My day

Chaaaa
Min dag har som vanligt varit ganska chill, efter att Sara hade fixat mina naglar så åkte jag till Bella. Typ duscha och fixa mig lite där, sen drog jag till stan och Träffa Jenny och Mathilda. Sen drog vi till folkparken, träffa nåra och aa.. Sen drog jag och Jenny till stan igen, jag köpte en tröja. Träffade även bästa Louise. Sen åkte vi hem till Bella, snacka lite med henne sen åkte vi till rese, träffa Louise igen och även Amy. Sen åkte jag och Jensan hem till henne, va där och tog det aschill. Sen åkte vi hem till mig, sen till farmor och farfar och hämta min moppe. Sen hem till henne igen och sen åkte jag hem. Kom nyss hem, ska vell ta mig en titt på låten till bröllopet och lite nagel grejer eftersom att jag eventuellt skulle fixa mammas naglar, hihi kul. Men aa, vi får höras some day. pussar och kramar!
Btw så fyller min syster år imorgon, grattis till henne. I förskott dårå :)
Me and jent <3
LOVE YOU
Jag och en iPhone!!!!

Världens bästa kusin, Sara Franzén!

God kväll på er.
Idag blev jag väckt ganska tidigt av mamma och Olivia för att vi skulle åka till Sara min kusin och fixa mina naglar. Hon är nagelterapeut eller vad det heter.. Så hon var jättegullig och fixade det åt mig, det vart superbra!!!
Tack än en gång!




Fixa naglarna

Tja
Sitter just nu i mitt rum och håller andan för att det är fullt med hårsprey i luften så jag kan inte andas. Asbra ida! Men aa, vi får försöka göra dethär lite snabbt då. Jag blev precis väckt av Olivia och mamma, nu när som helst ska vi åka till min kusin Sara så ska hon fixa mina naglar, Najs! Sen efter det vet jag inte riktigt vad som händer, skriver mer då.
Puss

Sent inlägg

Tja igen
Dethär får nog bli dagens sista inlägg, jag ska nog snart dra mig mot sängen. Börjar bli trött och tiden börjar springa iväg. Imorgon ska jag ju gå upp relativt tidigt och åka till Sara och så ska hon få fixa mina naglar. Fett nice!
Bild från idag, man ser ju inget streck såg jag nu, men jag har nog fått en hel del färg idag

Så jävla stek!

Tja på er
Idag har jag haft en bra dag, så jävla chill så det finns inte. Bella kom hit vid 12 nån gång, vi bada och sen la oss och stekte. Sen kom vi på att vi kunde ta lite olivolja så att solen tar bättre eller vad man ska säga. Så jorå, vi la oss på varsin luftmadrass i poolen helt dränkta i olivolja. Jag kan ju lova att det gav resultat! Fyfan vilken rand jag har fått, plus att jag ser ut som en jävla tomat i fejset. Något som också gav resultat var då att man INTE ska ha olivolja i poolen.. Jo, ni kanske förstår vad jag menar.. Men aa, sen iallafall kom Jenny. Så sjukt länge sen jag träffa henne, fett najs! :D Haha, men aa, sen typ käka vi. Drog till livsan och sen hem till Jenny. Fyfan vilket hus.. Det är ju inte sant? Jag skulle inte förvåna mig om typ chris browns hus såg ut sådär. Helt sjukt! Värsta palatset verkligen. Men aa, sen tog vi båten och åkte ut på sjön. Mycket snack och mycket garv. Ae det kan ju verkligen inte bli bättre! Sen iallafall så åkte vi hem till Jenny igen, chilla galet. Sen åkte jag och Bella hem till henne, sen åkte jag hem till mig. Kom precis innanför dörren nu typ, haha. Nu ska jag försöka fixa med något musikprogram till Sanna och Peters bröllop. Hoppas jag klarart..
Puss!

Godmorgon!

Hej på er!
Tro det eller ej men jag är faktiskt vaken. Jag vet inte om jag vaknade av mig själv eller om jag vakna för att jag fick kramp. Jag började nämligen att skrika lite där, faan vad ont det gör. Men aa, vi får se lite vad som händer idag, nu ska jag iallafall gå ut och lägga mig i solen och det ska bli asskönt!
Puss på er

Victoria!!

Tja på er, igen!
Just nu gör jag typ.. Ingenting bortsätt från att tugga tuggummi, smsa och skriva med nåra på msn och fundera på vad jag ska se för film. Jag kom precis hem. Förut åkte jag till Victoria, så jävla härligt att träffa henne så det finns inte! Sen fick jag lite grejer av henne, ett par rosa låga converse, godis och tuggummi. TACK! Sen åkte vi hem till mig, tog en fika och pratade lite allmänt. Sen förflyttade vi oss to the compjuter, mheheh. Naevars men sen typ åkte jag med henne en bit hem sen vände jag och nu kom jag precis in. Imorgon blir det kanske att åka och bada med henne och Hanna? Men vet inte riktigt än, så man vet aldrig. Men nu ska jag nog se på någon bra film och sen sova. Jag är supertrött! Snacka om att det har varit en lång dag idag. Plus att det är så himla varmt i mitt rum så jag håller på att döö! Dock så sitter jag i en tjocktröja.. Men ändå :D
Puss

Bilder från idag

Fannie fan
:)
Louise och Amanda som posar galet!
Det ser bra ut Amanda!

Hemma efter en lång dag

Hejsan..
Idag gick jag och Fannie upp vid 9 ungefär. Fett najs, fast nae. Men aa.. Sen åkte vi till maxi, köpte olja och sen åkte vi till krokek. DOCK så råkade vi åka typ.. Helt jävla fel, och min bensin tog slut -.- Asså det är så typiskt oss så det finns fan inte! Men aa, sen kom sötaste Louise Sjöberg och rädda oss. Sen typ åkte vi till nån sjö eller nått i stavsjö?! Snacka om långt hemifrån, haha. Men aa, så va vi där ett tag. Vid halv 5 eller något så åkte vi hem till Fannie, pratade lite. Sen åkte jag hem till mig. När jag kom hem så gick vårat fucking larm! Så jävla fail, jag var på så sjukt bra humör då också.. Ae fy sjutton! :D Haha nae men sen käka jag och fixa lite grejer. Nu är jag på bättre humör igen. Snart ska jag ut och träffa den underbaraste människan på hela jorden. Jovars, min älskling har ÄNTLIGEN kommit hem! Fy, det går inte att beskriva hur glad jag är.
MASSA PUSSAR OCH KRAMAR! :D

Snabb inlägg

Tja på er,
Kan inte skriva så mycket om dagen nu för jag ska gå iväg och fixa lite grejer. Efter det kan jag skriva.
Puss

måste säga att jag älskar dig, fannie


Hos Fannie

Hejsaaan
Just nu sitter jag hemma hos Fannie och typ spyr. Hon sitter nämligen och äter oliver och det är så jävla vidrigt. Jag kommer helt fucking seriöst spy snart. Har det fan i halsen nu asså.. Men aa, jag och Fannie har inte gjort så mycket. Jag åkte ju in till henne förut, ställde moppen hos min sysling. Haha, sen gick jag till Fannie. Då drog vi ut, så va vi ute lite, gick omkring och hade fan ingenting att göra. Sen gick vi till ica och köpte popcorn, fan vad gott! Sen har vi nog bara suttit hemma och inte gjort så mycket. Just nu snackar Fannie i telefon med min telefonvän.. Känns tungt. fast nae. Men jag ska vell snart se till att Fannie gör en skaplig rengöring i sin kärt.. Annars tänker ju inte jag sova i samma säng som henne, det är en sak som är säker. Men nae, nu orkar jag inte skriva mer. Imorgon ska bli en fett nice dag tror jag nog. Eller nae, jag vet.
Tjarå

Nice dag

Hej bloggen.
Idag så gick jag upp vid halv 12 ungefär. Vid halv 1 eller nått så åkte jag in till Bella. Vi gjorde inte så mycket, eller jo vi typ drog till maxi. Jag köpte inget men hon köpet en tröja och en väska. Sen drog vi hem till henne igen. Tog det lugnt, jag var skapligt matt :D Haha, naevars jag skoja. Men sen drog jag till Fannie och snacka lite med henne, sen åkte jag hem. Nu är jag här, ska packa min väska nu sedan åka in till Fannie igen. Sover där ikväll och imorgon så åker vi och badar nånstans. Galet nice! Men nu kan jag inte skriva mer. Kanske skriver senare vad som händer men jag tror inte att vi ska sitta inne iallafall.
Många pussar och kramar.

Victoria Inez Linnéa Hjort



Victoria, det var inte speciellt länge jag skrev en text om dig. Vilket annars är väldigt ovanligt för jag brukar inte göra det. Men jag saknar dig. Faan vad jag saknar dig. Jag saknar dig så mycket att jag sitter hemma och gråter. Även att du kommer hem om två dagar. Jag klarar mig fan inte längre. Du är verkligen det som får mig att orka det jag orkar. Utan dig skulle jag nog inte vara någonting alls. Men du får komma hem nu, nu! Ju mer jag tänker på det desto mer tårar kommer det. Dock låter jag som värsta poeten nu, men då får jag fan göra det. För jag bryr mig faktsikt inte ett dugg om vad folk tycker och tänker, så länge jag har dig vid min sida så har jag allt jag behöver. Efter 15 hela år tillsammans med varandra. Det finns ingenting som vi inte har gjort tillsammans. Från babygrupp till dagis, från dagis till förskola. Och där stannade dem åren. Trots att jag flyttade och vi skiljdes från varandra så höll vi kvar kontakten. Det var tur att vi gjorde det. Annars skulle vi kanske inte ens vara kompisar idag. Att en person kan betyda så mycket för en annan som du gör för mig är nästan otroligt. Jag vet verkligen inte hur jag ska skriva det eller vilka ord jag ska använda för att förklara för dig hur jävla mycket du betyder för mig. Det är helt sjuk. Du är min syster, en familjemedlem. Jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan dig så snälla, låt det aldrig hända. Jag har inte träffat dig på 3 veckor och en dag. Fan asså, jag tror inte att jag har varit borta ifrån dig så länge, inte på dom senaste 5 åren iallafall. Alla dem underbara minnena jag delar med dig är sånna saker jag aldrig någonsinn kommer att glömma. Från att ha suttit i samma barnvagn och försökt bita ihjäl varandra till att ta dom första stegen och gå brevid sin allra bästa vän. Redan då var du den bästa. Min bästis. Från att lära sig gå, till att lära sig prata och sånna saker. Till att lära sig cykla, åka kickboard och andra saker. Till att komma ifrån barndommen lite och börja på mellanstadiet då vi fortfarande höll ihop. Trots att vi gled ifrån varandra då och då hittade vi alltid tillbaka. Vi umgicks inte alls där ett tag, men på samma gång har jag alltid vetat vart jag har haft dig. Du är den som jag alltid har kunnat prata med precis allt om och du har alltid funnits vid min sida. Våran högsta dröm under de senaste typ 10 åren har varit att åka moppe. Kommer du ihåg det? Speicellt när din bror tog det också, snacka om att vi var avendsjuka! Nu efter alla dom åren så har vi äntligen kommit fram till denhär punkten. Den punkten som kan ha varit den största i våran barn'ung'dom. Och nu så har vi bådatvå moppar. Nae nu får du komma hem så vi kan börja sommaren 2010. Du är bäst, det vet du. Det finns ingen som du, du betyder mest i hela mitt liv. Vi ses när du kommer hem.
Jag älskar dig mest av allt, nu då och föralltid.
Världens bästa du, Victoria.

Midsommar 2010

Hello
Igår var det ju som sagt midsommar. Jag var ju på landet med Oliwia, så vi gjorde inte alls mycket typ. Men aa, vi åkte ju dit i torsdags vid klockan 3 ungefär. Vet inte riktigt när vi kom fram, men aa nån gång vare ju. Vi drog ner till vattnet och fiskade på dirren! Dock så hade vi inget bete och det var nått fel på spöt så det gick inget vidare. Men sen drog vi oss hemmåt, kolla fotboll tror jag vi hann med. Spela kort och typ sov. På fredagen vart man väckt i ottan, vid 10 ungefär. Då vare bara att gå upp, duscha sen ut med båten. Fett nice! Sen typ hem, bort till fotbollsplan. Dansa runt midsommarstången.. Haha, käka jordgubbstårta och gick tipsprommenad. Jag tror att det gick superbra för mig och Oliwia på tipsprommenaden, DOCK så behövde man vara 15 för att få göra vuxenkrysset och lilla Oliwia är ju bara 14 :/ Men jag sa att hon var med mig, så det gick bra ändå. Sen drog vi hem och kolla på fotboll. Somnade även i soffan. Sen ut och spela kubb, käka och aa. Sen vare ju en till match, ganska spännande i början men ganska lame i slutet. Sen drog vi till stugan, haha.. En hel del garv o skit men tog det ändå extremt lugnt, helt okej tycker jag ändå. Bästa filmerna såg vi ju på också, det är ju bra.. (y) Men sen iallafall somnade vi ju nån gång, vet inte riktigt när. Blev väckt idag vid halv 11 eller nått. Sen vare bara upp, duscha, packa och sen åka hem. Jag sjöng även i en och en halv timma utan att vara tyst en ända gång.. Haha, stackars dom som va i bilen.. Men aa, sen kom vi hem idag runt 3 kanske. Då badade jag faktiskt! Första doppet för i år också. Sen åkte jag ner och firade farfar som fyller år idag. Grattis till honom. Och även grattis till mormor som fyllde år i torsdags.
Syster :)
Mamma och pappa :)
Mormor och Olivia dansar runt stången, haha
Nice bild idag från lite poolhäng med min coola syster

snyggt pojkar

snygg
snyggare
snyggast

fulaste bloggen

usch, har sjukt dåligt samvete. vet inte varför. men nu ska jag försöka göra nått med min fula jävla cp bloggggggggggggggg

nice dag

Tjenamors
Idag har dagen gått ganska snabbt faktsikt. Jag skjutsade hem Ollisen föurt, sen åkte jag hem. Fixa mig lite och sen åkte in till stan och träffa saknade Fannie. Vi typ chilla galet, fika med mer mys. Sen åkte vi hem till henne, så typ hämta hon grejer och sånt. Sen kom Dennis och skjutsade oss till mig. Aa eller det var ju till min farmor egentligen, men aa. Sen tog vi moppen hem till mig, hihi. Sen lite senare så kom Louise, Vilma och Amanda till mig. Haha, vi gjorde typ.. ingenting? Bara först stog och prata sen satte vi oss.. Hihi, nae men aa. Käka glass gjorde vi också. Riktigt trevligt måste jag säga. Roliga tjejer detdär :D haha.. Men aa, dom åkte precis hem. Nu ska nog vi se på nån film eller göra nått annat.
Ha en god natt sömn.
Goodbye

nice b-day!

Hej på er.
Jag skrev aldrig något mer igår efter mitt hysteriska inlägg.. Men iallafall gårdagen blev en lyckad dag. Redan när klockan var efter 12 så började grattis:arna rulla in och dom slutade inte heller! Så tack så jättemycket! Jag fick något slags hyper-damp där runt 1, 2 tror jag nog.. Det kan ni annars fråga Oliwia eller Alida om, hehe.. Men aa, sen gick jag vell och la mig strax efter halv 2, 2 nån gång. Blev väckt runt halv 7 av att dom sjöng för mig. Hihi, på morgonen fick jag lite kläder, pengar och en webbkamera. Det jag hade önskat mig, haha. Sen gick jag typ upp och gjorde mig iordning lite. Sen åkte jag in till vägverket och skrev mitt moppe prov. Som jag klarade på första gången!!!! Fyfan vad glad jag blev, vilken jävla känsla det var! Men jag kan säga såhär: jag skulle nog inte klara det utan allas stöd, det var jättegulligt av alla ni. Och ni vet vilka ni är! Men aa, efter det åkte jag in till stan med Ollisen. Träffade coolingen Alida som fick hänga med oss på gottegrisen ett tag där, hihi. Sen åkte vi tillbaka till byn, tog moppen till oliwia. Hämta lite grejer och sen åkte hem till mig igen. Så jäkla nice! Åkte hem, städade och lite sånt. Sen börja det rulla in lite folk, najs! Nae men sen kom släkten och det blev fullt hus. Jag fick prengar, presentkort och parfym. TACK, TACK, TACK! På förkvällen gjorde vi inte speciellt mycket, runt 10 nån gång så åkte vi till Frida. Sen skulle vi åka hem till mig fast.. Vi eller aa jag fick ett litet problem.. Jorå min bensin tog nämligen slut :) När jag var ca 3 km hemifrån. Så jävla lyckad jag är.. Bensin-mätaren va på nollan innan vi åkte till Oliwia på dagen, då konstaterade vi att den måste vara trasig. För det finns ju bensin i.. hehe fast nae. Men aa, sen kom pappa och räddade mig lite. Sen åkte vi hem till mig och aa, bara va här. Gjorde inte så mycket. Somnade typ direkt när vi hade satt på en film, ovanligt. Aa fast nae. Idag blev jag väckt av en snubbe från DHL som skulle lämna nått paket och vad det var.. Jag är ju inte direkt att leka med på morgonen.. Hehe.. Nae men nu sitter jag och lyssnar på musik och Oliwia sover. Ska väcka henne snart hade jag tänkt :) Idag vet jag inte vad som händer, kanske skulle träffa Fannie, men jag vet inte.
Puss

MIN FÖDELSEDAG IDAG!!!!!! :D:D:D

Även att dagen bara har hållt på i ca 10 minuter så går det inte att beskriva hur glad jag ääääär :D:D:D::D:D:Dd:D: Iiihihihihihihihihi :D:D::D:D:D:D:D:D och tack så jättemycket alla som grattar, DET VÄRMER SOM FAN :D:d:d:d:d:d:d:d:
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

the only exception


JAG FYLLER ÅR OM 2 DAGAR

Nu har jag precis gjort ett moppe-test och det visade bra resultat. Resultatet blev att jag är redo för att skriva själca provet vilket känns ganska så asbra. Det känns som att jag kan det som man behöver kunna och det är en fett frän känsla!
Nu ska jag försöka göra något med den sjukt fula designen jag har.. Vet inte hur fan det kommer gå, men går det illa lägger jag nog fan ner bloggen.

hos oliwia

Tja på er.
Igår vid typ 8 eller 9 eller nått så gick jag till Oliwia. Eller, hon och Elvira kom och hämtade upp mig på cykeln, haha. Sen typ åkte vi hem till dom och gjorde inget speciellt. Ae, vi fick oss en hel del garv iallafall, eller? Nae men det var lite mysigt. Hihi, vi somnade nån gång vid 3 eller nått tror jag. Så vaknade jag vid 12 eller nått, gick upp och satte mig här. Oliwia ligger fortfarande i sängen, MOGET!!!!! Nae, men jag ska nog ta mig det besväret att väcka henna snart. Hihi.. Idag ska jag bara va hemma och plugga. Askul
Kram

match idag igen

Tja
Idag blev jag väckt vid 8 typ.. haha, sen kom Oliwia hit typ direkt. Fixade mig lite och så sen kom Frida och hennes mamma och hämtade oss, så åkte vi till Lindö. Jag och Oliwia började med att gå till hemköp och köpa frukost. Sen kolla vi på match när krokek och lindö körde mot varann. Alltså mina två friends Louise och Frida körde mot varann. TYVÄRR så vann lindö.. Haha, sen åkte jag hem. Nu är jag hemma. Pluggar som vanligt, jag dör nog snart..

bra eneby!

Tja
Åkte som sagt till Frida runt 3, vi käka pizza med z. Kollade även på the hills, ha-ha vadå nördar? Sen åkte vi in till eneby och hem till Amanda. Sen till fyrby där det skulle bli match mellan eneby och sörping. Jag, Erik och Frida kollade på matchen, jorå va mycket koncentrerad av matchen. Fast nae. Men eneby vann iallafall med 4-1. Bra som fan tjejer! Sen åkte jag hem till Frida, sen tömde blåsan sen tog jag cykeln hem. Gjorde ett moppetest och läste lite i boken. Nu ska jag göra ett till prov, så vi hörs sålänge!
Hur söt syster har jag inte?

We no speak americano

Haha, tänker på LILLA Alida när jag hör låten som står på rubriken.. Haha, jävla cpbarn fan <3
Men aa, nu har jag läst boken lite och gjort test på datan. Det gick ju betydligt bättre än igår, det är ju bra. Nu ska jag bara platta håret sen gå till Frida. Sen ska vi göra pizza. Mmm vad gott, jag som älskar pizza! :D fast nae. Men jorå.. Sen åker vi in till eneby och kollar på match. Ganska skönt att åka iväg.. Men aa, sen senare ska jag antagligen hem igen.. Puss så länge

Godmorgon :D

Hej på er!

Idag väckte min syster mig vid halv 12 ungefär, då gick jag upp och typ käka frulle. Sen gick jag och satte mig här och lyssna på en sjukt jävla bra låt! Som även fick mitt humör att vända heelt och hållet! Ganska sjukt att bara en låt kan göra så mycket, men jaa.. Nu ska jag göra ett moppe-test och hoppas på att det går superbra :D




Nu har jag bestämmt mig för att plugga massor moppe-teori så att jag klarar provet på tisdag! jag SKA klara det.
Sen har jag heeela sommarlovet framför mig med moppe o grejer! :D
kom igen nu Ida!

dålig, riktigt dålig dag

Hej på er allihopa!

Nu ska vi se om jag kan försöka få ihop ett inlägg dårå, kan inte säga att jag är speciellt sugen på att ens skriva något. Men ja, ganska så as-ointressant för er läsare annars. Men igår åkte jag in till Johanna, vi tog det lugnt. Var hemma HELA kvällen och såg först på arga snickarn, sen lite på family guy*, sen lite på lyxfällan haha sen Grey's Anatomy, och fyfan vad sorgligt det var! Jag satt o typ tjöt, haha! Men aa, sen typ satt vi vad datan lite. Sen somnade vi, ganska tidigt. Idag väckte hon mig vid 11 typ, då sa hon att hon skulle möbelera om och ae allt vad det var. Så då gick jag upp från sängen, hann inte ens stäcka på mig sen skulle vi bära ut nån byro och ae.. allt vad det var. Sen vaknade vi till, skulle äte frulle, smarrigt. Sen åkte vi ner till stan, sen maxi och sen till media markt. Kolla lite och sådär. Sen åkte jag hem, pluggade moppeteori och aa.. Kvällens slut va ju himla roligt.. fast nae.
Nu pratar jag med bästa Louise i telefon, jag ska nog snart sova.
Godnatt

plugg..

Tja

Kort inlägg nurå för jag har egentligen inte tid med dethär, jag ligger nu i min säng och läser.. Inte likt mig, men aa, vad gör man inte för att få moppe va.. Känns ju riktigt jävla irriterande att man inte va född ett år innan och kunde ta moppekortsaken förra året eller innan det. Då behövde man ju typ inte kunna nånting, men nae nu ska man kunna lika mycket som en som ska ta motorcykelkörkort och bilkörkort, helt jävla sjukt tycker jag. Och det bästa är ju att det går så hiiimla bra för mig att läsa, jag som ÄÄÄLSKAR att läsa.

Ae fyfan, det ända som kan rädda mig nu är en iPhone!

förlåt..

Hej på er!

och förlåt för att jag inte har bloggat så mycket.. men jag har haft annat för mig.
Igår iallafall så åkte jag in till stan runt 1 ungefär, träffade Louise. Vi hade typ inget o göra så jag tror nog att vi va inne i alla affärer som finns på hela jävla stan. Ungefär 5 timmar tog det iallafall, haha. Sen kom Oliwia, då åkte vi till krokek. Till Louise's trakter.. Haha naevars men aa, vad gjorde vi där? Inget speciellt typ. Sen åkte vi hem till Oliwia. Vi chilla med Elvira typ hela kvällen, mys det med. Det slutade med att jag låg på golvet och sov. Blev väckt, somna, blev väckt och somna. Nae.. Inte snällt! :( Men aa, sen till slut gick vi och la oss. Klockan blev vell typ 1. Sen slockna jag, haha.. Idag vaknade jag vid 11 ungefär. Då gick jag upp och snacka lite med Elvira.. Sen satte jag mig vid datan. Vid 1 ungefär så väckte jag Oliwia, då käka vi frukost. Sen har vi bara typ legat i solen och tagit det aschill. Mamma kom och hämta mig vid halv 5, 5 nån gång. Sen åkte vi hem och nu har jag precis städat inne på badrummet, i skåpet. Riktigt duktigt av mig! Nu ska jag gå och duscha sen städa rummet. Ikväll kanske jag träffar Fannzan, men vi får se lite.

Puss

hos zelmerlööw

tja
just nu sitter jag i elviras rum och ser på american idol, ganska segt och jag är dyngtrött. plus att jag har asont i halsen, och det är inte kul.. Ska nog gå och snatta nåra halstabletter från deras köksskåp.. Hahah naevars fast.. jo. men jag kan tyvärr inte skriva mer nu, men imorgon. jag lovar, imorgon!

Plus att jag har lagt ut lite bilder från londonresan på Facebook, så där kan ni ju kolla.
Ida Franzén

sommarlovsmorgon

Supernice att jag kommer på bästa rubriken, fast...
Haha, nae men nu fixar jag mig, farmor kommer hit när som helst sen åkte jag in till stan och träffar Louise. Ja vene vad vi ska göra, men jag skriver mer senare.
Puss

HEMMA IGEN!

Hej alla sötnosar!
Nu har jag kommit hem från London. Jag/vi har haft det supernice! Men tyvärr så kan jag inte skriva mer just nu, men jag looovar att jag skriver och lägger in bilder snart, typ ikväll.
Puss på er

London

Förlåt för min dåliga uppdatering men internet la av igår direkt när jag skulle puplicera ett inlägg -.- men nu äre fredag och klockan är typ halv 7. Om en halvtimma ungefär så ska jag åka till flygplatsen sen åka till London. Det ska bli så jävla nice! Jag kan tyvärr inte skriva mer nu, men antingen så gör jag det där eller när jag kommer hem.
MASSA PUSSAR OCH KRAMAR <3


<3

Inte långt kvar..

Nu är det bara 9 timmar kvar tills min buss går, vilket också betyder att om ca 9 timmar och 30 minuter så börjar avslutningen. Asså jag kan verkligen inte fatta det! Allting har gått så himla fort! Och alla 9or slutar ju nu med. Ska bli både skönt men jävligt sorgligt på samma gång. Nae fy. Känns som att det kommer komma en hel del tårar imorogn. Iallafall på 9ornas avslutning.
Nae, men om man skulle stänga av datan och dra sig mot sängen så småning om kanske? Ska ju gå upp vid halv 6, 6 så.. Det kanske är lika bra. Imorgon vet jag inte om jag kommer hinna skriva något. Men det märker vi ju då.
Puss och kram!

jag som brunett

fail att man ser lite blond på bilden..
Haha, oj vad stora bilderna vart nu såg jag..
Men jag har ju som sagt INTE färgat. Jag hade lite kul med Fannies löshår bara ;)

ÅBY

Tjabba alla vänner och ovänner
Kom nyss hem från åby, har varit där sen klockan 10 med klassen idag. Det har faktiskt varit ganska kul. Jag tog nåra bilder som jag lägger in snart för jag har inte kameran här nu..
Dagens planer:
VA HEMMA OCH HA TRÅKIGT

snacka om förändring..

Hola mi amigos/as
Kom nyss hem från Fannie, vi typ va på stan. Sen va vi ute och chilla galet sådär. Sen färgade vi ju även mitt hår.. Mörkt, fan vad mörkt det blev. Men jag måste säga att jag blev jävligt nöjd! Bild kommer snart, för jag kan inte lägga in bilder från telefon så jag får vänta tills Fannie skickar dom. Men aa, när jag kom hem så gjorde jag pastasallad som jag ska ha tills imorgon. Då det är mentorsdag och vi ska till åby. Men aa, finns inte så mycket mer att skriva nu så..
Puss puss

hos fannie

Hey sweethearts!
Nu sitter jag hemma hos Fannie dårå, idag börja skolan 8. idrott - film - klassråd - lunch - film - stadsvandring. Gjorde alltså inget speciellt. Slutade runt halv 3 eller nått tror jag. Då åkte jag och Fannzan till stan, jag köpte en tröja och cykelbyxor. Sen åkte vi hem till henne, nu ska hon käka nått sen ska vi ut igen. Ska förmodligen till ÖB, haha! Men aa, ska gå och sociala med henne nu så jag skriver mer när jag kommer hem.
PUSS PÅ ER <3

vad ska jag göra?

.... :(


powernap yoo

Hello friends!
Jag har sån himla o-blogg-lust just nu och har det typ hela tiden så det känns så himla meningslöst att ens ha blogg.. Men iallafall, idag försov jag mig. 3 kvart idag bara.. Sen missade jag bussen, så jag fick mig en ordenklig morgonpromenix till nästa busshållsplats. Så jag tog 8 bussen istället. När jag kom till skolan gjode jag ett NO-förhör, det gick sämst :) Sen vare svenska, gjorde typ ingenting. Fick nått häfte på typ nationella proven för 2 år sen eller nått, det var inte så asintressant så aa.. Sen vare SO, vi typ kolla på nåra videoklipp från 1900 talet. Delvis Alice Babs <3 Haha, sen efter det vare lunch. Då gick jag, Emil, Marcusx2, Rasmus, Ville och Scarlo till ica och panta massa burkar, ganska asfattigt men ändå. Een såg vi på film. Hem till midgård. Så fick vi tacochips också, riktigt mysigt. Så vid halv 3 så fick vi sluta. Då kom father och hämtade mig. Åkte hem, la mig i soffan, somna. 2 timmar senare väcker mig assöta syster mig. Mmmm puss. Då käka jag sen nu satte jag mig här. Har asont i huvet så funderar på att sätta på någon film eller nått. Men aa, kanske skriver mer senare, eller kanske inte.
Skapligt härlig bild på Olivia igår

min vecka..

Okej, idag är det söndag.. Jag ska försöka göra en liten titt över veckan som jag har framför mig, det känns ju jävligt chill med sommarlov.
Måndag: börjar kl 8!! Illa som fan, men lär ju inte göra så mycket i skolan.
Tisdag: börjar 8.. slutar en timme senare pga. stadsvandring? dock jävligt roligt men ändå - halv 3
Onsdag: Lillsjön med klassen sen grillchill hos Annika
Torsdag: Avslutning kl. 8, sen hem till Fannie? Sen till 9:ornas avslutning i kyrkan. Sen 2 studentfirande.. Är troligtvis på kungsgård. SOMMAAAARLOOOOV
Fredag: London baby
Lördag: London
Söndag: London.
NAE DET ÄR NICE!!!
sommarlov i 10 jävla veckor <3

BJUSSARE!

Igår hade jag en riktigt rolig kväll, men det allra roligaste va nog med girlsen så därför kommer det bara bilder därifrån.
Snällt att jag fick bära BÅDA väskorna..
Haha, typ bara bilder på mig.. men jag orkar inte lägga in fler nu.
NU HAR NI GOTT OM BILDER PÅ MIG!" :d haha

lite bilder från igår

Frida rååååå                                                          Oliwia och Victoria
Bästa Vixi, kommer sakna dig :(                               Grillen, som lätt gjorde kvällen
Nice med lite förkväll tieeeep                                  äpplet och ägget som typ explodera..
Fråga inte.. Tror ja smsa eller nått                            Det exploderade ägget.. haha
Oliwia bada in my pool                                            Oliwia me ägghuveeeet jao
Haha, såg nu att det bara är bilder från när ja oliwia o vixi 'va'. men ja orkar inte lägga in fler bilder, plus att ja inte tog så jävla många heller. men nae, iadg vaknade jag vid 4 av världens dunk. det var visst filmen.. Haha nae men sen gick ja upp o stängde av, skickade typ 10 sms till folk som fråga om ja sov -.- haha nae men sen somna ja om. vaknade vid 9 halv 10 idag kanske. vart dyngpigg -.- så ja satte på datan o surfa lite.,. hahaha, nae men ao. nu vakna oliwia också, dock så vart ja jävligt trött nu så vi kanske byter 'position nu. hehehe. nae fy vilket jobbigt inlägg, men men. Idag blire barnkalas! TAGGA! haha nae men jag skriver mer senare.
Pusssssss

fredag

Tjena
Fan vad veckan har gått fort, fast ändå inte. Eller jo, men idag vare iallafall fredag. Började skolan vid halv 9 med engelska - booring! cool som jag är hängde ja i cafeterian, fick glass o frukter typ. Gott fast nae, dålig matchning. Men aa, sen vare typ matte - azzzchill, städa skåpet m.m. Sen spanska, fick reda på slutbetyget. VG, jorå helt ok. Sen lunch sen slöjd. Fick en rand, hihi. efter skolan åkte jag till stan med Oliwia, sen till folkparken och träffa Victoria och Hanna. Sjukt trevligt. Vi typ käka glass och myste. Sen kom Louise också, ännu trevligare! Sen gick jag, Louise och Oliwia ner till norr tull och tog bussen hem. Jag och Oliwia hem till byn och Louise till sin by. Sen vart allt as-komplicerat så jag orkar inte ens skriva vad som hände.. Så vi hoppar tills det att jag och Oliwia gick till berget och träffa Frida m.m. Det var ju.. kul =) fast nae, jag, Victoria och Oliwia drog hem till mej och hade det sjukt jävla askul. Vi grilla allt man bara kan tänka sig. Allt imellan skinka- ägg - ostbågar.. Haha, nae fy. Bästa bästa ni! Idag kommer lite bilder också. Men nu ska jag och Oliwia nog bara se på film. Vi gunga i nån jävla snurrgunga förut så båda är typ helt as döda. Men aa, vi höres imorgon!
mer bilder kommer fan imorgon, ja måste lägga mej i sängen nu. typ dör

Louise är bäst, ingen protest

Tja på er!
Ao.. ni kan ju gissa vem det var som bestämmde rubriken.. Men jorå, snäll som jag är så skrev jag det :*
Idag började jag skolan vid halv 9, vi hade kamratstödjardag. Det var riktigt kul tycker jag. Vi hade Helene som typ handledare eller vad man ska säga, vilket gjorde att vi va på topp typ hela tiden, haha :D Nae men det gick faktiskt riktigt bra för oss. Delad andraplats med Skansers grupp. Men ae, det är vell helt okej? Så länge vi inte förlora över dom. Men aa, sen efter det så vare idrott. Men jag och Fannie tog en prommenad i det underbara vädret. Så jävla nice! Sen stannade vi kvar i skolan ett tag och pratade med Helene. Vi typ snacka om allt och inget, ganska ska nice faktiskt. Sen drog vi till Netto och storhandla. Fast nae.. Men vi köpte lite grejer iaf.. Sen efter det gick vi tillbaka till skolan ett tag igen, jag typ lämna lite grejer i mitt skåp och så kolla vi när typ 7a spelade fotboll. Sen efter det gick vi hem till Fannie. Va där ett tag sen drog vi ner till stan, bara chilla galet där. Sen tog vi bussen ut till Lindö, aa det var ju tänkt att vi skulle kolla på match fast nae.. Motståndarna hade tydligen lämnar VO.. Dåligt tycker jag.. Men aa iallafall, sen skjutsade Fridas pappa hem mig. Då typ käka jag sen har jag bara suttit här ett tag och nu ska jag gå och lägga mig.
Pussen

godnatt

Nae, nu drar jag mig till sängs.. Inget tp idag :( Haha, naevars men aa.. Imorgon börjar jag halv 9 så då kan ja sova en timme längre än vanligt, SKÖNT!
Puss och godnatt

Victoria Hjort


Efter att ha känt dig i snart 15 år, så går det nästan inte att beskriva hur mycket jag älskar dig. Du är den absolut bästa personen som finns i hela mitt liv. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Det är du som gör mig till den jag är idag, och det är jag väldigt tacksam över. Jag vet att jag kan vara dålig på att visa hur mycket du egentligen betyder, men jag hoppas att du verkligen förstår att du är mitt allt. Du står alltid på min sida och ställer alltid upp för mig. Du gör mig alltid på bra humör, även om jag är arg, ledsen eller sur. Du är precis som en syster för mig. Jag kommer alltid finnas för dig precis som du gör för mig. Och det vet du. Jag är så himla dålig på att verkligen visa hur tacksam jag är som har dig, men jag antar att det är för att jag inte riktigt vet hur jag ska göra. Fast jag tror eller hoppas iallafall att du vet hur mycket du betyder för mig. Du är fan allt! När man tänker tillbaka på alla minnen som vi har tillsammans bara forsar det floder av tårar. Från att sitta i samma barnvagn och försöka bita ihjäl varandra till att bada med kläder i dalaälven till att sjunga ''Stockholm i mitt hjärta'' fast med lite annan text.. Haha, till att åka till Göteborg, Vemdalen, Danmark, Öland, Stockholm och så vidare. Det går inte att säga allt vi har gjort tillsammans för det är alldeles för mycket. Vi gled isär ett tag där men hittade genast tillbaka till varandra vilket jag är oerhört glad över. Jag vet fan inte vad jag skulle göra utan dig. Du är min allra bästa vän och jag älskar dig mer än allt. Jag skulle aldrig klara mig utan dig, så snälla, låt det aldrig hända. Du är precis som en i familjen. Sen nu är det bara 3 dagar kvar tills du åker till USA i 3 veckor! Fyfan vad jag kommer sakna dig :(  Vem ska jag ringa och prata med då då? Du är allra bäst och jag älskar dig mest!

tja mobilakuten

Haha, tjena på er!
Idag började jag vid halv 10, hade heltid. Vilket innebar att vi inte gjorde så mycket för det finns inte så mycket att göra nu. Sen vare bild. Sista lektionen med Maria. Känns ganska astråkigt.. Hoppas att hon nya tjejen är bra. Sen vare lunch, jag och Cornet gick även till ica o sisodär. Sen vare livskunskap då körde vi mormorsleken, VI KÖTTA! VI KOM PÅ FÖRSTA PLATS! Yey, bästa oss. Dock så vart det typ tjafs mellan alla efter varenda fråga sak -.- Sen vare SO fast vi hade bara SO i typ 20 minuter eller nått sen fick vi sluta för Sandra hade gått hem och vi fick typ sabbatstid eller vad det nu hette. Så då åkte jag, Fannie och Oliwia ner till stan. Fannie drog och sola och jag och Oliwia drog till mobilakuten. Dock så hittade vi inte riktigt så jag ringde till min GPS-vän ALIDA som kom och visade vägen. Tack! Men aa, kom dit.. La upp 4 stycken telefoner på disken, haha ae fy. Det går verkligen inte att beskriva killen som jobbade där's min! Hahaha, jag trodde jag skulle dö. Aa sen iaf kom Oliwias pappa och hämta oss och så skjutsa han hem mig och nu kom jag precis hem. Funderar på att gå ut och sätta mig i solen ett tag.
Fett stek.
Puss

dålig uppdatering

Aa, jag måste få be om ursäkt för den sjukt dåliga uppdateringen fast jag är ju typ aldrig hemma nu för tiden känns det som.
Imorse mådde jag inte så bra så jag låg kvar i sängen i 2 extra timmar och det var dyngskönt! Haha, kom till skolan runt 10 eller nått. Då vare lunch, men asmoget att typ alla va sjuka :o Så jag hängde med Bella, Jenny och deras friends typ hela dan. Fick nästan lite flashbacks eller avd det heter från old times. Men aa, slutade skolan 20 i 2. Då drog jag till stan med Becca. Eller, vi bara kompa på vägen dit. Sen åkte jag till stan dårå och köpte tights. Sen åkte jag tillbaka till skolan och tog på mig dom nya tightsen, haha. Sen åkte jag och träffade Louise. Åkte även med henne o nåra ner till stan. Sen gick jag och träffade Frida och nåra coolingar. Sen typ chilla vi ganska as galet. Sen typ träffa jag Louise igen, haha. Så åkte vi ner till rese och tog bussen hem. Sen åkte jag hem till Sandra och Daniel, sen gick vi, mormor, morfar, mamma, pappa, farmor och farfar och kollade på Olivia när hon hade ''show'' i skolan. Haha, ae det var faktsikt riktigt bra. Kom hem för ett tag sen, såg på DHW och aa.. Har pluggat lite och sisodär. Nu ska jag nog dra mig till sängen och snacka i telefon. Like usual..
Pussen

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!