- fegis

Hej på er

Jag har under lång tid velat färga mitt hår rödbrunt. Redan sen innan sommaren om jag ska vara exakt. Men sen kände jag att nae, i sommar vill jag vara blond. Jag färgar hösten när jag börjar i 9an istället. Blev det av? Nej. Jag skjöt upp det. Igen. Och sen nu i vinter har det varit något som jag har tänkt på extra mycket. Men sen skulle jag ju åka till Thailand och då kom jag fram till att jag väntar tills jag har kommit hem därifrån för det skulle ju blekas något enormt där nere. Och nu är jag hemma.. Och har varit det ett tag nu. Och har även bestämmt mig för ett beslut.. Mer eller mindre iallafall.. Det velade lite mellan att jag skulle lägga i lite mörkblona slingor och så småning om bli lite ljus-brun-hårig. För det är ju snyggt! Och det andra var att bli mörk brun/röd. Vilket jag ska bli nu. Fast på samma gång som det känns som att jag har bestämmt mig så ändrar jag mig. Jag har ju varit blond så himla länge nu. Och det är ju inte det lättaste att få tillbaka denhär färgen från mörkt hår liksom. Men jag kör bara. Imorgon har jag en tid hos frissan. Är liksom nervös. Det typ pirrar. Men det ska väll bli bra.



Hehe, har dessutom lekt lite i photoshop. Och på ett ungefär så kommer det nog se ut såhär.
Ni får dock ursäkta att jag inte är nått super pro på photoshop. Men ni överlever nog.

- victoria 16 år

Ledsen men jag orkar inte lägga in mer bilder

- make up store

Idag vaknade jag upp hos Victoria. Jag tänkte skriva ett inlägg om gårdagen lite senare så ni får vänta lite med det. Idag iallafall så kom min farmor och hämtade mig hos Victoria vid kvart i 2 ungefär. Då åkte vi in till stan, till make up store. Då sminkade min söta kusin Sara mig. Det vart skitsnyggt! Hon är så himla duktig.

- ha den äran

Lägger in lite söta bilder på mig själv såhär på lördag-morgonen.
Idag dagen ska bli riktigt bra har jag bestämt mig för.
Hakooona matata det är oord som är braaa. - inga bekymmer så att säga
Nu ska jag på intervju sedan till min bästis på födelsedagskalas.
Kramis

- vad blir detta för år

Tja ba
Just nu sitter jag här i min datorstol och lyssnar på en låt. Jag har lyssnat på den låten om och om igen i 2 timmar nu. Den är liksom skön. Jag gillar den. Sitter även här och tycker väldigt synd om en tjej. Men några namn bör ej nämnas. Imorgon fyller min absolut bästaste vän 16 år. Så det blir att umgås med henne och annat trevligt folk. Jag åkerkommer så att säga.
Det känns som att jag bara blir snyggare och snyggare på varje bild. Not.
Här är en länk till den extremt bra låten:
http://www.youtube.com/watch?v=Tg4u7ko333U

- juste..

Tja
Glömde bort bloggen för en dag eller två. Men ja jo. Idag var jag på kungsgård. Vi var på ekonomilinjen och det var inget för mig. Sen träffade jag Louise. Ovanligt? Nej inte alls. Imorgon ska jag på prova på dag på John Bauer. Det ska bli himla kul, eftersom att jag nästan är säker på att jag ska gå där.
Det är inte lätt o va snygg asså

- min släkt, pappas sida

Hahaha, jag hr försökt få ihop ett släktträd. Dock vart endel linjer väldigt snea och så vidare.
Men ni ser ju iallafall :)
Klicka på bilden så blir den större

- Havanna Mamma

Hej sötisar
Just nu sitter jag och lyssnar på låten Havanna mamma med Veronica Maggio. Den är väldigt bra. Då kom jag och tänka på mina söta sysslingar Havanna och Amelia. Jag har inte träffat dom sen i somras, det känns som att det är jättelänge sen. Men det är det ju också. Men en fågel viskade i mitt öra att dom kommer till Norrköping i veckan tror jag. Dom bor i Göteborg i vanliga fall. Hoppas på att få träffa dom då!
Idag är jag hemma från skolan. Delvis för att jag har haft ont i huvudet enda sen fallet. Haha.. Och sen är jag genomförkyld och har ont i halsen. Så jag sitter även och suger på en halstablett. Jag tänkte fortsätta skriva lite inlägg om mina nära och kära och så vidare.

- fiskarna simmar i vattnet

Hejpåer
Har nyligen sett på solsidan och sedan time out.
Nu ska jag läsa igenom några bloggar sedan gå och
lägga mig och se på film.
Sov gott
Kram

Det är meningen att det ska vara kladd, okej?

- om mig

Det känner som att alla gör sånnahärna typ:
dag 1 - min bästa vän.
dag 2 - min familj.
och så vidare. Eftersom att jag har ganska no life tänkte jag berätta lite om mig och lite andra sjukt intressanta saker runt om mig i mitt liv. Dock på samma dag. Eller alltså.. Aa, ni lär ju märka.

- vad är det för fel på er?

Alltså, jag tycker att det är så himla konstigt. För när jag INTE bloggar så har jag tamefan mer besökare mot vad jag har när jag bloggar. Jag förstår inte riktigt hur det går ihop? Jag måste faktiskt säga att ni är lite konstiga :)

- mamma 40 bast

Jag vet inte riktigt vad som hände igår.. Haha, eller jo jag vet. Men nog ingen annan. Istället för att skriva så ska jag visa min dag i bilder.
Och där slutar jag att lägga in bilder.
Efter denhär bilden spårade det ut rejält, så det är nog sånt vi glömmer!
Ha-ha

- för bäst

Håkan Hellström – Här Kommer Lyckan För Hundar Som Oss
Håkan Hellström – Ramlar
Håkan Hellström – Bara Dårar Rusar In
Håkan Hellström – Den Fulaste Flickan I Världen
Håkan Hellström – Jag hatar att jag älskar dig
Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt
Håkan Hellström – Kär I En Ängel
Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i
Håkan Hellström – Man måste dö några gånger innan man kan leva
Dethär är bara nåra av dom extremt bra låtarna.
Den tionde februari tvåtusenelva så smäller det.
JAG KAN INTE VÄNTA LÄNGRE


- hola amigos

Tjaaa
Min morgon har ju varit lite sådär. Igår kunde jag först inte somna för jag hade så jäkla ont i huvudet. Undrar om det hade med fallet att göra? Men iallafall, fällde en tår och tyckte lite synd om mig själv. När jag finaly somnade så vaknade jag igen, sen somnade. Och vaknade.. Och så höll det på så typ hela natten. Väldigt irriterande. Vaknade väll vid 3 nån gång och kunde inte somna om för jag hade så ont. Sen somna jag iallafall och sen gick jag väll upp vid 8 eller nått sånt. Kul, verkligen! Men när jag gick upp så tog jag nåra tabletter och told my mom and dad. Pappa ringde till sjukhuset och pratade lite med dom osv. Men det svaret dom gav han var att jag skulle undvika att kolla på en skärm. Inte riktigt så, men ungefär. Men jo tjena, jag kan inte gå ut ikväll. Jag kan inte sitta vid datan, se på film eller hålla på med telefon? Naej, det rådet var inte alls bra. Jag är medveten om att det blir bättre om man inte typ sitter vid datan och ögona får koncentrera sig och aa allt vad det är. Men det är fett värt det. Men aja, eftersom att min kära mor har fyllt 40 bast så ska vi fira henne idag. Det kommer massa folk hit och så. Vilket ska bli himla roligt och trevligt! Hoppas bara att mitt huvud håller. Just nu går jag och städar i typ slow motion. Tur att jag har världens bästa syster som hjälper mig. Men nu ska jag väll gå back to work så att säga. Jag skriver nog mer senare.
Hoppas ni får en bra dag, kram




Världens sötaste och bästa syster

- det du har hört, är troligtvis inte sant

mm slem + dubbelhaka = nice

- helt galet

Hmm..
Har precis sett på filmen Click. Tjöt som en gris. Har nog aldrig sett den filmen utan att gråta.
Dock känner jag mig jävligt tung i huvet. Och har även sjukt ont i huvudet.
Kan det vara någon lätt hjärnskakning iallafall?
Mor sa att vi fick åka till vårdcentralen imorgon.
Så jag får väll se om jag överlever. Eller avlider.

- the best part of me is you


- åt helvete med himlen

Hejsan
Idag har jag haft den sämsta dagen på länge.
Jag ska berätta för er.. Men det låter inte lika jävligt som det har varit.
Dagen började med att jag typ försov mig ett tag. Fast egentligen inte, jag var vaken. Men jag låg i sängen lite för länge. Upp, stressa. Sedan var bussen cirkus 20 minuter sen. Jo men det är ju helt okej. Fast så var det inte det. Kom till skolan, sur och arg. Och inte fan vände det. Tappade min mobil typ 2 gånger på marken. Aj. Det kändes, det vart märken i mitt finaste skal. Hade NO och lite så. Hade någon slags vikarie, såg film och svarade på några frågor. Duktiga var vi. Jag, Johan, Gustav, Jonas och Rasmus. Efter NO:n hade vi heltid. ''Läste'' hela tiden. Det gick fett bra, tror jag läste hela 3 sidor på 40 minuter eller något i den stilen. Jag var trött. Och hungrig. När lektionen äntligen slutar och vi har lunch så är det nån jävla gryta med stora fettbitar som ser ut som typ mini-ko hjärnor. Väldigt mumsigt. På lunchrasten gick jag och Frida till ica. Eller egentligen så gick vi till netto. Men det känns så jävla budget-aktigt, så vi säger att vi gick till ica. På vägen tillbaka till skolan så ramlade jag. Inte så lite. Jag typ fastnade med skon i nått jävla staket och typ ramla rakt framåt och slog huvudet i en bil och sedan studsade till marken. Alltså, jag är olagligt klumpig. Det gjorde ont, jag förlorade nog 23.000 hjärnceller. Och jag fick ont i handen och min jävla sko gick sönder. Men jag kunde inte göra annat än att bara ligga där och as garva. Jag verkligen as-garva. Sedan konstaterade Frida och jag är jag är verkligen den enda som lyckas. Men inte nog med det. När vi kom tillbaka till skolan så råkade Fridas halsduk fastna i mitt hårspänna vilket ledde till döden. Hårspännet gick alltså sönder. Fan. Fick lite smått panik men fixade det innan Frida hann blunda. Efter det tappade jag min telefon ungefär 3 gånger till. Vilket resulterade till att mitt favoritskal gick sönder. Det gick verkligen sönder. Fyfan vad det måste kännas. Vilket det gör också. Men då vart jag arg. För att allting gick så himla dåligt. Så då gick jag och pratade med Annika. Först hade hon lite smått panik och frågade hur jag mådde, om jag hade fått hjärnskakning och massa andra obehagliga ord. Men sedan lugnade hon ner sig. Sen fick hon mig att relaxa lite. Eller, jag åt godis. Vart ganska lugn då. Typ tröst-åt. Ganska fail egentligen men aja. Sen hade vi musik, då såg vi på typ scener. Kult.
Efter skolan så kom Louise och mötte upp mig. Då åkte vi till staden och mötte Alida och lämnade hennes busskort, för hon var en ängel och lånade ut det igår. Efter det gick jag och Louise till Slitage. Hittade inget. Sedan gick vi till typ jeans magasinet. Hittade ingenting där heller. Då gick vi och satte oss och chilla på rese. Sen åkte hon hem och jag åkte upp till staden igen. Träffade Victoria och köpte en tröja. Sen åkte vi hem. Och nu när jag kom hem så åt jag. Det var.... sådär. Nu ska jag bara chilla lite sen får vi se vad som händer.

- TELIA

HEllO
Idag gick jag upp sisodär 7. Gjorde det vanliga och sedan tog bussen till skolan.
Heltid-Svenska-Lunch-Matte-Engelska-SO.
Det var allt. Slutade 14:20. Då åkte jag till stan och köpte ett kontantkort.
Träffade han hon den det. Till slut vart det en fika på kupolen. Eller, inte på. Men i.
Med min kära vän Alida. Plus Bea och Mimmi. Och en tjej som jag inte vet vad hon heter.
Dåligt av mig. Men det är som sagt inte lätt när det är svårt. Sedan vidare till donken. Coolt. Helt sjukt.
Sedan gick jag och Alida hem till henne. Hämtade bio-kuponger och kissade. Sedan till staden igen.
Den här gången gick vi på bio. Hihi, det var roligt. Sedan åkte jag hem och pratade med min
bästa vän i telefon. Vi la precis på. Nu pratar jag med min andra bästa vän. Fast. Det finns egentligen
bara en bästa vän. Och det är Victoria. Men Louise är en av dom bästa. Helt klart. Hon är en av mina bästa.
Dom två är mina absolut bästa. Gud vad glad jag är att jag har dom. Hoppas dom vet det. Men det borde
dom väll nästan göra vid den här tidpunken? Eller jag vet inte. Hoppas dom gör det. Nu gör dom det.
Och nu ska jag gå och lägga mig i min sjukt underbara säng och prata med Louise om min dag.
Och hon om hennes. Det är så skönt att bara ligga och prata. Det är tur att det finns telefoner.
Vad skulle man annars göra liksom?
Aja, godnatt alla sötisar. ♥
Fin tapet tycker jag.

- världens sötaste varelser

Jag vet att det är fult att svära.
Men fyfan så jävla söta dom är!
Det är nästan o-troligt.
DOM ÄR MINA KUSSAR BARA SÅ NI VET.

- okej okej..

Hello my lovely friends.
Aa ni som inte är mina vänner behöver ju inte ta åt er av det jag skrev över.
Nu är det som så. Att imorse gick jag upp klockan 8. Då gick jag upp, fixade mig och sedan kom min kära, söt farmor och hämtade mig. Och sedan skjutsade mig till skolan. När jag kom till skolan så hade vi matematik. Fan vad kul det låter, matematik. Ae, men iallafall, vi hade matte. Kom in i klassrummet, ögona log och sedan gick jag och satte mig brevid Jimi and the gang. Efter det hade vi engelska. Jobbade som tusan! Riktigt duktig kände jag mig. Likaså på spanskan. Har nog inte arbetat så mycket i spanska på... Väldigt länge. Efter det var det syslöjd. Det gick också ganska bra. Jag kom fram till att jag ska göra en tygpåse. Haha, känns väll egentligen lite sådär. Typ för lätt men jag får väll göra något extra.
Efter skolan så åkte jag till staden och träffade min underbara vän Louise. Jag skulle köpa ett kontantkort men kom sedan på att jag glömde mitt bankomatkort hemma. Fyfan vad fail. Men det är väll precis som vanligt. Tog halv 5 bussen hem. RAMLADE när jag gick hem från bussen. Skrapade typ upp knät. Det måste ha sätt jävligt roligt ut.. När jag kom hem så åt vi. Sen satte jag mig här och så har jag gjort lite saker och sisodär. Haha eller nae, jag har inte gjort så mycket. Men ni kan ju få tro det iallafall.
Jag känner dig. Tror jag. Jag känner den riktiga du. Fast det är inte den du som jag känner som är du längre. Så man kan säga att jag kände dig. Jag kände den andra dig. Men inte den nu är nu. Tror jag inte. Eller jo, lite kanske. Men jag trodde faktiskt inte att du var en sån härn jävla bitch. Oj, vad grovt det blev. Men det är så det blir ibland. Egentligen är det ingenting som jag borde bry mig om. För det är ingenting som har med mig att göra. Men fy. Så himla taskigt. Det är så det fräter på även mitt hjärta. Fy.

- THAILAND 2010/11

Alltså, bilderna är fett sena och så vidare och så vidare. Och jag känner mig inte så supertagg på att lägga upp alla 800 bilder heller. Så det blir tyvärr inte så många bilder. Sorry.. But lifes a bitch, then you die.
Tri Trang Beach
Patong Beach - Alldeles för mycket folk!
Freedom Beach!
Paradise Beach
Kata Noi Beach
Nai Harn Beach
Jag är ledsen att säga det, men nu blir det inte mer bilder. Hoppas det dög, höhö

- vad var det som hände?

Hata är ett starkt ord, men jag tycker verkligen inte om dig.

- SOLSIDAN

Lovar du att vara ärlig? Kanske hihi
Du heter: Idisen
Vad tror folk om dig? Att jag är lite tappad kanske
Vad får du oftast komplimanger för? Ögon och att jag har vita tänder? haha
Vad säger du för att imponera på någon? Ehm jag vet inte, brukar inte försöka imponera på nån xd
Brukar du skratta för dig själv? Händer väll typ. jämt
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? :(<3
Äger du några Converse? Mjo cirkus 10 styck
Var bor du? Norrköping typ
Trivs du där? Ja absolut!
Är du allergisk i mot något? Nono
Har du haft sex idag? Självklart, varje dag
Hur svarar du i mobilen? Hej det är Ida!
Antal timmar sömn inatt? 23 h ca
Sov du ensam? Nja, Sigge var där
Brukar du komma i tid? Beror på
När mår du bra? När jag är med mina venner
När blev du fotad senast? Idag
Hur känner du dig nu? Lite trött, annars väldigt rolig
Vanligaste färg på dina kläder? Black
Vad tycker du om fötter? Usch usch
Vad saknar du? Alida och Jenny!
Rakar du benen? Nae aldrig gjort
När brukar du oftast gå och lägga dig? Typ 8,9
Är du blyg? Ja som ett as
Sysslar du med någon idrott? Aa jag brukar sitta vid datan och spela sims och så. Jag har hört att man tränar huvudet väldigt mycket då
Vill du hellre ha mail än brev? Känns som att mail är mer modernt nu för tiden
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, vet inte
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Knolla
Är du nöjd med ditt liv? Ja absolut
Är du bortskämd? Lite kanske
Vad gör du i morgon? Skolan sen vet jag icke
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det går i perioder
Vad längtar du till? Håkan!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, jag har världens bästa vänner
Vad använder du för shampoo? Loréal 
Vad är det finaste du fått? Har fått mycket fina saker
Hur gammal är du? Femton, snart sexton
Tycker du om någon just nu? Jag tycker om en hel del människor
Om fem månader: Sitter jag med mina underbara vänner Louise, Calle och Victoria i krokek och kollar ut över vattnet..... Haha, ae asså jag skojar. Ingen aning
Du samlar på: Inget
Gröna eller röda äppeln? Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Victoria. Eller Louise
Gillar du golf? Ja
Vilken tid gick du upp idag: 7
Har du strumpor på dig nu? Ja
Är det okej att gråta? Ja absolut
När grät du senast? Det spelar ingen roll....
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Ta med mina närmaste vänner och åka till Stockholm och shoppa loss
Bär du glasögon eller linser? Nae
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Beror på 
När går du upp ur sängen en helgmorgon? Beror på
Vill du gifta dig? Ja
Vill du ha barn? Ja
Solar du ofta? När jag är utomlands och på sommaren ja
Är du bra på att laga mat? Ja
Hur vig är du? Jag är väldigt vig
Är du musikalisk? Jaa..
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Tror du på ett liv efter döden? Jag vet faktiskt inte
Tycker du om sushi? No
Bor dina föräldrar tillsammans? Jo
Har du tandläkarskräck? Nae
Har du någon gång gråtit dej till sömns? NJamajojelaka

- sri lanka

Hej på er!
Det var ett tag sen. Just nu sitter jag och försöker plugga, jag ska skriva en text om Sri Lanka och lite sånt. Och jag hade även fått en fråga om när jag ska lägga upp Thailands-bilderna. Och det har jag inte hunnit tänka på om jag ska vara helt ärlig. Det känns inte så seriöst med bloggen och jag vet inte om jag ska fortsätta blogga heller. Men jag får se lite hur jag gör.
Om det är någon som väldigt gärna vill att jag ska fortsätta blogga så kan ni ju kommentera dethär inlägget.
kram ♥

- med Alida Cederlund

Hej bloggen. Me llamo ida

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!