- back on track!

Heeej på er!
Som fortfarande är kvar menar jag..
Som ni kanske redan vet så har ju inte mitt internet funkat. Jag vill bara tacka glocalnet så himla mycket för det. Verkligen! SKAFFA ALDRIG GLOCALNET! Men nu har vi iallafall bytt till telia så jag hoppas att det kommer bli bättre nu. Men om jag ska försöka komma ihåg vad jag har gjort nu då..
Det måste ha varit den typ 19 november som internet la av eller nått sånt. Så jag har inte suttit vid datan på nästan 2 veckor. Vilket är väldigt olikt mig. Jag har inte gjort alls mycket egentligen, har spelat Wii med familjen och kollat på TV och pratat i telefon. Det är nog det enda jag har gjort. Nu i helgen så gjorde jag inte heller nått speciellt. Eller, inte i fredags och lördags iallafall. Men i söndags var jag först på match och kolla på min vän med väldigt mycket otur som lyckades skada sig ganska rejält. Stackare :( Sen på kvällen så var jag och kollade på Oskar Linnros! Han var gryyyym. och sjukt snygg. Det finns lite bilder på han på min facebook. Men aa, igår åkte jag hem efter skolan. Och jag GICK hem ifrån bussen. 2,2 km i typ 10 minus grader. Nae det var inte nice. Och idag så hade jag matlagningsprov i skolan. Det gick nog ganska bra tror jag... Fast man vet ju aldrig, ska väll inte ha för höga förväntingar. Efter skolan åkte jag till stan och köpte en julklapp. Sen åkte jag hem till farmor och fixade lite saker sedan hem och nu är jag här. Jag tänkte faktsikt sätta mig ner och plugga lite med min mor. Sen är det ju halv 8 hos mig!

GÄSTBLOGGAREN KUNG LOUIE

HALLÅ DÄR KÖTT OCH BLÅBÄR! Det är alltså inte den stora bloggerskan Ida som skriver, utan hennes homie Louise. Idisen has no internet. She is a very sad child right now :( Buhu. Hon försöker INTE uppdatera så mycket som hon kan. Har henne i örat just nu! hon sa alltså att jag skulle skriva det.
Men i fredags så va hon med mig, Victoria och Carl. Vi var hemma hos Carlen och spelade trivial pursuit. Innebär massa smarta frågor. Alltså ett utmärkt spel för mig och Idisen (som för övrigt va i lag. Vi emot Carl och Victoria) Vi tänkte att vi skulle krossa dom, men dom små barnen börja tjuta för vi ägde dom. så vi liksom koppla bort smartheten och lät dom vinna. Sen skulle Carl på bio och se nya parry hotter så vi andra åkte hem. eller aa, I alla fall Idisen och Victoria. Min buss va försenad så jag satt och frös arslet av mig i en extra halv timme. YEY!
Men nu är det idisen blogg så jag ska uppdatera hennes helg åt er. Nu vet ni ju vad hon gjorde på fredagen.
På lördagen var hon på öppet hus på JB och på Kungsgård. Hon får skriva själv senare vad hon tyckte. Det blir i alla fall John Bauer hör jag i örat. Aa för hon pratar ju i örat på mig. Sen på kvällen va hon med sin Bästis och dom såg på tv och Victoria åt äckligt godis, och idisen käka upp det andra som va gott. Sen sov dom. snark snark! zzzzzzzZzZzZZZz
Söndagen då, då va Idisen på dop i Linköping. Hennes små kusiner skulle alltså få namn och vatten på huvudet. Har för mig att det va Olivia som kasta vattnet på dom. Ida filmade hela alltet. Mobbning om ni frågar mig. Men dom fick fika sen på efterfesten så jag antar att det inte va så mycket mobbning. Senare åkte dom hem och då lekte hon med sin kära vän Jenny. Och dom kollade på tv (WIIIE)
Charå Bloggen! Peace out.

- INGET INTERNET!

Förlåt att jag uppdaterar så dåligt men jag har inget internet!!!!!!!

- telefon med bästis

Hej på er!
Just nu sitter jag och pratar i telefon med världens bästa. Vi pratar om en person som bara hatar sitt liv och blir så sviken och allt vad det är. Du är en bra person och borde inte bry dig så mycket om vad folk säger om dig. Men aa iallafall. Jag la ju in ett inlägg förut, efter det så hade jag engelska, NO och matte. Slutade vid 3 och då gick jag hem till Louise's syster Emilie. Vi såg på film, nice. Sen åkte jag hem. Nu har jag pluggat lite och ska fortsätta med det efter samtalet.
Kram

- lunchrast

Tjena!

Just nu har jag rast men jag är i musiksalen och gör typ... ingenting? Idag började jag 10 över 8 med heltid. Sen hade vi SO och sen heltid. Sen lunch, risgrynsgröt. Ganska så nice faktiskt. Men nu borde jag kanske inte skriva mer. Men vi höres mina kära läsare. Puss och kraaaam

- godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se på film. Imorgon ska jag gå till skolan. Puss och kram, sov gott.
Godnatt

- i love you


- jag är cool, okej?


- vad är detta

Hej!
Asså, förlåt för att jag uppdaterar så sällan. Men jag glömmer verkligen bort bloggen ibland?
Men idag så var jag hemma från skolan. Kände att jag inte mådde riktigt bra och aa. Då var det lika bra att vara hemma men nu mår jag iallafall bättre så jag ska gå till skolan imorgon. Idag har jag iallafall pluggat typ hela dagen faktiskt. Har blivit helt klar men allt som har med SO:n att göra vilket känns bra. Har även kollat lite på NO:n eftersom att jag har prov på fredag och det känns också väldigt bra faktiskt. Hoppas bara att resultaten blir lika bra. Just nu så sitter jag faktiskt och stickar, pratar med Louise i skype och lyssnar på underbara jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig. Fyfan vad bra Håkan är. Nästa gång han spelar SKA jag se!!!!
Kram

- nothing to do

Har du:
Någon som förstår dig? Ja
Någon som du saknar? Ja
Någon som du hatar? Hehe, ja det har jag nog
Vem kramade dig senast? Det var nog Olivia eller mamma
Vem pussade dig senast? Hm.. vet faktiskt inte
Vem ringde dig senast? Louise
Vem ringde du senast? Louise 
Vem var hemma hos dig senast? Lina
Vem var du hemma hos senast? Louise's syster 
Har du några kärleksproblem? Nja, för tillfället finns det ingen jag är kär i så då finns det inte så mycket problem :)
Har du pratat med någon idag? Haha, ja såklart
Har du gråtit idag? Nix
Har du skrattat idag? Jag skrattar nästan alltid 

Jag:
Är singel? Jajemen
Svär ofta? Nja, ibland
Sjunger i duschen? Ja det gör jag nog
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? Ja det skulle jag nog
Skrattar åt dina egna skämt? Hehe... ja
Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis? Jag vet faktiskt inte 

Har du:
Piercingar? Nej. Eller öronen
Syskon? Ja
Jobb? Nej, eller jo egentligen
För många vänner? Man kan inte ha för många vänner
Rymt hemifrån? Haha, ja! Jag var dock 7 år eller något
Färgat håret? Ja
Bra självförtroende? Naeva 
Sagt "jag älskar dig" till någon? Ja  
Varit kär? Ja
Somnat i skolan? Det har väll alla
Brutit ett ben? Nej
Tappat bort mig i min hemstad? Sorgligt nog ja..
Sett en fallande stjärna och önskat? Ja!
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Det har nog hänt 
Smugit ut utan lov? Nja
En hemlighet som ingen annan vet? Nja, eller. Jo typ 
Sovit en hel dag? Ja
Somnat gråtande? Japp
Blivit generad inför folk? Ja
Varit kär i någon utan att säga det till personen? Haha, nej
Ätit musslor? Nej
Varit på en festival? Ja
Haft ett förhållande i under en månad? Haha, ja! 
Färgat ditt hår svart? Ja


Vem/Vilka:
Slog du senast? Jag slåss inte, haha
Fick du sms från senast? Världens bästa Louise
Skulle du kunna göra allt för? Familjen och Victoria
Kan du lita på mest? Victoria, Louise, Jenny och Alida
Vet mest om dig? Det är nog dom 4 över
Sov du tillsammans med senast? Shivaz

Allmänt:
Har du pussat en groda? Nej fyfan vad äckligt!
Kan du hjula? Haha, nae jag tror inte det
Biter du på naglarna? Japp
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa loss
Skulle du kunna hoppa fallskärm? Tveksamt
Har du sjungit inför publik? Nej
Är du hungrig? Nej
Är du blyg? Ja, med nytt folk
Längtar du till mest just nu? Thailand! efter det sommarlov! och gymnasiet
Ska du göra i helgen? Fredag vet jag inte, lördag så fyller min kusin år så då ska vi fira honom och sen på söndag så ska jag på dop
Har du för kläder på dig? Tights och tröja + underkläder
Gjorde du igår? Skolan sedan Louise
Åt du senast? Pytt i panna för någon timme sen
Har du för mobil? iPhone
Vad köpte du senast? Jag vet faktiskt inte, tuggummi kanske?
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? Ringt till pappa

- family franzén

Ni är det allra bästa.
Jag älskar er ♥

- sjukling

Hej på er

Förlåt att jag inte bloggade något mer igår, men jag mådde inte speciellt bra. Jag var trött, täppt i näsan, ont i halsen och hostig. Jag trodde till och med att jag skulle kolapsa. Men jag överlevde, men bestämde mig för att jag skulle vara hemma från skolan idag och ta det lugnt. Idag så väckte mamma mig halv 12 ungefär, fast jag var vaken flera gånger innan med. Då gick jag upp och åt frukost och sen pluggade jag lite. Och det är nog så min dag kommer se ut.
Kramis

- gammal rökare

Just nu så sitter jag i mitt rum och fryser och är väldigt tjock i halsen. Så jag hostar och snorar och allt vad det nu är.
Egentligen har jag ingen blogglust över huve taget. För det känns som att jag håller på att bli riktigt sjukt nu. Vilket ogillas starkt. Men vi får se lite. Just nu håller jag på och pluggar lite SO, men det går inte sepciellt bra för att jag kan inte koncentrera mig.
Kram
Bild på min sötis Olivia

- sims 3

Amen tja
Åkte på middag hos mormor och morfar förut, mycket trevligt. Och god mat. Blev mest att prata och kolla lite på fotboll osv. Dock så är jag på väldigt dåligt humör nu. Men det är ju inte så konstigt. Så nu ska jag lyssna på hög musik och spela sims. Skriver mer sen

- that's not my name



- iphone skal

Jag har kommit på att när jag ska åka till Thailand så kommer nog jag komma hem med en hel del Iphone-skal. Vilket gillas väldigt stort, i love it! Jag har kommat på lite olika sidor nu. Delvis foki.... Som jag måste säga gör ritkigt fina skal. Dock gillar jag inte henne men aa.







Nu är det bara 41 dagar kvar tills jag åker. Det ska bli så himla skööönt!

- free fallin'

Godmorgon!

Idag så väckte min mamma mig, buhu. Jag var ju trött :( Men jag var tvungen att skriva på ett farsdag kort. Eftersom att det är fars dag idag. Grattis till världens bästa pappa Jonas. Love you. Och nu sitter jag här helt genomförkyld och ont i halsen som bara den. Jag kan nästan inte prata och lyssnar på free fallin'. Så himla bra låt.

Kram

- håkan hellström

Hejsan!

Jag måste bara säga att jag är så hiiimla avendsjuk på Louise som har varit på Håkan ikväll. Oh jag hade ju också velat sett han live! :( Men nästa gång SKA jag göra det, det har jag bestämt med mamma också.

Men idag så har jag inte gjort så mycket, åkte till åby och lämnade min prinsessa (syster) på maskeradkalas förut. Hon var självklart prinsessa. Sen åkte jag och mamma och fixade lite. Och sen åkte vi hem till Walle och Lowisa. Mina små kusiner, som måste vara dom sötaste i hela världen! Så gosade lite med dom. Och sen åkte vi hem och jag städade mitt rum och lyssnade på väldigt bra musik. Runt halv 7 nån gång så kom Victor, Lina, Elliot, Helena och Classe hit. Vi typ åt, pratade, spelade buzz och pratade ännu mer. Det var riktigt trevligt faktiskt. Himla länge sen dom var här sist. Dom åkte hem typ nyss, och nu satte jag mig vid datan. Men är ganska trött så ska nog inte sitta här allt för länge.



Jag skulle egentligen lägga upp en bild på Walle och Lowis men det vart nått fel -.-

- epic fail

Godmorgon!

Vaknade för ca en halvtimme sen om inte mer. Fast jag låg kvar i sängen och bara njöt av helgen ett tag till. När jag gick upp kände jag att jag är helt genomförkyld, ont i halsen och superont i nacken. Fan :( Det är inte alls kul. Och som jag alltid brukar göra när jag har gått upp på helgerna är att sätta mig vid datan och lyssna på hög musik och sjunga. Dock så låter det nog allt annat än bra med denhär rösten.. Men men, det är ju ingen annan än jag som hör. Idag så ska jag bara vara hemma typ, eller jag ska åka till åby och fixa en grej sen. Senare ikväll så kommer familjen Andersson hit. Ska bli redigt nice! Länge sen sist nu, så det ser vi fram emot. Men nu ska jag nog återgå till min sång ♥

kram kram

- GANSKA SÅ AS TRÖTT

Hej på er

Jag la precis på ett 3 timmars långt samtal med Linus. Och även Louise. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och sova. Sov gott

Kram


- linnea henriksson

I idol är så himla bra! Sjukt verkligen, vilken röst.


Dethär är nog en av världens finaste låtar:

[Verse 1]
If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
When we are called to help our friends in need

[Chorus]
You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
And you'll be there
'cause that's what friends are supposed to do oh yeah
ooooooh, oooohhh yeah yeah

[Verse 2]
If you're tossin' and you're turnin
and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Every day I will remind you

Find out what we're made of
When we are called to help our friends in need

[Chorus]
You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
And you'll be there
'cause that's what friends are supposed to do oh yeah
ooooooh, oooohhh yeah yeah

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go
Never say goodbye

[Chorus]
Oh, You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
And you'll be there
'cause that's what friends are supposed to do oh yeah
ooooooh, oooohhh

You can count on me 'cause I can count on you 

- one two three

Hello people


Just nu sitter jag och sjunger på count on me. Igen. Himla bra låt tycker jag!
Men iallafall, imorse var ju jag hos tandläkarn. Jag kom till skolan vid 10 i 10 eller nått. Sen direkt så skulle jag på kamratstödjar möte. Och det tog ovanligt lång tid så jag kom tillbaka till spanskan när det var ca 10 minuter kvar av lektionen. Men det funka ju det med. Efter det var det lunch, chili con carne. Och det är inte min grej! Usch. På lunchrasten så gick jag och Frida ner till musiken, där typ alla andra i våran klass också var. Så spelade vi lite och sådär. På heltiden efter var vi också nere vid musiken. Sen var det bara NO kvar. Och då såg vi på film, så det var inte speciellt jobbigt. När vi slutade så åkte jag hem till Louise's syster. Där var Louise. Haha, vi typ kollade på film och pratade om allt och inget. Sen tog jag 6 bussen hem, och när jag kom hem så åt jag och nu sitter jag här. Hade tänkt att se på idol men det är inte sådär as kult tycker inte jag. Men men, that's life. Ska väll iallafall gå ner och va lite social med mina päron. Jag skriver nog mer senare

Kram

- god morgon

Godmorgon godmorgon på er alla sötisar


Idag gick jag upp vid cirka halv 8 för jag ska snart till tandläkarn. Läskigt.. Hoppas det går bra iallafall. Sen efter det så ska jag åka till skolan. Dagens planer lyder att jag ska träffa min vän Louise. Jag vet inte vad vi ska göra faktiskt, sånt man märker.

Kram kram

- tjugo i elva

Nu börjar klockan närma sig 11 och jag är faktiskt ganska trött. Det tog ganska lång tid att svara på frågorna. Men nu ska jag nog röra mig mot sängen och se på film. Sov så gott mina söta läsare.

Godnatt ♥

- svar på frågorna

Från: Emil Bard
Fråga: Hur har din dag varit?
Svar: Min dag har varit kanonbra!


Från: Pelle Engberg
Fråga: Erkänn, visst är Pelle Engberg bäst?
Svar: Nej 


Från: Anonym
Fråga: Vad har hänt mellan dig och Oliwia?
ssöt är du!
Svar: Tack! Ehm, jaa vad har hänt mellan mig och Oliwia. Det har faktiskt hänt en hel saker som jag nog inte ska ta upp här. Men vi har väll glidit ifrån varandra och folk förändras ju osv. Men det är så det blir ibland


Från: Camelia Karova
Fråga: Vad ska du välja för gymnasie och linje?
söt är du Ida!<3
Svar: Du är söt Camelia! Jag funderar fortfarande, men det lutar lite mellan Samhäll-media på John Bauer och inredning på Kungsgård. Men jag har inte valt helt än, ska gå på alla öppethus och se lite vad jag tycker.


Från: Anonym
Frågor: 1. Vem är din bästa vän?
2. Vilka bloggar följer du?
3. Vart köper du kläder oftast?
4. Vad får du i månadspeng?
Svar: 1. Victoria Hjort heter min bästis
2. Oj, jag följer ca 25 stycken bloggar var och varannan dag.
3. Typ monki, hm, bikbok och ibland gina
4. Asså, jag vet faktiskt inte? Jag har haft veckopeng det senaste året för jag bara slänger iväg min månadspeng såfort jag får den. Men nu så har mina päron bestämt att jag ska ha månadspeng igen. Men vi har inte bestämmt någon summa än :)


Från: Felicia
Fråga: Är du lesbisk?
Svar: Nej. Absolut inte! Jag vet att man aldrig ska säga aldrig, men nu gör jag det. Jag skulle aldrig vara lesbisk. Och då menar jag inte att jag har något emot dom som är det. Man ska få vara precis som man vill. Men så länge inte någon håller på mot mig eller något sånt så är det lugnt. Jag är så långt ifrån det som det bara går att komma.


Från: Moa Lindquist
Fråga: Vad vill du göra innan du dör?
Svar: Hm.. Svårt fråga, men jag vill nog åka utomlands med mina närmaste vänner och bara ha det så underbart som det bara går!


Från: Anonym
Fråga: Kan du skriva alla bloggar du läser?
Svar: -.- okej då. Kissie, Paow, Olivia och Carolina Mis, Sanna, Lovisa, Jenny&Josefine, Hugo Rosas, Frida, Bella, Josefine, Fanny, Sofie, Linn, Hanna, Sofie, Johanna, Patricia, Filippa, Sofia, Rahlenfeldt, Elin, Robin, Andrea, Gaybloggen, Emma, Josefin, Nicole, Falsksanning, Isabelle Strömberg, Rebecca, Camelia, Azra, Hanna, Kajsa, Alicia, Linnea, Dessie, Malin, Moa och Rim. Det var ändå inte riktigt alla, men jag orkar inte skriva flera. Hihi


Från: Nicole André
Fråga: 1. Vilka bloggar följer du?
2. Brukar du läsa min?
3. Vilka är dina favorit klädes butiker?
4. Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner?
Svar: 1. Kolla ovanför
2. Svar ja
3. Typ monki, hm
4. Jag skulle nog ta med mig familj på en resa till något fint ställe. Och kanske skulle jag vara så snäll att ge pengar till nått barn i Afrika eller nått. Men det troligaste är nog att jag skulle handla kläder, skor, smycken och så vidare!!


Från: Niklas Rosén
Fråga: Hur mår du?
Svar: Jo tack, jag mår bara bra!


Från: Simon Hedkvist
Fråga: How much wood would a woodchuck chop if the woodchuck could chop wood?
Svar: Much


Från: Moa Cato
Fråga: 1. Har du många läsare?
2. Gillar du skolan?
3. Vilka/vem är din bästavän?
Svar: 1. Med tanke på att jag började blogga igen i förrgår typ så har jag inte speciellt många läsare. Men inte mindre än 30 iallafall, hihi (a)
2. Ja, jag gillar faktiskt skolan. För jag har alltid så himla kul med människorna som går på min skola så det tycker jag verkligen. Dock är det inte lika kul med prov och läxor och sånt. Men aja.
3. Victoria är min allra bästa vän. Men sen har jag även andra vänner som jag står väldigt nära och två av dom är Jenny och Louise.


Från: Dag
Fråga: Är inte Simon Hedkvist lite söt eller?
Svar: Såklart


Från: Ebba Sjöberg
Fråga: Tycker du om kinesisk soja?
Svar: Vad jag har fattat det så smakar inte *soya* så mycket. Men jo det gör jag nog?


Från: Emma Holmqvist
Fråga: Om du fick välja en enda sak att äta hela livet, vad skulle det vara?
Svar: Jag vet faktiskt inte, väldigt svårt.. Men jag älskar fisk och räkor


Från: Kalle Wiklund
Fråga: Hur mår din katt?
Svar: Han mår nog bra!


Från: Kalle Wiklund
Fråga: Hur mår din katt?
Svar: Min andra katt mår också bra


Från: Pelle Engberg
Fråga: Visst är Ida minst?
Svar: Nae fan


Från: Anonym
Fråga: 1. Hur lång är du?
2. Vad heter du i mellan namn?
3. Har du några syskon?
4. Vad är det värsta du vet?
5. Vad är det bästa du vet?
6. Ska du åka utomlands snart?
7. Är du bortskämd, får du allt du pekar på?
Svar: 1. Sist jag mätte mig så var jag cirka 170!
2. Jag heter Ida Anna Evelina Franzén
3. Ja, jag har en lillasyster som heter Olivia :) och hon är världens bästa!
4. Det värsta jag vet är nog falska människor, framför allt kompisar. När någon ljuger för en eller hugger en i ryggen och så. Det är så himla dålig stil och ett bevis på att man är en dålig vän.
5. Det bästa jag vet är nog alla mina underbara vänner i min närvaro. Ni är det allra bästa som finns och jag hoppas att ni vet vilka ni är!
6. Ja, jag ska åka till Thailand den 25 december!
7. Njae, jag skulle nog inte kunna kalla mig själv bortskämd. Eller jo ibland kanske. Jag får det mesta jag vill osv. Men jag är väldigt tacksam över vad jag får och så anser inte jag att man är bortskämd.


Från: Ludwig Gustavsson
Fråga: Tycker du att du och jag är bäst?
Svar: Jag är bäst!


Från: Bästa Jenny
Fråga: Har du bestämt dig för gymnasie och linje idisen?
oså ska du veta.. att du är den bästa ever och jag älskar dig oändligt <3
Svar: Nej jag har inte riktigt bestämt mig än, tyvärr :(
Jag älskar dig med, superduper mycket!


Från: Elin
Fråga: Vart kom hon Louise ifrån? Hur vart du kompis med henne?
Svar: Haha, jaa det är egentligen ganska roligt. Vi lärde faktiskt känna varandra genom facebook. Och sen träffades vi och blev bättre och bättre vänner. Och kom närmare och närmare varandra. Så nu är hon nog en av mina närmaste vänner.


Från: Anna Anka
Fråga: Vad kommer du köpa till din vän Louise Sjöberg i julklapp/födelsedagspresent?
Har hört att hon fyller 18 år om 1 månad och 6 dagar!!!
Svar: Haha, nice try Louise. Du får väll se vad du får i present ;-)


Från: Louise Sjöberg
Fråga: Vart leder din drömsemester dig? (när du kan betala ALLT själv)
Svar: Jag skulle vilja åka till Mauritius. Det verkar vara så himla fint där!


Från: Anonym
Fråga: 1. Vad är det första du tänker på när du vaknar?
2. Saknar du någonting speciellt från förr?
Svar: 1. Jag ska bara sova liiite till.
2. Asså, det är klart att man saknar det förflutna så att säga. Man hade nästan alltid jätteroligt osv. Men det har jag nu med så det är inte så att jag ligger och gråter och vill spola tillbaka tiden. Haha


Från: Hamo
Fråga: Gillar du någon nu, isånnafall vem?
Svar: Haha, vem vet.... ;-)


Från: Linus eliten Axelhed
Fråga: Varför är jag bäst?
Svar: Jag vet inte, det undrar jag med

- FRÅGESTUND!

Fråga vad ni vill så ska jag svara på det mesta!

- så dansar vi till dansmusik igen

Låten börjar bli lite old, men det gör ju inget!


Idag så började jag skolan 10 över 8 med matte. Det var ganska boring men vi gjorde inte så mycket, vad jag minns iallafall. Gick igenom något papper osv. Tyvärr så var Cornelia sjuk och så var Frida på samtal. Fast sen kom Frida och rädda min dag lite. Efter matten hade vi SO. Vi hade genomgång om typ etiska frågor. Och jag måste säga att det faktiskt var riktigt intresasnt och roligt. Inte så ofta det händer. Men sen heltid i samman. Tränade på engelska glosorna. Efter det var det lunch. Potatisbullar. Ingen favorit med det funkade iallafall. På lunchrasten så var vi i musiksalen och övade lite på musik. Och så spelade även Jonas en låt för mig och Frida. Han är så himla duktig! Men sen var det engelska, då hade man taggat glosförhör och tränat in varenda jävla bokstav i huvet men sen kommer min favoritlärare och säger att vi inte ska ha något förhör. Kul? NEJ! Inte alls, då vart jag ganska så jättesur. Men jag såg till att vi har glosorna till tisdag istället. Yey, bästa jag. Efter det var det NO, det var faktiskt också förvånansvärt kul. Eller, kul och kul vet jag inte. Men det var iallafall inte tråkigt. Sen var det matte IGEN, vi hade ett typ test eller prov eller vad man kan kalla det. Det gick nog ganska bra tror jag? Hoppas det iallafall! Idag fick jag även reda på att jag fick VG med ett litet minus i kanten på min bild redovisning. Och även ett VG med ett plus i kanten på en bild jag har gjort. Det var ju ganska kult. Efter skolan så åkte jag till Haga och mötte upp Louise. Då åkte vi till stan, sen gick vi och mötte Josefine. Vi gick omkring och strosa och kollade lite på stan och så. Hade tänkt att hitta en farsdag present till min kära far men det gick inte särskilt bra. När Louise åkte hem så gick jag och mötte upp Sandra. Gick med henne på stan ett tag och sen åkte jag hem. När jag kom hem så åt jag och pratade lite med the family liksom. Och nu sitter jag här och lyssnar på hög musik. Underbart!


Egooo

- sore muscles

Godmorgon!

Det fick bli ett morgoninlägg idag med. Dock inte så långt. Men jag gick upp klockan 6 som vanligt. Gick upp, duscha, tog på mig kläder och sminka mig. Nu har jag bara håret + äta frukost kvar. Men jag har ändå liiite bråttom så jag kan tyvärr inte skriva mer nu. Men puss och kram på er. Hoppas ni får en bra dag!

- pics from today

Nu kommer lite bilder från dagen, hihihi.






- vocabulary

Tjabba tjena hallå!

Idag hann jag ju med ett morgoninlägg, men det är ingenting ni ska vänja er med. För det är inte alls säkert att jag hinner göra det varje morgon. Men jag började som sagt 10 över 10 med matte. Gick ganska bra, det var som den lektionen som var igår. Efter det var det lunch. Kyckling i currysås med ris. Och även typ stekt potatis. Ganska opassade till det andra, men det var ändå gott. Efter det var det idrott. Och jag tror nog att jag dog lite smått. Naerå, men egentligen var det inte såå jobbigt. Men på nått sätt kändes det iallafall. Jag som är den typ mest ovältränade människan i hela världen också.. Haha, nae men det var skönt på något sätt. Nu känner det dock som att mina ben är som spagetti-ben. Dock typ dubbelt så tjocka mot vad dom brukar va. Fast det är ändå en skön känsla! Efter det var det musik och jag lärde mig spela bas. Grym var jag, det sa iallafall Annika :-D Sen vare svenska, vi typ testade på att göra lite nationella prov och så. Det gick ju ganska bra, hoppas att det går bra på riktiga nationella som är i februari sen. Efter det så slutade vi. Vid halv 4 typ, segt! Men aja. Sen gick jag och Cornelia hem till henne. På vägen lyckades jag skrämma livet ur henne och även mig själv. Haha, det är seriöst bara jag som lyckas. När vi kom hem till henne käka vi mellis. Det vart lite flashbacks från typ 4:an. Sen pluggade vi spanska. Det gick faktiskt ganska bra, även att vi var trötta och flummiga. Sen tog jag 7 bussen hem. När jag kom hem så åt jag lite och sen gick jag upp här och nu sitter jag lite vid datan och pluggar på samma gång. Det känns sådär, men det är inte så svårt plugg nu så det är lugnt. Nu om cirka 20 minuter så börjar Grey's Anotomy. Eller hur det nu stavas, har faktiskt glömt bort. Illa! Men nu ska jag plugga lite. Skriver mer senare.

Kram ♥


- good morning

Hej på er!

Just nu sitter jag här och borstar tänderna. Jag gick upp vid halv 9 idag och har redan hunnit äta frukost, sminka mig, ta på mig kläder och nu borsta tänderna. Sen ska jag ta halv 10 bussen in till skolan. Vi har sovmorgon idag för att våran lärare i spanskan skulle bort eller vad det var, så då hade vi ingen lektion. Just nu sitter jag och lyssnar på Count on me - Bruno Mars och tänker på en god vän. Men nu måste jag nog röra mig ifrån datan och göra nånting med mitt hår. Vi får höras senare!

Kram kram, hoppas ni har en toppendag!


Söt bild på mig och bästis. Det är även min bakgrund på telefonen, hah!

- desperate housewifes

Och självklart så kollade jag på världens bästa program! Det kan man ju bara inte missa.
Oh jag bara känner hur arg jag blir på Paul när han säger det om Susan till massa mammor på skolan osv. Dålig stil! Jag har lust att hoppa in i TV:n och slå honom! Men det går ju inte, hihi. Nu är klockan typ halv 11, och jag måste erkänna att jag är ganska trött. Jag ska gå och lägga mig i sängen och sätta på en film. En film som jag inte har sett på flera år, men jag vill inte säga vad för film. Haha (a) Men puss och kram! Sov bäst ni sötisar som läser. För det ska jag göra! Har dessutom sovmorgon imorgon, känns skönt!

Godnatt ♥

- no mans land

Sitter och kollar på lite härliga bilder ifrån Cypern när jag var där. Så himla härligt! Hoppas hoppas hoppas.
Dessutom ser jag fram emot att åka till Thailand i december. Så himla skönt!




Nu ska jag se på desperate housewifes.
Skriver mer sen :)

- mellan sträcken är det ett till sträck

Nu har jag badat klart, underbart!



- dem bästa vännerna man kan få


Victoria Hjort och Louise Sjöberg, jag älskar er

- happy people never fantasize


Rolig bild på mina korta breda fötter, haha!
Klicka på bilden för att höra en bra låt


- nu blir det annat

Hej!


Jag har ju som sagt inte bloggat speciellt mycket nu på sistone. Men jag har bestämt mig för att jag börjar lite lätt igen. Men jag lovar dock inte uppdatering allt för ofta. Men vi kan ju köra igång på direkten, jag tänkte att jag börjar från måndag.

Måndag, igår, yesterday = Som vanligt började jag klockan 8, underbart! Började med livskunskap/mentorstid osv. Man skulle typ skriva ord som passade in på mig. Efter det hade vi nåra lektioner sen lunch. As äcklig mat, jag hatar korv. Efter lunchen hade vi ingen spanska men jag och Cornelia jobbade med det iallafall. Haha, lite typ pluggheest varning. Men då får jag väll va det. Sen var det bild, då hade vi typ redovisning osv. Sen kom även Alidababy till skolan och hälsade på lite. Det var väldigt länge sen jag träffa henne så det var mucho trevligt! När jag slutade så tog vi spårvagnen till stan, gick och kollade lite osv. Hon käka på donken, ovanligt? Nej, inte alls. Sen åkte jag hem runt 16 nån gång. Då åkte jag hem, satte mig vid datan och satt nog här hela kvällen. Eller jag spelade lite Wii med familjen. Sen såg jag på Sällskapsresan 2 snowroller eller vad den heter. Har lagt in det som vana att se på den varje kväll nu så har gjort det ett tag. Snart kan jag väll replikerna utantill till den filmen också, ha-ha!

Tisdag, idag, today = Började klockan 8 idag också. Väldigt illa tycker jag. Hade engelska, lyssnade på någon värdelös låt och skrev in nåra ord. Inte så jobbigt. I samband med det hade vi heltid, då jobbade jag lite med spanskan. I spanskan så ska jag och Cornelia skriva en spökhistorie. Haha, det ska bli riktigt kul att se hur den blir sen till slut. Men ja, efter det så hade vi typ matte eller något tror jag. Och då jobbade vi bara lite i matteboken. Det gick faktiskt ganska bra, jobbade ensam i min egen takt. Och det är nog då det går bäst. Efter det var det lunch. Men det var knappt att man ville gå ut eftersom att det är snö ute nu och det innebär att alla kastar snöboll och mular alla. Det känns lite sådär måste jag faktiskt säga. Speciellt för mig som har min telefon på mig vart jag än går. Om det kommer snö eller vatten på den så går ju den sönder på dirren och om det går sönder så kommer inte jag bli speciellt glad. Det är ju trots allt min lilla bebis. Men jag lyckades komma till matsalen iallafall. Det var fiskgratäng. Helt okej måste jag faktiskt säga. I love fish. Det är därför jag är så smart också. Efter lunchen hade vi hemkunskap. Det var nåra i gruppen som skulle göra matlagningsprov, men jag var inte en av dom. Så jag och Carl fick tipp uppdrag att gå till Ica och köpa avocado, för våran lärare hade glömt att köpa det. När vi kom tillbaka så svarade vi på några frågor. Sen bjöd frida mig på mat. Det var jättegott och hon var jätteduktig!
 
Såhär såg förrätten och huvudrätten ut. Och efterrätten glömde jag att ta kort på! :(
Men det var jättegott iallafall. Jag ger det 5/5 toasters. Även MVG! Hoppas bara att Klas tycker samma som jag. Hihi. Efter hemkunskapen så åkte jag till stan med min kära mor. Vi fixade en praolapp och gick och kollade lite. Jag kom hem med 3 stycken helsvarta strumpbyxor, ett par svarta strumpbyxor med prickar på, ett par samets tights, puder och en grå typ stortröja. Tack så mycket! Det behöver jag faktiskt. När vi hade varit hemma ett tag så kom jag på att det var väldigt länge sen jag badade! Så nu fick jag världens lust att göra det. Och jag bestämde mig även för det. DOCK så var pappa tvungen att ha i något medel eller vad det var så jag var tvungen att vänta. Just nu sitter jag och lyssnar på den otroligt bra låten: Allting kommer bli bra. Men den svenska björnstammen. Och pratar lite smått med Louisen på skype. Snart ska jag äta middag med familjen och efter det ser jag fram emot ett extremt skönt bubbelbad! Och senare ikväll så är det även desperate housewifes. Underbart! Känns som en bra tisdag.

Kram kram

i love LA

Eller gör jag det?
Naevars men idag så gick jag upp cirkus 10 över 6. Gick upp, duscha, blåste håret, sminka mig och käka frukost på en knapp halvtimme. Vilket resulterade till att jag har nothing to do now. Men nu när jag kolla på klockan så såg jag att jag har något to do. Min buss går ju nämligen snart. Så nu ska jag röra mig neråt och ta på mig min nystrykta varma skjorta. Hihi. Sedan gå till bussen. Och sen ta bussen in till skolan. Sen gå i skolan sen åka till stan med bezta mami. Hihihiihhi. Men aå, jag KANSKE skriver mer sen. Min vän Nicole skulle vara ett gull och fixa designen. Väldigt generös! Tack på förhand vännen
Kram

värt och ha blogg... hehheheh ne

Tja fan
Ida heter jag, om ni hade glömt tänkte jag för det var ju ett tag sen. Nae men jag ska väll försöka komma igång med bloggandet igen nuråå. Känner mig dock inte så as taggad på att skriva minst ett jävla inlägg every day. Men schhiit sammma fän. Nae men aa.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!