VAD GLOR NI PÅ? HAR NI ALDRIG SETT EN PRAKTIKANT FÖRÖÖÖUT !? :D

Juste! det är ju halloween idag med så därför blev de ett extra inlägg haha var bara tvyngen att säga det, ju fler destå bättre right? (h' .. men jag lovar, ni slipper mig nu! ikväll iallfall moahhahaha ...

Var bara tvungen att lägga in thriller med MJ:



/ IDA'S PRAKTIKANT :D ....

Victoria gästbloggar väfään :D

Amen hejsannnnn idas bloggläsare :D

Nu äre ju så att det är världens bästa Victoria som skriver dårå, för att ida antagligen ligger nerbäddad under 5 duntecken vid brasan? Hon blev sjuk igår för er som inte vet, stackars! så därför tar jag över hennes blogg i framtiden nu när jag har chansen ;) ...

Haha nej skojja faktiskt lite med er där! jag är sååå roolig haha :D Jag ska inte ta över hennes blogg, även att hon har mer besökare än mig hihi :D Men jag tycker faktiskt synd om stackarn, därför så värmer jag upp er inför hennes comeback lixxååm.

Det här inlägget blev ju inte så långt och nödvändigt, men najjs att skriva lite här :D hoppas ni har det bäst iallafall! Ida will be right back vet ni, i'll be back before u know it i'l be back before u know it. Ha en bra kvälllllllll!

IDAAAAAAAAAA ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST ! <3


I'll be back before u know it, i'll be back before u know it (8' :D ..

J O K

Tjafan.

Fy jag mår inte så bra just nu.. Men iallafall, detta hände igår :) :

Kalle kom hit runt 7 eller nått, sen lite senare kom Jonte. Så typ Gick vi ut o såg på film. Oliwia va också med asså. Aa, sen typ kolla vi på saw 5 tror jag. Sen gick vi ut ett tag. Sen gick vi in igen. O aa, så typ såg vi på film o sen till slut så somnade vi. Har inte sovit mycket inatt, och då kan jag ju säga att då blir inte jag så snäll och rolig längre. Tvärt om.. Dryg som fan, haha. Aa, så jag är det nu. Egentligen orkar jag inte ens skriva dethär inlägget, men vafan. Man vill ju inte förlora alla besökare ^^ Vi vakna runt tidigt nån gång, nae men jag vet inte riktigt när. Sen gick vi upp o käka frullzz. Sen typ såg vi på film och sen städa. Sen drog dom, och så drog Oliwia. Då fick vi främande. Dom är fortfarande kvar nu. Jag känner att jag inte är så social, men det händer inte så ofta.

Planerna till ikväll:

SOVA
PACKA LITE
TRÄFFA JENNY
PACKA
SOVA <3

oliwia and the gäng

Dålig uppdatering, jag vet. Lev med det.

Igår: Jag Kalle och Oliwia såg på film typ hela kvällen.. Sen drog Kalle och då typ gick jag och Oliwia o sov. Det var skönt, haha astrött fan. Sen idag vart vi väckta vid 9. Så typ fixa vi oss och allt, sen åkte vi med min syster och henne kompis till busfabriken. Det var kul. Egentligen kanske vi är lite för ''gamla'' för det, men vafan. Med min personlighet så tackar man aldrig nej till att åka dit :) Hihi. Men sen iallafall åkte vi hem och sov. Haha, vi sov i typ en timma eller nått. Skönt som fan. Sen typ nu har vi varit ute och sålt polkagrisar. Lyckat.. När vi kom hem så åt vi, sen så kommer Kalle och Jonte hit o sover.. Trevligt.

OLIWIAAAAAAAAAA

SITTER HÄR MED OLIWIA OCH VI HAR RITKIGT KUL :D

Blondie

God dag..

Idag vaknade jag och Johanna av att klockan ringde klockan 9. Vi gick upp och fixade oss och åt frukost och allt sånt. Sen tog vi spånkan till min frisör. Så typ, va vi där i en timma. Jag klippte mig och färgade håret ljusare.. Det vart vääldigt ljust. Sen iallafall åkte vi hem till Johanna igen. Sen typ käka vi lunch, sen åkte jag hem. Sen kom Oliwia till mig. Planerna för ikväll är att Kalle och Jonte kommer hit så ska vi bara se på film typ :) Sen sover vi hos mig ^^ Haha. Trevligt.. Skriver kanske mer sen, eller inte..






Såhär ser håret ut..


Juhannniii

Hello bloggen.
Idag var jag och Johanna på maxi. Vi kolla bara på scorett, din sko och eurosko. Sen gick vi till mc och käka oså typ. Sen gick vi till mediamarkt och kollade lite. Trevlans. Men jag hittade ett par skor iallafall.. Eller, stövlar kanske man ska säga xd

dålig uppdatering

Haha, ja.. Förlåt för dålig uppdatering.. Men har haft lite fullt upp nupå morgonen. Jag vaknade klockan 10 av larmet. Sen gick jag upp och brännde en skiva. Haha, sen gick jag ner o gjorde en smothie och lyssnade på skivan. I LOVE MUSIC! asså gud. Jag härmar min kompis Fannie lite med att skriva dethär, men asså jag ääälskar den som har uppfunnit musik. Så oooooh. Det är fan inte sant :D Haha, ja.. Men iallafall, sen fixade jag mig ohc packade och allt sånt. Sen skjutsade mamma mig till Johanna. Oh nu sitter jag här hos Johanna, jag kom precis hit, så vi har inte hunnit göra så mycket än. Men det blir nog att åka till maxi eller nått sen. Puss på det.

blogggg

Ibland känns det så meningslöst med att blogga, jag skriver endå inte intressant ju. Liksom, vem bryr sig?

Men ja, iallfall.. Idag va ju jag på stan, som jag har sagt.. Sen har jag bara varit hemma och suttit vid datan. Spg lite på Filip och Fredrik, men det var inte så kul. Så duschade jag o så. Nu sitter jag här och lägger över lite musik till min mobil. Sen ska jag nog sova :) Godnatt

ssstan

Hej allihopa.


Idag åkte jag och Victoria in till stan. Det var tänkt att jag skulle köpa nya skor. Men nej! Hittade inga som föll mig i smaken. Hahaha, eller vad man säger. Men aa, köpte typ inget.. Lite smått skit, typ örängen o sånt. Sen typ skulle jag och V åka hem. Hahaha, då hade vi inte kollat upp busstider. Men vi åkte till Matteus o a vänta på bussen. Så gick bussen 5 över, och då va klockan 5 i. Så det vart ju perfekt. Bara det att det inte kom nån fucking buss! Så när klockan va kvart över så ringde jag till mamma och sa att bussen aldrig kom. Så sa hon att man hade ställt om klockan -.- Och det hade ju inte vi gjort! Hahaha, asså så irriterande. Så vi gick till Max. Köpte en milkshacke. Eller hur det stavar.. Den var asäcklig! Fy.. Men aa, sen iallafall kom bussen, sen hämtade mamma mig. Och när vi kom hem så typ käkade vi o aa.


FY FAAN VAD SKÖNT MED HÖSTLOOOOOOV :d:d:d:d


godmorgon

Haha, ja det hände ju som sagt lite saker igår. Men idag sitter både jag och Vicrtoria och garvar åt det, hahaha. Inlägget nedanför (dialogen med polisen) jag tog inte med allt vi sa, om ni undrar. Men iallfall.. Drömde ganska sjuka saker inatt, men det är inget vi ska gå in på.

Dagen: Jag och Victoria vaknade runt halv 12 kanske eller nått.. Sen gick vi upp o åt o fixa oss ode. Sen typ närsomhelst ska vi åka in till stan. Jag ska köpa nya skor! Hoppas ja hittar nåra bra nu, haha det brukar jag iallafall inte göra. Men aa, skriver mer ikväll. Ikväll blir det nog lite mys med familjen. Puss på det.

dialogen med polisen

EFTER SEX SIGNALER:

- Asså jag vet inte vad jag ska göra, det är nån som håller på o ringer på dörren. Jag och min kompis är ensamma hemma o vi vet inte vad vi ska göra?! ''panik''

- Okej.. Vart bor du då?

- ........... Asså jag vet inte vad jag ska göra?!

- Nae, men ta det lungt bara för jag är på luren hela tiden. Hur gammal är du då?

- 14, men vafan ska göra?! ''irriterad''

- Okej, men gå och öppna dörren och kolla vem det är?

- Ame det kan jag ju inte göra?!

- Men kolla ut genom fönstret vem det är då?

- Nae jag vågar inte! ''gråter :(''

- Men du måste ju kolla vem det är? Jag är ju på luren så vad kan hända?

- Men vafan kan du göra rå?! ''jävligt irriterad/skrek''

- .......... (det vart tyst..)

- Men min pappa är ändå påväg hit så aa..

- Okej.. Men vad heter du då och vad är nummret till dej o blabla..

Sen la jag på.. Aa, det var inte så ''farligt'' eller vad man ska säga. men så fettigt dryg va han. uuuusch. kommer en 14åring helt jävla skräckslagen så kommer en dryg polisjävel! fyfan säger jag bara.

Och till ni som ba: Ame, det var vell inget? och sådär.. Jag tror inte att ni hellre skulle vara så kartiga om ni va i min situation!


fy fan!

Aop, kvällen (hittils) har bestått av mycket svull, garv och gråt..

Jo, det var såhär.. Jag och Victoria satt och såg på film, och typ innan hade vi hört massa konstiga ljud o aa sånadärna grejer.. (vi är ensamma hemma asså) Det började med att asså, om man går ifrån datan ett tag, så typ låser sig datan.. Då måste man trycka på aa, en användare för att man ska komma in på datan igen.. Och då låter det ett speciellt ljud. Aa, och det ljudet lät när jag och Victoria satt inne i vardagsrummet och hade suttit där i.. 20 minuter kasnke? Aa, så lät det.. Vi båda reeagera ganska konstigt.. Men om man skulle bry sig om det, skulle det ju bara bli så att man gick och tänke på det.. Så vi typ glömde det och började prata om nått annat.

Sen var det paus på filmen, då satte vi oss vid datan inne i Victorias rum. Sen hör vi ifrån vardagsrummet ett ljud, det va typ som om man har löånga naglar, och så typ ''knacka'' eller vad man ska kalla det för mot bordet.. Då vart vi också sähär ba, vafan var det? Jaba, ame det va säkert din telefon Victoria. Eftersom att den låg där inne. Aa, sen gick vi och hämtade hennes telefon, och det var INTE den som lät. Men aa, vi sket i det också..

Haha, sen lite senare hörde vi typ andetag.. Fast vi sa inget till varann om det, förns efter.. För det kan ju ha varit attt man inbilla sej liksom? Men aa, båda hörde samma sak. Strange! Men aa, inget mer med det..

Bara det att typ 10 minuter efter, så ringde det på dörren! Victoria fick typ panik, oba Ida det ringer på dörren! Jaba, nae det var på tv. För dom ringde på dörren på tv:n också.. Sen ringde det på igen! och då ringde det typ, 4-5 gånger i rad! Då fick båda väärldens panik kan jag säga. Både jag och Victoria satt o darra o tjöt typ. Så ringde vi till polisen. Aa, jag sa att det typ va nån som ringde på o vi va ensamma hemma o blabla.. Sen sa han: '' Aa, vänta rå, jag ska koppla dig till polisen.'' Bara det att det tog 6 fucking singnaler innan polisen svara! Fett dåligt tycker jag, okej nu var det inte så att det var nödfall. Men tänk om typ Victoria höll på o bli våldtagen, så ringer ja till polisen, sen ska jag vänta 6 signaler innan nån svara? Ohh. Ja, men iallafall. När jag kom fram till polisen så frågade han massa saker och jag svarade och sa vad som hände och allt. Sen ville han att jag skulle gå och öppna dörren? Jaba, naae det vågar jag ju inte göra? För liksom, vem vet vem det kan vara? Så sa han, ''Ame, vad kan hända? Du pratar ju med mig på telefon?'' Jaba: ''Ame vafan kan du göra rå?'' Haha, typ skrek.. Så svara han inte. Men då hade Victoria ringt till pappa så att han var påväg. Aa, sen sa jag det till polisen o blabla.. Så kom pappa. Hahahahah.. Men det var bara Victorias pappa som kom! Hahahaha.. Han hade ingen mobil och inga nycklar.. O aa, så kan det bli ibland :D Haha, men jag var fett rädd faktiskt (A)



en stor fet diss till sveksa polisen iallafall!


hos victoria

Hej bloggen.


Idag vaknade jag runt 11. Inte likt mig! Men aa, iallafall jag gick upp och duscha och sådär. Sen packade jag. Sen åkte jag med mamma pappa Olivia och Moa till Coop. Vi typ storhandla Hahah, vi va på coop i minst typ 1 och en halv timma. Sen åkte vi till Maxi, jag skulle byta ett par tights från Cubus. Sen åkte vi till Mediamark och så köpte pappa en dator och nått. A, sen skjutsade pappa o mamma mej till Victoria. Nu sitter jag här hos Victoria. Haha, aa jag har typ sett på tv, Svampbob fyrkant (y) Sen typ sov jag lite, haha sen börja jag garva värsta. Så kommer Victorias mamma in och frågar om jag mår bra. Hahahahahahaha. Aa, sen iallafall så ska vi laga mat nu. '(Undar hur det kommer gå..) Sen ska vi se på Blog Awards på TV400. Haha. Aop, blir lite FF ikväll såååå :D Wihuu.


puss puss!<3


godnatt

Ganska dålig uppdatering har jag, jag vet.. Men nu när det är lov kommer det för hoppningsvis bli ändring på det. Men nu tror jag faktiskt att jag ska stänga av datan och se på Eva och Adam. Jag är ganska trött faktiskt, men det måste jag vell få va? Jag gick ju upp klockan 7 imorse. Hihi. Men iallafall. Godnatt alla söta läsare ♥

modevisning

Japp, nu är jag hemma igen. Det tog inte så lång tid, och jag tog bilder med min farmors kamera. Själv tog jag typ 3 likadana bilder med min mobil, min kamera är ju trasig. Men här kommer dom iallafall :


Som sagt, bara likadana bilder.. men ändå.

Jo, jag sa ju innan att det är min kusin Sara som har sminkat. Inte alla, men några av dom. Så himla duktig är hon!

bjuder


...

Juste, jag fick mitt omdömde idag också.. Ganska nöjd faktiskt. Har inte IG i nått iallafall, tur det. Men iallafall, när jag gick av bussen gick jag direkt och skulle hämta mig syster. Så när jag går in och skulle hämta henne, står det en lärare där, och då hälsar man ju såklart? Liksom jag har ju gått på skolan i 6 år? Men nej nej, jag fick inget hej tillbaka, hon bara står o glor på mej? Jävla kärring asså. Jaba, aa jag ska hämta Olivia sa jag spydigt som fan xd haha.  Sen när vi kom hem så satte sig ja o mamma o läste igenom omdömmena, hon tyckte jag var duktig. Hihi. Sen kollade jag och my sister på tv. Disney Channel (y). Sen så kom pappa hem, och han hade köpt ett minneskort till mobilen till mig:D Tack så mycket pappa! ♥ Sen typ åkte jag och mamma o lämnade Olivia nere på skolan igen, haha.. Dom skulle ha fest. Hoppas dom får kul :) Nu typ så ska nog jag hjälpa mamma med maten, sen så ska mamma jag och pappa äta middag, och efter det så ska mamma och jag åka på typ mode show. Min kusin är make up artist, så hon typ sminkar och tar på kläder oså. Haha, ni får se bilder sen :)

 

 

puss på mina läsare! <33


HEJSAAAN

Känner mig på ett sjukt bra humör :D

Dagen:
Började med HK, gjorde pizza. Jobbade med Rasmus. Thank you.. Jag fick ett litet utbrott, vi behöver inte gå in mer på det. Sen vare NO, jobbade med temat. Sen lunch haha, jag gjorde bort mej lite i matsalen, hihi. Sen vare spanska, ASKUL :D typ, mer än halva klassen hade omprov, loosers. Sen vi andra fick göra vad vi ville. Så vi körde mormorsleken, haha. Vårat lag (ÖB) vann ju såklart, det va jag, Cornelia, Jonte, Matte och Mickis. Men sen kom typ Jonte o Kalle och nåra. Sen vare svenska, såg på nån skeeit dålig film. Sen slutade vi klockan 2. NICE!


kläder

Ohhh, nästa uppgift: Välja kläder till imorgon! Alltid lika svårt.


Tänk om man kunde ha en sånhärn garderob. Ihhh, i live in the paradise *

typ sjuk

Hej bloggen,

Idag har jag inte uppdaterat alls.. Förlåt för det. Men imorse väckte mamma mig runt 9, så åkte vi till åby vårdcentral. Jag fick en såndärn astma sak. Haha, intressant. Men sen iallafall åkte vi hem. Jag var hemma från skolan idag, hade typ ont i huvet och så. Aop, jag har inte gjort så mycket alls idag. Jag såg på Twilight, det trodde jag aldrig att jag skulle göra, men den var faktiskt ganska bra. Sen typ sov jag, så kom min syster hem och väckte mig. Så har jag sett lite på tv med henne. Sen nu satte jag på datan, men ska nog inte sitta här så mycket idag.. Men.. vem vet? ;)

godnatt


Grey's Anatomy


17 again

Jag och Oliwia kollade på 17 again. Så sjukt bra är den. And i love Zac Efron!


hello

Ae, jag jänner mig inte ¨på något blogghumör idag. Förlåt för det. Så det blir en snabbgenomgång över min dag:

Började 10 över 9 med Hemkunskap, vi gjorde kycklinggryta.
Sen vare lunch, spagetti och ketscup.
Sen vare heltid, jag och Fannie va o leta efter hennes blodsockerappatrat.
DEN SOM HAR TAGIT DEN, SÅ SJUKT OMOGET! GE TILLBAKA DEN FÖR FAN!
Sen vare matte, men jag va på nått kulturmöte eller nått skit, sen vare film. Gilbert.
Sen vare typ heltid, jobbade väldigt ''aktivt'' med temat.. Ingen kommentar om det..
Sen tog jag och Oliwia bussen hem till mig, det blev att laga mat och se på film.


PUSS PÅ DAGEN


godnatt :)


Får avsluta denna beauty day med en dirty bild på Zac. Så jävla snyyygggg!
Godnatt allihopa, drömm om mig :) Hahahah.


Stan ~ friends

Hejsan allihopa. Det vart ju ett snabbinlägg idag på dan. Ganska onödigt inlägg men wft. Skolan var helt okej idag faktiskt, men jag var nära på att inte gå till skolan för ja mådde inte bra. Men lilla Oliwia övertalade mig! Haha, naerå men aa. Sen på morgonen, missade jag ju SJÄLVKLART bussen. För jag typ låg i sängen oh sov med öppna ögon?! hahahahaah. Nae men asså jag sov inte, men det kändes som det, fast jag kolla. Sen typ sprang tiden iväg.. Så kom pappa upp och frågade om jag inte skulle gå till skolan, så sa han att klockan 7, och min buss går halv 8. Jag hade ju inte fixagt mig eller nått.. Men ja, det löste sig iallafall. Kom till skolan nåra minuter försent men det gjorde inget sa min lärare ^^.Vi hade jumpa på morgonen. Styrketräning klockan 8! Wihuu det bästa som finns. NOT. Men sen iallafall så vare heltid. Jobbade inte så mycket. Hade glömt min nyckel, bra Ida, verkligen! Haha, aa men iallafall sen vare lunch, spanska, sen NO. På NO:n så jobbade vi med temat. Det gick vell bra. Sen efter skolan så åkte jag Cornelia, Frida och Oliwia till stan. Eller, först åket vi hem till Frida. Sen till stan. Jag köpte ett par thights. Bara det att en flicka vid namn Oliwia stog brevid och sa att hon gick nu och att hon va kissnödig och allt vad det var. Så jag tog bara dom som hängde längst ut. Sen lite senare skulle jag visa Cornelia och Frida vad det var för kvalité eller nått. Så ser jag att jag hade köpt fel storlek -.- Bra Ida, verkligen! Sen kom Oliwias mamma och hämtade oss. Så skjutsade hon hem mig, och nu sitter jag ''djur''vakt åt min syster. Hon är ju som ett djur.. Ska vara det Typ hela kvällen i think ?

skolan

Tjena bloggen :D

Sitter i skolan med -Emil ochnåra. Det blir ett snabbinlägg för jag får inte va inne på bloggen för min lärare (A) haha, men puss puss


EMIL ÄR BÄST :d

godnatt

Haha, ja jag vet.. Klockan är typ kvart i 9 men ändå. Jag mår så sjukt dåligt så det inte är sant asså! Ont i huvet och ae, usch. Ohså imorron, börjar klockan 8 me idrott. Vi ska köra styrketräning. Ae, inget jag känner för nu precis. Det är ofräscht. Men aa, iallafall. Jag kanske inte ska sova precis nu. Men jag stänger iallafall av datan nu.




PUSSSSSSSSSS

hm...

Ja, åt nyss middag. Det blev potatis o typ köttsak och sås. Haha, för er som vill veta.. :) Blir nog att sitta vid datan hela kvällen. Kanske ser på tv sen lite senare, det är vell CSI idag? Tror det.. Blir nog att kolla lite på det. Najsigt. :)

skuulan

Idag satte jag klockan på 6. Men jag försov mig -.- Aa, sen kom pappa in och väckte mig istället. Jag gick upp, fixa mig och så. Sen gick jag till bussen, ja gick lite senare än vanligt, så ja trodde att jag skulle missa bussen! Så var det ju mörkt ute jue! Sen iallafall, jag började 10 över med heltid. Jobbade med HK:n. Sen vare matte, sen engelska. Sen lunch. Lunchen var ju inte den godaste, men den funkade idag. Haha, jag träffade en ny gullpöjk, hahahahaha. Sen så hade vi tema tills klockan tio i 3. Hahah, det var riktigt kul faktiskt. Synd bara att Frida var sjuk! Krya på dig gumman. Men sen iallafall tog jag bussen hem. Åkte på bussen med Oliwia. Sen när jag kom hem så typ käkade jag mellanmål. Sen såg jag lite på tv. Totally Spice, riktigt nice faktsikt. Sen duschade jag. Duschade ovanligt länge, men det var så himla skönt! Så nu sitter jag här nyduschad o grejer, ska nog sitta här hela kvällen också :D Men, aa det är vell typ vad jag har gjort idag. Ska kanske vara lite snäll och hjälpa mamma med maten. Men det är bara kanske :)



                                         åhååå, snyggingggg!

               


























puss

Hihi, jaa nu har jag gjort en ny header. Kanske inte världens finaste, men den duger ett tag iallafall. :D  Nu på kvällen har jag bara suttit vid datan o lite sånt. Victoria åkte hem runt 8 halv 9. Så aa. :)


best friend

41 frågor om din bästavän!

1. Vad heter hon? - victoria hjort
2. När träffades ni sist? - en timme sen
4. Vad har hon för hårfärg? - brunt
5. Brukar hon färga håret? - ja :p
6. Vilka färger har hon haft? - brun o nästan blond
7.Vad har hon för parfym? - olika
8. Är hon galen? - haha, jaa
9. Vad är erat bästa minne? - allt!
10. Har ni många minnen ihop? - ja
11. Vart bor hon? - typ, mellan svärtinge och eneby
12. Har ni varit utomlands tillsammas? - ja :D
13. Är du avundsjuk på henne? - ja klart, hon e dösöt
14. Vad heter hennes syskon ? - christian
15. När träffades ni första gången? - typ 13, 14 år sen.
16. Hur träffades ni? hur? -  typ, dagis eller bb eller nått
17. Vad går hon på för sporter? - fotboll
18. Vad kan hon göra på helgerna? - typ, va me kompisar. dansa
19. Göra efter skolan? - pluggar och vänner ? xd
21. Har ni pussats? - det har vi nog gjort nån gång
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? - japp
23. Har hon fräknar? - nae xd
24. Har ni kollat på film någon gång? - haha, ja vi har våra dagar
25. Har ni bråkat någon gång? - nae faktiskt inte
26. Har ni sovit i samma säng? - haha ja
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? - typ varje gång vi e?
28. Har du sett henne gråta? - ja
29. Vad gjorde du då? - tröstade ofc?
30. Har du sett hon vara riktigt arg? - ja :D
31. Har hon sett dig gråta? - ja
32. Vad ska ni göra i sommar? - det får bli överaskning ^^
33. Har hon svikit dig någon gång? - nej
34. Har ni pratat i telefon någon gång? - jaa? -.-
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? - dö
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? - det tror jag faktiskt
37. Älskar du henne ? - ja
38. Vad är det bästa med henne? - hon är äkta
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? - inget
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 100 miljoner? - haha, nae skulle gjort henne avis istället ;)
41. Hur ser hennes klädstil ut? - fin :)

ego (a)



victoria



Dagen har spenderats med bästa Victoria :)
Hon kom till mig runt 3 eller nått, haha hon hade varit på dop innan. Vi typ satte oss vid datan ett tag, sen åkte vi med mamma till kiosen. Sen åkte vi till livs. Haha, sen släppte mamma av oss vid våran väg. Så va vi ute, tog lite bilder och sånt. Sen gick vi in igen. Satte oss vid datan, så käkade vi nyss. Blir nog att fortsätta sitta vid datan. Jag ska försöka fixa en niceig header..

zac efron


 
  Oooh, jag tror nog inte att det finns någon som fattar hur jävla snygg Zac är asså!
- Han är min guuuuuuud (a)


hej allihopa

Ja, jag har kommit fram till vad jag ska göra idag.. :

♦ Platta håret
♦ Ta nya bilder till ny header
♦ Victoria kommer hit
♦ Vi ska också förnya bilder!

                                                                                 / för er som vill veta

godmorgon -.-

Ohh, idag kom min syster in o väckte mig runt 10. TACK SÅ MYCKET! Jag typ satte mig vid datan på direkten. Haha, nörd jag vet :)

Dagens planer:

♣ Duscha!

grattis foki

Ja, man kan vell inte göra mer än att gratulera henne? Grattis till årets bästa blogg Foki!
Det tyckte jag verkligen att du var värd, du är en väldigt bra bloggerska!


blogg

Vill bara säga igen, att alla ni som läser min blogg är jättegulliga o aa :d

puss på er helt enkelt!


televisioon

Såg nyss lite på tv med mamma och pappa. Men dom såg på nått dåligt pogram, så jag satte mig vid datan igen :D

smycken

Haha, ja jag har typ inget att göra. Så jag gick in på lite olika sidor och kollade på supersnygga smycken! Här kommer bilder på nåra av dom.

 

Det mesta hittade jag på: www.cocoo.se


lilla victoria

Hihi, jag var nyss så snäll o hjälpe min bästa vän med designen på sin nya blogg. Så snällt av mig! Haha, naerå jag skoja bara. Men allt för dig V. ;) hennes bloggadress är : www.victoriahjort.blogg.se , kolla gärna hennes blogg :)


just nu

JUST NU VILL JAG:

♥ HA EN NY SÄNG
♥ TRÄFFA EN PERSON
♥ SE KENT LIVE!
♥ SKRIKA
♥ ANLITA EN STÄDERSKA
♥ STÄNGA AV MITT HUVUD


                                                                                                                      hihi

Hihi

Vad kul det är när det syns så väl att besökarna bara blir mer o mer :D hihi, happy Ida (y)

Hahaha

Jag


johannaaa

Hej allihopa.

Min dag har varit superduper.. Men inte så lång, pga av nåra saker. Men imorse runt 12 eller något så skjutsade mamma och pappa in mig till Johanna. När jag kom dit så gick vi till maxi. Så typ, gick vi runt lite o kolla oså. Sen gick vi till stan. Gjorde inte så mycket, bara kollade lite.. Sen åkte vi till eneby centrum. Sen tog jag bussen hem.

Jag köpte:


 - Aa, typ en asliten parfym 20 ml eller så. Men jag var tvungen o köpa den för den luka så gott :D









- Det finns ingen som vet hur mycket jag har velat ha dethär halsbandet! OCH NU HAR JAG DET:d / peace halsband för er som inte ser..







- Ett par gulliga Hello Kitty örhängen. Det var jag också bara tvuungen och köpa, och göra min syster lite avis ;)

 




- och ett par vanliga svarta vantar. Det behöver jag verkligen!






Och så köpte jag ett par svara typ strumpbyxor.. Det behövde jag också.


godmorgon

Aop, så var det ny morgon idag då. Idag vaknade jag runt 11. Inte likt mej, brukar vakna typ 9, 10.. Haha. Men iallafall. Det vart ändrade planer idag också. Ska inte va med Oliwia. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men nånting hoppas jag :p

godnatt

godnatt alla söta läsare <3

jobbigt

 

Ohhh, så jobbigt det är att få massa mail hela tiden! Av alla möjliga :o

Haha, varför jag bara har strukigt lite är för jag inte vill ge ut min msn.. Sen varför jag inte strök som och ida, är för att om jag hade strukigt alla hade vell nån hittat på o sagt att det inte var min mailsak, men.. Det äre.


hihi

Måste bara säga att ni är så söta som läser bloggen :*


KENT



Biljetterna är bokade och Ida är på världens bästa humör :D
Haha, jaa allt gick väldigt snabbt.. Typ 20 min eller nått?
BARA FÖR ATT JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA PÄRON :D

jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

GLÖM DET INLÄGGET INNA, JAG SKA PÅ KEEEEEEEEEEENT :d:d:d:d:d:d::d:d MEN SOFIIEEE :d:d:d:d:d: IIH GÅR INTE ATT BESKRIVA HUR GLAD JAG ÄÄR ASSÅ :d

KEEEENT

Båda glad och inte just nu..

Tveksamt om jag missar mina cuties när dom kommer till Cloetta i Mars. Men jag hoppas på det bästa! Vafan mamma, kom igen?! Haha.. Men om jag ska gå ska jag gå med Sofieee :D puss på henne

du är äcklig

Ohh ja!
Rubriken säger redan allt..

idol + MJ

Just nu sitter jag och ser på idol, väntar på att Tove ska sjunga. Hon är den klart bästa som är med i idol:)



                                
                                                                   +




= Tveksamt!

fredagsmys

'Juste, hihi. Kanske så kommer Jänibäni hit sen, men det är inte riktigt bestämmt typ.  Men a, annars blir det lite fredagsmys. Mysigt :) Se på idol och lite sånt. Sen imoron blire o va me Oliwia :D Haha, jag skriver mer om det imorgon :)


puss på alla mina läsare!


skolan..

Skolan var faktiskt ganska rolig idag. Började med hk, bakprov.. Gick sådär.. Olika stora -.- A, sen iallafall var det NO, jobbade med temat. Sen lunch vi tog för givet att det va äckligt så vi gick inte ens till matan, haha. Sen vare spanska. Hahaha, fick tillbaka provet nu.. Fick vg på själva provet sen G på de muntliga? Fattar inte varför, men det gick ju inte bäst, men ändå. Haha, sen iallafall så typ gjorde jag nått med min halsduk, hahahaha. Asså så att bara mina ögon syntes, så tvinga Cornelia mig att gå utt med den i korridoren -.- Haha, sen vare svenska, temat. Sen slutade vi, då tog jag Oliwia och Jenny bussen. Så kom mamma o pappa o hämta mig så åkte vi in till stan o handla lite oså. Det enda jag köpte va hårnålar xd A, sen när jag kom hem så gick ja o satte mig här.

hej soetisar

Ja, ganska dålig uppdatering.. Det syns på besökarna. Men iallafall, dagen har varit kul, när jag kom hem från skolan gjorde jag typ ingenting, lagade mat typ.. Blev ganska lyckat ändå sen. Haha, tro't eller ej. Men aa, sen iallafall åt vi sen satte jag mig vid datan, sen duscha jag precis nyss. Nu har jag tagit på mej pyjamasen är ganska trött ska nog sova ganska tidigt idag. Puss puss bloggen, hörs imorgon :) haha

RUBRIK?


 I
   D
     A

        F
          R
            A
              N
                Z
                  É
                    N


misslyckad

Haha, ja jo..

Mamma sa att jag kunde laga maten idag, och liksom såklart jag kan det? Jag älskar att laga mat o baka och sånt. Haha, bara det att jag glömde att sätta på fläkten :$ så det vart helt rykigt i hela huset. HAHAHA. Bara jag som lyckas med sånt! Haha, och när ja säger det kom jag och tänka på när jag skulle baka bullar, men jag glömde sockret! Hahahaha, alltid är det nått ;)

Städat

Haha, jaa tro det eller ej! Men jag har faktiskt städat/rensat ur mitt badrumsskåp. Bara för det ska ni få se bilder :)


Bild på hela skåper.. förlåt för suddig bild..

översta grejen. haha ännu suddigare, förlåt xd

Parfymer, rensade som fan :(

sen det längst ner! snacka om lite stuffs.. men allt annat smink
ligger i sminkväskor i hyllan under (a)

Dagen lite kort

Började klockan 8 med spanska, fick reda på vad jag fick för betyg. OCH JAA, JAG FICK VG! :D är så sjukt glad.. Men alla har bara tyckt att jag har varit jobbig för jag har gått och sagt det hela dagen typ, hihi ^^ Sen vare typ heltid, so och matte. Fick reda på SO -provet... OCH JAA, JAG FICK VG! :D är jag inte duktig eller? största pluggisen fan. Hahah, naerå men då vart jag ju såklart ännu gladare och.. juste, ännu jobbigare :D Sen typ vare lunch, idrott sen engelska. helt okej. Sen efter skolan gick jag till ica o köpte kontantkort. Använder mitt comviq lite nu med, och smsar lite, hihi.  Fråga mig om mitt nr (h)


/jag vet, ganska jobbigt inlägg.. men är trött och glad.. den kombinationen går inte så bra ihop.. puss

bakat

.. När vi kom hem till mig så bakade vi, vi gjorde typ kolakakor.. Ganska misslyckade, men dom var iallafall goda. Sen typ satte vi oss vid datan ett tag och nu åt vi precis midddag.. Blir att se på Eva och Adam nu. Puss puss

school

Sen när vi kom tillbaka till skolan hade vi lunch.. Det var okej, men åt typ inget. Sen hade vi ganska lång lunchrast. Klockan 12 hade vi heltid, gick vell ganska bra.. Elelr itne så koncentrerat. Sen vare matte, men jag fick typ asont i huvet eller nått.. Så jag satt inne i grupprummet hela lektionen, najs. Aa, sen vare heltid igen, också ganska slappt. Sen efter skolan åkte jag och Oliwia bussen hem till fredliga *området*. Så träffade vi på Pelle och Linus, pratade lite dom och så.. Sen tog vi bussen till mej, haha. Sen när vi kom hem så...

Teater?

Aa, idag tänkte jag berätta lite om mig dag i olika stycken..
Men vi kan ju börja från början..

Idag vaknade jag runt 7 ungefär. Kvart i om jag ska vara exakt. Sen gick jag upp och gjorde allt som jag brukar göra. Sen skjutsade vi min syster till skolan, sen åkte vi o hämta Oliwia. Sen skjutsade mamma mej och Oliwia till skolan. Eller.. till Djäkneparkskolan eller vad det heter. Vi skulle typ kolla på nån teater. Haha, teatern va asbra faktiskt, aa eller.. Det mesta. Dom sa bara fuck hela tiden typ, '' Im gonna kill you your mother fucking fucker''.. Aa, osv. Sjukt kul.. Bara det att jag satt o prata hela teatern typ, eller jag tänkte inte på't men Cornelia och Oliwia sa det efter, haha. Men eftersom att ingen sa till mig så kan det inte ha varit så allvarligt. Sen iallafall skulle vi tillbaka till skolan, bara det att alla 7or och alla 8or på enebyskolan skulle åka samma spårvagn tillbaka till skolan! Haha, naerå det var ju inte trång eller så om ni trodde det! :o Haha, alla kom inte ens med, synd för dom...

hihi


godnatt?

Hejsan bloggen, ni har ju redan hört i stort sätt vad jag har gjort idag.
Men här kommer en liten genomgång:

Oliwia kom till mig runt 12, vi gick ut och träffade nåra. Sen gick vi hem till mig och såg på film. Eller, vi kom itne riktigt överens faktiskt. Så vi vi gjorde lite olika stuffs ;) Sen drog dom, då vare bara Oliwia och jag, Vi kollade på Hannah Montana the movie, gangsters är vi. Men aa, sen typ satt vi lite vid datorn och så. Sen spelade vi kort, haha en Ida och Oliwia klassiker. Aa, sen åkte hon hem runt 9 typ, och då såg jag på *Desperet Housewifes* osäker på stavning.

Det har varit en kul dag tycker jag, kul att vi är sams igen :)

Men nu ska nog jag sova, det är ju skola imorron -.- SUCK! men lika bra det :D


Pics från idag



Söt Oliwia på båda bilderna, hon vill ju typ aldrig va me på kort så,
inte världens bästa bilder.. Men det får duga :D


                      

                       Ja, det var vell typ alla bilder från idag, haha. Men dagen ahr varit rikigt rolig iallafall! :)


Ute

Hej bloggen!

Oliwia kom till mig runt 12 ungefär. Vi typ gick ut på direkten. Vi träffade Jimmy och Adrian. Haha, vi typ spela lite fotboll typ. Aa, sen kom nån mer. Men iallafall.. Vi va ute ett tag, sen gick vi hem till mig, och nu sitter vi hemma här. Vi ska nog se på film snart, vi vet inte vilken bara. :)



puss puss bloggen!


Godmorgon!

Godmorgon bloggen.

Idag ringde mamma och väckte mig runt 10. Sen gick jag upp och fixade mig lite och så. Dagens planer är nog att va med Oliwia :) Ska bli rikigt kul med tanke på att vi va bästavänner förut så vart vi osams så har vi itne pratat med varann på ett halv år typ? Men kul att det är bra mellan oss igen tycker jag:) Vet inte rikigt vad vi ska göra.. Skriver mer lite senare om det :)




godnatt

Haha, inlägg typ 1 minut efter?

A, men iallafall.. Jag tror nog att jag går och lägger mig nu. Godnatt bloggen och alla gulliga besökare <3




trött?

Jag tror nog att jag börjar bli lite trött nu faktiskt. Det blir ju förhoppningsvis en bra dag imorgon, så det är vell bäst att sova nu typ. Men vi får se. :)









Hihi

Japp, har gjort om bloggen lite.. För er som inte har märkt det. Men ska testa lite grejer och så.. Så om bloggen ser helt konstig ut vet ni ju var det är som händer :)

godis

Mhh, vad gott med godis! Jag vet att det är onyttigt men nån gång måste man vell få äta't?
Cornelia sitter och suktar mig på msn! Fy på henne. Haha, nerå jag skoja bara gumman :)
Vart så himla sugen asså! (Inte just på det godiset som är på bilden, men ändå.)



tråkigt

Hej bloggen..

Haha, töntigt detdär kändes då xd men men.. Eftermiddagskvällen har varit precis som jag ville att den skulle vara. Jag har typ bara suttit vid datan hela tiden. Ganska nice ibland faktiskt. Fast jag sitter nog alldeles för ofta!  Men iallafall så har jag lyssnat på Queen låtan hela tiden också. Får mina ryck ibland. Dom bästa låtarna är: Another Onebites the dust, Bohemian Rhapsody, Killer Queen, Breakthru, Radio GaGa, Bicycle Race.. Aop, det är dom och nåra MJ låtar jag har drogat. Så har jag spelar lite onlinespel, och vad det är för spel vågar jag inte avslöja (a) Men jao, börjar bli lite trött :)  pusspuss bloggen!


jag = störd

Nae, jag kände mig så otroligt taskig med inlägget innan :o Jag vet inte varför, för Vicotira vet att jag inte menar det. Men endå, så här får jag själv..

victoria = störd

Haha, ja hejsan kära bloggen.

Idag vaknade jag runt 10 halv 11, ganska skönt faktiskt. Sen duschade jag. Sen ringde Victoria. Så störd är hon asså! Haha, naerå.. Men hon är så yr! Haha, naerå jag ska inte snacka skit såhär i bloggen, eller det gör jag inte annars heller. Men ändå. Efter mycket prat hit och dit så skjutsade mamma mig till Victoria. Sen skjutsade Victorias mamma in oss till stan, så har vi typ bara gått runt och kollat lite. Jag köpte INGENTING! :o rekord typ. Sen tog vi spånkan, hon gick av vid norrtull hon skulle dansa. Och jag gick av vid Matteus så tog bussen hem. Sen nu när jag kom hem satte jag mig vid datan. Så ska jag nog sitta här hela dagen idag :D NAJS.

one more!

Haha, jag tror nog att jag hinner med ett till inlägg iallafall. Men jag kom ochn tänka på att jag har ju inte nämn i bloggen innan att jag har katter! Jo, haha *för er som bryr sig* så har jag det. Det är två st norska skogskatter. Dom är stora som monster, haha naerå.. Men sen största väger typ 10 kg så. Tjockis är han :)

Shivaz
Bilden är inte tagen igår
precis, men ändå :)






Sigge

Denhär bilden är också
tagen för ett tag sen,
men dom är fortfarande
lika söta :)




                          nytt försök, godnatt bloggen :D


godnatt

Jaop, jag tror jag säger godnatt nu.. Orkar inte skriva något mer inlägg sen.

godnatt och sov gott :)


onödigt inlägg

Kände att jag inte har använt min kamera på väldigt länge. Skulle kunna bero på att den typ är trasig. Asirriterade är det, för det går och ta bra närbilder men inte bilder långt ifrån! Här kommer lite bildet, som jag tycker är ganska bra bilder för att vara tagna med en samsung 8,2 megapixelskamera.



fettofingrar                            spanska                                 mitt halsband


suddig bild                            mitt öga


jag är bäst

Bara för att inte jag har någonting att göra! Eller, det har jag vell.. Jag sitter och tänkte på hur mysigt det skulle va o lägga sig i soffan med pocorn o se på film, men också att lägga sej i soffan me en cola o spela tvspel, eller ställa in en fotöjl i mitt rum framför datan så kunde ja spela sims. MEN JAG ORKAR INTE! Asså jag känner mig helt slut, haha.. Men jag tyckte ''förslag'' nummer 2 gick rakt in i hjärtat på mig. Naerå, men det blir nog att göra det. Eller först och främst ska jag ta av mig mina jeans. Ganska obehagligt faktsitk.


Jag vet, inlägget var ganska ondödigt med ointressant information. Men ingen tvingar er att läsa :)

älska låten


Queen - Killer Queen <3

familjen

Jaao, blev att bara sitta vid datan idag.. Imorgon blir det ingen tandläkare YESSSSS ;D på dagen ska ja nog va me Victoria tror jag. Men iallafall.. Vi typ käka middag nyss och så. Mysigt :)

MIN ÅSIKT

såhär tycker jag om bloggarna..

 

 

KENZA: Asså, Kenza är en rikigt bra bloggare tycker jag. Det ända som jag stör mig på hos henne, det är att det ända hon skriver om i sin blogg, det är TH och fester.. Asså jag förstår att hon som är en så stor bloggare inte vill skriva allt om sig själv i bloggen. Men jag tycker ändå att hon kan skriva lite mer.. Börjar tröttna på och läsa samma saker om och om igen..




DESSIE: Ja, vart ska man börja? Barbie är vell ändå hennes förnamn. Men jag tycker faktiskt om att läsa hennes blogg. Hennes blogg är faktiskt en blogg som jag verkligen följer. Men jag tycker att hon ska vara dum blondin, hon ska va Sveriges barbie.. För hon är bra på att avra det på nått sett. Sen tycker jag ju självklart att typ 75% av det hon skriver är så sjukt omoget och töntigt osv.. Men det är ju hela hon.





FOKI: Aa, Foki är nog den seriösaste bloggen tycker jag. Hon verkar vara så snäll och söt. Tycker det är jättekul och läsa hennes blogg. För hon skriver om intressanta saker liksom, och så är hon inte i närheten av alla stockholmsbloggar och det är jag jävligt tacksam över! Så, keep going girl :D




PAOW: Jag tycker om Paow väldigt mycket faktiskt. Tycker att hennes blogg är rolig att läsa. Honär vell nästan som Dessie, men nåra nivåer under. Även att hon borde vara nåra nivåer över. Hon är också en såkallad barbie.. Men inte lika överdriven som Dessie och Kissie. Några nackdelar med henne är att hon inte uppdaterar så mycket, och om man är en stor bloggare som hon måste man göra det! Sen en till grej som hon gjorde aldeless nyss.. Det var att ge MIN Britney Spears massa dålig kritik och säger att hon inte kan sjunga osv. Det är ju rent jävla skitsnack! Britney har varit min största idol sen jag va typ 6,7 år? och så är hon en av dom mest kända artisterna i HELA VÄRLDEN. Sen nu kommer lilla Paow och säger att hon inte kan sjunga? och lägger upp videos på när det sitter nån och sjunger och så säger dom att det är Britney som sjunger. Jag har varit på flera av hennes konserter.. Den sista nu i sommras var det ju tveksams om det var playback eller inte.. Men flera år innan det. Britney Spears är the queen of pop. och så är det bara!


KISSIE: Aop, och till sist kommer Kissie. Som tror att hon är kändare än MJ. Men det kan du ju drömma om tjejen. Jag tycker att det är lite av Dessie-stuket faktsist, och hon är vell ändå typ 17, 18 år om inte jag har fattat rätt. Det känns som man borde ha vuxit ifrån alla barbie''fasoner'' naerå, men jag tycker att hon borde växa upp lite faktiskt. Jag förstår att Dessie hålelr på som hon gör, hon är väll bara 15 eller nått. Då kan man fortfarande bete sig lite konstigt. Men nästa steg för Kissie är ju fan vuxen! Det märks veerkligen inte. Men jag tycker endå om att läsa hennes blogg då och då. Det är inte så att jag följer den, men när jag inte har något att göra kan man ju alltid kolla vad hon har opererat denhär gången. Väntar bara på att hon gör nått med den där fula näsan! Varför bry sig om sina läppar, och nu bröst sak då? Ae, det ända jag har och säga till henne är nog: väx upp!


Victoria

Hej hej bloggen.

Idag vaknade jag hos Victoria vid 8 ungefär -.- gick upp och käka o fixa oss oså. Sen kom farmor och hämtade oss så åkte vi in till konfan. Vi va på gudstjänst! JIPPIE. Hahaha, men det var faktiskt jävligt kul ändå. Prästen hade mycket bra röst :') Haha, nae vad taskig jag är. Men a, från kl halv 11 till kl 2 typ -.- Aja, vet itne rikigt vad jag ska göra idag, men nåntring hoppas jag på. Skulle egentligen till tandläkarn imorron kl 20 i 8 på morgonen!!!!!! Och jag har ju studiedag imorn. SÅ FETTIGT IRRITERANDE. Men jag tror inte att det blir nått, säger nog att jag är sjuk eller nått xd.

Kyrkan ?!

Aop, ja o Victoria åkte till stan sen, som planerat. Sen kom typ Hanna xd Så gick vi lite på stan, sen till konfan. Dom flesta visste jag vilka det var, men vi var inte så många... Men vi typ snacka lite och så. Sen åkte jag och Victoria hem till henne. Sen typ har vi käkat osen nu har vi typ lite dääämp.- pusssssssssssssss

Hej bloggen

Heej,

Idag så ska jag och Victoria åka in till stan. Sen är det konfirmationsträff.. Sen på kvällen sover jag hos henne :) Puss på det, så hörs vi senare :)


pusss


Godmorgon 09:00!

Ja, jag vaknade av att my dear sister kom in och väckte mig. Då var klockan 9 ungefär. Så vaknade Victoria lite efter. Sen har vi typ ba luggit i sängen och kollat i skolkataloger och typ lyssnat på musik. Olivia har haft datan..
-.- Ska nog äta frukost snart. Idag blire nog att åka in mot stan.. Konfagrej sen också.. Ingen kommentar :D




puss puss allihopa!


victoria

Jag och Victoria har inte gjort så mycklet ikväll utom att garva o kolla på tv typ. Hahaha, men vi får hörs imoron, blir nog niget mer bloggande. :)


My day <3

Hello my dear läsers.

Min dag har avrit jäkla bra tycker jag allt. Började skolan halv 9 med HK. Oliwia bjöd mig på bröd. Haha, good job :D Sen vare NO, tema grejen.. Gick inte så bra xd Sen vare lunch, äckligt åt inget. Sen hade vi spanska.. Prov!! Vet inte riktigt hur det gick, men jag glömde bort lite grejer. HOPPAS PÅ DET BÄSTA! Sen slutade vi, vid 1 typ, då väntade jag på Jenny i typ 20 min, sen drog vi till stan. Jag lämnade tillbaka den fucking midjekjolen jag köpte.. Den va inte så snygg som jag hade föreställt mig. Sen typ drog vi till mc o köpte glass. makflarry :D Sen tog vi the buss hem, så när jag kom hem så typ kolla jag på tv och lekte lite med lege.. Hade inte så mycket att göra 8-) Sen kom vickevire hit. Vi typ kolla i skolkatalogen.. OCH GARVA HAHAHAHAHA. Sen vare tacos. Göttgöttigöttgött.. Sen nu sitetr vi här o ska kolla på nån film eller nått :)



puss och kram, och ha en bra kväll :)


Hahahah

Jag kom på att jag glömde säga dagens roligaste händelse! Idag har jag en riktigt rolig. xd

Aop, som jag skrev i nått tidigare inlägg så har vi varit på vattenverket idag, och där luktar det rent ut sagt SKIT! Asså äckligt jävla bajs. Ups.. glömde att man inte sa bajs där. SLAM! hahahaha. Men aa, iallafall.. då trodde man ju typ att lukten skulle fastna i typ kläderna o håret oså så att amn skulle luka äckligt. Så när jag och Frida gick till matan så gick det förbi en kille, och jag vräker ut mig utan att ens tänka på vad jag säger ba: ''Du ursäkta, men jag måste bara fråga.. Luktar jag bajs?'' HAHHAAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHHA. SÅ JÄVLA CHOCKAD HAN VART! OCH FRIDA MED FÖR DEN DELEN :o HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHA!

Haha

Juste, måste säga..
Mamma kom hem från jobbet igår och suckade och stönade på att hennes bror (min morbror) hade suttit och lyssnat på en jättedålig låt som bakrund på jobbet.. Så visade hon mig låten, och gissa vem som lyssnar på den nu istället då? ;)


Här har ni det om ni ät intresserade : http://www.weebls-stuff.com/toons/Amazing+Horse 



puss puss bloggen


8 oktober 2009

Jaa, jag fick nyss en tanke på att det är oktober år 2009! hur fort har allt gått egentligen? det känns som jag gick i 6an härromdagen (a) Men nej, går ju i 8an.. Får första betygen nu ju. Och så kom jag och tänka på att en av mina närmaste vänner och jag har varit osams i 4 månader om inte mer. från att ha varit bästavänner tills att inte ens prata med varann.. Men nu har allt det ordnat sig. :)!

Skolan idag då, soft dag tycker jag.

Samlades klockan 8 och så åkte klassen till vattenverket. va där till typ halv 11. DET STANK SKIT! Sen på lunchen så gick ja o Frida till ica och lite sånt. Gick ju in klockan halv 1, så hade en ganska lång rast. Sen hade vi idrott.. Typ konditionsgrej.. Inte så kul.. Men inte så farligt som jag hade räknat med. Sen fick vi reda på att vi fick sluta för våran lärare var typ yr eller nått xd hahahah, fast vi sa inget till killarna i våran klass, så vi typ drog medans dom stog o vänta på att lektionen skulle börja! hahahahaha. Jag vet inte om dom fick reda på det sen eller inte. Hoppas inte det (a). Men sen iallafall tog jag bussen hem med Frida och Oliwia. :) Sen kom mamma och hämtade mig och jag kom hem och pluggade lite. Sen nu satte jag mig vid datan. Blir nog att plugga lite mer sen, har prov imorron. I spanska, men det ska nog gå bra.


puss puss bloggen!


Skolan + Stan

Japp, skolan var ganska rolig idag.

HK - gjorde köttbullar och potatis, och när jag skulle riva löken så typ började mina ögon rinna! hahahaha, asså jag var KOLSVART runt ögonen! hahahahaha.

LUNCH - åt inget

Heltid - fick reda på engelskaprover.. Fick bara G.. Tyvärr! Jag kunde ha gjort det bättre!

Matte - jobbade LITE efter planeringen.. Men inte så mycket.

Heltid - jobbade med temat..

Efter skolan tog jag spånkan till resecentrum och mötte Victoria. Sen gick vi till stan. Jag köpte att jag tömmde mitt konto totalt! -.- jag köpte : Ett par jeansleggings, halsband, örhängen, en halsduk, så bytte jag ett par byxor åt olivia. Jag tror inte det avr nått mer.. Sen åkte jag till matteusskolan, så tog ja bussen hem. När ja kom till härliga by'n så kom mamma o hämta mig. Så åkte jag hem, sen när jag kom hem åt jag. Sen plugga lite, duscha, plugga o satt vid datan :D sen ikväll blir det att se på Grey's anotomy *stavning*.



Då börjar vi om på nytt! :')

Maxi

Japp, efter skolan så kom mamma och hämtade mig, så åkte vi till maxi. Hon skulle shoppa lite. så då passade jag med på ;) fick ett armband, halsband två nagellack och sidentights, emn ja tyckte inte sdom va fina så jag ska lämna tillbaka dom och köpa en midjekjol med det istället. HÄRMA INTE. Aa, sen typ åkte vi o hämta my sister. Hon tog med sig nån kompis hem. Sen typ satte jag mig o plugga lite.. Svenska och Spanska. Sen typ åt jag och så kom mormor och morfar nyss och hälsade på lite. Men dom har åkt nu. Så blir det att hoppa in i duschen och se på desperate housewives sen :D:D:D:D:D:D:D:D


Skola

Idag vaknade jag klockan 6.. gick upp och åt frukost. och sen fick jag väääärldens mensverk! jag kunde fan inte ens röra mig.. typ låg och tjöt ett tag. så aa, det är därför jag har varit lite deppig idag i skolan för er som undrar. men aa, mamma skjutsade mig till skolan.. kom lite senare, började med jumpa. höjdhopp. sen vare heltid/klassråd. sen lunch det var faktiskt ganska okej idag tycker jag. Sen vare spanska och no. ganska okej.. eller inte spanskan -.- men no:n va okej.



Bakat

Jag kom hem från skolan vid 20 över 3 eller nått. Så bakade jag faktiskt. Kolakakor = smakade som pepparkakor! -.- Sen småfranska = inte smakat ännu. Ska gå ner och göra det snart. Sitter och lyssnar på musik och så nu kom min syster in med en glass till mig, haha tackar :D


Men juste, ni har ju inte fått sett min jacka..


Dålig kvalitet jag vet, men här har vi den :)



Och sen måste ni ju få se lite bilder från St:Anna!

När vi kollade på matchen spöregnade det såklart.

och här sov vi xd

Moppeee

Tjena allihopa!
Idag i skolan så var det moppeskola sak. Det var jättekul, så här kommer lite bilder :)


Marcus, Marcus och Jimi

Hahaha, Marcus.S ville visst vara med på bild..

Cornelia och Frida <3

Cornelia, Frida och Jag

Cornelia och Frida

Jävla snygg outfit eller avd säger ni ?:)

Frida, haha

Cornelia, Frida, Jimi, Jag sen vet jag inte mer xd

Jag och Cornelia

Snygga moppar?

Jag, när jag skulle köra


Så himla kul dag, vill tacka somtliga som gjort den ännu bättre :)


Musik

Jaop, gör inte så mycket just nu, och det har jag inte gjort idag heller. typ spelat sims. Men hör kommer lite gamla låtar som jag lyssnade på HELA TIDEN förut, i typ 6an och så..




The Fray - How To Save A Life


Plain White T's - Hey There Delilah

Fronda - Har Du Snott Den

Torkel I Knipa - Vem Är Du Själv

Torkel I Knipa - Fuck Off And Die


Ja, jag vet! Visst är det illa. Men det var vell vad jag lyssnade på mest. Jag kan fylla på det nån annan dag men jag orkar inte göra det nu. Puss puss bloggen


Min helg.

Ae, förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket.. Men här kommer ett inlägg om min helg.


Fredag: Aop, på dagen va jag i skolan och så. Sen efter skolan åka jag till stan med lilla Frida :) Trevligt. Jag hittade en vinterjacka, halsband, armband och örhängen. Blev inte att köpa på mycket. Men efter det så åkte jag hem, så hade vi lite ''fredagsmys'' hemma på gatan. Käka tacos och lite så. Sen så packade jag lite också. Sen gick jag ut till Kalle, så gick vi o mötte Jonte. Sen typ va vi ute, men jag kunde inte va ute så länge för att jag skulle bort på lördagen, så jag gick hem vid 10 typ. Sen när jag kom hem såg ja på tv o typ packa lite. Sen gick jag och la mig :)



Lördag: Vaknade av att mamma ringde och väckte mig klockan 8! och jag skulle bli hämtad av min tränare 20 i 9!! Men jag gick iallafall upp och typ åt frukost och stresspacka. Så kom Jocke och Agnes och hämtade mig. Så åkte vi till Fyrby, och typ mötte alla i laget. Sen bar det av till St:Anna skärgård! Det var aslångt dit, så det tog ungefär 40 - 45 minuter. Och sen när vi kom fram så lämna vi våra stuffs och åkte till Valdermasvik. Då vare dags för match. Jag, Johanna, Emelie, Sofie, Amanda, Evelina, Jenny och Frida var inte med och spelade, så vi var en trogen hejjarklack. Sen började det typ spöregna, så vi satt med typ 6 st paraplyer, hahaha! Det såg väldigt roligt ut. Vi ska få se bild lite senare. Men aa, vi förlora matchen. Synd. Men väligt bra spelat. Sen åkte vi tillbaka till skolan som vi sov på. Så typ packade vi upp och allt. Sen vare ba lite chill^^ sen lunch. Och sen hade vi nån pratstund eller nått, nae men det va en tränare som prata om vad som är bra och inte på plan och utanför. Sen så typ gjorde vi vell allt och inget. Typ, garva, svulla, garva och hm.. garva! Väldigt rolig kväll tycker jag. Hahaha, men de jaa, ibland har ju jag lite konstiga ideér, och helt plötsigt så ba: ''Men hallå, vi målar naglarna på våra tränare?!''. Hahahahaha, och ja! Det gjorde vi också. Typ neonrosa, mycket fint. Haha, Jocke märkte ingenting, han bara fortsatte och sova. Men Peter vaknade när Jossan stog o målade typ, hahahaha! Ae, det var riktigt kul faktiskt. Sen gick vi nog och la oss vid 3 ungefär.



Söndag: Ja, idag blev vi väckta vid halv 9 ungefär. Så var det frukost och städa, och det var vell typ allt vi gjorde. Sen åkte vi hem igen, kom hem vid 12 ungefär, och då åt jag lunch.. Sen nu sitter jag ha


Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Idag är jag nog på bäst humöööör :D


Började skolan idag med hk, inte så kul.. Men gott.. Sen vare no, film. Sen lunch äckligt
sen spanska, hade läxa jag tror det gick ganska bra faktiskt, FÅR HOPPAS PÅ DET BÄSTA :)))))
sen hade vi svenska, gjorde typ inget.. onödig lektion tycker jag. Sen efter skolan stannade jag
och Frida kvar lite o pratade med Fäänie :D Haha, . Sen åkte frida ocgh jag till stan.


JAG HITTADE EN VINTERJACKA!!!!!!!!!!!11 :d:d:d:d ni ska få se bild sen.. men just nu orkar jag inte lägga in bildernaa från telefonen.. sen orkar jag inte skriva med stor bokstav heller, men det brukar jag faktiskt alltid göra :D haha, men jaaaao, packar lite nu ocså.. sen blire o dra ut me kalle o jonte o nåra. TREVLIGT. ni får veta mer senare.

DAAAAAAAAAAAAAAAAMP

Ooooohh!
Precis när jag hade planerat kläder till imorron, så ser jag att det är målarfärg på mitt linne!!!!

Fuck off säger ja bara -.-

Idol

Japp, nu är det dags att kolla på idol. Får se om det blir nått mer inlägg idag. Puss iallafall

Skuulän

Tja folket,
Ganska bra humör idag också.

Började skolan kl 8 idag med spanska. 'Sen vare so, soprov. Gick sådääär..  Sen hade vi heltid och sen matte. Fick tillbaka matteprov, GICK SJUKT SÄMST! Så jag tänker inte säga vad jag fick. Hahaha. Sen lunch, sen moppeteori och sen engelska. Hade engelskaprov, det gick ganska bra tycker jag, men vi får vänta tills resultatet.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!