXAKT hur det går till under matsmälltningen eller vad man ska säga. MVG till oss :) Haha, sen kom mamma och hämtade mig. Då åkte vi o hämtade Olivia och Moa. Sen nu ska jag plugga plugga plugga o va en riktig pluggis. Har matteprov på torsdag! Önska mitt fett med lycka till :D

:(

Ja, idag är det så tragiskt att jag måste stänga av min dator kl 22.00! Jag säger ingenting om det här för då kommer jag bara bli irriterad :) Men jaa, puss och godnatt allihopa. Sov gott, dröm om mig. :*

göteborg

Ja!
Yes!
Si!


Hihi, nu är det ju så att på fredag så är jag ledig från skolan, för att då ska jag och min familj åka till ullared :D Haha, ska köpa hur mycket som helst, saker jag inte ens behöver (a) shh.. Säg inget till mamma. Sen efter det så drar vi till Göteborg! Fy fan vad nice säger jag bara. Jo vi ska typ hälsa på våran släkt som bor där. Sen ska vi till liseberg :) Men jag tror nog inte att balder och '' dom stora'' karusellerna är öppna. Det är typ julfirande :)



carola




Jag tror nog inte att det finns ord för hur mycket jag vill ha jul jul jul just nu nu nu! Dethär vädret som är nu suger, grått och trist. Men snart blire vitt och.. inte trist :D Dagarna innan julafton är alltid bäst, när man köper dom sista julklapparna och när man klär granen och lyssnar på julmusik. OOOOOOOHHHHH!! fyfasen vad jag längtar! :D

anmäld? haha

Haha, jaa det är såhär. Att det är nån som har varit så himla rolig och skickat ett sms till mig från 112 -.- det står: Du har blivit anmäld för stöld på ICA och vi kommer imon kort att ringa dig MVH polisen. Asså jag bara sitter och garvar! Det var väll ändå det sämsta man kan lyckas med? För det första, får man ett sms från polisen så är inte numret 112. För det andra, varför skriver polisen MVH? Med vänlig hälsning? När man har blivit anmäld? Haha.. Det är ju fan sorgligt att den som har gjort det inte lyckas bättre :) dessutom om man trycker på svara så blir sms-typen e-post vilket betyder att nån har skickat från datan. Och på datan kan man ju gå in på olika grejer så man skickar typ som busring. Haha, och en sak till.. Om polisen skulle skicka sms till mig om en sån sak, tror jag nog att dom skulle skicka på min 3-mobil eftersom att det är ett abonemang och det är inskrivet. Inte på min comviq mobil med kontantkort -.-


HAHA, BÄTTRE LYCKA NÄSTA GÅNG SÖTISAR! :D

pusss

Hello sweeties.

Är så irriterad på min syster just nu. Hon står o tjuter brevid mig och säger att jag är hennes dummaste syster om hon inte får spela barbiespel på min dator (onlinespel) ohhh! Jobbig är hon. Men ja, nu får hon iallafall spela ett tag..

Horsedick.MPEG





Hahahahahaha!
Bra muisk, eller vad säger ni?
Jo.. Det var så att jag och Victoria såg på Miss March igår. Haha, sen var riktigt bra! Men jaa, eftersom att inte jag har någonting att göra, så kan ni ju höra på domhär grymma låtarna från filmen! Haha.

(Jag vet inte riktigt om alla kan se, jag tror att man måste va en viss ålder eller nått sånt.)

school

Ae jag måste faktiskt säga att jag diggar min klass. Aa, eller.. Dom flesta i klassen iallafall. Ni vet nog vilka ni är. (Inte Fannie) Haha! Jag skoja bara. Som ni kanske har märkt, så brukar jag skoja ganska mycket. Så att säga. Haha. Men skolan idag iallafall:

Började 8.10 med heltid - ma-läxan
Matte - ma-läxan
Engelska - läste nån text
Lunch - gummibiffar hahahah
Svenska - anteckna lite
No - jobbade hårt! haha
So - typ sov
Slutade 14.50

godmorgon

Godmorgon alla fans!

Hahah, nae jag skojade bara. Men jag kom ohc tänka på i fredags vare faktsikt 2 tjejer som gick i typ 3an eller nått? som ville ha min autograf :D Haha, gulliga. Men iallafall. Idag ringde alarmet klockan 6, så nu har jag fixat färdigt mig. Ska bara ta på mig strumpor. Sen ska jag gå till bussen. Oh, idag är 9orna tillbaka i skolan också. Ingen kommentar om det.. Haha, nae jag skoja.. Det ska bli kul och träffa nära och kära :) Så att säga. Men nu måste jag gå.

Hejdå allihopa, ha en bra dag! :)


just me..


time for price

Hahaha, eller något sådant?

DEthär priset går till.........................

CORNELIA LJUNGBERG!



för att hon har varit så cutig och kollat min blogg all days this week. Puss på dig min vän.

Haha, det va hennes idé faktsikt (a)

stökigt

Ja, eftersom att Victoria har övernattat hos mig i helgen så är det ganska stökigt. Fuck you! Hahaha, naerå jag skoja. Det var inte ditt fel denhär gången Victoria.. Haha, nae vad taskig jag är.. Men jag driver bara :) Men iallafall när Victoria åkte hem så började jag städa. Sen bara kämde jag att allt var så gammalt. Nae men att det hade sett likadant ut i mitt rum skitlänge. Så jag va tvungen och mublera om lite. Jag fick faktsikt anstränga min hjärna otroligt mycket! Men sen till slut kom jag på hur det skulle va. Men ja.. Är inte riktigt färdig än. Men ja, det ser bra ut än så länge iallafall :D

godmorgon

Ja, nu är vi vakna igen. Victoria sov hos mig igår och aa, vi typ såg på film hela kvällen. Blir nog det idag också.

snark

Hej alla sötnosar.

Idag känner jag mig trött men ändå pigg. Ett sånt humör som nog bara jag kan vara på. Men iallafall så är jag med bästie Vixie. 'Vi typ sitter vid datan och läser Frida tidningar och tuggar tuggummi. Hihi, it's so us.

Dagens planer:

SE PÅ FILM
HÄLSA PÅ S&D
SE PÅ FILM
SE PÅ FILM
SE PÅ FILM
SOVA

godmorgon

Haha, godmorgon allihopa. Idag vaknade jag runt 11 av att man katt stog på mej i ansiktet typ :o haha fick lite panik. Sen gick vi upp och käka frukost. Sen nu sitter vi vid datan. Vet inte riktigt vad som händer idag.

bio

Sen tog jag och Victoria spånkan till stan. Gick och ''strosa'' lite eller vad man ska säga. Åt fettismat på donken. Sen köpte jag en tröja också. Bild på den kommer sen. Men sen gick jag och V på bio och såg på 2012. Den var riktigt bra tycker vi! Ibland var det lite överdrivna scener. Men ändå sjukt bra! jag ger den lätt en 5/5.. Sen kom V's mamma och hämtade oss. Sen åkte vi hem till V hon packade och lite sånt. Sen åkte vi hem till mej och så nu kom vi nyss hem. Sitter lite vid datan, ska snart se på film och mysa. Hihi.Jaa, mysa genom att se på film o dipppa shit. Haha, nae.. men finns nog nån som skulle misstolka detdär. Men jaa Puss på oss..


skolan

Hej allesammans!

Idag var det skola som vanligt. Idag började jag klockan 20 i 11 med NO. Sen vare lunch, spaggethi och ketschup. Sen hade vi spanska, gjorde inte så mycket. Det va nåra som redovisa o yada. Sen hade vi svenska och då gjorde jag klart mitt engelskaprov. Sen slutade vi klockan 2. Men jag stannade kvar i skolan med Oliwia, Jonas, Gustav, Emma och Natalia. Haha.. För att jag skulle vänta på Victoria som slutade halv 4 typ! Men jag ville inte vänta på haga så jag väntade på eneby istället. Sen vid 3 nån gång så tog jag spånkan till haga. Träffade Sofie på spårvagnen också, neger va hon :o Haha, sen iallafall kom jag till haga (y)

godmorgon!

Jaa godmorgon allihopa!
This får bli et  snabbinlägg.. Jag ska snart till skolan :) Eller.. jag börjar 20 i 11 så. Men det va nån som ringde o väckte mig :( fuck you! Haha naerå jag skoja bara. Men snällt vaer inte :(

sims

Jao, ganska så mycket simsspelande ikväll. Men det är ju så kul så jag kan inte sluta! Men nu iallafall så skriver jag dagens sista inlägg. Ska snart fortsätta spela sims. Ska va uppe LÄNGE idag och spela. Har sovmorron imorron (y) najsigt. Fast det är inte så länge, men till 20 i 11 iallafall. Puss på det. Haha men det jag har gjort mer än att spela sims är att jag har snackat me Victoria i telefon i typ 1 timma eller mer haha och vi har typ bara suttit och inte sagt nått. Ae vi är bra roliga. Blir bio med henne imorron också, 2012. Ska bli en riktig upplevelse att gå på bio utan mamma för sörsta gången! Hahahaha. Eller inte. Men jag va tvungen att skriva't. Sen har faktsitk Simon hjälpt mig lite med matten. Thanks for that!

kissie

Jaa, jag hade inte så mycket och göra. Så jag gjorde en Kissie.. Haha. Kanske inte så jättelik. Men det vart en snabbkissie




i like it

Ja hallå ja :)

Haha, naeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vad rolig jag är.
Blev att ta en snabbdusch nyss. Simon räkna.. 13 minuter tog det. (y) Haha, för er som bryr er.

Kvällens planer: SPELA SIMS!


hej

Fick bli att gå och hämta syster. Kolsvart ute ju! Lite läskigt nu när det är en som han blivit misshandlad här och grejer. Men jag överlevde. Det såg Oliwia och Olivia till :)


nevars

Blev ett skogit inlägg innan, för er som har missat att jag är Ida the best :)

Dagen i korta drag:

REDOVISNING
PROV
PROV
LUNCH
IDROTT
PROV

Fett jobbigt. Jag HOPPAS att det gick bra. Men jag vågar inte säga nått. Ne, nu ska jag spela sims, det var ett tag sen faktsikt! Tack Jenny för att du gav mig idén på bussen :D

välkommen!

Hej allihopa!

Ja nu är det ju så att jag heter Ida :)

godnatt

hihi, är lite glad just nu. Men varför det får ni inte veta :D
Men vafan! jag har 126 besökare (a) gaaaanska glad för det.. även att det kanske inte är så mycket såå.
puss på er alla söta läsare.


Godnatt allihopa!


yoo

Hahahaha jag kom på en sak!


Jag måste dra dom tre roligaste idag:


1, aa när jag och Oliwia va påvär till bussen så sa jag en grej till henne, så skulle jag visa vad min syste gjorde på mig. Då råkade jag säga fel, så jag sa: Hon slog mig på ryggen och kav mig en riktig fight. Hahahaha! Det kanske inte låter så kul. Men fyfan det kan jag LOVA att det var :)


2. När jag och Oliwia stog och väntade på bussen så typ sa jag såhära: run motherfucker run! Hahahaha, så typ sa jag det i en speciell takt. Så det var som en (sång). Haha eller nått. Och det var också asroligt :D


3. Ja, jo.. Det var ju så att Rabih åkte ut ur idol. YES! Så igår och idag har jag gått omkring och sjungit: Rabih åkte ut och det var Kayas kusin. Hahahahahaha! Asså det blir som en låt.. Jag ska försöka göra ett videoinlägg imorron och visa. Men jag lovar inget.



Puss puss

svaren

Fråga: vad fick dig att börja blogga?

Svar: Jag hade bloggat lite innan, min kusin bloggar. Så då började jag med. Men sen så slutade jag, och började igen för jag tyckte det var kul :D



Fråga: vad använder du för smink/parfym?

Svar: Jag använder mascara och fondation. Det brukar mest vara Max Factor. Men vet inte riktigt vad dom heter mer. Sen parfym har jag nåra olika. Men brukar använda Britney Spears, Naomi Campbell och DKNY :)


Fråga: har du många som läser din blogg?

Svar: Nja, det kan jag inte påstå, men det beror ju självklart på vem man jämför med. Men jag tycker bara att det är kul att blogga, spelar egentligen ingen roll hur många som läser :)


Fråga: gillar du någon?

Svar: Nej


Fråga: Du säger att du ska svara på allt så, oskuld?

Svar: Det tänker jag inte svara på, jag sa innan att jag inte svara på saker som jag tycker är för personligt.


Fråga: följer du några bloggar?

Svar: Ja, jag brukar läsa Kissie, Dessie, Paow, Foki och Kenza.


Fråga: vilken kille är snyggast i 8:an?

Svar: Haha, asså.. Det finns ju killar som ser bra ut, men att avslöja den som är snyggast här är ganska.. Ja vad ska man säga.. Det avslöjar jag vell inte här heller :)


Fråga: vad är din ögonfärg?

Svar: Haha, asså jag har typ gröna ögon i verkligheten, men på bilder brukar jag få ganska blå ögon. Ganska konsitgt. :)


Fråga: varför är din blogg dålig och ful?

Svar: Haha, asså vilken jävla fråga. Måste vara något riktigt dumhuve som har kommenterat detdär. Jag tycker varken min blogg är dålig eller ful. Speicellt inte nu när Olivia har varit världens gulligaste och fixat den. Det är ingen som tvingar dig att läsa min blogg. Så tycker du att den är så jävla dålig och ful, ge fan i o läsa den? :)


Fråga: har du haft sex , hur ofta onanerar du?

Svar: Jadu, nu är ju så att jag vet vem som har kommenterat dethär. Så vi kan ta det imorron i skolan, för jag tänker inte svara på det här :)


Fråga: vem gillar du?

Svar: Jag gillar ingen faktsikt :)


Fråga: vad har du för musikstil?
Svar: Asså, det är omöjligt att säga! Just nu är jag inne i en 80 tals period. Vilket betyder att jag lyssnar på Anna Book och Carola och sånt just nu. Men det kan ändra sig snabbt!


Fråga: spelar du fortfarande fotboll?

Svar: Nej, det gör jag inte :(


Fråga: tycker du att du får mogna frågor?

Svar: Nja, endel är ganska omogna. Men endel är vell normala?


Fråga: är du töntig?

Svar: Haha, asså. Jag vet inte, fråga mina kompisar?


Fråga: vilken skola går du på?

Svar: Enebyskolan


Fråga: Har du några syskon?

Svar: Ja, jag har en lillasyter. Jag brukar skriva om henne i bloggen.


Fråga: Vad har du för klädstil?

Svar: Asså, jag tar på mig det jag tycker är snygg och är bekväm i.


Fråga: har du många vänner?

Svar: Haha, asså.. Det är ju inte så att jag behöver mer vänner. Jag tycker att dom som jag har är helt underbara och aa, det räcker gott och väl för mig :)


Fråga: hur länge har du kännt den där Victoria igentligen?

Svar: I hela mitt liv, som jag sa i inlägget innan.


Fråga: vilken skola går du på?

Svar: Ae det är fortfarande enebyskolan :)


Fråga: bor du i en storstad?

Svar: Haha, ja du Larsa. Jag tror det? Eller nae kanske inte..


Fråga: vad vill do bo/jobba när du blir äldre?

Svar: Helst vill jag nog bli advokat eller inrenadre av nått slag.. Sen tackar jag ju inte nej till en lägenhet i Stockholm eller en lyxvilla i LA :)


Fråga: Vilket språk läser du i skolan? Och varför?

Svar: Spanska. För i 6an valde alla det, så då tog jag med det.


Fråga: hur känner det att en '' liten kille '' i klassen gillar dej ? känns de jobbigt eller känner du detsamma när han ler imot dej och blir lite röd i ansiktet ;) ?

Svar: Hahaha, asså frågan är ju helt sjuk. Men som sagt. Jag gillar ingen :)


Fråga: har du nåra syskon?

Svar: JA, VAD ÄRE DU INTE FÖRSTÅR :D


Fråga: vilken kille är snyggast i 9an i din skola?

Svar: Det kan jag inte heller avsläja här :)



Sen kom detta.. Men jag tolkade inte det som en fråga riktigt.. :

jag saknar dej ida ....... ja vill bara lufta upp dej o flyga upp till himlen o leva där. jag vill lukta på ditt blonda långa hår ... ja vill leva inutidej .... ja skulle göra allt för dej .. puss !


(cornelia, du är anhållen)


slut



Och där var frågestunden avslutad för.. Aa, denhär gången :)

frågestund!

Då var det dags för frågestund!
Fråga precis vad du vill och jag svarar på allt
förutom det jag tycker är för personligt



hihi

42 FRÅGOR OM DIN BÄSTA VÄN<3

Vad heter hon/han? Victoria Hjort

Hur gammal är hon/han? 14, fyller 15 i januari

När träffades ni sist? länge sen! :(

Vad har hon/han för hårfärg? mörkbrun

Brukar hon/han färga håret? japp

Vilka färger har hon/han haft? svart, massa olika brun sen nästan blont ett tag

Vad gör ni när ni umgås? det vill ni inte veta

Är hon/han galen?  det kan man säga :)

Vad är erat första minne? oj! det blir svårt.. men det är nog nått från barndommen

Har ni många minnen ihop?  ohja!

Vart bor hon/han? mellan sveert och eneby 

Har ni varit utomlands tillsammans? ja för fan

Hur ser hennes/hans klädstil ut? nice, like fashion .. eller vad man säger xd

Hur många syskon har hon/han? one

Hur träffades ni första gången? d-d-d-dagis

Hur träffades ni? d-d-d-dagis

Vad går hon/han i för sporter? futboll och däns

Vad brukar hon/han göra på helgerna? joina my home

Brukar ni säga att ni älskar varandra? vi är lite dåliga på det, men vi behöver inte säga det för att veta det :)

Har hon/han fräknar ? nae det har hon nog inte :o

Har ni kollat på film någon gång ? nån gång? haha ja för fään

Har ni bråkat någon gång ?  nej!

Har ni skrattat tills ni gråtit ? många gåner

Har ni sovit i samma säng? ja

Har du sett henne/honom gråta? ja

Vad gjorde du då? trösta henne såklart

Har du sett henne/honom vara riktigt arg? hahaha ohja!

Har hon/han sett dig gråta ? ja

Vad ska ni göra i sommar ? vet inte, hon ska till usa :(

Har hon/han svikit dig någon gång ? nej

Har ni pratat i telefon någon gång ?  hahahha typ varje dag

Vad skulle du göra om denna personen dog? finns inget svar på det, men för hoppningsvis kommer det inte hända på typ 90 år, och då dör nog jag med :)

Kommer ni vara kompisar om 10 år ?  jag tror faktsikt det. har ju hållt ihop i nästan 15 år snart

Vad är det bästa med henne/honom ? det går inte att säga. precis allt :)

Vad skulle du vilja att hon/han ändra på ? ingenting, hon ska bara vara same person

Har du några smeknamn på henne/honom ? ohye, en hel del faktsikt

Älskar du henne/honom ? ja

Vill du att han/hon ska kopiera detta o skriva om dig ? haha, hon gör som hon vill :)

Skulle du kunna dö för henne/honom  ? ja

skolan

Jaa hejsan bloggen :D

Idag har varit en ganska bra dag måste jag nog säga. Började klockan 8 med typ jumpa teori. Sen var det heltid, jobbade med spanskan. Sen vare nån tant som snacka massa. Hihi. Efter det var det lunch. Det var okej tycker jag nog. Sen vare spanska sen NO. Sen klockan 20 i 2 så slutade vi. Då tog jag bussen. Sen åkte jag mamma och Olivia till åby och tog vaccin mot svininflensan. Kändes ju inte? Haha, så häftig är jag. Sen åkte jag hem och gjorde kräm som jag ska äta snart. Haha, har matlagningsprov i hemkunskap, och om man vill ha VG eller MVG så ska man göra en kräm eller saftsoppa. Och det gör ju jag såklart :)



Idag blir det nog en frågestund på bloggen tror jag nog :D

tack!

Jaop, nu har bloggen blivit lite.. Förnyad eller vad ska man säga? Jag tyckte att den vart jättefin!

TACK SÅ JÄTTEMYCKET OLIVIA !

Stureplans akademien



Haha!
Dom är ju bra roliga asså :)

Wihuu

Japp, nu är så väl att det är en ny header på g. Förhoppningsvis iallafall :)

plugg!

Plugg plugg plugg och lite mera plugg!!!


Det är så att denhär veckan så har jag


ONSDAG: Hemkunskap, matlagningsprov
TORSDAG: Engenska prov. Skrivuppgift till temat. Nyhetsläxa
FREDAG: Redovisning och grejer i spanskan.
(är inte riktigt säker på om det är på torsdag eller fredag.)

the day

Yeeee, dagen idag har varit otrolig <3
min energi har nästan nått toppen :)


Började 10 över 8 med heltid, gjorde spanish med Oliwiaa. Sen hade jag utväcklingssamtal. Det gick SKITBRA. Ligger ungefär på VG i allt förutom matte. Riktigt glad faktiskt. Sen vare matte, med Niclas (y) Sen Engelska, spelade spel med Rim sen kom Frida. Det var riktigt roligt :D Sen vare lunch tror jag. Det var korv, wihuuu min favorit. Not.. Sen hade vi typ NO eller nått, bara skrev masser. Sen SO, såg på nån film om dom första människorna, hahahaha. En riktig upplevelse! Sen slutade vid 3 nån gång. Tog bussen med Oläjvia. Hem, satte mig vid datan. Bilddagboken funkar inte, och det SUGER!

Men hallå!
Jag funderar på att ha en frågestund i bloggen.. Men jag vet inte riktigt xd

jag är bäst

Haha, naaaaaaaaaaaae. Jag kom på väärsta saken nu. Det är typ mörkt i mitt rum, bara en lampa tänd. Så lyssnar jag på jul jul strålande jul. Och så kom jag och tänka på lite roliga saker som hände i skolan idag. DET ÄR JU FÖR FAN NOVEMBER! OCH EFTER NOVEMBER SÅ KOMMER DECEMBER OCH DÅ ÄR DET JUUUUUUUUUUUUUL :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Men.. Snart är det 2010, shit asså! Det här året har gått så himla fort. Ae, jag vill bara säga att jag älskar mina vänner :D Haha. Fan vad töntig jag är.. Men sånt är livet.

godnatt

Nae, det får nog bli att säga godnatt nu. Börjar bli riktigt trött. Det ska bli så sjukt skönt att lägga sig i sängen o sooova. Bara det att jag måste gå upp klockan 6 imorron -.- DET SUGER!

ostbågar

Fick bli samma rubrik som förut. Men jag sitter faktiskt och äter lite ostbågar nu :D Det är så gott! och så äre så att jag fick nyss reda på att om 2 veckor ungefär, så ska vi familjen till ullared, och efter det så ska vi till göteborg! och träffa lite släktingar och gå på liseberg och sånt :D Så himla roligt!!!!! Längtar som bara den.


bilder

Ja, nu kommer faktiskt lite bilder.. Känns som att jag inte har lagt upp nåra bilder på ett tag sååå..


En snabb titt på dagens outfit:
* Jeanstights från veromoda
* Linne med ''volanger'' från kmr inte ihåg
* Skor från skopunkten..
Men sen bytte jag kläder.. Ja eller byxor till ett par lacktights från Bikbok


Hittade ett par riktigt snygga brilzz hos farmor och farfar. Från typ 60 talet. Riktigt coola tycker jag allt.
Som synd är så fastar jag inte på bild så.. Det fick bli en svart fyrkant idag :D



Sen fick det bli lite sötnos bilder på mina grabbar.

ni som undrar..

DETHÄR ÄR MÅNADENS HITLER:



Asså fyyy!!
Inte för att hon är som Hitler precis.. Men jo, det är hon nog. Fast att jag är hennes offer istället. Hon sparkar och slår mig heeeeeeeela tiden den jäveln :o

ostbågar

Ooohhh!

Jag tror att jag har kommit in i ett ''ostbågestimm''. Det är ju så himla gott! Det hjälpte faktikst mot min huvudvärk förut :) Snodde en påse från mormor förut (a) hihi, men jag fick faktsikt ta den. Så snart blir det att se på pirates of the caribbean 2 med mamma och pappa. Hoppas att hitler har gått och lagt sej då!


mormor och morfar

Yoooo
alla coola läsare (H)


Just nu sitter jag hemmos mormor och morfar, vi fikade nyss lite och innan det åt vi middag. Det vart typ potatis och kyckling. Jammiii. Sen så ska vi nog åka hemmåt snart. Puss puss 

härmapa

Drar en såkallad ''Victoia'' haha, ja hon drog nyss en ''Ida'' så ;)


DET ÄR JU FARS DAG IDAG! :D
happy daddyday dad :)


Jo det var såhär att.. Hela våran familj har varit sjuka o aa. Vi har inte kunnat köpa nån farsdag present.. *host* Sen igår kväll så kom pappa med ett paket, så sa han:
- Här har ni min farsdag present :)
Haha, asså aa vi skulle ju ge den till han idag. MEN! Det var ju så att jag hade faktsikt köpt en farsdag present!! :o så han vart lite ''snopen''. Men aa han fick 4 trisslotter och ett kort :) Det va det minsta han va värld tycker jag :)
Såååå.. Ha en happty day :D ♥

riktigt irriterad

Asså dethär inlägget är ganska onödigt. Det är nåra få som kan ta åt sig!

Det är såhär.. Jag brukar hitta på typ olika smeknamn och så till mina kompisar. Eller aa, till alla nästan? Jag gör typ jämt det, och då ibland blir det ju att andra också kallar personen för det. Exempel Carl i min klass har fått en hel del smeknamn från MIG! MIG MIG MIG och ingen annan! Men det är heeeeeelt okej att folk kollar han det, det är ju det som är meningen liksom. Bara det att när jag gick i 6an hittade jag på ett smeknamn till en person, vill inte säga nåra namn. Men sen NU 2 år efter så kommer en ful liten j*vla fjortis o kallar han för det ?! OOOOOOOOHHHHHHHHHHH, och jag vet. Alla kommer säkert bara: Ame vafan spelar det för roll. Nae det spelar ingen roll. Men eftersom att det är JAG som har kommit på det, och sen .. Ae asså det är rikigt irriterande tycker jag! Härma lite till din ugly fucker

ändrade planer

Jaop, blev tyvärr inte riktigt så som jag ville.

Det blev att åka till farmor och farfar runt 12 istället ungefär. Min syster kom upp o sa till mig:
-Ida om en timme så ska vi åka. Och jaba, aa okej typ. Sen säger pappa typ 10 minuter efter det ba: Om 5 minuter åker jag. jaba: VAAAAAAAAAAAAAAAAA?! OLIVIA SA EN TIMMA TILL MIG NYSS. Men nae. Fcik bli att slänga på sig kläder o fixa sig fort som bara fan. Sen åkte vi ner dit. Haha, farfar är ju bra gullig asså.. Eller farmor med, men såhär:


- Vart gick farmor ? (Olivia)
- Hon gick ner i källaren och hämtade tårtan. (Farfar)
- Vaa? Ska vi ha tårta också? (Mamma)
- Japp (Farfar)
- Nae skojar du? (Mamma)
- Jaa (Farfar)
- Aha, jag tänkte vell (Mamma)


Haha, sen typ 2 minuter senare så kommer farmor upp med en tårta, mamma ba:
-Vart det tårta iallafall :o

Farfar:
- Ja jag sa ju det :)


Hahaha, det kanske inte låter så kul. Men det vare.

sötnosar

Hej alla sötnosar!

Nu har jag vaknat. Ätit frukost och bäddat sängen. Dagens plander är:


Ta hand om alla kläder i mitt rum
Dammsuga rummet
Sy ett par tights
Åka till farmor och farfar
Åka till mormor och morfar


Vet inte ritkigt om allt kommer att bli som jag ville det.. Men det märker vi sen :D
Jag ska försöka uppdatera lite idag under dagen och så. Vill ju inte förlora mina underbara läsare <3

oj oj oj

Shit shit shit..

Jag kom på nu att jag inte har uppdaterat någonting idag! Jag vet inte riktigt varför, men det känns som att bloggen är mitt akvarium och när jag skriver inlägg så matar jag fiskarna. Sen när jag inte skriver nåra inlägg så typ svälter fiskarna. Naaae stackars :( Men jag tänker på Happy Aquarium på Facebook som jag spelar 24/7 känns det som. Haha.

Dagen:
Jaop, idag satte jag väckning på klockan 8. Jag gick upp, fixade mig lite och sen skjutsade pappa in mig till stan. Så åkte  jag med konfan till Kolmården. Det var vell kul. Men inte som jag hade förväntat mig. Kunde ju ha varit roligare liksom. Men men. Sen när jag kom hem så åt vi middag. Sen såg jag på film med Olivia. Ratatouille eller vad den heter. Riktigt rolig tycker jag. Speciellt i slutet (a) Men aa, sen såg jag på Oskyldigt dömd med mor och far. Sen imorgon är det ju fars dag så då ska vi till farmor och farfar sen till mormor och morfar. Trevligt. Men nu ska jag nog gå och lägga mig :) puss puss

Michael Jackson

Hej bloggen.
Kände att rubriken va lite.. opassande, men vafan. Jag lyssnar på en låt me han nu och sen pratades det lite om han idag i skolan.

Jag vakna runt halv   6 idag av att jag hade ont i örat -.- Haha. Asså, jag brukar få öroninflamation på hösten när jag blir förkyld. ILLA, jag vet. Men ja iallafall. Så gick jag upp och fixade mig och sånt. Sen kom jag till skolan, då vare hemkunskap. Vi gjorde fiskgratäng. Ingen höjdare. Sen vare NO jag protistera lite.. eller juste, jag skulle. Men gjorde det aldrig :D blir att göra det nästa fredag istället. Men jaooo, så vare NO time. Inte så kul, men gjorde inte så mycket annat än att pratade. Zzen war det lönchhhh. ÄCKLIGT ritkigt jävla ÄCKLIGT vare idag. Sen spanish, jag gjorde framsida o Cornelia och Oliwia sat o RÅPLUGGA. Haha. Som ja.. straff så ska jag översätta texten till spanska. Bra att man har en översättare på daatttaaaan (h). Haha, sen vare svenska. i feeld SHIT. Så gjorde inte så mucho. Känner att dethär inlägget blir lite jobbigt att läsa. MEN VAFÄÄN. Haha, juste.. På spanskan la jag till en riäl utskällning ^^ Hoppas du lärde dig nått ;) Intresseklubben anteknar va ? Sen åkte jag hem. Satte mig vid datan, sen åkte jag till livsaN. Köpte godis o tidningar. Sen åkte vi hem, och nu sitter jag vid datan ft. ligger i sängen o gosar med Shiveeeen :) Nice nice, tycker jag allt. Puss på dagge dagen :)

jag är bäst

Känner mig lite ego. Men jag är faktsikt bäst.

Hejsaaaananan

Jaop, idag var ju jag i skolan. Det var vell kul och komma tillbaka liksom. Men det var massa shit med temat. Hela förmiddagen så vare redovisningar hit och dit. Men sen iallafall vare lunch. GRÖT<3 men ae, va inte så sugen på det. Sen vare jumpa, jag var ej med. Så jag, Jonas och Rim typ räknade poäng. Kul, hihi. Sen vare engelska. Vi gjorde scharader, haha. Och så erbjöd jag mig att görat, haha men jag fick att jag skulle garva o le och sånt, och det gör ju jag jämt. Så det vart lite klurigt så att säga :) Haha. Sen tog jag bussen hem och satte mig vid datan.

godmorgon

Godmorgon allihopa!

Idag är jag frisk så jag ska gå till skolan. Ska bli riktigt *kul* faktsikt. Träffa alla iallafall, jag har fan inte träffat Rim, Fannie, Cornelia eller Frida på hela lovet? Om inte mer tillockmed. Men idag smäller det, för hoppningsvis. Jag har nyss fixat färdigt mig, jag kan ju inte påstå att jag är världens finaste idag, för det är vell motsattsen till vad jag är, haha. Men nu när som helst ska jag gå till bussen. Annars kommer jag säkert missa den. Och idag blir ju det lite pinsamt. Men men, hejrå allihopa. Ha en bra dag!

snabbinlägg

Hej bloggen, snabbinlägg nurå

Idag har jag sovit och kollat på film, inte ritkigt frisk än. I halsen iallafall, men jag tror att jag kommer imoron. Bara aatt vi har massa läxor som jag ej kan eller har gjort?! ILLA. Men nu ska jag hjälpa min syster med tvspelet. Pussbye

buhu

Ahop, dålig uppdatering. Men jag har inte suttit vid datan. Har inte mått så bra. Men nu mår jag bra typ. Ganska förkyld ohc ont i halsen men skit samma. IMORGON SKA JAG TILL SKOLAN :d tror jag! Jag vet inte säkert, men jag tror det :) härligt tycker jag faktiskt

grymt

Eminem

Justin

Mcfly

Zac




SÅ GRYMT SNYGGA


puss

HEJSAN BLOGGEN.
DETTA FÅR BLI ETT CAPS INLÄGG, ALLTID KUL MED NÅGOT NYTT.

MEN IALLAFALL, JAG MÅSTE SÄGA ATT JAG MÅR MYCKET BÄTTRE IDAG ÄN VAD JAG HAR GJORT. IDAG HAR DET VARIT MYCKET MEDIA, ELLER VAD MAN SKA SÄGA. JAG HAR SETT MUCHO PÅ TELEVISION OCH DATÁN. SENARE BLIR DET NOG ATT SE PÅ NÅN TECKNAD FILM OCH ÄTA EN KVÄLLSMACKA I SÄNGEN. HIHI, EN UTAV DOM MYSIGASTE SAKERNA SOM FINNS JU! JAG BLIR PÅ SÅ HIMLA BRA HUMÖR.


onödigt:
När jag såg på film när jag var liten, eller det gör jag nu med.. Men jag se rinte på samma filmer nu för tiden. Men ja iallafall, speicellt teknade Pippi. När hon åker skidor och det, när man ser på det då blir det att man nästan måste äta något? Hahah, asså frukt, tuggummi,macka vad som helst. Nått iallafall, och varm dricka. Exempel, Obóy, te.. muuuuums




movieeee

Godmorgon
Godmiddag
Godkväll

Idag väckte mamma mig runt.. 9 typ, jag gick upp och såg på Johan Falk med mamma och pappa, sen åt jag. Och så har vi sett på 3 st Johan Falk filmer så vid 3 ungefär hoppade jag in i duschen oså typ. Blir nog att se på nån film eller sitta vid datan sen. Kanske spela lite sims. Puss


wääjkyyy

VICTORIA ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN
i love yooou my best friend


och nobelpriset går till:

.. MIN PRAKTIKAAAAAAN :D

Wihuuuu, gratulerar Victoria.


naevars men..

det är så att jag tror nog inte att nån här på bloggen har riktigt fattat hur
jag känner för Victoria. Men det är såhär att jag har känt henne i 13/14
år nu, och det har varit dom bästa åren i mitt liv. eller.. inte för att jag
har levt nåra år utan henne, men det är jag jävligt glad över. det känns
som att denhär texten blir jävligt misslyckad, men victoria är min alldra
bästa vän, utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. PUSS PÅ HENNE
hon är även bra på att vara min såkallade..
praktikant :D

the storyy

det började med att efter  J O K hade åkt hem, så typ va ja astrött o allt, mådde inte speiccellt braa. sen typ gick jag och la mig kl 9. sen typ asså jag hade ju inställningen  att jag MÅSTE sova, för det va ju konfa lägen dagen efter. men asså det typ va nån som väckte mig, och typ ba ida du får inte sova, och typ höll på o slet av mig täcket o kudden o grejer. haha så började jag tjuta (a) MEN JAG MÅDDE JU INGET BRAA! haha, sen ropa ja på mamma, men jag hade bara drömt, hihi. men aa, sen typ somna jag om. sen vaknade jag runt 6 gick ner la mej i soffan, så låg jag där från kl 6 till kl 22. ja va uppe o gick 3 gånger på helee dageen. sen typ sov ja, eller a vakna lite då o då men aa baajs, sen när jag vakna hade ja 39 grradens feber. o blablabla, hostar som fäääääääääään.

MY NAME IS IDA

YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ERAN IDOL ÄR typ FRIIIIIIIIIIISK :d
eller inte..

Men jag är på bättringsväg iallafall :) för er som undrar vad jag är/har varit för sick:

39 GRADERS FEBER
HOSTA
FÖRKYLDNING
ONT I HALSEN
ONT I HUVET
ONT I MAGEN
INTE KUNNAT ÄTIT
LEVIT PÅ VÄRKTABLETTER

haha, hängde ni med? ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!