- Sexigt Justin!!


- Äntligen fredag!

Hej på er!

Idag är det fredag och det är så himla härligt!
Började med idrott idag vid tio över åtta. Hela lektionen va typ kaos. Men det var ganska kul ändå. Efter det så var det NO, det var kul. Sedan hade vi heltid, då jag även fick reda på att jag fick MVG på min fördjupning. Åh jag blev/är så glad! Sen var det lunch - spanska - musik. Skön dag faktiskt! Efter skolan åkte jag till stan och träffade min bästa Louise! Träffade även på min bästis Victoria. Jag bytte en ring och Louise köpte en jacka. Vid 5 bussen så åkte jag hem till Sandra. Hälsade på henne och mina småkusiner ett litet tag och sedan hem. Nu sitter jag nere i köket och kollar när mamma lagar mat och när pappa grillar. Mmm det ska bli gott med mat! Ikväll ska jag bara vara hemma och umgås med min familj. Det ska bli trevligt.
Vi hörs senare!


Här är en bild ifrån när jag och pappa var på grönalund för några år sen när Lady Gaga var där. Skapligt mycket folk, delvis besöksrekord!

- Im a big ego

Hallå igen!
Nu har jag tagit lite bilder på mig själv med mina nya snygga kläder.
DOCK känns det som att min blogg består av bilder på mig själv.. Haha, egenkär menar jag. Men nu kör vi.

- Tack världens bästa mamma!

En fin blus/skjorta
Och en till skjorta:
Och två stycker jeansshorts.
1:
2:
Och så köpte vi en svart bandeu, 6 st strumpbyxor och ett par svarta converse. + ben&jerry glass!
Tack så jättemycket mamma!
Du är bäst

- OnePiece

Hej på er!
Idag började jag skolan 20 över 8 med en mattegenomgång. Efter det var det svenska, sedan lunch och sedan hade vi ännu en mattegenomgång på ca 20 minuter. Efter det så slutade vi för dagen. Då åkte jag till stan med min underbara mamma. Vi fick med oss en hel del hem. Jag lägger in bild på det lite senare!
Jag tror att jag glömde att skriva här på bloggen att jag klickade hem en lila OnePiece häromdagen. Åh, jag längtar så tills den kommer! Igår så fick jag ett mail om att dom hade skickat den, så den är påväg till mig! Den kan komma när som helst inom 12 dagar. Eller nu är det bara 10 dagar men ändå. Så himla härligt!

- onsdag

Hej!
Idag började jag 10 över 9 med matte. Efter det var det engelska, sen lunch, sen spanska och sen slöjd. Slutade vid kvart i 3. Då åkte jag och träffade Louise. Sen åkte jag till stan och träffade Frida. Vi tog en fika på espresso house och efter det tog vi en runda på stan. Jag fick med mig lite småsaker hem. Här är bild på det jag köpte:

- rubriken är inte det viktiga

Hej på er.
Igår kollade ju jag på match i krokek. Krokek spelade mot lindö och vann med 4-2. Grattis! Efter det så åkte jag hem och typ åt och sov. Eller jag kunde inte sova inatt för att jag mådde inget vidare. Så jag stannade hemma från skolan idag. Nu mår jag sådär men ändå lite bättre än inatt. Hoppas att jag blir bättre snart.

Bilden tagen aldeles nyss. Jag ser ganska glad ut men det är jag inte.Haha

- fint väder

Hej på er!
Sorry att jag inte har uppdaterat på ett tag..
Men i lördags iallafall så var jag på påskmiddag hos mormor och morfar och fick ett påskägg till. Hihi, tack! Efter det så åkte jag ut till krokek. Och här har jag varit hela helgen. Vi har varit ute i solen hela dagen igår och idag så sla vi åka ner till sandviken och först kolla när herrarna spelar match och sen när damerna spelar match. Heja krokek!
Vi hörs senare,

- Ge mig nått som tar mig någonstans


- Bröder barra


- Lördag

Godmorgon allihopa idag är det lördag och det är så himla fint väder!
Idag blev jag väckt av min syster för ca en kvart sen och då kände jag att jag lika gärna kunde gå upp. Och jag har inte hunnit gjort mycket mer än att gå upp faktiskt. Funderar på att göra lite frukost och sätta mig ute i solen. Det är så himla fint väder, det är ju inte ett moln på himlen! Härligt.
Men vi hörs nog senare, ha en trevlig lördag!
Glad påsk!!!

- Once a failure always a retard


- jag idag



- Påsklunch

Hej på er!
Idag väckte min mor mig vid halv 12, då gick jag ut i garaget och hjäpte henne och pappa att rensa lite. Efter det åt jag frukost och strax efter det åkte vi ner till farmor och farfar på påsklunch. Det var gott och trevligt! Vi blev kvar där i hela 3 timmar. Efter det så åkte vi hem och då färgade jag håret. Nu sitter jag här och lyssnar på underbara Håkan. Ikväll ska jag bara vara hemma och typ ta det lugnt.
Dethär fick jag av farmor och farfar. + 200 kr. Tack så mycket!!!

- Kväll med Frida

Hej!
Det blev att åka en sväng till Frida förut. Vi glutta på scary movie 3 och big brother. Efter det åkte jag hem och såg desperate housewives och grey's anotomy. Nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar på iPhone skal. Är lite sugen på bland annat ett helvitt. Ska kolla vidare och se vad jag hittar. Om vi inte hörs mer ikväll så hörs vi imorgon.
Kram!

- Dagens uppdrag

Mamma och pappa ropade ner mig och min syster och sa:
För att få öppna dom här så måste ni gå ut och leta efter era påskägg.
Några minuter senare så hittade vi dom.
Och i dom så låg det:
Och i ''paketet'' eller ska jag säga påsen med en rosett på första bilden så låg det:
Tack snälla världens bästa mamma och pappa!!

- Försent för edelweiss

Goddag mina vänner!
Idag vaknade jag strax innan 12. Eller egentligen så blev jag nog väckt utav någonting för jag var inte alls redo att vakna riktigt än. När jag kollade vid andra sidan av sängen där Victoria borde ligga så upptäckte jag att hon var borta. Jag vart ganska chockad och överraskad och trodde att hon hade dragit. Men det visade sig att hon bara var på toaletten. Då gick vi ner och gjorde oss lite frukost. Strax efter det så åkte hon hem. Då åkte jag ner till mina kusiner och var barnvakt åt dom ett tag. Sedan hem igen och kolla på big brother eftersom att jag missade det igår kväll. Sen dess så har jag bara suttit här och lyssnat på underbar musik. Ikväll får vi se lite vad som händer.
Dagens plus var att jag klickade till mig spotify premuim. Chill menar jag!


- Söta små varelser


- vänner är det bästa

Hej på er alla sötisar!
Verkligen förlåt att jag har uppdaterat ganska as dåligt på sistone. Men det bara blir så.. Just nu så sitter jag och ser på Linas kvällsbok. Egentligen är jag as trött, så jag fattar inte riktigt varför jag inte går och lägger mig.. Men jag ska göra det snart!
Dom senaste dagarna har jag spenderat med mina två bästa vänner. Louise och Victoria såklart. Mer behöver jag väl inte skriva, det har varit fint väder så vi har varit ute för det mesta. Härligt.
Godnatt


Världens bästa vänner!

- i krokek

Hello!
Just nu så är jag hos min vän Louise. Vi har precis möbelerat om i hennes rum. Eller vi är väl inte helt klara än tror jag inte. Idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Victoria kommer hit senare och jag röstar på scary movie maraton! Hoppas jag har mina vänner med mig. Just nu så har jag inte så mycker mer att skriva men vi hörs nog senare!
Kramisss

- absolut bästa Håkan!

Godmorgon! Igår skrev jag ingenting igår, så jag gör det nu istället! Håkan var bättre än någonsin och ni som inte var där missade verkligen nånting! Faan vad bra det va! Men iallafall, vid 4 nån gång så var jag, Frida och Victoria och åt på golden bangkok. Det var gott. Efter det började vi köa till underbara Håkan. Tiden gick som tur va ganska fort. Håkan börja sjunga runt kvart i 8 typ. Åååh det var så himla bra! Jag älskar honom bara mer och mer för varje gång jag ser eller lyssnar på honom. När det var slut så gick jag, Frida, Hanna, Amanda, Emelie och Linnea till McDonalds och åt. Sen er till rese och så blev vi kvar på rese i yttligare två timmar. Varför vill jag inte skriva. Privata anledningar helt enkelt.. Efter mycket om och men kom Victoria och jag hem till mig. Då såg vi på scary Movie och sen sov vi. Nu vaknade vi för några minuter sen och ikväll ska jag nog sova i krokek. Kram på er!

- den sextonde april tvåtusenelva


- idag smäller det

Godmorgon!
Idag vaknade jag supertidigt, har inte en aning om varför. Direkt när jag gick upp så hoppade jag in i duschen. Nu sitter jag och lyssnar på Håkan, ska snart gå ner och äta frukost. Efter det så ska jag fixa till mig lite och åka till min moster som fyllde år igår och fira henne lite. Och efter det så ska jag åka in till stan och äta med Frida och Victoria. Efter det så är det Håkan som gäller! Åh det ska bli så himla roligt!!!!!!! Idag är jag gladare än vanligt.
Inte världens finaste bild, men jag skrattar ju iallafall!
Dock gör jag nån konstig min, för sådär ser jag inte ut
när jag skrattar......

- big brother

Det blev ingen film nu, kom på att big brother va! Så nu sitter jag och kollar på det. Och efter det kanske jag sätter på filmen! hoho

- fredag den 15 april

Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa. Sitter just nu med godisskålen brevid mig och funderar på att se på scary movie 1. Det var ett bra tag sedan jag såg den, den är ju så himla rolig tycker jag! Nu har jag precis målat på ett utav dom nya nagellacken. Skitsnyggt! Dock ser det inte riktigt lika snyggt ut på bild..
Vad ska ni göra ikväll?

- nytt!

Hej på er!
Idag slutade jag skolan strax efter 2, skönt! Då gick jag och träffade Louise. Vi stod och pratade med Linn ett tag och sedan kom Amanda och Frida. Efter det åkte jag till stan ett litet tag. Jag fick med mig 2 nagellack, en toffs och hårspännen. Inte så mycket, men det räckte gott och väl för idag. Efter det så kom mamma och pappa och hämtade mig, och då åkte vi till Smedby hem till min kusin Sara som fyller 20 år idag. Grattis! Så var vi där, åt god mat och pratade och så. Mycket trevligt måste jag säga. Kom hem för cirka 20 minuter sedan eller något i den stilen. Nu sitter jag här och lyssnar på bästa Håkan. Jag + Håkan = Flygeln imorgon! Så himla kuuul!
Bild på sakerna jag köpte på stan

- Håkan Hellström

Hej hallå! Just nu så sitter jag i skolan, i korridoren med Fannie och Frida. Vi sitter och lyssnar och sjunger till Håkan Hellström. Jag och Frida ska ju se honom imorgon, längtar som bara den! Det ska bli så himla roligt!

- så himla bra dag!

Hej sötisar!
Idag har jag haft en bra dag!
Vi började halv 9 med våran kampanj. Det gick bra! Dock fick jag skrika lite på mina gruppmedlemmar som inte var så sammarbetsvilliga. Men till slut så löste det sig! Efter det så kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde.. Men vi hade iallafall en lektion om alkohol typ. Sedan lunch, kampanj igen och efter det så hade vi typ NO. Halv 3 så slutade vi, då åkte jag till stan och träffade Johanna och Frida. Johanna ska åka till Bali imorogn och jag är så himla avundsjuk!! Men jag hoppas iallafall att hon kommer ha det bra. Efter det så åkte vi till lovely Svärtinge på Fridas moppe. Nackdelarna med det var att det typ guppade massor så det kittlade under mina fötter heela vägen så jag fick kramp i käkarna för att jag skattade så mycket. Sen när jag gick av så hade jag kramp i rumpan.. Mindre chill! Men sen iallafall så åkte vi lite moppe och så. Nu har jag nyss ätit och sen ska jag nog träffa Frida igen.
Och allting bara är så himla bra nu känner jag!
Imorgon har vi värsta chill-dagen. Vi ska typ gå tipsprommenad och mingla. Efter det ska jag hem till min kusin som fyller år. Och på lördag så ska jag gå på bästa Håkan!! Jag är så himla taggad. Och sen börjar ju påsklovet imorgon. Livet bara leker.
Puss och kraaam

- halt, här får ingen passera

En bild på mig
Victoria och Robin
Min sötaste lillasyster

- drogvideo

Hej!
Idag började skolan klockan 9 med Nationella prov i engelska. Det gick ganska bra tror jag. Eller egentligen borde jag inte säga att det gick bra, för då blir säkert resultatet dåligt. Men jag är nöjd iallafall. Efter det så hade vi någon lektion då vi pratade om droger. Vi har temadagar i skolan den här veckan som handlar om droger. Det är faktiskt ganska roligt tycker jag. Efter skolan åkte jag till stan en stund med mamma. Efter det hem. Nu sitter jag och fixar en video som vi har filmat i skolan idag. Och jag ska nog sitta här hela kvällen. Skönt.

- desperate housewives

Halloj.
Det blev som jag skrev i inlägget innan. Hos Victoria så bakade vi kladdkaka och kollade på television. När jag kom hem så såg jag på desperate housewives. Det måste vara ett utav dom bästa programmen som finns tycker jag! Nu ska jag se på Big brother. Vilket som ska bli väldigt spännande.. Efter det så ska jag sova. Imorgon har jag nationella i engelska. Är inte alls nervös men det kanske är för att jag inte riktigt har fattat än.. Det brukar vara så. Men godnatt med er.. Så hörs vi imorgon!

- Kusiner och bästa vän

Hej på er!
Nu har jag precis ätit middag. Så nu ska jag hoppa på moppen ner till mina kusiner och sedan till min kära vän Victoria. Det är så skönt att jag inte har några läxor den här veckan och så är det påsklov nästa vecka. Love life säger jag bara.
Fick bli en bild på min söta syster.

- heaven nor hell

Igår åkte jag hem efter skolan, på kvällen var vi ute och åt på restaurang Meze. Vi firade min pappas 42-årsdag.
Idag tog jag en långpromenad efter skolan och till slut kom jag fram till John Bauer (Louise).
Efter det hände inte alls mycket. Åt ben&jerry's glass. Skapligt god. Nu snart så ska jag åka till mina
kusiner och vara barnvakt åt dom hela kvällen. Ska bli roligt. Kameran har jag självklart med mig!
Oj, bildbomb

- Chill pris

1 biljett till Justin Bieber konserten (bästa platsen dock) för över 21 tusen. Jorå men det är chill

- fotodag

Hej på er
Idag så ska jag och Victoria ha en liten fotodag. Eller med andra ord så ska jag fota henne.
Senare så kommer släkten hit och firar min pappa som fyller år imorgon. Då blir det våffelmys.
Bra dag

- Justin Bieber, NEVER SAY NEVER

Jag trodde aldrig. Verkligen aldrig att jag skulle bli något speciellt fan av Justin Bieber. Jag har tyckt att han har haft bland annat mesig röst. Och jag har inte riktigt fattat att han är så pass stor som han faktiskt är.
Men igår iallafall så va jag på bio med Louise och Victoria. Vi såg never say never. Alltså Justin Bieber filmen.
Jag blev mer eller minder ordlös. Ni som inte tycker om honom, efter att ha sett filmen så kan jag nästan garantera att ni kommer ändra uppfattning. Det gjorde iallafall jag. Alltså det är helt sjuk. Jag, Ida Franzén lyssnar på Justin Bieber? Nae alltså det går inte ihop. Men så är det! Fyfan han är helt underbar! Han är superbra på typ all sport, han kan dansa, han kan sjunga, han ser bra ut, han är charmig och verkar ha en supergullig personlighet. Jag kan knappt fatta att jag verkligen skriver det här. Det känns som att jag skriver dagens skämt eller något i den stilen. Men jag är helt seriös. Tror att jag börjar bli lite olyckligt kär.
Måste bara skriva dethär också.
Madison Square Garden kanske några utav er känner till? Det är iallafall världens största arena. Folk har genom tiderna sagt att det är omöjligt att sälja slut på alla biljetter i M.S.G för att det är så stort. Inte ens Madonna eller Michael Jackson har sålt ALLA biljetter där. Och dom är dom kändaste personerna i hela världen.
Medans Justin Bieber sålde slut på ALLA biljetter på 22 jävla minter. Det är verkligen helt sjukt.
För ett år sen så visste nästan ingen vem han var. Nu vet ALLA vem han är. Det räcker med att skriva ett: J på google och det första alternativet är Justin Bieber. Det är helt sjukt verkligen..
http://www.youtube.com/watch?v=G6Xe4lzoEHI - kolla!

- Känn ingen sorg för mig Göteborg

Hej på er.
Det känns som att min ''blogg'' har blivit lite mer utav en fotoblogg. Haha, jo men det är ju himla roligt. Och anledningen till det är att jag inte orkar skriva! Haha. The ugly truth. Men nu tänkte jag skriva lite iallafall.
Denhär veckan så har jag varit i skolan varje dag. Från roligt till tråkigt. Men mestadels roligt, för jag är ju ganska rolig själv. Om jag får säga det själv.. Vi kan ju göra lite såhär:
Måndag - Louise och Victoria
Tisdag - Musikvideo
Onsdag - Fika med Jenny
Torsdag - Tette och sedan plugga
Fredag - Calle och Louise
Lördag - Victoria och Louise - BIO!
Söndag - Victoria och fira pappa
Även att inte veckan är helt slut så har det varit en bra vecka. Tiden går så snabbt nu för tiden och snart är det påsklov. Helt underbart!
Igår iallafall så var ju Louise och Calle här. Vi färgade hår, såg på big brother, dansade och skrattade. Himla roligt tycker jag allt. Idag ska jag, Victoria och Louise gå på bio. Vi ska se Never say never. Med andra ord Justin Bieber filmen. Det ska faktsikt bli lite spännande och se vad jag tycker om det. Jag brukar tjuta till filmer så folk som har sett den säger att jag garanterat kommer göra det. Det känns ju himla roligt. Men det är ju såklart sånt man märker.
Hoppas ni läsare får en bra lördag.


- Animal


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!