@ Lina's place

Tja på er
Sitter right now hemma hos Lina, och har det sjukt nice. Vi har typ varit ute och sen varit ute, haha askul. Nu vet jag inte riktigt vad som händer, vi chillar galet iallafall! Hehehehehe
puss




invigning av enebyskolan..

Jorå, inte så att jag hade fattat att det va speciellt stort eller vad man ska säga.. Liksom invigning för att dom har byggt om men nåra tog det visst ganska så stort..







det kan komma nån mer bild sen, nu ska jag åka till lagerlunda :D

PUSS

VALBORG

Heeeej på er :D

Är på ett superduper bra humör just nu, jävligt tagg! men iaf..
Börja skolan vid halv 9 med engelska. Hade läxförhör sen inget speicellt, sen matte. Gjorde absolut ingenting, hade nån typ genomgång och ae.. Sen vare spanska, måste faktiskt tillägga att min spanskalärare är jättegullig! Haha, hon älskar mig (h) haha, sen vare lunch. Sen slöjd ett litet tag sen var det invigning av skolan..

Toker <3

Kära Toker!
Vi kommer aldrig glömma dig. Du var så speciell, du fanns alltid där när man behövde dig. Jag lovade dig att ställa upp i alla lägen men det gick lite snett. Jag kunde inte göra någonting över huvud taget!
Det var alldeles för varm ute för din kyliga hud. du tappade ditt ena öga, men jag fångade det med skeden och sedan satte tillbaka det. Det finns verkligen inga ord som kan beskriva min saknad till dig.
Ditt öga föll igen, på bara någon sekund. Efter en blinkning till så hade du tappat båda ögonen. Då återstod bara näsa, mun och två öron. Men bara lugnt, dom tar jag hand om. Du kan alltid lita på mig
till 100% för jag älskar dig mest i hela världen. Det finns nog ingen annan som betyder så mycket som du gjorde. R.I.P





hos fannie

Tjenaaaaa

Skolan va ganska soft idag, skriver mer senare..
Sitter nu hemma hos Fannie, vi ska nog dra och käka glass nu sen ska jag på moppeteori..

Skriver mer när jag kommer hem.


PUSS

petter då..

Hahaha, ibland kan man undra om du mår riktigt bra ;)


Fan vilken snygg outfit! Jag döör



Haha, ni är allt för bra ni grabbar..
(han driver, som faan. för er som inte fatta det :) )

plugg plugg och ännu mera plugg!

Skolan va vell som vanligt idag. Ganska soft faktiskt, man får vell göra det bästa av allting. Det är jag faktiskt väldigt bra på, hehe! Slutade vid halv 4, då drog jag och Oliwia och käka glass! Sjukt trevligt, hehehehe. Sen åkte jag hem, och plugga. Har pluggat ända tills nu, fast har tagit lite pauser då och då.. Hehe :) sitter right now i skype med Oliwia, ska nog slagga snart. Om inte se på tv eller något. ¨


PUSS!

i skolan

Sitter right now i skolan och har heltid. Började precis och det är en ganska chill lektion. Alla är typ aströtta, haha ganska kul faktiskt. Men nu ska jag nog leta lite fakta om 2 stycker olika musikstilar.. Vi får vell se hur det går..

Skriver mer sen :D
PUSS

fan så jävla bra!!


godmorgon!

Tja på er!
Sitter just nu och lyssnar på en asbra låt! Är helt kär i den faktiskt.
Mamma väckte mig vid 20 i 8 och nu är jag klas.. Blir hämtad av farmor vid 9 ungefär. Sen blire att åka in till skolan, jippi.. Börjar halv 10 idag och slutar halv 4! Menmen, onsdagar brukar gå ganska snabbt. Efter skolan blir det nog bara hem och plugga! Behöver faktiskt det.. Men jag skriver mer senare.
Pussen

plugghäst

Haha, ibland känner man sig verkligen som en plugghäst! Man bara sitter o pluggar och pluggar.. Lite typ asnördigt :) har precis tagit fram kläder tills imorgon också, dom nya jeans shortsen och nät-tröjan :D hihi, men nu ska jag nog dra mig till sängen och se på tv.
Hare gött

Tack mamma!

Dethär fick jag av världens bästa mamma idag:
'
nät tröja
kort koftjacka typ
jeansshorts
linne
lång kofta
bandeau eller vad det heter
skitpuder
TACK! ♥

rubrik?

Började 20 minuter senare än vanligt idag, alltså 20 över 8. Då hade vi typ teori om origentering eller nått sånt därnt. Sen vare NO, men Linda var sjuk så vi jobba typ lite fritt eller vad man ska säga. Sen klassråd - lunch. På lunchen gick vi och köpte glass, mysigt! Det är ju så sjukt bra väder nu så man blir värsta tagg när man kollar ut. Men aa, slutade vid halv 2 idag typ. Då kom mamma och hämtade mig och Oliwia så åkte vi till stan. Då gick Oliwia till sin farmor och jag och mamma kollade lite. Kan visa bilder på det jag köpte snart.

vad fan är det som händer egentligen?


MIN HELG

Så, nu har jag äntligen tid att skriva lite :D Men jaa, var ju som sagt i St: anna i helgen, sjukt mys.



Fredag
: Var ju i skolan och så på dagen, vi började halv 9. Sen gick jag hem från skolan lite tidigare för jag hade moppekörning. Det gick väll typ ganska bra tror jag nog? Det slutade klockan 3, så då var det ju bara att stressa hem så fort jag bara kunde! Vid halv 4 ungefär så ringde Oliwia och ba: Ida, du måste åka med oss för Jocke har ingen bil! Jaba: aha okej, men när kommer ni då? Honba, vid 4 typ. Asså då var klockan halv 4 och jag hade inte ens kommit hem! Jag har inte packat, inte ätit asså inte gjort nånting. Snacka om stressigt. Men jaa, då var det bara hem och packa så fort jag bara kunde, och jaa, jag hann ju iallafall! Även att det vart problem -.- Men aa, jag åkte med Oliwia, Agnes, Peter och Jocke till St:anna. Trevligt, vi köt på facebook-grupper live och grejer. Haha, även alla barnen.. Naevars men ja, när vi kom fram så typ packade vi upp lite och så, sen var det träning. Fast då laga jag mat istället, haha! Sen på kvällen var dom flesta typ ganska så trötta, (jag var en av dom) så vi somnade väll runt 12 typ, haha..




Lördag
: Blev väckta klockan 7!!! Fyfasen så jobbigt det var att gå upp, men ja. Vad hade man för val? Så gick vi upp och käka frukost, sen var det träning igen. Boll-Lisa. Hahaha.. Sen jaa, var det typ vila ett tag. Sen efter ett tag så vare typ ''cup''! Haha, jorå det var typ spörengn och så skadade sig Elvira så jag typ var inne med henne istället för att vara ute och kolla när dom andra spela. Sen när dom kom in så var det vell bara chill hela kvällen efter det sen med. Ganska så skönt. Man bara tar det så jävla lugnt som det bara går, nice äre! På kvällen var det lite spel och sånt. Hängde mest med ViCcCcAn the vic på lördagskvällen, sjukt jävla nice. Jävla kakmonster asså! ;) Hahahaha, ae det är ju inte många som fattar men aaa.. på lördagen var ju alla typ ännu tröttare än vad vi var kvällen innan, eller aa. Endel iallafall.. Så somnade jag, vaknade av nåra tog kort på mig, när jag sov! INTE SNÄLLT :( Så vaknade jag och var måttligt sur. Haha, men sen somnade jag om igen. 




Söndag
: hemadagen! Fick lite sovmorgon enligt Jocke och Peter.. Blev väckta vid halv 8 ungefär.. fyfan! Då var det att gå upp och sen var det träning. Sen var det bara att vänta på att klockan skulle bli 12 så att vi kunde åka hem.. Haha, på vägen hem så satt jag, Oliwia, Agnes och Victoria i baksätet.. Gissa om det var trångt? -.- Men ja iallafall.. När jag kom hem så åt jag lunch, utomhus med mor och far. Mysigt! Sen gjorde jag inget speicellt, var typ helt utslagen och trött så aa. Finns inte så mycket att göra då. Satt lite vid datan och sen sov. 

jag är så rolig!

Hahahaha, har gjort MASSA JibJab videor, men det är så sjukt fula bilder så dom får ni fan inte se! Men både jag, Oliwia, Fannie och alla i min familj har nog fått oss ett gott skratt idag iallafall! Haha, nae fyfan vad kuul! Men nu ska jag snart sova. Imorgon kommer det ett superlångt inlägg om helgen. Har verkligen ingen ork att skiva det just nu.
Puss godnatt sötnosar

HEMMA IGEN!

Hej på er allihopa!
Nu är jag hemma igen, jag har haft en jätterolig helg.
Jag skriver lite mer om det sen, för jag är heelt slut nu så jag ska nog gå och vila lite nu. Sova lite middag.. Hihi :)

packar

Oh!
Jag försöker packa nu till helgen, men det gåår inte!!!!!!!!!!
Vet inte vad jag ska ha med mig.. Eller jo, det vet jag .. men det blir inget bra.
fan fan fan fan

torsdag

Tjo
Jag hann att skriva lite idag, tur det så jag inte tappar alla läsare.. Men aa iallafall, började klockan 8 idag. Som vanligt.. Spanska - NO - heltid - lunch - idrott - engelska. Slutade 10 i 3. Då tog Oliwia och jag spårvagnen till donken. Mmmm lite problem med spårvagnen sådär. Sjukt irriterande. Börjar med att vi fick vänta i typ en halvtimme på spårvagnen sen när den väl kom så gick den sönder. FIFAN! Men ao, sen drog jag på moppeteori. Ganska okej idag faktiskt, tiden gick ganska fort. Men jag var sjukt trött! Hehe, för mycket information känner jag men ändåå. Nu har jag precis pluggat färdigt spanskan, nu blire matte! jippiii! Nat, men ao sen blire vell att packa lite sådär. Sen slagga som en död säl!
PUSSSSSSS

dålig uppdatering, och sämre blir det..

Hej!
Har inte bloggat något idag, vet inte riktigt varför men aa. Har pluggat faktiskt. Började skolan vid halv 10 idag. Kan ta dagen i lite korta drag: heltid - bild - lunch - livskunskap - so - heltid. Ganska soft dag som vanligt. Utom att vi slutade halv 4. Men aa, fick ändå sluta lite tidigare för bästa Sandra. Då tog jag och Oliwia spånkan till typ.. Ja vart var det vi skulle nu igen? =) Sprang ju då omkring med A-2 papper i regnet! Haha, ae fyfan så jävla misslyckade!! Men aa, sen åkte jag hem och plugga. Har pluggat typ hela kvällen faktiskt. Lite till och från. Duktigt av mig. Imorgon blir det värsta stressdagen, så vet inte om jag över huve taget kommer kunna blogga! Imorgon blir det skola, moppeteori och sen hem plugga och packa! på fredag blire också jävligt stress. Jag vetifan om jag ens kommer hinna hem på fredag -.- Och i helgen blir det St:anna med fotbollen. Sjukt jävla kul! Ska va typ hjälptränare/husmor :D Haha, men godnatt på er mina fina läsare <3

bilder från mobilen

Haha, det har ju varit lite problem med min mobil och datasladden.. Hehe... Det är nog inget vi ska gå in på, men ja låna nån jävla sak av Fannie så nu kan ja lägga in lite bilder som jag har haft på mobilen (y)
bara det att man får leta sjukt länge för att hitta en sämre mobilkamera..

Haha, stockholm med konfan. Varm chocklad i kylan <3 haha inte så lite heller

Hahahahaha...

Syster och sysling :)

Haha, jag bjuder! Ser ut som en kråka eller nått, men bästavän på bild :D

Jag och Fannie <3

Emil och nåra från klassen :)

Haha, Oliwia =) <3

Haha, vilken cooling jag är ;)

Hahaha säger jag bara..

Hehe, hoppsan..

Asså... hahahahah

min bok <3

Älskar dig mest bästavän <3

h3h3

Haha, har inte en aning om vad jag håller på med :o

Vår<3

HJÄRTA

Jag och Ville.. haha lite skilnad =)

haha jag fattie, men vafan!

hahahaha, Oliwias medelanden.. eller iaf namnen på personerna ;) hahaa




Och nu orkar jag inte lägga in mer bilder.
Ska sova nu, godnatt! ♥

musik

Egentligen är endel låtar ganska dåliga, men ändå sköna och aa..




den blåa är bäst just nu, hihi

@ fannies place

Amen tjena.


Sitter just nu med Fannie hemma hos henne. Började skolan kl 8 idag me idrott. Köre volleyboll. Ganska så kul faktiskt, asont i handen/armen efter det bara.. Det va ju även exakt en vecka sen det med Jimi hände.. Fyfan, stackarn! Vi saknar dig Jimi, hoppas du blir bra snart =) Ao, lite kort för er som inte vet vad som har hänt:

På idrotten körde vi höjdhopp så landade han fel och krossade knäskålan.. Han har opererat knät och kommer inte kunna gå på typ aslänge. Han sitter t.o.m i rullstol stackarn! :(

Men aa, sen vare NO. Sexualkunskap. Vi såg på nåra filmklipp. Sen efter det vare klassråd. Sa inget speicellt typ, sen lunch - spanska - matte. Dagen gick ganska fort. Slutade 20 i 2, då drog jag Fannie och Mickis till netto sen gick ja och Fannie hem till henne. Nu har vi precis pluggat lite prefix och det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra! Haha, brukar ju gå lite sådär när Fannie är inblandad.. 8-) Haha, naevars jag skojar med dig gumman :* Men aa, just nu ligger Fannie i sängen o sover, sjukt social asså :o Men nae, ska vell ta och väcka fanskapet. Får se lite vad vi ska göra, plugga lite matte skulle ju inte vara dumt..

PUSS PÅ ER SÖTISAR

ÖVERLYCKLIG!

Hej på er alla söta, snygga, gulliga, sexiga och allmänt heta!
Nu äre så att jag är på ett sånt sjukt superbra humöööör! Bara det att jag inte kan säga varför.. Haha, synd :D Men aaaaa, idag började jag kl 8, askul. NO - svenska - so - lunch - musik - matte - heltid. Slutade halv 4. Ganska så tufft men aa, tiden rinner iväg. På lunchen gick jag och Frida till ICA, haha. Lite fajfti fajfti. Sen efter skolan åkte jag med Oliwia hem. Sen åkte ja och kolla på träningen. Saknar fotbollen sjukt mycket fan.. Men aa, blev erbjuden att följa med till St:anna i helgen och vara lite husmor. SJÄLVKLART!!!!!! så himla kul, fyfan :D Men aaaa, nu ska jag nog plugga lite. Tagga matteprov på fredag. (y)

tidigt inlägg

Tjenaaaaaaaaaaa
Nu är klockan typ halv 7 och jag gick upp för en halvtimma sen. Har sminkat mig och ska nu gå och fixa håret. Sen käka frulle, om det går. Sen springa till bussen så aaaaa, har ju lite grejer och göra så jag får skriva mer senare, Puss :D

bella & tyra show

Haha, just nu så sitter jag och har sjukt tråkigt!
Då blev det som vanligt att se på Bella & Tyra show, det är så himla kul tycker jag. Det är faktsikt någonting jag kan rekommendera att titta på. Speciellt när man har tråkigt! Man kan gå in på www.bellatyrashow.se. Nae, nu ska jag nog göra lite annat.. :)

@ vixi's place!

Tjena!

Sov ju hos Oliwia igår, idag satte jag klockan på 9. Gick upp, fixade mig o aa allt sånt. Sen kom mamma och hämtade mig. Då åkte vi o hämta Victoria, så åkte vi in till konfan. Gjorde typ inget. KorvhatarN ^ Haha, ae ja drevvvvvvvvv. Sen efter det drog vi till stan ett tag. Chilla galet däär. Sen åkte vi hem och då vare bara ut och åka moppe med Victoria o hennes pappa. Hennes pappa är typ körskolärare haha. Så aa, kom in nu. ASkul vare jue, har faktiskt inte åkt så mycket inne i stan o bland trafik. Inte så konstigt kanske men aaaa. Nu när som helst kommer min mamma och hämtar mig igen. Vet inte vad som händer sen, men är helt slut nu så förhoppningsvis bara åka hem och ta det lugnt!

PUSS



fotboll

Tjena på er

Har inte kunnat skrivit något idag för jag har gjort annat..
Gick upp kvart över 8.. Sen vid kvart över 9 så kom Oliwia o Peter o hämtade mig. Då åkte vi till åby, Oliwia spela match o aa jag kolla. Det gick ju lite sådär för eneby.. 5 eller 6 - 1 till åby.. Synd! Förra matchen mot åby vann dom ju med 8 - 0. Men men, så kan det gå ibland. Sen åkte jag hem till Oliwia. Så gick jag, Oliwia och Elvira och la oss och sov.. Har sovit ända sen dess, vaknade till nu så kan passa på att skriva lite. Vi har lyssnat på musik medans vi har sovit.. Haha 28 queen låtar (y) Dom låtarna är ju dessutom typ 5 min långa allihopa så aa, det är ett tag.. Askönt, haha blev att sova middag idag också då ;) Haha, inte så många som fattar men ändå. Ska nog gå och lägga mig hos sötnosarna igen.


 Puss


oliwia zelmerlööw

Tjo bree
Började halv 9 idag med engelska. Hade ett o-förberett prov.. Men jorå, får hoppas på att det gick bra. Sen vare matte sen spanska. Alltid lika chill fan. Sen lunch, o efter det slöjd. Fick reda på vad jag fick på min kudde. VG, jorå det va vell bra..  Sen efter skolan åkte jag och Oliwia till maxi, köpte våra vanliga tuggummin. Sen åkte vi hem till mig, softa som faan. Såg på scary movie. Bådatvå somnade (y) Haha, så himla typiskt oss! Vi såg filmen bara för att se en viss scen som är i slutet, ae inte fan såg nån av oss den för vi sov! Haha, sen kom mamma upp och väckte oss och sa att maten va klar. Inget nån av oss reeagera på haha, så efter typ 20 minuter ba: IDDAAAAAA! Haha, ae ganska kul vare ju faktiskt. :)

ingen rubrik

Min sötaste syster som har vattenkoppor nu :( Usch!

grattis!

Tja på er!
Började skolan vid 8 idag, med spanska. Soft. Sen var det NO, sexualkunskap som vanligt nurå. Askul, sen efter det vare heltid. Då vart det att jobba engelska. Sen vare lunch, så himla äckligt så man kunde inte ens kolla på det typ, så ae! Det va ärtsoppa. USCH! Haha, får rysningar fan. Men ao, sen vare idrott. Askul faktsikt. Det va typ lite slött man fick göra lite vad man ville så vi körde badminton och innebandy. Typ nåra av dom roligaste sporterna tycker jag fan. Sen vare engelska, hade ett läxförhör och det kändes som att det gick superbra. Men det får vi väll se.. Slutade vid 3 ungefär. Då drog jag och Olle till eneby centrum o köpte pastasallad och macka me typ skagenröra eller nått. Haha, lite typ not-vi. Men ändå, sjukt mys vare. Så vare typ massa som sålde majblommor. Hahahaha, säger jag bara! Sen drog Olle hem och jag drog till moppeteori. Jorå okej äre vell. Tiden går ju relativt snabbt. Ibland.. Sen kom mamma och hämtade mig och då åkte vi o firade min moster som fyller år idag. Grattis till henne. Och även grattis till Sara, Tette och Sigge.

''på rymmen''

.. Jo, när vi kom till konfan så typ vare nån teatersak eller nått, såg inget -.-- Men aa, sen började ''på rymmen''. Det var faktiskt också ganska kul. Jag, Amanda, Victoria och Linn fixa en chillgrupp. Ojaa fett nice, vi fick typ 2 stycken underskrifter. Det va ju.. bra.. Hehe.. Men liksom, först gick vi lite på stan, sen drog vi till donken och lät tiden rinna ut. Sen vid 8 så skulle vi samlas igen. Då vare typ nån gudstjänst eller nått tror jag.. Sen kom pappa o hämta mej, Vixi och Linn. Feting nice dag! Imorgon blir det först skola, sen moppeskola och sen fira moster. Ska bli nice det med.
PUSSS

home

Tjena!
Får bli lite snabbt nu för kan egentligen inte skriva idag.. Men började skolan vid halv 10 idag. Soft som fan, hade utvexlingssamtal också. Gick riktigt riktigt bra faktiskt! Sen slutade jag halv 3,  då åkte jag hem till Fannie. Va där en halvtimma eller nått sen drog jag till Linn, där va Frida också. Så typ spela vi memori.. Haha, men jorå det va kul. Haha, sen mötte vi upp Amanda och sen gick vi till konfan.....

tisdag den 13 april

Tja på er!
Vill börja med att säga grattis till bästa Jenny som fyller 16 idag! Grattis gumman :D
Men aa, började som vanligt klockan 8 idag. Med idrott. Va rätt kul faktiskt, körde höjdhopp och badminton. Jag är ju så jävla bra på badminton så jag bara vinner hela tiden :) Hahaha, naevars ja drev, men jag vann faktiskt 4/5 gånger, hihi. Men aa, sen helt plötsligt hände det ju en ganska så astråkig sak med min vän Jimmi. Han typ ramla och slog sig som fan, hans knä gick typ ur led! Sen typ kom det ambulans och allting, o hanba låg o skrev men ingen kunde göra nått. Fyfan så hemskt det va! :o Men aa, sen typ åkte han till sjukan med ambulansen. Så vare NO, sexualkunskap. Känns som att jag är sjukt koncentrerad på NO lektionerna nu för tiden.. Undrar varför ;)  Hahaha, men ao. Sen vare klassråd. Sen lunch, spanska och till slut matte. Slutade 20 i 2, ganska så nice. Dagen gick asfort också. Efter skolan drog jag till stan med Oliwia. Vi typ chilla lite. Drog till donken, träffa Cornet och Frida. Sen drog jag på moppeteori. Jorå sjukt sköna stolar. NOT! Har asont i röven nu bara för det. Mmmm tack! Haha naevars.. När jag kom hem så typ satte ja mej vid datan. Hehe ovanligt :) Men ao, skype med Oliwia och Henrik nurå, nice.

men asså..

Hahaha, måste erkänna att jag diggar bilden stenhårt!
Det är så checkt på nått sätt, typ smexigt, charmigt.
Hahahaha, ae puss på er asså

CSI

Haha, vi kör på en randomrubrik som vanligt. Men jag lyckas alltid koppla det till någonting. Jag ser på CSI nu =) h0h0.. Gick till livs och köpte glass med min syster förut. Träffade på några coola svärtingeboois.. När vi kom hem så har jag varit helt jävla astrött. Kollat lite på tv och så. Är fortfarande trött som bara den så det blir nog att lägga sig i sängen nu. Ska bara kolla igenom msn-listan om nån sötis är inne. Annars.. Godnatt :)

Skola

Tja på er!

Idag var det skola.. Började klockan 8 vilket betydde att jag var tvungen att gå upp klockan 6. ILLAAAA! Men ao, så är det ibland. Började med NO - sexualkunskap. Såg nån film om kärlek, ganska boring. Sen var det svenska, fick sluta asmycke tidigare så det va ju nice. Sen so, sen lunch. Sen musik, ganska soft. Jag va bäst på gitarr fan! Grymt :D Haha, naat. Men ao, sen var det håltimma. Jag och Oliwia gik ut i solen och satte oss på en bänk. Så himla skönt! Vädret är ju helt gudomligt alltså! Sen vare heltid. Fick mina omdömen, bättre än väntat. Riktigt bra faktiskt. Speciellt spanska :o Gulligt av Monica. Haha, men ao. Efter skolan tog ja bussen hem. Kom typ hem nyss. Tänker på om jag ska plugga eller inte och om vi har prov eller inte. Så sjukt dålig info på skolan. Annars blir det nog att se på tv och sätta upp lte grejer i mitt rum. Typ klocka, tavlor. Haha.. Sen hade pappa även fixat boxer till mitt rum. Det var på tiden! Tack så mycket. Men aa, idag blire bara att tare lugnt, är dyngtrött så ska nog gå och lägga mig tidigt idag.



Med Oliwia för typ 2 sommrar sen, saknar ♥

schysst kompis oliwia..

Hahaha, ae det är nog bara 2 i denna jävla värld som kan fatta hur jävla kul rubrik jag valde! Haha men aa.. Ska nog dra mig till sängs nu, tragiskt jag vet. Ska gå upp klockan 6 imorgon, ÄNNU MER TRAGISKT! Menmen, livet suger då och då. Typ som när man missar bussen, och det känner jag på mig att jag kommer göra imorgon.
Puss på er ♥

Victoria Hjort

Tjo breee
Har egentligen inget vettigt att skriva, men eftersom att det har varit lite dålig uppdatering så skit samma. Sitter och lyssnar igenom Victoria's playlist på spotify. Mitt huvud exploderar snart. Bokstavligt talat.. Naevars men aa, niggah peace yoo! Men har även insett hur jävla bra Chris Brown är.. Eller asså, jag tyckte och tycker att han va mycket bättre förut. Det är ju dom gamla låtarna som är bra. H0h0, men nae nu ska jag ta fram kläder till imorgon.. Wish me good luck..

bästa konfan!

Fan vad jag älskar min konfagrupp. Dock inte prästen :$ Men jorå.. Vart ju att dra hem från Johanna tidigt as hell igår. Sen vid 2 samlades vi vid kyrkan. Då typ gick vi till nåra andra kyrkor o leta efter nåra tecken eller nått skit. Va typ.. ingen som tog det på allvar så aa, de nice äre. Men ao, sen drog vi till kyrkan o chilla som faan! Så jävla härligt vare. hihi, sen drog vi till gu va gott o käka. Mmmm det va också myzigt. Sen till nån jävla biolokal eller nått och såg på film. Va även ute o yra me Buller. Det gick bra. ASbra. Men ao, såg på säg att du älskar mig. Usch fan vad man sätter sig in i situationen när man ser sånna filmer. Bu-hu. Fick även lite cp-damputbrott på att det delvis va asfula väggar och irriterande personer. H3h3.. Sen drog vi över till kyrkan o softa igen. Somna nån gång vid 3 tror jag. Va inte så läskigt som jag hade väntat mig. Inte ett dugg läskigt faktsikt. Fast vi sov i nått typ kuddrum över kyrkan. Haha. Sen idag vaknade man av Håkans fina stämma. naat. Men aa, klockan 9! Inte nice. MEn ao, sen vare gudstjänst. JIPPIII!! Jorå det gick bra, fick tända ett ljus :) Men ao, sen kom mamma och hämta mig. Då åkte vi hem. Kom typ nyss hem, ska nog åka in till stan nu :)
Snygga Hanna och Victoria på bild! :)
Jag och Becca :)
old times <3
Hanna jag och Becca <3
Lina och Linn :)
Becca och jag, haha inget smink..

Syster

Nu måste jag dra mig till konfan, får bli bild på mig och min syster.
jag älskar dig gumman




Actimel

Haha, lite randomrubrik sådär. Men aa, det va det första ja kom på. För att ja sitter o försöker få i mig en Actimel nu -.- Jag ser att ni skriver ner det, tacksamt. Nae men kom typ nyss hem. Satte klockan på 10 idag. Fyfan! Vaknade ioförsej vid 6 eller nått, sen somna jag om. Kändes som jag sov i typ 5 minuter sen va klockan 10. Ae, livet är hårt. Men iallafall.. Då tog jag bussen hem. Hade inte så mycket annat att välja på. När jag kom hem käka ja lite oså. Nu blire att packa. Klockan 2 ska jag samlas med konfan. Då blire att övernatta i kyrkan! Jippi!!! Inte så att jag kommer dö eller nått.. Hehe. Men aa, kan som sagt inte uppdatera ikväll eller imorgon förns eftermiddag typ. Men ao, sånt är livet. Kan ju försöka göra nåra extrainlägg nu.. Heheeeee, men aa puss på er. ♥

@ johannas place

Tja på er!
Kom typ nyss hem till Johanna, har varit på bio. Vi såg Avatar 3D, den va faktiskt riktigt bra :o sen cykla vi hem och nu sitter vi här. Skype som vanligt. Men ae, ja orkar inte skriva mer nu. Imorron äre konfa-läger typ.. Ska sova i nån jävla kyrka. Jippi. Vet faktiskt inte om jag kan uppdatera imorron, men det märker vi vell.

PUSS


förlåååt

Jag vet, sjukt dåligt uppdatering jag ska skärpa mig!
men jag har verkligen itne tid att blogga just nu. Tar bussen in till Johanna nu, sen ikväll blir det nog bio. Puss på det
ao själv ser man ju ut som ett anus eller nått, men lägg fokusen på söta Johanna.

Stan

N, vilken sekund som elst kommer Olle och hennes pappa och hämtar mig. Då åker vi in till stan. Puss på det.


godmorgon

Tja på er, nu är jag vaken :D
Vaknade vid 11 eller nått, gick upp och satte på datan. Haha, fan vad man kan misstolka det. Men aa, ni fattar nog. Sen käka jag frukost och sen satte jag mig här igen. Har gjort lite dumma grejer så har ASONT lite överallt i ansiktet nu. Det finns mycket man kan göra med ett tungsmycke.. Naevars, men dagens planer är att träffa bästa Oliwia. Får se lite vad vi ska göra.
PUSSEN

IDAG

puss på mina gulliga vänner Johanna och Sofie! <3

dålig uppdatering

Förlåt att jag inte har skrivit så mycket. Men har haft annat för mig. Hihi. men aa nu kommer det.
Igår: Åkte till stan med Oliwia, sen gick vi och mötte Johanna. Då gick jag och skulle ta spruta. Men aa, gick ju inte riktigt som planerat.. Sen typ drog vi till maxi o käka o glodde lite. Sen kom pappa och hämtade mig och Oliwia, och skjutsade hem oss till henne. Så sov jag hos Oliwia, hade sjukt kul. Men gjorde inte så mycket, typ satt vid datan. Skype is my life :d Haha, nejvars jag skoja. Satt i skype o cam me en sötnos igår (a) hihi. Sen såg vi på skräckfilm, eller aa. Båda somna på typ direkten.
Idag: Jag vaknade vid 12 eller nått, gick upp o satte mig vid datan och tvätta håret. Sen nån timma efter eller nått så vakna Oliwia, då käka vi frukost. Sen tog jag, Elvira och hennes kompisar bussen.. Jag drog till Johanna och ao, sen åkte vi till stan och då tog jag sprutan.. Gjorde inte ont :o alla har sagt att den skulle göra ont, men nae. Sen typ kom Sofie också. Vi typ käka och kolla lite. Inte så jävla lite, i 4 jävla timmar. Inte likt mig kan jag ju bara säga. Åt även glass. Fett mys tycker jag :D Haha, sommarkänslorna bara kommer mer och mer. Sen åkte jag hem och aa gjorde inte så mycket. Nu sitter jag vid datan och ska nog snart gå och lägga mig. Är ganska trött.
PUSSS

Varit hos frissan idag

Vaknade vid 10 ungefär, av alarmet. Då fixade jag mig lite sen åkte vi och hämta Oliwia. Så åkte vi in till stan, till frissan. Jag klippte mig och slinga håret. Är ganska nöjd, men tycker att håret är lite gult......... Men a, silvershampo.. Sen åkte vi till stan och träffa Johanna, fast vi drog till maxi istället. käka där o lite sånt. Sen kom pappa och hämta mig och Oliwia, och så åkte vi hem till henne. Nu sitter vi här och ser på film med Moa. Men här kommer bild på mitt hår:

Oliwia, <3

Har ganska bråttom nu så kan inte skriva så mycket, men igår vare nice. Skriver mer sen. Nu ska jag och Oliwia til frissan, jag ska klippa mej och färga håret. Blir nog utväxten och lite slingor typ. Tråk, men ändå så jag. Men aa, kanske slaggar hos Olle ikväll, vi får LA se.
PÖSSSS

Svar på frågorna

Fråga: Vilken typ av kille tänder du på? beskriv allt utseende, personlighet, längd o allt i detalj.
Svar: Oj, det var en svår fråga. Det är faktsikt väldigt olika. Men huvudsaken är vell att killen ska vara snäll och liksom bry sig om en. Jag vill helst att killen ska vara lika lång som mig eller längre. Inte kortare. Utseende är vell inte så himla viktigt egentligen, men jag kan inte riktigt säga något speciellt, alla killar har sina olika personligheter och olika utseende.

 

 Fråga: Hur lång är du?
Svar: Jag är faktiskt ganska lång, 169 cm typ.

 

 Fråga: Vem är din bästa vän?
Svar: Min allra bästa vän är Victoria, men Oliwia är också min bästa vän.

 

 Fråga: Vart bor du?
Svar: Norrköping, Svärtinge =)

 

 Fråga: Har du någon förebild?
Svar: Asså, förebild och förebild... Jag tycker att min kusin Sara är väldigt cool, så jag ser upp till henne.

 

 Fråga: Hur fixar du ditt hår?
Svar: Haha, ja du.. Om jag duschar kvällen innan så går jag upp, blöter borsten och borstar igenom håret. Då blir typ håret platt. Om jag har tur. Ibland tar jag fram plattången. Men det händer sällan. Sen bara fixar jag benan som den ska va och jaa, ibland sätter jag ett hårspänne på sidan :D

 

 Fråga: Vilka bloggar läser du?
Svar: Haha, jag läser faktsikt väldigt många bloggar.. Kissies, Dessies, FS, Paow, Olivia Mis, Carolina Mis, Kajsa Löfgren, Fannie Beletic, Mickis Eklund, Bella Andersson, Kenza, Foki, Victoria Hjort, Lisaplace, Frida Larsson, Mogi, Malin Petersén, Madde, Elvira, Erika Johnson, Frida Nord, Rebecca Buller, Rebecca Andersson, Intresseklubben, Tyra Sjöstedt och Sara Franzén

 

 Fråga: Vem är din favoritartist/Band?
Svar: Jag vet inte riktigt, jag har väldigt bred musiksmak. Men Queen är nog dom bästa.

 

 Fråga: Tycker du om att äta snor?
Svar: Nej :)

 

 Fråga: Vad ska du göra idag?
Svar: Sova :D

 

 Fråga: Brukar du peta på gamla farbröder för skojs skull?
Svar: Ja, absolut :o

 

 Fråga: Gillar du någon?
Svar: Njae, jag vet inte riktigt..

 

 Fråga: Hur blond är du tycker du själv på en skala från 1-10?
Svar: Haha, 10 kanske ? (a)

 

 Fråga: Hur länge har du bloggat och varför började du med det?
Svar: Jag började nog nästan blogga för ganska länge sen, men så höll jag på och bytte bloggar hit och dit och gjorde nya så.. Men den som jag har nu har jag haft från förra sommaren tror jag. Jag kommer faktiskt inte ihåg varför jag började blogga, men jag har tyckt att det varit kul, och jag tycker det fortfarande och det är roligt när det verkligen är folk som följer bloggen och statistiken går uppåt, så jag fortsätter tills besökarna försvinner :)

 

 

 Fråga: Läser din blogg ofta, vad får du din stil och inspiration ifrån?
Svar: Hihi, vad kul och höra :) Jag får inspiration genom att kolla andra bloggar, men jag kör ändå väldigt mycket på mig egen stil och det jag själv tycker är snyggt.

 

 Fråga: Har du bra betyg?
Svar: Haha, inget jag egentligen vill prata om. Men det är vell helt okej betyg. Har typ lika många G som VG, från förra slutbetyget, dethär betyget ska bli mycket bättre!

 

 Fråga: Vem är din favoritbloggare?
Svar: Jag har ingen direkt favorit, men jag tycker att Kenzas blogg är bra.

 

 Fråga: Vilket är ditt favorit tvprogram?
Svar: Desperate Housewifes!


Trött

Blev att åka till Victoria förut. Ifrån pappa :( Men hoppas du hade en jättebra dag! Jag och Vixi har inte gjort så mycket, åkt moppe. Så himla härlig feeling. Första för i år faktiskt. Vi åkte typ ner till Glan o tog lite pics och såå. Sen kom vi hem då hade Vs mamma köpt mat åt oss. Pizza, haha fan va tjockt. Men ja åt nått annat, pizza is eak. Men ao, sen drog vi ut ett tag igen. Sen när vi kom in så satte vi på top model, har sett typ 3 avsnitt nu. Sitter och är helt jävla astrött så ska nog slagga snart. Puss


GLÖM INTE BORT ATT FRÅGA VAD DU VILL I FRÅGESTUNDEN!


VÅR!

Sheeenaa
Blev att åka till K-rauta och åby ett tag. Gjorde lite ärenden eller vad man ska säga. Fyfan vad nice väder det är ute nu, inte långt kvar till sommaren!
fattiieee

FRÅGESTUND!!

då var det dags för frågestund igen, ni får fråga mig precis vad ni vill!


GRATTIS PAPPA!

Nu är jag vaken.. Men blev faktiskt väckt idag, gick upp och sjöng för
världens bästa pappa som fyller 41 år idag!
Hoppas du får världens bästa dag, jag älskar dig ♥



Ögon

Tja på er!
Fick just en fråga om vad jag har för ögonfärg. Jo, asså. Det är rätt konstigt med mina ögon.. På bilder får jag oftast blå-aktiga, ibland lite gröna. Men irl så har jag lite typ blå/grön/grå. Så det är typ olika färger i olika ljus.

jag älskar dig syster

Hallå där.
Är typ lite depp, men men. Lev med det.
Olle åkte hem runt 1 eller nått idag, då åkte jag, mamma och pappa till maxi. Fick en skinnjacka och så bytte vi lite kläder och aa.. Köpte även present till pappa som fyller år imorgon. Grattis i förskott. D-e-p-p.. Men aa, sen när vi kom hem så gjorde jag inte så mycket. Spela nintendo med Olivia. Jag älskar dig syster, säger det allt för sällan. Sen hjälpte ja till lite med maten. Åt precis nu också, blir antagligen att sitta här hela kvällen.. Annars se på nån bra film.

FY IDA!

Nae, nu fick jag sånt himla dåligt samvete! Jag har ju inte skrivit vad jag har fått i påskpresent av mormor morfar, farmor, farfar och elsy! Fyy skäms Ida!
Men av farmor och farfar fick jag ett påskägg plus 200 kr, TACK!
Av mormor och morfar fick jag en tröja plus 100 kr, TACK!
Av Elsy fick jag 100 kr, TACK!

Glad Påsk!!

Nu har jag precis letat efter mitt påskägg och även hittat det. Tack så jättemycket mamma och pappa!
Såhär såg ägget ut:
Det här låg i ägget:
sminktops
hårsprey
polly
4 klubbor
sminkborste
ögonfransböjare
2 mindre ägg
plus 3 tröjor:
TACK!!

GODMORGON!

Jo, jag är uppe, SÅKLART!!!!
Hihi, blev på lite typ hyperhumör nu men ska göra inlägget till det bästa jag kan.. Haha, naaaat. Men ändå! Gårdagen va för jävla kul, typ flum o garv heela kvällen. SJUKT JÄVLA NICE! Vi såg även på sämsta skräckfilmen. Typ The house of the devil eller nått sånt, jag rekomenderar INTE!!! den får typ 0 av en miljon i betyg av mig. Men ja, nu kommer lite bilder :D
2 dagar har gått..
Sjukt mys vare igår, men alla bilder på oss är helt fuckade så ja lägger inte in nån. MEn aa, sjukt kul iaf

nattinlägg

Är trött, arg, sur, seriös, tråkig och ae. Ska gå o sova nu, blev lite sent. Idag igen.. Men care - lov!

godmorgon!

Tja på er allihopa!
Vaknade precis, ganska inte likt mig att vakna nu.. Men ao. Vi kan ju ta gårdagen lite snabbt:
Igår: Började skolan kl 8, ILLA! började med spanska och vi körde typ mormorsleken på spanska.. Fannie = saaudiaarabia, jorå men det gick ju bra. Sen vare NO vilken innebar sexualkunskap. 'Alltid lika spännande.. Bara det att vi fick se på en film, så vare en typ tecknad apa som satt o runka. Men jorå.. Sen efter det så vare heltid i think, gjorde nått jävla träd. Fast blev klar med det innan alla andra, *duktig som jag är*. Fast sen vart Olle och Fannz också klara, så då gick vi plus Mickis till cafeterian och kolla på singstar-tävlingen. Jorå, det va kul. Men känns som att typ Frida va den enda typ modiga som sjöng själv och först o allt. Typ alla andra ångra sig ju.. Men men. Sen efter det så vare idrott, helt okej, INNEBANDY! Så jävla kul äre :d Fast jag är ju mindre bra påt.. Haha, naevars men aa. Sen vare engelska = hälsa på Hanna och Victoria som kom to my lovely school. Sen vare show and tell. Gick ju sådär, men jag va den enda i min grupp som läste o berätta typ så aa, fick nog ett plus där ändå ;)  Sen slutade vi 10 i 3. Då tog jag och Oliwia spånkan till stan. Jag skulle kolla på en GUDOMLIGt snygg tröja. Men den var slut :( buhu fail. Men aa, så vi chilla lite gal1 sådär. Sen åkte vi till maxi. Hälsa på Helena och nåra till. Och köpte världens godaste tuggummin. Haha.. Sen åkte vi hem till mig. Har haft askul hela kvällen som vanligt. Somna vell vid 3 nån gång tror jag. Eller aa, jag somna när vi såg på film, som vanligt.. Haha. Lyckat att det står 10 st tomma energidrycker på mitt skrivbord. he-he.

Idag: Vaknade precis som sagt.. Vi har inga direkta dagens planer. Ikväll slaggar hon här igen och även Victoria. Ska bli sjukt nice! Men nu ska jag se på Bella & Tyra show :D
PUSS

ojsan!!

Ingen uppdatering idag, illa!
Förlåt för det, nu är klockan typ halv 3 eller nått. Sjukt mys. Jag och Olle sitter och kör hemmagjort sudoku typ och snackar skype med Lovisa och Josefin. Mys? Nae.. Haha skoja men jorå. Jag uppdaterar mer imorn. Puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!