dålig uppdatering

ae jag orkar verkligen inte med bloggen längre.
jag har bestämmt mig för att ta en liten blogg-paus. det kan ändå va så att jag uppdaterar lite då och då. men aa, jag orkar inte skriva vad jag gör hela tin oså..
men aa, igår sov jag hos alida med henne och oliwia. vi var även på bio, vampyrer suger. fyfan vad rolig den va, garva så jag tjöt

enebyskolan

hej på er
kom hem från skolan för ett tag sen, nu sitter jag och lyssnar på markus krunegård. najse. men aa, skolan började ju som sagt igår. kul, fast.... nja sådär. idag har jag varit ganska sur, vet egenltigen inte varför. bara blir så ibland, så jag får la be om ursäkt

mina kusiner!

jag vet inte om jag har sagt det men jag har ju iallafall fått två stycker nya supersöta kusiner! :D
sötisarna <3

nu är augustifestivalen slut :(

det har varit nåra riktigt riktigt bra dagar som jag kommer ta med mig långt frammåt i tiden. så tack så mycket till alla som var med och gjorde domhär dagarna till dom absolut bästa.
<3

good night

mickis och jag bjuder bree
calle, jag och vixi dårå. biffarna med ketschup och senap
bästaste louise

hur bra är det inte

ååh jag bara dyng älskar mitt liv just nu, vill bara stanna allting.
men aa iallafall, idag har jag städar som en idijuut. sen på kvällen vart det stan, med absolut bästa människorna. love you homies

augustifestivalen

hej på er!
nu är det ju såhär att det är augustifestival. vilket betyder att på dagarna tar man det lugnt och på kvällarna är man ute. det finns alltså ingen tid att skiva här på bloggen. men igår iallafall så åkte jag in till stan runt halv 7 eller nått. träffade ganska så asmånga så orkar inte ens skriva alla. men va typ mest med victoria, johanna, frida, sofie, louise, calle, amanda, vilma, emelie och maria. men som sagt, träffade nåra andra med. riktigt rolig kväll tycker jag. men ikväll taggar vi för en ännu bättre! dock är ju inte vädret det bästa.. men det kanske blir bättre frammåt kvällen. idag ska jag städa som en gnu, annars kommer jag inte få göra nånting alls. nae så jag måste kiiila. men ni får ha det så bra, om nån vill träffas på augustifesten äre bara att smsa/ringa.

he colud be the one

tjo tjena godmorgon!
just nu sitter jag och lyssnar på:
Hannah Montana – He Could Be The One
höhö.. mobba mig inte vafaan. men aa, igår sov victoria hos mig. det var mys, vi såg på karate kid och typ aa. åt liiite godis oså. idag vaknade vi runt 11. sen åkte hon direkt och klippte sig. då la jag mig i soffan och då kom shivaz och la sig på min mage så låg vi och såg på svampbob fyrkant. haha, riktigt trevligt! idag har jag inte en aning om vad som händer -.-

dagens låt

Lill-Babs – Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini
så himla härlig! dock så är det nog bara jag som tycker det

söndag & måndag

söndag:
hellogoodbye liksom. igår så vaknade jag tidigt. gick upp och så. efter ett tag så kom jenny hit. trevligt! det var ju ett tag sen. sen åkte vi in till eneby och kolla på match. eneby vann såklart, gratz liksom. sen åkte vi och käka på pizzerian. cheebab bror. nae men sen åkte vi hem till mig och typ chilla base. såg på the last song, snabba cash och kvarteret skatan. sen somna vi.
idag
vaknade vi för ett tag sen typ. gick upp, käka frulle och aa. hon drog för ett tag sen, idag vet jag inte ritkigt vad som händer. vi får nog se lite.

nymålade naglar

tjenamors
just nu har jag precis målat naglarna och så sitter jag och funderar på varför mina vänner bara sover bort hela dagarna? nu har jag ioförsig fått upp 2 av 3. så nu äre bara en kvar. själv gick jag upp ganska tidigt idag, typ halv 11 eller nått tror jag. idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror att jag åker in till fyrby och kollar när 96orna spelar match. fast har inte betämmt nått än. så vi får se lite.
igår:
åkte jag in till fyrby och kolla när eneby körde match mot norsholm, tyvärr så förlora dom. men aa, med tanke på att det va 12 st från laget borta och dom hade typ 2 avbytare. men aja.. så fick även eneby finbesök av louise och calle. så jag kolla på matchen med dom. efter matchen åkte jag hem. sen kom vixi hit. vi såg på en skräckfilm och sen på karate kid. fast vi såg aldrig färdigt. för louise och sebbe kom. så vi satte på epic movie istället. sen typ drog vixi och runt 1 eller nått så åkte louise och sebbe också. då gick jag och la mig i min säng och somnade nästan på direkten.

hos tette

hejsannn
igår sov oliwen hos mig, vi åkte in en sväng till stan och sen va vi ute. låg på min studsmatta och såg på kvarteret skatan. min idé ofc. sen idag åkte jag till tette och hälsa på dom. dom har världens sötaste hundar, man vill bara ha en själv! senare blire att träffa ot igen. kanske louise också? får se lite.
pöss

Oj


trött i huvet liksom

heyyyyyyyyy
idag var jag duktig och satte klockan på halv jävla 11. då gick jag upp och duscha, käka och fixa mig lite. sen åkte jag och hämta johanna, sen åkte vi vidare till krokek. kollade på louise och alla hennes barn. träffade även amanda, vilma, emelie och maria tror jag det va.. vi åkte och käka glass osåå, nice. sen åkte vi hem runt halv 5 eller nått sånt, kom nyss hem alltså. nu blire att träffa ollisen, skriver mer ikväll.
pöss

vinst till krokek

hello
åkte somsagt till krokek förut och kollade delvis på match. krokek vann med 7 - 1. grattis :D efter det åkte jag, louise, amanda, vilma, victoria och oliwia och chilla vid tankmaskinerna, fett nice. haha naevars men sen vart efter åkte vi hem. kom hem för ett tag sen. riktigt trevlig kväll.
pöss på er
syster och jag

mot krokek

hej på er
idag vaknade.. jag vid halv 12 typ. då gick jag upp då var hockey, mimmi, benjamin och wiggo här. trevligt, dock var nog inte jag lika trevlig. sen duschade jag och målade naglarna och lite så. nu har jag suttit i telefon med oliwen och sjungit till lill babs och tagit reda på lite sjukt intressant fakta om lill-babs och alice babs som INTE är systrar. vilket är tråkigt. men fett coolt att alice som egentligen heter hildur är uppväxt i västervik. my place liksom. nae men nu ska jag gå och fixa mig lite, sen kommer vixi och ollisen. sen åker vi till krokek och kollar på krokek - svärtinge, spännande. lycka till båda två ;)
jag och vixi häromdan , 2003 <3

me and my cat


i will always love you

godmorgon på er
idag har jag en bra dag känner jag, känner mig glad och allmänt snäll. det känns ju bra. dagens planer är att hjälpa bella och slinga hennes hår och sen ikväll kanske träffa bästa vixi. sånt man märker.
rubriken är till dig L

kvälls/natt-inlägg

hej på er sötisar
just nu sitter jag och pratar i telefon med louise. funderar snart på att gå och lägga mig, är ganska trött faktsikt. idag har jag varit med oliwia hela dagen och vi har sett på film oså. mysigt tycker jag allt. och imorgon kommer min bästis hem. jippi

NY TELEFON!

tjabba tjena. igår var jag på bio med oliwia, elvira och vilma. vi såg på shrek 3. den var ganska rolig. sen träffa vi fannie och mickis ett tag. trevlans! sen åkte jag och oliwia hem till mig, sen kom fannzan. sen lite senare så kom absolut bästa louise, amanda och sebbe. fast vi gjorde typ inget speciellt. sen sov fannie och oliwia hos mig. idag gick vi upp runt 12 eller nått sånt tror jag. då såg vi film sen åkte oliwia hem och så skjutsade vi hem fannie. sen åkte vi och hämtade min älsking! så nu är jag en iPhone-ägare!!!! fyfan vad glad jag är. tack tack tack!

godmorgon!

morn morn på er
nu har jag hunnit att vakna, gå upp, äta frukost och duscha. ska gå och ta på mig lite kläder nu, känner min ganska naken. dagens planer:
STÄDA RUMMET

day with oliwia

idag så spenderades dagen med bästa oliwia. vi har sett på film och mysat. höhö. sen aa, hon åkte hem vid halv 11 eller nått, då satte jag mig vid datan. förvånade? aa fast naeva. nu sitter jag här som vanligt, ska vell göra nått. typ spela nått spel eller se nån film eller nått. sånt man märkerrrr. så måste jag bara berätta hur jävla bäst mina föräldrar är. det är så att dom har beställt en iPhone till mig. Asså gud, det går inte att beskriva hur glad jag är. ni vet inte hur mycket jag älskar er! Tack så aaaaaaaasmycket

dålig uppdatering

fan asså, förlåt för den grymt dåliga uppdateringen. men jag har verkligen inte tid att blogga. igår sov jag hos oliwia, vaknade idag. såg på film sen åkte jag till fyrby och såg på match och träffa louise o nåra. sen hem till oliwia igen och nu ska vi sova. godnatt

GRATTIS OLIWIA!

tja på er
igår sov victoria hos mig så idag vaknade vi. eller hon ligger och halvsover fortfarande. idag ska vi in till stan och träffa louise och calle. och så ska jag förhoppningsvis få träffa saknade fannie som kom hem från kroatien igår.
och idag är det ingen vanlig dag för det är oliwias födelsedag!!!!!! Grattis bästaste du, hoppas du får en superdag. ♥♥♥♥♥




danmark 2010

hallå där
har inte skrivit på ett tag men jag orkar inte med bloggen längre -.-
aja, här kommer nåra bilder:
det får räcka. sjukt roliga dagar med jonas, anna, olivia, denise, jimpa, madde, henka, carro, myra, lollo och ulla.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!