läggdags (a)

Hahaha. wooow klockan är halv 11! nae ja bara skoja, men jag tror nog att jag ska röra mig mot sängen nu. Finns på mobilen om det skulle va nått.. typ ? haha
puss och godnatt :D

ingen rubrik

Haha, okej.. Majoriteten eller vad det nu heter blev så att jag ska göra mer videoinlägg och visa min outfit. Det kan vi nog försöka fixa. Men det är såhär.. Jag har väldigt svårt att vara seriös i videoinlägg, så aa ska de bli nån video så är det oseriös! så nu vet alla det, så att inte nån behöver komma och säga att jag är seriöst eller dålig på att spela eller nått skit. För äre så ni tycker är det ingen idé att ni läser min blogg :)

fråga till er

Vad tycker ni mer att jag ska skriva om i bloggen?
1. mer hiss och diss
2. visa min outfit varje dag
3. videoinlägg
4. frågestund


så himla snygg!


hisseN & disseN

HISSAR


♥ mössor

finns det något bättre än mössor? för det första så är det sjukt mysigt att ha på sig den, man blir varm och sånt. sen om man har en riktig jävla bad hair day! kan man ju bara slänga på sig en mössa så liksom räddar den hela dagen? ae vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dom.


♥ oliwia zelmerlööw
du betyder jättemycket för mig gumman. är så sjukt glad att vi har hittat varandra igen, vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dig. hoppas att dethär kan hålla nu, ska göra allt som går för att det ska de. jag älskar dig.


♥ elektronik saker
haha, kanske låter lite konstigt. men tänk om inte typ tv, data och sånt inte skulle finnas? asså shit vad tråkigt. men men, nu finns det ju så aa. finns inte så mycket att säga om det egentligen. men aa, en sjuk hiss till det iallafall.



DISSAR


Θ skolan
aa, just nu är skolan helt sjuk tycker jag. i torsdags hade vi 2 lektioner och på fredagen hade vi en 20-minuterslektion. asså? okej det är jävligt soft, så jag vill verkligen inte klaga på det. men så sjukt dåligt egentligen? det är ju inte konstigt att våran klass är typ sämsta klassen på skolan? iallafall bland 8orna.



Θ östgötatrafiken
ännu en diss till det fula företaget elelr vad man ska kalla det. men asså herregud, okej nu när det är vinter, kallt och så så kan ju det orsaka massa problem. typ som sena bussar, men vafan?! då får vell bussarna åka lite innan vad dom brukar då? ska man verkligen behöva stå och frysa ihjäl på morgonen bara för att komma till skolan? NEJ! och vafan vare som hände med spårvagnarna i fredags? asså det får bara inte hända? strömmen la av eller nått, asså herregud! nt nästa fan


Θ vädret
asså ska vintern aldrig ta slut eller? känns inte som det iallafall, blir bara kallare och kallare för varje dag som går typ. v.8 så drar jag till fjällen, när jag kommer hem därifrån kan gärna all snö försvinna! och så kan våren komma när man kan gå med tygskor på torr asfalt med bara en tjocktröja typ. OH SÅ JÄVLA HÄRLIGT! :d


jag lever i drömmen!

Hahaha, lite random rubrik sådär. Men just nu är jag så himla glad så det finns inte! Aaa, åt preics mat. Hade ett mycket trevligt samtalsämne vid matbordet. Nämligen att vi kanske ska åka tillbaka till efterlängtade Thailand! Så himla kul, skönt, roligt och allt! Ioförsej snackar vi om typ ett år frammåt. MEN SÅ HIMLA NICE! :d

oliwia zelmerlööw

Japp, igår sov Olle hos mig. Vi såg på film och myste.
Så såg vi lite på film idag också, här är dom filmerna vi såg:
Haha, vadå nördar ? :o
Oliwia åkte typ precis hem, snart kommer mamma och pappa hem också. Dom har varit hos morfarsom fyller år idag.
Grattis världens bästa morfar!

söndag

Jahopp.. då var det söndag igen då.. Inte kul! Men men.. Vaknade för typ 5 minuter sen. Det första jag gjorde var att sätta på datan :D(y) haha, olle sover fortfarande. Idag vet jag inet riktigt vad jag ska göra. Ska förhoppningsvis köpa nya skor. Behöver fan det. Men aa, sen tror jag att vi skulle till morfar som fyllde år idag? eller nått sånt. Mamma smsa och sa det eller nått skit. Fatta inte riktigt. Men aa, får vell se lite vad som händer helt enkelt. Haha.

mahahaa

Haha, nu vart på ett sånthärnt superhumör igen. Hihihih :d lite sjukt egetnligen.. Men så kan det ju vara ibland. mjo som sagt har inte gjort så mkt idag, eller jo.. Jag har vänt på mitt skrivbord! Vart ganska bra fraktsikt. Haha, nu blir det nog bara att chilla gal1, ikväll kommer bezta olle hit och slaggar. puss på dej hjärtat :*

home sweet home

Yb! nu är jag hemma. Det är sköönt, haha känns som att jag inte har varit här på en vecka eller nått :o Men aa iallafall, pappa kom och hämtade mig så jag kom precis hem. Ska nog städa mitt rum lite nu, sen senare kanske det blir maxi med mamma. Men det är bara kanske -.- Fan, jag vill ha nya skor och en tröja!

godmorgon!

Hej på er allihopa.

Idag vaknade jag vid 11, 15åringen va redan vaken. thehehehe. Men aa iallafall, låg i sängen till typ 12, sen åt vi. Nu sitter vi här. Ska nog åkte hem snart tror jag, lite komplicerad dag idag så vill inte riktigt skriva vad jag ska göra xd haha, men mer uppdatering senare.

pöss

hejjagheteridafranzén

Haha, just nu är jag sjuuuukt trött. Somnar nog när som helst... Denhär dagen har varit toppen, förutom jääävla östgötatrafiken. men nae nu orkar jag itne skriva mer. skriver mer imorgon.


puss och godnatt :)

@ victorias place

Ae jag kör på @ det är så sjukt coolt.he-he..

Dagen:
började halv 11 med spanska, men vi hade bara lektion i typ 20 minuter för det va nåra som kom och typ dansade eller nått.. Sen vare lunch, men eftersom att man inte får ha mössa i fucking matsalen så drog vi därifrån. Argt. Haha, sen sluta vi efter det, så jag och Oliwia drog till stan. Chilla gal1!! Bara det att östgötatrafiken är nog det allra sämsta som finns i östergötland. Alltid massa jävla problem och försenade bussar! Ae ja blir så aaarg :D haha slänger in en mickis ^^ men aa iallafall, jag tror att typ strömmen gick eller nått skit för aa ae jag vet inte, jag och Olle fick väntga på spånkan fan 7kt länge. Så jevla irriterande! Men aa sen iallafall kom det en spårvagnsjävel, MMMM SÅ GICK JU DEN SÖNDER! haha helt jävla sjukt? funderar starkt på att göra en insändare i nt. Men aa iallafall.. Sen åkte hon hem till se´j och jag hem till mig. När jag kom hem så var jag tvungen att packa lite, så aa gjorde jag det lix. Sen åkte vi till victoria the födelsedagsbarn och typ fira henne, så kom hennes släkt och lite sånt. Mys. Nu sitter vi inne i V's rum me hennes lillkuz Olivia. Vi kollar på nolifeklipp på youtube. 7kt ql! Men nu tror jag nog att vi ska sociala lite. Sen senare blire vell att typ göra nått kul. Jag är 7kt trött idag så lär vell somna på dirren ^^ men men men men, life's a bitch.




¨

HÄR HAR NI TÖNTEN!
GRATTIS TILL HENNE PÅ 15-ÅRSDAGEN :D


snabbt!

Oj, nu blir det ett supersnabbt inlägg, om jag inte går ner nu blir inte pappa glad på mig :d haha uppdaterar senare, nu ska jag till världens bästa victoria och se till att hon får världens bästa födelsedag!
GRATTIS GUMMAN

hos fannie igen dårå

Hey ladies and gentlemens *

Nu sitter jag, Oliwia och Fannie hemma hos Fannie. Typ chillar gal1. Idag väckte pappa mig runt halv 7 typ. Sen åkte jag och lämnade lilla Oliven. Sen tog jag och Olle bussen till skolan. Träffade även Lizen on the buss. Sen när vi kom till skolan så fick vi reda på att vi har håltimma och att vi började halv 11 -.- Ganska irriterande att dom inte sa något innan, men men.. Ändå jävligt skönt. Så vi drog hem till Fannzan, sen blire o gå te skolan och ha spanska. Sen sluta vi. Haha, 20 över 11. Så det är rätt soft sådär :) Idag blir det mycket bilder kan jag lova :D puss på eeeeer alla som läser! :*




haha, ja bjuder som faen! men bilden tagen just nu =)

duschen

Haha, nu ska jag ta en snabbdusch sen blir det nog att krypa ner i sängen och se på film. Känner mig lite hängig idag. Inte bra, är ganska trött, lite ont i huvet och allmänt tjurig. Om jag inte stänger av datan nu så känner jag att jag kommer hamna i bråk me nån på msn eller nått. Så lika bra o stänga av datan. Haha, orkar inte me sånt skit idag. Imorgon fyller världens bästa vän energibyxmoppe år, grattis till henne!

kajsa löfgren

bezta kajsa ever azzå

åh så himla snygga!

haha, jag måste nog be om ursäkt för en väldigt dålig och suddig bild, men jag tog med mobilen.. MEN SÅ JÄVLA SNYGGA SKOR, JAG VILL HA HA HA HA" :d
haha, dom ser fula ut, men ohnej!

oliwia och fannie

aa det är ena sötnosar. Nu kommer även lite bildern från idag :)
jag älskar er flickor :)

maha very good day

Aaa, denhär dagen har varit väääldigt bra måste jag nog säga. Började kl 8 (mindre nice) med spanska, ändå ganska okej. Sen vare NO. Men vi hade ingen no för fingret va inte där så vi typ gick nån tipspromenad. Sen hade vi ingen heltid för peterra va sick. Så jag, Fannie och Oliwia drog oss till stan och käka lunch, sen tbx till skolan igen vid halv 1, hade idrott till 20 över 1. Då slutade vi. Då drog jag och bästa Oliwen till stan igen. Det vart gal1 chill. Hon köpte byxor, mössa, tajts och armband, haha tror jag. Jag köpte present till bästa Victoria som fyller 15 år imorron! grattis i förskott till henne. Så köpte jag en mössa också. Det är nått speicellt med mig och mössor asså, i love it! Men aa, sen tog jag och Olle bussen till byhålan. Sen aa, när vi skulle gå av bussen hände en liten insident.. jorå det är ju svinhöga snövallar här, asså typ MINST 1 meter, så aa ganska höga. Men aa, så gick ja av bussen, så fastna min fot i en jävla snöhög så jag ramla frammåt :o! hahah, mjo det va ju nååra på bussen som garva åt mej.. Hahaha, så jävla typiskt mig så det finns inte!

random

haha, aa.. då börjas det? jag hinner bara göra EN video, som dessutom inte var seriös innan nån ska hålla på o kritisera? vafan är det för fel på endel människor asså? den som trodde att jag var seriös i videon har jälvigt fel, jag är så sjukt oseriös som man bara kan bli? så kom snälla du, inte och säg nått annat, för då vet du inte ett litet jävla skit :)

egooo

haha, det va ett tag sen jag la ut en bild på mig själv? haha eller jag
vet inte.. men jaåå. jag har så sjukt tråkigt just nu så det finns inte!
men nae jag ska nog sätta på en film snart eller nått, känner som att
jag har blivit största film-nörden nu på sistone. men vafan? det är så
jevla nice o ba chillabre och kolla på nån goodie movie. ae jag gört!

lite såntdärnt

Kommer även lite bilder från skolan idag också..

ojsan..

Haha, oj det har visst blivit sjukt dålig uppdatering nu.. Men aa iallafall.....
Tisdag: Skolan började kl8 med idrott, sen vare en typ chilldag. Utom att vi hade matteprov. Gick inte speicellt bra kan jag vell inte påstå.. hej ig eller? Nae man får vell hoppas på det bästa. Men aa iallafall, slutade vid 20 i 2. Då tog jag och Oliwia spånkan till rese och sen bussen till våran gamla skola. Vi typ hälsa på nåra och kolla praoplats. Vet inte riktigt hur det blir med det, orkar inte med alla småbarn? Haha, antingen mellanstadiet eller inget alls. Men aa sen åkte vi hem till mig. Hade sjukt kul som vanligt. Sen kolla vi lite på film, vi såg först på Jennifer's body tror jag, sen Wallander och sen Irene Huss. Vid halv 12, 12 nån gång vart vi aströtta. Haha, aa eller jag iallafall så vi typ satte på Fyll frys och typ aa kolla lite. Jag somna efter typ 5 minuter.. Haha.
Onsdag: Idag gick Olle upp vid typ 7 eller nått, medans jag gick upp vid kvart i 8 typ. Sen fixa vi oss och käka frullz osånt. Sen tog vi bussen till skolan. Vi började med heltid, chill som faaaen. Sen vare typ bild. Skitkul, i love it =) Sen lunch, äckligt. Sen kom mormor och hämtade mig. Hade mensverk plus lite ont i huvet. Så aa, sen åkte vi och hämta Olivia. Sen åkte vi hem och så spela jag tv-spel me Olivia. Nu ska ja se på nån film. Är sjukt trött. Kanske blir nån uppdatering senare?
puss

home again

Haha, yes nu är jag på hemmaplan igen. Som sagt, följde med Fannie hem efter skolan. Sen när vi kom hem från stan så pluggade vi. Och vi pluggade faktiskt! Det gick bättre än vad jag trodde iallafall. Har ju jävla matteprov imorgon också! Fan fan fan. Men men, sånt som tyvärr behövs? Jag tog 7bussen hem, då kom pappsen och hämtade mig. När ja kom hem käka jag och sen plugga lite. Nu tog ja en lite plugg-paus. Men ska snart återgå till mitt arbete igen. Haha.. Men aa, får vell säga typ.. sov gott. om det inte blir nått mer inlägg :)

@ fannies place

Hello allihopa!
Nu sitter jag hos Fannie. Började kl 8 idag och slutade halv 4. Då gick jag och Fannie hem till henne, sedan till staden. Haha, nae men vi åkte ner på stan sen köpte hon en typ väska. Sen drog vi hem till henne igen. Nu har vi pluggat sen dess. Matteprov imorgon! Fifan, önska mig lycka till fan! Men aa, ska nog sociala lite med apan nu..




Ohhhhh, jag blir så jävla öken på dej!

aa, och jag blir savann på dig!

hahahahhaha, aaaa jag förstår om ni utan humor inte tycker det va kul, men fyfan!

KLICK

haha, blir ett vääldigt snabbt inlägg nu! har typ kramp i armen MEN jag ska slå mina rekord! men idag har jag varit med världens bezta oliwia. vi kolla på film och käka thaimat. gött.... men aa, inget mer inlägg för ikväll. SPELAR SOM FAN! sov gött zen

ooooooooooh!

det är nått jävla fel på min msn :o

fan så jävla bra

en av dom beezta låtarna right now

morn morn

Jahopp då var det en ny dag då.. Bra som dålig.. Ingen bra början iallafall. Vaknade vid 9, halv 10 nån gång av att jag hade världens mensvärk :( aj aj aj säger jag bara! Men aa iallafall, jag gick upp, duschade och sen satte ajag mig här. Ska be mamma göra frulle till mig idag. Tycka lite synd om mig själv liksom (a) Haha, naevars. Idag blir det nog att träffa lilla Oliwen, det var länge sen fan. Men aa, kommer nog lite mer senare.
pöss

nattii?

Haha, satan vad klockan tickar på! känns som att klockan nyss va typ.. 10? Men aa iallafall, ska nog dra mig mot sängen nu. Kommer nog slockna på 2 sekunder. Haha, som vanligt när man är trött men ändå pigg. Men är man inte trött är det ett helvete att somna! :o Men ja iallafall.
sov gott all my leeeeaserzzZ* haha :D

hehehehehe

aa, sjukt dålig uppdatering. förlåt för det, men lite om dagen:
väcktes av min kära far vid halv 11 typ, så frågade han om jag ville va me på en ''familjedag''. och jag sa faktiskt ja.. tro't eller ej men jorå! jag gick typ upp, käka frulle och fixa mig lite. Sen åkte vi ner till farmor och farfar där även min syster va. Sen gick vi ner till glan. Olivia skulle åka skriller. Men det typ gick inte så bra, så vi gick te fotbollsplan o åkte istället. eller, pappa och Olivia åkte,. Jag, mamma, farmor och farfar satt brevid.. Sen typ åkte vi hem, sen åkte vi till coop och handla lite. Sen åkte jag till Frida. Va där ett tag, sen åkte vi in o köpte kinamat. Hihi, sen åkte vi hem till mej. Här har vi varit hela kvällen och haft det galet chill. Först såg vi sommaren med Göran, sen I taket lyser stjärnorna. Så gick hon precis hem nu. Nu ska ja ba sitta vid datan, hihi.

haha ojsan..

Haha, jag har visst glömt bort bloggen helt idag. Men nu ska jag åka hem till Frida, så jag uppdaterar senare.
puss

svh, 2003-2008 <3

hahaha, jag hittade en väldigt vääldigt gammal bild på mig.
jag hade mörkt och väldigt kort hår. haha, ser det ut som jag? =)

näe nu jevlar!

Vet inte varför, men jag kom och tänka på masjävlar :o sämsta filmen fan! Men aa iallafall, börjar bli lite trött. Ska nog se nån film snart och sen slagga. Haha, jag gick faktsikt upp väldigt tidigt imorse :o Men aa. Hare gött!

värsta coola typ

Hej på er.
Som sagt, jag gick till Alida efter skolan idag. Vi typ chilla! Fetttttttt nice. Sen tog jag halv six bussen hem. Nu kom jag hem. Idag hade jag tänkt att släppa min dator lite och typ.. va med mamma och pappa. För min syster är inte hemma. Hihi, bara så ni vet :*, men aa ska ner o hjälpa modern min nu :)
pösssssss
ps. fannie är tönt, men jag tycker om henne ändå. ds.

@ alidas place

Hej sötisar,
idag började jag halv 9 med engelska, sen vare matte efter det spanska. Sen lunch. Sen typ slöjd. så slutade vi klockan 2. då gick jag direkt hem till alida. nu sitter vi här och har rolig as usual.* Haha, hon visa nyss när hon körde gh. det gick undan kan jag lova. Hahaha, shit asså! men aa iallafall. hare gött, det blir mer uppdatering ikväll :)

pöss


torsdag

Idag är det torsdag :)
Idag började jag klockan 8 med spanska, sen vare tyå nån jävla smart-info? Slapp no:n iallafall. Sen vare heltid. Lunch, idrott. På idrotten fick ja även ett yrselanfall, för er som vet vad det är- inte ett dugg kul! sen vare engelska. Chilllbreeeeeee. Så slutade jag typ 10 i 3. Då tog jag bussen med beztaoliwia. You're t-t-t-the best. Nu sitter jag här, ska troligtvis ut och träffa nån. Får se lite. Ska iallafall inte plugga nått idag! ska bli fettit skönt- hehehe..

ida tänker till

Aa, jag kan ju inte påstå att jag är en sån som typ kollar nyheter, läser tidningar och sånt. Haha, jag visste inte ens vad som hade hänt i Haiti. Nästan lite pinsamt. Men jag tycker såhär! Att man borde göra låtar med nyheter i? Hur bra skulle det inte va? Så slipper man och läsa eller så. För musik lyssnar ju typ.. Dom flesta på ganska mycket iallafall? Ae ja det ska jag fan ta upp med Fredrik R * Hehehehe- väldigt god tanke iallafall.

fetaste dissen EveRrr*^

det är fan sjukt! vart är världen påväg?!
aw, gulligt pojkar.
ELLER INTE!

dagens

Liten titt på var jag hade på mig idag då..... Hehehehehehehe
tjockare strumpbyxor - cubus
svart underlinne - ginatricot
oversize linnte - ?
typ cardiganliknande sak - monki
halsduk - gina tricot
klocka - mhm budget urochpenn

frida nord!

Nae, jag glömde nästan bort att skriva...
ETT STORT JÄVLA GRATTIS TILL FRIDA SOM FYLLER 15 ÅR IDAG :D
Hoppas att du har haft en bra dag, och att du kommer få en fortsatt bra dag. För det är du värd gumsi :)
Haha, jag gjorde ett vackert grattis-kort. Väldigt seriöst.
MEN GRATTTIIIISSSSSSS

onsdag

Idag började jag halv 10 med heltid. Gjorde inte så mycket. Sen vare bild. Roligt. Höhöhhöhööh, efter det vare lunch. I typ en timma och 10 minuter, ganska så soft. Men efter lunch hade vi heltid igen, sen so, sen heltid igen.  Slutade halv 4.. Då tog jag bussen hem, kom hem precis nu. Men nae nu ska jag va duktig och plugga :)
usch usch usch fyfan på dig, så jävla usch :)

08:19 typ

Sheit, såhär tidigt brukar ni inte få inlägg eller vad säger ni? Hihi. Men iallafall, egentligen hinner jag inte skriva nått, men jag gör det ändå. Smart. Farmor kommer och hämtarmig vid 10 i, så åker jag to the schooooool. Idag kommer bli en bra dag :D

människokroppen

Jävla random rubrik assååååå!
Men iallafall, jag är typ hur trött som helst. Så jag tror nog att jag ska vara så duktig och stänga av datan och typ, duscha och sånt. Sen krypa ner i sängen. MYYYYYYYYS!!!! Men finns på mobilen, haha jag skriver inte ut mitt nummer,... Men ni som har det kan ju smsa =) PUSS PÅ ER ALLA, he-he

puss och kram

Tyckte rubriken var lite gullig just nu :* hihi.
Men i-alla-fall så att säga, jag spelade nyss lite tv-spel. Är pinsamt duktig asså.. he-he, naevars.
Jag ville bara säga två things.
1. Fannie Beletic är ett pucko
2. Victoria Hjort är en skumtomte
kom fan inte o säg nått annat era slyyn0or-Rrr.
I LOVE YOU BOYS

trött som fan

Ae, dethär får bli ett väldigt kort inlägg för jag är hur trött som helst och orkar inte skriva. haha. Men iaf, började kl 8 och sluta 13.40, ganska soft faktiskt. Oliwia, Cornet och Frida förgyllde min dag, eller vad man säger. Nu ska jag typ, sova. Nae men typ se Paradise Hotel på tv6.se, pöss.

gårdagen

Haha, aa ett klipp igår från mattelektionen. Hade lite tråkigt så jag reta Oliwia lite =) haha men jag låter helt psyk i videon. Låter inte sådär! Haha, fick även med när hon bröt av sin linjal, mhmmm det var ju verkligen jag ?

hehehe


hhhhhhEHE, bästa oliwia!

fyfan för skolan

Nae fyfan, imorse försov jag mig. Lyckat. Men sen iallafall började jag klockan 8 med NO, vi såg på film. Ganska chill sådär. Sen vare typ svenska, haha jag va tydligen ''låg'' enligt Fannie så aa, lite kuligt. Sen hade vi so. Inte kul. Lunch, musik, matte och sen heltid. Slutade halv 4. Sjukt lång jobbig och äcklig dag. Humöret har varit väldigt upp och ner idag. Men sen tog jag iallafall bussen med mina kära vänner Oliwia, Frida och Andera. Sen när jag kom hem skrev jag en inköpslista, haha. Nu sitter jag här, borde egentligen plugga. Men jag orkar fan inte. Senare ska jag nog åka och handla med pappa. Hehhehehehe

wrong hole

går det ens att beskriva hur bra låten är? :)

kajsa löfgren ^^

Jo tja.
Som ni bet så sov ju jag hos Kajsa inatt. Vi gjorde inte så mycket....... Jag va astrött så jag somna vid 2 typ xd haha. Sen imorse vaknade jag vid 10 eller nått avv att Kajsas telefon ringde -.- FYFAN! Men iallafall. Det kommer bilder som får förklara våran kväll. Hihi.. Men idag har vi inte gjort mycket. SimsaTttTTt ^^ grimt fifan.

DAGENS PLANER:
SITTA VID DATAN HEEEEEEEEEEELA DAN UTAN ATT BLI STÖRD!! ♥

svaren från frågestunden.

Fråga: Stockholm eller Skåne?
Svar: Stockholm, utan tvekan.


Fråga: är du kär, isåfall vem?
Svar: Nej jag är inte kär i någon :)


Fråga: har du haft hemligt förhållande?
Svar: Förhållande och förhållande. Jag kanske har varit på g med nån i ''smyg'' eller vad man ska säga. Men det kommer ju alltid fram till sist.


Fråga: när blev du tillsammans med någon för första gången och i vem?
Svar: Haha, det ända jag kommer ihåg sådär på rak arm är att jag och Marcus var tillsammans när jag gick i 1an. Kan inte påstå att det var så mycket kärlek inblandat..


Fråga: är du oskuld?
Svar: Kanske, kanske inte.


Fråga: har du haft sex utomhus?
Svar: Nej.


Fråga: har du varit riktigt full nån gång, rejält fyller aso?
Svar: Haha, nae jag tror faktsikt inte det. Jag brukar inte dricka..


Fråga: solbrun eller vit?
Svar: Solbrun såklart!;)


Fråga: Vilken är din favotritlåt just nu?
Svar: Just nu för idag är det Wrong Hole. Men det vänder snabbt.


Fråga: var bor du?
Svar: Jag bor i Norrköping =)


Fråga: ska vi knuula
från samet
Svar: Nej =)


Fråga: hur många timmar sover du på ett dygn?
Svar: Oj, det är väldigt olika. I vanliga veckodagar är det typ 6,7 timmar. Men sen på lov och helger är det typ 10,11 timmar :)


Fråga: haru strulat med någon o hur många
Svar: Ja, det har jag. Jag har inte räknat hur många..


Fråga: vad gillar du mest på din kropp och vad gillar du minst?
Svar: Jag kan säga såhär. Jag gillar inte min kropp över huve taget, så det blir väldigt svårt att svara på den frågan.


Fråga: hahah, fan va många frågor, kommer du svara på alla?
Svar: Haha. Ja, jag ska försöka svara på alla frågor, men inte på för personliga frågor. =)


Fråga: Tkr du om att du har stora bröst?
Dom ser ut o va fina iaf :)
Svar: Hahahahaha, vafan är det för fråga?! Men.. tack.. antar jag? ;)


Fråga: Vad tycker du om mig?
Svar: Jadu Tobbe, jag tycker att du är snäll..


Fråga: Erkänn att jag är bäst.
Svar: Bäst är du inte Emil, men himla bra :)


Fråga: Är du kittlig på magen?
Svar: Nej.


Fråga: varför är du skitful?
Svar: Haha, jadu det är inte jag som har bestämmt hur jag ser ut. Men du ''anonyma'' är säkert världens snyggaste. Skriv gärna ditt namn nästa gång. :)


Fråga: varför är du skitfin?
Svar: Haha, motsattsen till frågan innan. Jag själv kan inte påstå att jag är ''skitfin''. Men tackar.


Fråga: ÄR du oskuld om inte TAGGA DÅ!
Svar: hmmm.....


Fråga: Vad gillar du hos oss killar?
Svar: Haha, det är ganska olika. Men självklart ska killen va snäll och bry sig om en.  Sen gillar jag killar som är längre än mig :)


Fråga: Varför är du bäst i världen?
Svar: Aw, Victoria. Det är du som ahr gjort mig till den jag är idag ;)


Fråga: Brukar du åka skidor? Vart isf?
Svar: Ja, jag brukar åka skidor. Med dig -.- Haha, jag åker till Vemdalen och åker skidor varje år.


Fråga: När fyller du år?
Svar: 22 juni =)


Fråga: Vad brukar du göra på fritiden?
Svar: Typ va me friends och plugga ganska mycket. Haha..


Fråga: är du glad nu?
Svar: Haha, ja det är jag vell. Men jag är ganska trött så ändå rätt tjurig :)


Fråga: Favorit plagg?
Svar: Jag äälskar stortröjor! Så skönt och så snyggt! :)

@ kajsas place

Ohja, det får bli ett kort inlägg. Jag åkte till Kajsa runt halv 6, vi typ chilla. Sofia va med ett tag också. Sen drog hon och vi har typ ba varit inne o chillat idag.. hum.. BARA. i promise........ Haha, men iallafall.. FORTSÄTT FRÅGA MASSOR PÅ FRÅGESTUNDEN! haha, jag typ säger godnatt nu.. även att vi inte ska sova en på bra länge men aa.
NATTIIIII FAN

baconost.se

Haha, asså det är så himla min humor så jag dör!!!
hahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!

hehehehe..

Hahahahaha, asså hur låter jag i den sista videon egentligen`?
jäävlar vilka stora kliv.
hahahahaha

nicebox


tråkigt!

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel?- haha jag vet inte fan :o
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ?-  typ 1,2 gånger eller nått.
Vad tycker du om kärlek? - hah, det är vell mysigt..
När kramade du någon sist? - en halvtimme sen
Kramade du någon speciell person?- haha ja fan
Har du svårt för att bli kär?- asså.. det är lite olika, men ja ganska svårt
När kysste/hånglade du med någon sist?- det vet jag inte :D
Ångrar du det?- =)
Är du singel?- yesbox
När fick du senast en komplimang?- igår (a) 
Har du hånglat med någon av samma kön?- kanske det


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös- nej
Playat?- ingen kommentar =)

Hånglat med nån riktigt ful- nejförfan
Hånglat med fler än 50 pers- no
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ja vene xd
Gjort något riktigt dumt? - ohja
Gjort något du verkligen ångrar?- ja
Varit nykter på nyårsafton? - ja, många år =) 
Åkt ambulans? - naepp
Gjort nåt olagligt? - ja, varje dag (h) haha naevars 
Blivit polisanmäld? - jofan, 
Fått din mamma att gråta? - mhm
Slagit ner någon? -  ingen kommentar fan
Skämts över dina föräldrar? - nån gång kanske
Skämts över dig själv? - ja det tror jag nog
Sagt jag älskar dig och menat det? - ja
Tar du droger? -nej
Dricker du? - neppp
Vilka kläder sover du i? - trosor and tröja
Vad hatar du verkligen? - falska personer
Varit kär? -  ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - nej 
Är du ensam nu? - ja
Vill du gifta dig? -  haha vet inte riktigt =) 
Vill du ha barn? -  haha


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? -  victoria :D
Såg dig gråta? -  oliwia haha
<Fick dig att gråta? - en film :D
Du delade en cigg med? -  röker inte 
Du gick på bio med? oliwia =) 
Skällde på dig? - ja vene fan, men troligtvis mamma och pappa


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - nej
Kramat någon? -  ja 
Pussat någon? -  nej 
Köpt någonting? -  nae 
Sjungit? - haha ja, jag gör det nu fan :K
Saknat någon? -  mhmmmmm


mornmorn fan :D

Heheh hej på er allihopa.
Idag känner jag att det kommer bli en bra dag, för jag är väldigt glad och jag är uppe halv 11! Men aa, gick nyss upp och såå. Får se lite vad som händer idag helt enkelt =) Haha, jag drömde sjukaste drömmen idag! Asså helt sjukt hur man kan drömma endel grejjer asså. Hahaha..

nattinatt

Haha, jag börjar faktsitk bli vääldigt trött nu. Men jag kom på att jag har ju nästan inte skrivit nånting om dagen. Här kommer en liten snabbisgrej:
efter skolan kom jag hem, sen kom lilla Victoria hit. Vi chilla lite sådär. Nae men vi typ snacka, sen typ lyssna vi på musica. Haha, sen aa jag vet inte ritkigt vad mer vi gjorde. Garva.. Som valingt. Sen drog hon, och jag åt och lite sånt. Sen har jag bara suttit och nördat data hela kvällen. Hehe, inte speciellt ovanligt. Men vafan...
N-O-L-I-F-E
men puss godnatt, nu ska jag sova =)

hallå?!

Ae fan, ska ni läsa min blogg måste ni fan börja kommentera lite också! :o
DET ÄR EN ORDER (H)

Shania Twain

Haha, bara för att jag är en nolifer och sitter och lyssnar på old music. Bland annat Shania Twain. Lyssnade på henne för typ 5,6 år sen. Lite lurigt sådär. Funderar på att lägga in en smårolig video från skolan idag. Men jag är väldigt tveksam fan. Hehehehehehehe

hoho

Haha, ja nu har jag gjort om bloggen lite till.. Denhär gången får det bli såhär ett tag. Om ni tycker att den är allt för hemsk får ni vell skit i att kolla bloggen. Men hoppas inte att det ska behöva bli så =)

fredag!

Hejsan alla ni.
Idag började jag halv 9 med engelska. Helt okej! Sen vare matte, det var mindre okej men gjorde inte så mycket. Sen vare spanska. Helt okej det med. Sen vare lunch. Efter det vare slöjd. Det var funny. Slutade klockan 2. Då tog jag bussen hem. Idag blir nog en härlig softkväll med världens bästa vän =) Victoria heter hon. Haha, men jaa iallafall. Släpper nått inlägg lite senare igen. Pöss

skolan fifan

Hej alla sötisar och .. ni andra.
Idag började jag kl 8 med spanish sen no och sen typ nånting. Sen vare lunch, efter det vare jumpa. Haha, det var askul. Sen typ engelska sen gick jag och Fannie hem till henne. Sen kom Mickis. Så åkte vi till stan, Fannie köpte hårfärg och lite sånt. Sen åkte vi hem till Fannie. Hon typ dränkte mig i parfym! Så typ alla glodde sönder mig på bussen känndes det som, bara för att det lukta så mycket. Men men.. Hahahahaha, juste idag på spånkan vare typ nåra ''coolingar'' och ae blablabla jag orkar inte berätta hela historien. Men dethär var lite kul:
(hon) - Amen det är lungt, för jag vet vem din pappa är.
(han) - Aha, fan vad nice. Vad heter han då?
(hon) - Ae... det tänker jag inte säga..
hahahhaahha, asså så jävla illa och inte ha nått bättre och säga? och allt handlade om att han hade fötterna på sätet.. Haha men iallafall.. Här är en lite småkul video från idag på idrotten..

jag var tvungen..

Hahahaha, jag var bara tvungen och lägga in denhär. Jag låter som en gris utan stämband! Hahahahaha

skolan jao ^^

AAwwwwwwww var tvungen a-t-t lägga till jao i rubriken. Det är ganska coolt liksom. Enyway!! Haha, typ.. Idag började vi halv ten. Ganska soft+cill sådär. Började med självaste heltiden. Mådde P-I-S-S skulle man kunna säga. Nae men jag hade ont i huvet och va sjukt trött. Sen fick jag reda på att vi hade håltimma i 2 timmar och 10 minuter. Då mådde jag helt plötsligt mycket bättre. Så jag, CORNET, FRIDEN OCH SJÄLVKASTE OLIWEN gick to the shit. det stavas....  M-C-D-O-N-A-L-D-S tror jag.. Men aa, sen typ gick vi back to school, lite chill in the korridor. Hehe, slutade halv 4. Inte riktigt lika nice. Men så kan det vara ibland. Sen tog jag Frid och Oliw busseen. Kom hem typ precis nu. Idag ska jag göra allt utom att sova. Haha, har gjort det två dar i rad nu, det är runt typ 5 halv 6 jag blir astrött och somnar. haha men idag då jävlar! Ska jag inte somna för ja kan ju inte sova på kvällen liksom. Hihi, känner att dethär bli ett ganska slabbit inlägg, men ändå. Vi HÖrS TIEP. Tiep är nog det fulaste ordet som finns :) hehehehehehehehe

@ fridas place

Yeeee, right now sitter jag inne i Fridas rum medans hennes bror gör mat till oss och hon sitter vid hans dator. Haha, men ja iallafall idag började jag skolan kl 8, slutade 20 i 2. Då gick jag med Fannie och Mickis till spånkan. Så mötte jag Frida och Emma. Sen tog vi spånakn till rese, så tog vi bussen hem till Frida. När vi kom hit så typ satt vi lite vid datan och bajs. Nu ska jag nog gå och hjälpa till i köket. He-he. Men dt blir nog ett inlägg lite senare.
PÖSS

blogg/goodbye

Nu har jag fixat lite på bloggen. IGEN. Men det blir ju aldrig bra och aldrig så som jag vill att det ska va, och jag orkar itne hålla på och göra nån avangcerad design för jag kommer säkert bara ångra mig sen. Men denhär får duga till idag och nåra dagar frammåt kanske. Jag vet inte riktigt. Men en sak jag vet är att jag är ganska trött idag. Haha, förut när jag satt och såg på paradise hotel så ba vart jag typ jättetrött :o haha asså jag kunde inte hålla ögonen öppna. Men så typ somna jag till lite, så typ vakna jag av att nån vibba till mig på msn -.- Haha, så gick jag och la mig i sängen istället. Sen kom pappa in och väckte mig, så typ åt jag middag..... Haha, sen satte jag mig i min härliga datastol igen, känns som att jag spenderar all tid i den :') Haha, ja men iallafall blir nog att ligga och glo i nåra skolkataloger och skit. Som vanligt :D Haha.
Många pussar och kramar från idisen =)

lövkojan

dagisfotot, får se om jag kommer ihåg nåra namn. väldigt tveksamt
Lena, random, Carl, random, Jimmi, Martina, random, random, random, random
random, Oskar, Cajsa?, random, Victoria, random, Agnes, Elin?, Maria, random
Elin, Alice, random, lärare, jag, random, Jimmy, Johanna, Sara

paradise hotel

Haha, nae jag evt inte vad det är med mig. Jag är typ helt desperat över o se hur de går i Paradise Hotel asså. Haha, asså.... Nu har jag kollat ifatt så ikväll blir det att så på tvn :) Nu ska jag gå in på typ trean och kolla på nått bra pogram. Hehehehe.. Jag tyckte att ni skulle veta det :)

skolan

Japppp idag började skolan. SJUKT CPPPPPPPPPP!
nae men jag gick upp vid halv 7 typ. Sen åkte jag med pappsen till skolan, började 8.20. Vi typ fick vårat schema och så. SÄMSTA!!! har aldrig haft ett sämre schema! fyfaaan! Men sen iallafall så typ hade vi en lång jävla dag. Slutade halv 4!!!!! Så himla sjukt. Första dagen och grejer. Ae en stor fet diss på det. Men jaa, sen tog jag bussen hem. När jag kom hem satte jag mig vid datan. Ska kolla på Paradise Hotel nu. Sen typ nörda data som fan och sen sova. Börjar 8 imorron, SÅ JÄVLA HÄRLIGT!!!
på moppeskolan, så himla kuul! <3

goodbye

Haha, ja nu är det ju såhär. Eftersom att det är skola imorron så måste jag typ gå och lägga mig tidigt. annars kommer jag aldrig orka. aa inte för att jag tror att jag kommer kunna somna ikväll. NI KAN GÄRNA SMSA LITE MED MIG ^^ hihi

puss kram och sov så gott =)


coop forum <3

Hello my friends.
Blev att hänka med pappsen till Coop, jag köpte en webkamera. Haha, vafan jag var desperat! Den var ju inte den bästa, men den duger fett. BARA DET ATT DET INTE GÅR ATT SÄTTA PÅ DEN I MSN. Är sjukt irriterad på det, så ae jag får nog ringa min morbor så får han hjälpa mig. Haha. MEn sen annars har jag bara suttit vid datan och kollat på Paradise Hotel hela dagen.  Jag är på avsnitt 10 nu typ, så har nåra kvar =)
puss

godmorgon

Nu är jag vaken. Eller, jag blev väckt men ändå. Så gick jag upp och satte mig och kolla lite på tv. Sen nu satte jag mig här. Planer för idag:
KÖPA WEBBKAMERA!

puss och kram

Näe, nu är det nog läggdas för mig. Eller kanske inte ritkigt än. Men jag ser på Paradise Hotel nu, har typ inte sett nånting på det denhär säsongen. Tur att det finns tv6.se/play :D Hihi, en bra låt också, good night =)

ida anna evelina franzén


ida ''the best'' franzén


alida cederlund

Hej sötisar.
Idag gick jag som sagt upp kl halv 11. Jag gick upp och typ fixa mig, sen skjutsade pappa mig till Alida. Vi typ va hos henne ett tag, sen drog vi till stan sen till mediamarkt och sen till maxi och sånt. Det var trevligt, roligt, drygt, kallt men på samma gång lite mysigt. Men vi typ cilla helt galet. Hehehe, sen kom min far och hämtade mig. Så när jag kom hem satte jag mig vid datan. Sen åt vi tacos.. Hehe.
Alida ''ramla''. Eller nae, hon slängde sig =)
heheheheheehehe

mornmorn

Hehehe, nu är bästa Ida ever uppe........
Nae ja skoja bara lite sådär.
Jag satte klockan på halv 11 idag, har typ fixat mig och ska fortsätta göra det snart. Sen ska ja till Alida. Uppdaterar senare :)

typ, asså bara typ

Hehehehe, hejsan.
Ae jag tror nog nästan att det är vehetere dags att slagga nu. Är rätt trött osåånt. Får se vad som händer imorron. Åker forhoppningsvis innåt stan iallafall ^^
Puss kram och godnatt :D

onemoresong'?







så jävla rätt!


ida's playlist

Här kommer lite musik som jag har lyssnat på dom senaste dagarna.
Uffff det är bra kan jag lova!

Iron Maiden - Phantom Of The Opera


Maria Mena - All This Time


John Farnham - You're The Vocie


Steve Miller Band - The Joker


Adele - Chasing Pavements


Philman - Tingeling, Tingeling


Nirvana - Come As You Are



Det får räcka för nu. Men ja, ni märker nog hur konstig musiksmak jag har. Den är ganska.. Till och från :) Hihi, men nae nu ska jag köra singstar med mig själv. Ska fråga om Olivia vill va med.. Haha, pöss.


ÄRENTE IDA? :d

Haha, asså jag vet itne ritkigt vad det är med mig. Men nu vart jag på nånn slags superduper humör :D Haha, blir att ha fredagsmys med familjen idag :D hehehhe, alltid lika mysigt. :* idag har jag bara chillat. haha bara varit hemma och suttit vid datan typ :) pöss




hahaha, så sjukt bra dålig låt :D


stockholm

FORTFARANDE KVAR I NÖRDKÖPING
LILLA HANNA :D
BECCA, FRIDA OCH AMANDA :D
LINA OCH LOVISA :D
FRIDA AMANDA OCH BECCA :D
HANNA OCH VICTORIA :D
HÅKAN OCH VICTORIA I STORSTAN! HAHAHA
HÅKAN, HAHAHAHA
HAHA, JAAG XD
HANNA VICTORIA OCH JAG :)
FÅGLARNA HADE SIN ÅRLIGA SLÄKTTRÄFF.
MAN HANN ÄVEN ATT BLI BLÄNDAD AV EN JACKA. ILLA
VICTORIA OCH HANNA :D
JAG OCH FRIDA :D
HAHAHAHHA
hanna victoria lina lovisa becca amanda och ralle. bästa konfagruppen <3
plus sofie linn gillen och johannes =)
GiRRRRRRRLS :D
HAHAHAHAHAAHA HÅKAN ;)
LITE CHILL PÅ TÅGET HEM SÅDÄR :)

godmorgon

Aa, hej på er allihopa.
Nu har jag försökt fixa min blogg lite. Den vart inget vidare, men jag orkar ärligt talat inte fixa mer nu. Det är nått fel på blogg.se! Det funkar inte som det brukar göra.
Men jaa iallafall..
Igår var jag i Stockholm med konfan. Det va därför jag inte kunde skriva nått igår. Men ja iallafall. Jag fick gå upp halv 7, sen åkte jag hemmifrån runt halv 8. Sen gick tåget typ 20 över 8. Sen kom vi till Stockholm. Först gick vi till nån typ judisk kyra eller nått. Det va nån tant som snacka. Sen gick vi o käka mc. Haha, sen typ gick vi till nån arabsak. Vi va tvungna och ha fula långa rockar och fick inte visa håret och allt vare va. Sen typ snacka vi om massa muslimer eller islam eller wtf. *Intressant*. Sen skulle vi få fri tid. Men då kom våran kära präst Sara på att vi skulle besöka ST:a Clara kyrkan! JIPPPIIII! Vi typ fika. Det va asäckligt. Sen va dom som jobbade i den kyrkan typ övertrogna ellre vad det heter. Haha, jag fick gud's visitkort :) hahahahhahaaha! men nae, sen typ gick vi därifrån så fick vi fri tid. Jag, Victoria, Hanna, Lina och Lovisa gick till Waynes Coffee och satt där i typ 2 timmar. Sen gick vi och mötte upp the rest. Sen gick vi och åt, igen! Sen typ chilla vi lite. Sen aa tog vi tåget. Haha, på tåget hem körde vi äver sms roulette, så ni som fick nått konstigt sms av mig vet varför :) Jag och Victoria kom hem till mig runt 11, då var vi helt aströtta. Haha, bilder kommer i ett separat inlägg :D

lala

ae fan förlåt men jag orkar itne skriva ett inlägg nu. skriver imorron
pöss

mhmm..

aa, godmorgon.
jag är jäävligt tjurig just nu.
på min bloggjäääävel. ae ja ska försöka fixa
det under dagen iallafall..
men nu ska ja se på Wallander med Oliwia..

(bygger om)

Ah som ni ser så bara tog jag nått tema nu till bloggen.
Jag ska INTE ha det, eller bara nu tills imorron. Fixar till bloggen lite då, men ni får leva med det helt enkelt.
pösssssss

sofie eriksson

Hej allihopa.
Idag så vaknade jag ganska obehagligt skulle man kunna säga. Fick ett antal likadana sms från en viss Alida!! Fyfan för dig din lilla skitunge :o Aa, men iallafall så gick jag upp och fixade det jag skulle. Sen Skjutsade mamma mig till bussen, jag åkte in och träffade Sofie. Vi typ chilla. Haha, nae men aa jag köpte en tröja. Men jag skulle inte köpa nått! Men jag var liksom tvungen. Hihi. Sen typ gick vi runt o kolla lite.. Sen runt halv 4 tog ja spånkan till rese. Så tog jag 4bussen hem. Nu kom jag precis hem. Har värsta astmaanfallet. Jag sprang hem från bussen för det var så jävla kallt ute så aa. Det blir ju bara ännu värre när det 'är så allt ute. -.- Men aa, nu närsomhelst kommer Oliwen hit. Vet inte riktigt va vi ska göra, träffa nån.
tröjan ser kanske inte så fin ut.
MEN DET VAR DEN! :D

bilder

Jaaaaaaaapp här kommer lite bilder från igår =)
Snygg-Elvy
Oliwia och Elvy
Me and the Oliw
Hahahaha våra popcorn. Så åkte det förbi en polisbil precis då xd
Sötis Oliwia =)
Sötaste Elvy =) (Elvira)
The nörds

@ badhuset

Ja hejsan..
Just nu är jag inte på något vidare bra humör, så det kommer bli ett tråkigt inlägg.
Iallafall, jag och Oliwia satte klockan på halv 9 idag! Men jag vakna inte av larmet, även att det tydligen hade ringt 5 gånger, men aa sen väckte Oliwia mig iallafall. Sen typ gick vi upp och gjorde det vi skulle. Sen åkte jag Oliwia, Elvy, Alicia, deras farmor, deras mormor och deras två kussar till badhuset. Det var jättekul. Vi typ bada.. Haha, nae men vi hade det himla kul. Bara det att såhär efter känns det som att jag har ont överallt. Slog i knät som fan, haha bula o shit. Sen dunka jag huvet i en rutschkana.. Typiskt mig. Men sen så typ skjutsa dom hem mig, o nu kom jag nyss hem..
Lite om igår:
Aa, jag åkte ju till Oliwia, så satt vi typ bara vid datan och tog det lungt. Sen åkte vi in till stan och gick på bio. Vi såg Old Dogs.. Den var ganska bra, men jag fattar inte varför den heter old dogs, det handla ju inte direkt om en hund? asså.. Aaa, men sen iallafall jag lyckades börja tjuta i en o-sorglig film. Ingenting jag förvånar mig över. Men ändå. Sen så tappade vi våra popcorn ute så det tyå låg p-corn över hela vägen (y). Sen när vi kom hem så hade Alicia kommit till Elvy. Så typ ''va'' vi med dom. Nae men dom typ höll på med mitt hår. FÖRSTÖRDE!
era jävla mf's. Sen typ somna vi.

zelmerlööwarna

Hola amigos.
Hej vänner.
Hello friends.


aa eller nått sånt.
hej jag heter ida, detta är ännu ett inlägg ifrån Zelmerlööwarna, kom typ hit nyss. Vi ska snart gå på bio (y) hehehehe, trevlans. Vi ska typ se Old Dogs eller nått skit. Ingen aning xd

PUSS PÅ:
min lilla bevakare ^^
you know who you are.

2010

  • Gjorde du något i år som du inte har gjort förut? japp
  • Höll du några utav dina nyårslöfte? haha nae, jag tror inte att jag hade nåra
  • Dog någon som stod dig nära? nej
  • Vilka länder besökte du? typ.. Paris och Cypern tror jag
  • Är de något du saknat från år 2009 som du vill ha år 2010? yes..
  • Vilka datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? massa olika, speicellt 22/12 hahahaha elelr vad vare :o
  • Har du varit sjuk eller skadat dig? sjuk har jag varit,ja
  • Bästa köpet? Allt
  • Vad spenderade du mest pengar på? kläder ;d
  • Gjorde något dig riktigt glad? Ja! :)
  • Vilka sånger kommer alltid påminna dig om år 2009? Akon & David - Sexy bitch, erik hassle-hurtful
  • Var du gladare eller ledsnare i 2009 jämfört med tidigare år? gladare :D
  • Vad önskar du att du gjort mer? typ ja vene, xd
  • Hur tillbringade du julen? med släkten
  • Blev du kär i år? nepp
  • Bästa tv-program? desperate housewifes <3
  • Något du önskade dig och fick när du fyllde år? fick allt jag önska mig :P
  • Något du önskade dig men inte fick? nej
  • Finns det något som skulle kunnat göra år 2009 ännu bättre? vet inte ritkigt =)
  • Vad fick dig att må bra? familjen och 'vännerna =)

godmorgon

Oh hello friends.
Idag vaknade jag vid halv 10. Ganska skönt att gå upp tidigt ibland. Men så gick jag upp och såg på tv. Mtv is the shit fan. Sen gjorde jag lite frukost. Sen duschade jag. Haha, aa och nu sitter jag här =) idag blir det kanske att gå på bio med Oliwia :D Men vi får se.
Pussen lixxx

holaaaa

Ingen uppdatering idag :o sheeeit asså!
im so sorry B-)
hewhehehe, men iallafall.. DAGEN:
idag vaknade jag runt 12 tror jag, jag gick upp och typ käka frullz. sen satte jag mig vid datan. satt där hela dan, haha. Sen runt 4 kom Bella till mig. Vi har precis ätit och innan det såg vi på New Moon. Så sjukt bra film tycker jaaaag! :D Men aa, vet inte ritkigt vad vi ska göra. men nånting blire vell :D

2010

Jahopp då äre aldså 2010 :D
känns riktigt bra faktsikt.
2009 enligt mig var faktsikt
ritkigt bra, aa bortsätt från en grej.
Men det har gått väldigt fort iallafall.
Men ny äre nytt år, vilket betyder
nya människor, nya möjligheter, nya saker helt enkelt..
haha jag kom inte på nått mer (i)
Ae, jag och V släpper en bild från igår.
jag älskar dig bästavän :D

NYÅR

WIHUUU NU ÄRE SÅ ATT DET ÄR ÅR TVÅTUSENTIO!!!!!!!!!! :D
DET KÄNNS UNDERBAAAAAAAAAAAAAAART!
THIS YEAR IS GOING TO BE THE BEST!!!!!!
hum för min engelska..
det har reeedan kommit in en ansökan om årets töntigaste.
haha naevars, det var jag själv som valde. men det är inget vi
ska ta upp här :D so fuck you aaaaaaall, nae ja skoja
I LOVE YOU ALL MY LOVERS :d haha nae usch
vilket jävla oseriöst inlägg. det får nog bli ett bättre nån annan
gång :D PUSSAR OCH KRAMAR FRÅN IDA FRANZÉN ÅR 2010 :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!