- I skolan

Hallå!
Just nu så sitter jag i skolan och har lunchrast. Det äger. Sitter även mitt emot min nyblivna vän Josefine. Hon är ju helt okej om jag ska vara helt ärlig. Eller jag ångra mig hon SUGER.. Typ. Idag efter skolan ska jag jobba. Sen får vi la se vad som händer. Nu kommer jag inte på mer att skriva så vi hörs väl nån gång.
Ps. Josefine är helt okej tycker jag ändå.....

- Jag skulle ge dig allt

Hi there!
Just nu sitter jag här i min käraste datorstol och bara andas ut. Har varit ute och målat och tjänat lite extra pengar, både igår och idag. 750 riksdaler - chek. Helt okej ändå. Och på onsdag blir det att jobba. Måste skrapa ihop lite pengar nu, för jag åker nämligen till Ullared på måndag med Louise. Det ska blir kul kul kul!
Bild på några random tjejer.

- The thanks i get

Igår: skola-stan-Louise
Idag: Louise-marknad-smultronställe-måla

- Trött på?

Tjenare.
Min klasskamrat Josefine berättade för mig att SAMED 11a står för 2011. Ganska logiskt, men varför tänka?
Just nu sitter jag och lyssnar på lite ledsam musik. Delvis Erik Hassle – The Thanks I Get och Brandi Carlile – The Story. Jag måste sluta, jag blir typ ledsen. Men jag vet inte över vad. Jag bör inte vara ledsen, jag är ingen ledsen människa. Så jag struntar i att vara ledsen. Jag har hört att ett gott skratt förlänger livet. Och med tanke på att jag tänkte bli cirka 114 år så är det väl bäst att jag skrattar lite.
Men jag bara tänker tillbaka på fina minnen. Och även på mina fina vänner. Dom finaste vännerna på detta jordklot heter Victoria och Louise. Ni är verkligen så himla bäst. Utan er så skulle jag inte vara speciellt mycket. Jag är ordlös. Det finns människor man tycker om, och så finns det människor man älskar, och så finns det människor som man inte klarar sig utan. Jag vill bara säga Tack.

- SAMED 11A

Halloj.
Jo, SAMED 11A heter min nya klass. SA står ju för samhäll och MED för media. Och 11 för att vi är en 1a och för att vi är den första SA-MED-1an vad jag har förstått? Komplicerat men det går nog bra. Klassen består av ca 20 tjejer och 1 kille. Den verkar faktiskt ganska bra ändå. Skulle vara lite kul om det kunde komma till några flera killar men aja. Dom jag hänger mest med är: MiMmZi, CaRr0 och Amanda.K. Så det så. Ne nu går det över styr... Sorryyyyy. Men å jag är så trött. Idag har jag och Frida sett på Beck. Jag satt vid facebook hela filmen och Frida sov. Men det va asbra, Beck äger. Nu ska jag se på Irene Huss(Engelskt uttal mb:Frida). Vi hörs ha det gött hej.
Bild på mig och Victoria ifrån Cyprus.

- Ingen rubrik

Hej läsare.
Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska måla på för färg på mina naglar. Det är ganska svårt. Idag har jag varit och firat mina småkusiner som fyllde 1 år igår. Dom är så söta. Imorgon börjar jag gymnasiet. Jag vet inte om jag är nervös eller inte. Jag tror inte riktigt att jag har förstått det än. Men jag har lite ont i magen lite då och då. Men om det är därför eller för något annat vet jag ej. Både och kanske? Det ska bli skönt att börja om på nytt. Ny skola, ny miljö, nya människor, nya ämnen, nya lärare. Det känns bra.

- Videoinlägg


- Victorias åk

Tja på er.
Idag kom Victoria med hennes a-traktor, den ägde. Vi tog en sväng genom Svärtinge. Sen hem. Efter ett tag så kom Louise och sen kom Victoria och så åkte vi ut och körde lite igen. Egentligen så skulle vi bara till Frida och lämna en stol men det blev inte riktigt så. Vi åkte till maxi, var typ såhär nära: - på att få 800 spänn i böter för att vi stog på handikapp parkeringen i några minuter knappt. Sen till åby. Sen ännu en sväng genom hela svärtinge då vi fick soppatorsk. Men det var nog ändå kvällens höjdpunkt. Imorgon åker jag till Cypern så jag kommer nog inte skriva något här på ett tag. Men ni får väl ha det så bra!
Och farmor: Vi ses när jag kommer hem, saknar er. Kram!

- Länge sen

Hallå.
Det  var ett tag sen jag skrev här haha!
Men jag har ju varit i Göteborg och lite sånt så har inte haft tid riktigt. Men jag har det kanonbra och jag lever livet. Idag ska jag åka och bada i Stavsjö förmodligen. Om mina vänner vaknar någon gång.. Sen vet jag inte vad. På måndag åker jag och Victoria till Cypern och det ska bli så himla skööönt!!!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!