- Varför är det så svårt att säga nej istället för ja?

Lördag: Kom hem från landet runt 2 tiden. Fixade, packade m.m. Sen åkte jag till Louise och sov hos henne. Vi gjorde väl inget speciellt. Kollade på 3 filmer typ. Eller 2..
Söndag: Kom hem från Louise, åkte till farmor och farfar och firade farfar som fyllde år. Grattis återigen! Sen senare på kvällen så åkte jag in till eneby och träffade Linn, Johanna och Becca. Då åkte vi till Smedby och träffade Ludde, Fille och Jesper. Och några mer, men jag kommer inte ihåg namnen. Vi åkte till fotbollsplanen och typ satte upp ett tält och bara chilla. Det var bestämt att vi alla skulle tälta men jag och Johanna åkte hem till henne och sov istället.
Måndag(idag): Vaknade hos Johanna, strax efter det kom Becca. Vi satt i soffan fram tills typ halv 2 eller något, då jag och Johanna åkte till Smedby igen för att leta efter Beccas nyckel som vi inte hittade. Sen åkte vi hem till Johanna och såg på en film. Sen åkte jag hem till mig. Åkte bara hem och vände typ. Sen åkte jag ner till livsan och träffade Andrea och Nicole. Skit länge sen! Vi typ gick. Och gick. Och kollade på fotboll och pratade! Sen åkte jag hem och åt och sen kom Victoria. Då åkte vi ner till glan och satt där och pratade ett tag. Sen åkte jag hem och nu är jag hemma. Ganska skönt faktsikt. Ska nog lägga mig ganska skapligt idag för jag ska upp imorgon och träffa Agnes! Det ska bli så himla roligt för jag har inte träffat henne på evigheter känns det som. Men nu orkar jag inte skriva mer.. Byee
Bilder från igår
Bild från idag på Andrea's söta hund!

- Midsommar

Hallå!
Har som ni ser inte uppdaterat på mycket så jag tänkte att jag skulle göra det nu.
På midsommar och dagarna före och efter så var jag och Victoria på landet.

- Påväg till landet

Hej! Förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag men jag har haft fullt upp med annat. Igår fyllde ju jag som sagt år. Jag hade ett par väldigt goda vänner hos mig och det var super trevligt. Idag ska jag åka till landet. Det ska bli kul :-)

- Påväg till landet

Hej! Förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag men jag har haft fullt upp med annat. Igår fyllde ju jag som sagt år. Jag hade ett par väldigt goda vänner hos mig och det var super trevligt. Idag ska jag åka till landet. Det ska bli kul :-)

- Inte ens en timme

Hallå!
Nu är det inte ens timma kvar tills det blir my big day.
Längtar som tusan! Nu på kvällen så kom Victory hit. Vi såg på Hannah Montana och åt polkagrisar.
Hon är världens bästa

- Page Ida

Hej på er!
idag har jag inte gjort mycket mer än att förbereda tills imorgon då jag fyller hela 16 år.
Jag har även hunnit med att klippa av mig håret.
Typ sådär. Jag är hel nöjd och det är superskönt!

- Windows Live Photo Gallery

När jag inte orkar göra några avangcerade redigeringar eller fixa och trixa så använder jag ibland Windows Live Photo Gallery. Jag gjorde en bild på ungefär hur jag brukar göra. Ska även göra en bild och visa hur jag gör i Photoshop.
Klicka på bilden för att få den större

- iPhone 4

Hej på er.
Just nu så sitter jag här med min aldeles nya vita iPhone 4. Åh jag är så himla glad! Dock så tog det lite tid att hitta en. Eftersom att det var slut precis överallt förutom på expert! Hann med en lunch på maxi med mormor och morfar också. Nu ska jag gå ner och fika med mamma. Efter det ska vi på handledarkurs. Snart är det ju dags för mig att börja övningsköra!
Btw, såg att någon hade frågat om hur jag redigerar mina bilder. Jag kan berätta det lite senare men just nu har jag inte tid! Hoppas att det går bra iallafall.
Kram

- Det kommer kanske inte alltid va vi två


- Say goodbye to my heart tonight

Hallå!
Idag hade jag besök av den närmaste släkten som kom för att fira mig. Jag fick för det mesta pengar, men även presentkort och en supersnygg ring. Jag kammade ihop cirkus 5 tusen. Och med månadspengen imorgon så blir det en summa som resulterar till en vit iPhone 4. Som jag har längtat!

- Släktträff

Nu orkar jag inte lägga in mer bilder. Det har iallafall varit en trevlig dag som skiljer sig ifrån vardagen.

- stjärnskott

På onsdag är my super sweet sixteen.
''NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR IDAS FÖDELSEDAG....''
Fast så var det som vilken dag som helst. Uppskattas till noll.

- Min sötaste syster, bara min

Du blir bara större och större för varje dag som går. Det känns som att det bara var drygt några år sedan jag höll i en nyfödd liten Olivia. Trots att det är hela 8 år sedan. Ingen Ida utan Olivia.

- Fredag

Denna fredag har spenderats med en bästa vän. Vi har skrattat.
Jag älskar dig Louise.

- Student 2011

Det blev ett jäkla fram och tillbaka igår. Besökte nog i princip hela Norrköping.
Var först och kollade läget på Ebersteinska.
Efter det, Hagagymnasiet.

- Hej då enebyskolan, hej då 9B

Jag kan inte riktigt formulera hur det känns. Därför får bilderna förklara, en bild säger trots allt mer än 1000 ord.
Jag tycker så himla bra om er, allihopa. Jag har haft 3 helt underbara år och jag kommer att sakna er alla. Mer än vad ni tror.
''As we go on, we remember 
All the times we had together 
And as our lives change, 
Come whatever 
We will still be, friends forever''



- Hela livet var ett disco

Hej på er!
Insåg att min statistik ökade med cirka 40 unika pers, så jag slår till med ett till inlägg.
Jag har så mycket blandade känslor inom mig just nu så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag är glad och ledsen på samma gång. Jag kan verkligen inte fatta att jag aldrig kommer att gå på enebyskolan igen. Okej, nu på sista tiden har jag inte tyckt något vidare om skolan.. Men endel lärare och nästan alla 9:or. Helt jävla sinnes sjukt. Mina ögon blir helt tårfyllda när jag bara tänker på det. Och jag fällde just min första tår! Jag tycker inte om att gråta, och jag gör det inte allt för ofta. Men det här är känslosamt. Just nu sitter jag och lyssnar på Markus Krunegård och försöker tänka på annat. Och det går väl helt okej bra ändå. Imorgon har jag dock ingenting annat att tänka på.. Fy :( Jag kommer verkligen sakna er allihopa! Och jag tycker om er så himla mycket! Speciellt 9B. Jag hoppas att ni lyckas med det ni vill och att ni får en bra framtid så kanske vi ses. Tjarå vi ses helt enkelt. Den meningen skulle kunna hålla för all tid. Men den skulle även kunna hålla för några dagar. Eller veckor.
Jag tycker verkligen om er.
Underbara 9b

- jag slutar nian

Hallå.
Dom senaste dagarna har spenderats med en underbar klass och andra nior. Det är först nu jag verkligen börjar inse att allting är slut. Det är fucking slut. Jag kommer aldrig mer vara i A02 och ha lektion. Jag kommer aldrig sitta i korridoren och vänta på att lektionen ska börja. Jag kommer förmodligen aldrig träffa endel personer i klassen igen. På samma gång som jag tycker att det är hur skönt som helst med sommarlov och det ska bli superkul att börja gymnasiet så tycker jag att det är förjävligt rent ut sagt. Det känns ju lite sådär måste jag säga. Men det finns inte så mycket att göra. Bara att gilla läget helt enkelt. Jag vill bara tacka för dom här 3 åren. Dom har varit så jävla awesome som dom bara kunde bli! Självklart har det funnits dåliga tider med intriger med mer. Men det har inte hindrat mig från att skratta. Imorgon är det skolavslutning, och jag kommer inte kunna hålla tårarna inne. Tyvärr.. Men återigen, tack.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!